necati şaşmazla hulya avşarın yapacağı görüşmeden ne hyır beklenır görüşmesınler daha ıyı bu iş şeye sardı ama bakalım hadı hayırlısı
cnn türk:halk polise saldırıyor.
Cnn ınternational: Polis halka saldırıyor
Bu saatten sonra meydanlarda gerçek direnişçi mi kaldı ki hala bu eylem savunuluyor?
Bu kadar da kör olunmaz...
Sosyal paylaşım sitelerinde provokatörler yine iş başında...
Bu defa gazı daha sağlam veriyorlar sanki
Bu saatten sonra meydanlarda gerçek direnişçi mi kaldı ki hala bu eylem savunuluyor?
Bu kadar da kör olunmaz...
Sosyal paylaşım sitelerinde provokatörler yine iş başında...
Bu defa gazı daha sağlam veriyorlar sanki
Bakın izmirliyim!burdan bakınca hiçte 'o adama' oy vermemişe benzemiyorsunuz zannımca
Bakın izmirliyim!
Ama ne eylemlere nede tencere tava olayına girmedim girmemde. Herkes'in siyasi görüşü farklıdır.
Hiç bir partiye oy vermedim vermeyeceğimde.
Ben ÜLKEMİN Başbakanına hakaret eden sözler tezharüatlar savuramam. Haksız mantıksız olduğu yönler var elbette.
Ama yaptıklarını da sineye çekmemek gerek diye düşünüyorum sadece.
CNN Türk:Halk polise saldırıyor.
CNN International: Polis halka saldırıyor
amaç gezi parkına sahip çıkmak olsa durum bu hale gelmezdi . yaparlardı adam gibi protestolarını sonrada def olup giderlerdi. 15 gündür Türkiye'yi kausa sürüklemeye çalışmalrı yetmedi. benim senin yani hepimizin verdiği vergilerle alınan kamu mallarına zarar vermeleri. oratda bir olay varmış gibi göstermeleri, birde üstüne polislere ifira etmeleri onları vatan haini gibi göstermeye çalışmaları sizce kimin oyunu??? yeter artık unutmayım aykalanmayı bekleyen %50 lik bir toplum bir ses bekliyor...
Ülkenin dış borcu, iç borcu ortada, satılan kamu mallarıyla ödenen borçlar ortada, yapılan hizmetlerde nemalananlar ortada, milyoner sayısının her sene katlanarak arttığı ortada, müslüman devletlere açılan savaşlarda müslümanlara karşı savaşmak ortada, komşularımızla düşman oluşumuz ortada, BOP çatısı altında yapılanlar ortada, PKK ile girilen süreç 2004 yılında olması gerekirken 9 yıldaki şehitlerimiz ortada, yabancı sermaye denilerek gelen paraların borsada ortalama %50 kazançla yurt dışına çıkışı ortada, insanları ayrıştırmak ortada... İnsanlar bunları görmez bunlar insanlara uzak şeylerdir. İnsanlar refah düzeyine bakar, yollar yapılır, havaalanları yapılır, hızlı trenler yapılır, HES'ler yapılır, nükleer santraller yapılır, ticaret hacmi genişletilir... insanlar için akşam eve götüreceği ekmek önemlidir; ekmeği onlara verenlerin ekmeği nereden getirdiği; bunların yapılışının nelere mal olduğu önemli değildir. SİZDE EKMEĞİNİZİ YİYİP OTURANLARDANSINIZ DEMEK, ANLADIM
amaç gezi parkına sahip çıkmak olsa durum bu hale gelmezdi . yaparlardı adam gibi protestolarını sonrada def olup giderlerdi. 15 gündür Türkiye'yi kausa sürüklemeye çalışmalrı yetmedi. benim senin yani hepimizin verdiği vergilerle alınan kamu mallarına zarar vermeleri. oratda bir olay varmış gibi göstermeleri, birde üstüne polislere ifira etmeleri onları vatan haini gibi göstermeye çalışmaları sizce kimin oyunu??? yeter artık unutmayım aykalanmayı bekleyen %50 lik bir toplum bir ses bekliyor...
Bizim burada da var bir hareketlenme, son 1 saattir veya daha fazla, devamlı helikopterler.. hiç durmadı, polis helipkoteriymiş. Nedenini anlamadım.
Muhtemelen hem taksimdekilere, hem de helikopterlere tepki olarak son 15 dakikadır mahallemiz tencere tava ve ıslık sesleriyle yıkılıyor. 'tayyip yeter artık' sloganı atılıyor hep bir ağızdan.
Direnişin en başından itibaren, ilk kez bu saatte tencere tava eylemi yapıldı. Dikkat çekerim
bütün eylemcilere mal ederim hanımefendi,nasılki bir bayana türbanlı diye üzerine işeniyorsa bende bunu ordaki herkese mal ederim..
yeni bir ikili mi doğuyor???
şıracı bozacı
ya ben çok merk ettim bu kadar şey oldu özellikle baktım kadının twit profiline sadece kasert çıkarıyorum son prova zart zurt yazöış.
neden şimdi en başta????
Allahım ne zaman gerçek hayatla dizi filmi ayıracaklar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?