vatan gazetesinde de taksim dayanışmasının başbakanla görüşmeyi reddettiği yazıyor :S hangi haber yanlış :S
Eki Görüntüle 733007
Sabah eylemcilerin kullandığı maskeyi Türkiye'de sadece polis kullanıyormuş. Özel tim biçimini bir maske olup, nefes almak için olan hava filtresi atışa ve nişan almamaya engel olmaması için ne ortada ne ikiyandadır sadece soldadır. Türkiye'deki tüm maske satan yerleri araştırabilirsiniz, bu tip maskeyi kesinlikle polisden başka bir yerde bulamazsınız diye bir bilgi okumuştum.
günlerdir görüşme istenmiyor muydu ? Red ediliyorsa amaç başka, yoksa bunlarda mı oyunun bir parçası ?
kuyuya ben taşı gene atayım...
Sen daha orda mı kaldın canımm ??? EE haklı tabi napsın televizyondan izlese orda da yalan yanlış şeyler, her şey bizim aleyhiyimize işliyor
günlerdir görüşme istenmiyor muydu ? Red ediliyorsa amaç başka, yoksa bunlarda mı oyunun bir parçası ?
O provakatorlere kimler fırsat verdi acaba...kimler ekmeğine yağ sürdü acaba...
al sana soldan takılan maske hemde 60 tl .
ayrıca yandaki resim niye alacalı !!!!!!!!provakatörler yine iş başında ....
yabancı siteler de bunların daha gelişmişler var ....
GAZ MASKESİ+ FİLTRE VE ÇANTA GittiGidiyor'da 87225125
Olay ağaçlardan çıktı. Bakan Ağaçlar başka bir beldeye dikilecek dendi ve ertesi gün akp ye dönüldü.
Ve ben eminimki o grupların içinde chp nin mhp nin gibi partilerin para ile görevlendirdikleri gruplar var.
Arbede çoştu çoğaldı koltuk sevdasına dönüştü..
Ne oldu Chp erken seçim istedi..
Haahh şöyle! asıl amacınız buydu sizin.
Bakın herhangi bir partiye oy vermedim hiç bir zamanda vermeyeceğim.
Bu gün türkiye için yapılan şeyleri mhp chp yapsaydı onlarında haklı yanlarını savunurdum.
Evet yanlış konuşmaları oldu ama ben adamın yaptıklarına bakarım!
CNN Türk:Halk polise saldırıyor.
CNN International: Polis halka saldırıyor
valla ben de yetişemedim vatanda greenpeace sözcüsü ile bir gazetecinin daveti reddettiği yazıyodu.
Başbakan'ın Gezi davetine ret! | GAZETE VATAN
sanırım iki kişi reddetmiş şimdilik taksim dayanışması'ndan
Ohhoo o daha fena. Gitti gidiyordan temin ettilerse, o sitenin kime at olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz
[sıze=3]birkaç densizin yaptığını bütün eylemcilere mal edemezsiniz hanfendi . O zaman biz de çok savunduğunuz gurur duyduğunuz polisinizin yaptıklarını size mal edersek en büyük provokatör siz olursunuz, katil bile olursunuz. Bu devletin hala neyini savunuyorsunuz açık gözünüzü ya o açılmayan gözünüzü seveyim yetmedi mi sizi kandırdıkları? Adam imamı tehdit edip kaçırıyor, ölen polisler üzerinden prim yapıyor. Ama biz biliyoruz ki abd'nin ırak'a saldırması için bütün yolları akp tayyip açtı. Bira içildi dediği o camilerde abd askeri oraları savaş alanına çevirdi, insanları katletti, tecavüz etti.. Tayyip bunların hepsine göz yumdu hatta çanak tuttu.bütün müsliman ülkelerle arası açıldı para uğruna din kardeşlerini sattı ! Ama işine gelince kapalı müslüman kardeşlerim oldu. Siz şimdi burda müslümanlıktan bahsedebilir misiniz ben kesinlikle inanmıyorum[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?