Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hüseyin Çelik NTV' de canlı.

Evinde çalışan yardımcı kadını başörtüsünden çekerek sürüklemişler.

''PES'' demiyorum, direniyorum.

vatan gazetesinde de taksim dayanışmasının başbakanla görüşmeyi reddettiği yazıyor :S hangi haber yanlış :S

günlerdir görüşme istenmiyor muydu ? Red ediliyorsa amaç başka, yoksa bunlarda mı oyunun bir parçası ?

kuyuya ben taşı gene atayım...

Polislerin ve holiganların yaptıklarını asla onaylamıyorum!

Ama eylemler ve eylemciler amaçları aştılar artık bence!

provakatörleri engelleyen eylemci arkadaşları gerçekten tebrik ediyorummm.
eyleminizi yapın elbetteki ama yabancıları da ayırt edin

al sana soldan takılan maske hemde 60 tl .

ayrıca yandaki resim niye alacalı !!!!!!!!provakatörler yine iş başında ....

yabancı siteler de bunların daha gelişmişler var ....

GAZ MASKESİ+ FİLTRE VE ÇANTA GittiGidiyor'da 87225125

Son düzenleme:
günlerdir görüşme istenmiyor muydu ? Red ediliyorsa amaç başka, yoksa bunlarda mı oyunun bir parçası ?

necati şaşmazla hulya avşarın yapacağı görüşmeden ne hyır beklenır görüşmesınler daha ıyı bu iş şeye sardı ama bakalım hadı hayırlısı

Sen daha orda mı kaldın canımm ??? EE haklı tabi napsın televizyondan izlese orda da yalan yanlış şeyler, her şey bizim aleyhiyimize işliyor

işin özü bu canım...tv lerde gördüğümüz bir kaç çapulcunun propagandası...her kes herşeyin farkında ne yapılmak istendiğinin farkında
onun için boşuna bu çabalar yazık...

valla orasını bilemiyorum da sanırım taksim dayanışması' ndan grup adına bir açıklama değil de iki kişinin şahsi açıklaması yapılmış. yine de şu ortamda şahsi açıklamalar yapmamaları gerekirdi diye düşünüyorum grubun ortak vereceği bir karar olmalıydı.

O provakatorlere kimler fırsat verdi acaba...kimler ekmeğine yağ sürdü acaba...

[sıze=3]birkaç densizin yaptığını bütün eylemcilere mal edemezsiniz hanfendi . O zaman biz de çok savunduğunuz gurur duyduğunuz polisinizin yaptıklarını size mal edersek en büyük provokatör siz olursunuz, katil bile olursunuz. Bu devletin hala neyini savunuyorsunuz açık gözünüzü ya o açılmayan gözünüzü seveyim yetmedi mi sizi kandırdıkları? Adam imamı tehdit edip kaçırıyor, ölen polisler üzerinden prim yapıyor. Ama biz biliyoruz ki abd'nin ırak'a saldırması için bütün yolları akp tayyip açtı. Bira içildi dediği o camilerde abd askeri oraları savaş alanına çevirdi, insanları katletti, tecavüz etti.. Tayyip bunların hepsine göz yumdu hatta çanak tuttu.bütün müsliman ülkelerle arası açıldı para uğruna din kardeşlerini sattı ! Ama işine gelince kapalı müslüman kardeşlerim oldu. Siz şimdi burda müslümanlıktan bahsedebilir misiniz ben kesinlikle inanmıyorum[/sıze]

Ülkenin dış borcu, iç borcu ortada, satılan kamu mallarıyla ödenen borçlar ortada, yapılan hizmetlerde nemalananlar ortada, milyoner sayısının her sene katlanarak arttığı ortada, müslüman devletlere açılan savaşlarda müslümanlara karşı savaşmak ortada, komşularımızla düşman oluşumuz ortada, BOP çatısı altında yapılanlar ortada, PKK ile girilen süreç 2004 yılında olması gerekirken 9 yıldaki şehitlerimiz ortada, yabancı sermaye denilerek gelen paraların borsada ortalama %50 kazançla yurt dışına çıkışı ortada, insanları ayrıştırmak ortada... İnsanlar bunları görmez bunlar insanlara uzak şeylerdir. İnsanlar refah düzeyine bakar, yollar yapılır, havaalanları yapılır, hızlı trenler yapılır, HES'ler yapılır, nükleer santraller yapılır, ticaret hacmi genişletilir... insanlar için akşam eve götüreceği ekmek önemlidir; ekmeği onlara verenlerin ekmeği nereden getirdiği; bunların yapılışının nelere mal olduğu önemli değildir.

eylem falan değil niyet hükümet geri adım atsa bile niyetleri hükümet devirmek ....

ayrıca 40 akıllı çıkar mı ?????herkes fikrini empoze etmeye çalışıyor ama dinleyen yok ve görüşlere saygı duyulmalı ....

CNN Int spikeri: "Şu an Türkiye'den de çok sayıda insan bizi izliyor çünkü kendi televizyonlarına inanmıyorlar."

burdan bakınca hiçte 'o adama' oy vermemişe benzemiyorsunuz zannımca

Gezi platformu bugece basın açıklaması yapacağını ilan etti.
Ardından taksime polis müdahalesi yapıldı.
Yine gezi platformu, Başbakandan davet gelmediğini açıklamıştı gün içinde.
Ve şimdi de Red ettikleri haberleri gelmeye başladı.

Yorumsuz

Bu saatten sonra meydanlarda gerçek direnişçi mi kaldı ki hala bu eylem savunuluyor?

Bu kadar da kör olunmaz...

Sosyal paylaşım sitelerinde provokatörler yine iş başında...

Bu defa gazı daha sağlam veriyorlar sanki

bütün eylemcilere mal ederim hanımefendi,nasılki bir bayana türbanlı diye üzerine işeniyorsa bende bunu ordaki herkese mal ederim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…