Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
necati şaşmazla hulya avşarın yapacağı görüşmeden ne hyır beklenır görüşmesınler daha ıyı bu iş şeye sardı ama bakalım hadı hayırlısı

yeni bir ikili mi doğuyor???
şıracı bozacı
ya ben çok merk ettim bu kadar şey oldu özellikle baktım kadının twit profiline sadece kasert çıkarıyorum son prova zart zurt yazöış.
neden şimdi en başta????
Allahım ne zaman gerçek hayatla dizi filmi ayıracaklar???

katılıyorum size arkadaşım...

ben kendimden, kuzenlerimden, annemden, babamdan, 2 gün boyunca aynı çadırda yattığım insanlardan biliyorum hala gerçek direnişçiler var.
siz içinizi rahat tutun.

burdan bakınca hiçte 'o adama' oy vermemişe benzemiyorsunuz zannımca
Bakın izmirliyim!

Ama ne eylemlere nede tencere tava olayına girmedim girmemde. Herkes'in siyasi görüşü farklıdır.

Hiç bir partiye oy vermedim vermeyeceğimde.

Ben ÜLKEMİN Başbakanına hakaret eden sözler tezharüatlar savuramam. Haksız mantıksız olduğu yönler var elbette.

Ama yaptıklarını da sineye çekmemek gerek diye düşünüyorum sadece.

Ülkenin dış borcu, iç borcu ortada, satılan kamu mallarıyla ödenen borçlar ortada, yapılan hizmetlerde nemalananlar ortada, milyoner sayısının her sene katlanarak arttığı ortada, müslüman devletlere açılan savaşlarda müslümanlara karşı savaşmak ortada, komşularımızla düşman oluşumuz ortada, BOP çatısı altında yapılanlar ortada, PKK ile girilen süreç 2004 yılında olması gerekirken 9 yıldaki şehitlerimiz ortada, yabancı sermaye denilerek gelen paraların borsada ortalama %50 kazançla yurt dışına çıkışı ortada, insanları ayrıştırmak ortada... İnsanlar bunları görmez bunlar insanlara uzak şeylerdir. İnsanlar refah düzeyine bakar, yollar yapılır, havaalanları yapılır, hızlı trenler yapılır, HES'ler yapılır, nükleer santraller yapılır, ticaret hacmi genişletilir... insanlar için akşam eve götüreceği ekmek önemlidir; ekmeği onlara verenlerin ekmeği nereden getirdiği; bunların yapılışının nelere mal olduğu önemli değildir. SİZDE EKMEĞİNİZİ YİYİP OTURANLARDANSINIZ DEMEK, ANLADIM

amaç gezi parkına sahip çıkmak olsa durum bu hale gelmezdi . yaparlardı adam gibi protestolarını sonrada def olup giderlerdi. 15 gündür Türkiye'yi kausa sürüklemeye çalışmalrı yetmedi. benim senin yani hepimizin verdiği vergilerle alınan kamu mallarına zarar vermeleri. oratda bir olay varmış gibi göstermeleri, birde üstüne polislere ifira etmeleri onları vatan haini gibi göstermeye çalışmaları sizce kimin oyunu??? yeter artık unutmayım aykalanmayı bekleyen %50 lik bir toplum bir ses bekliyor...

Bakın gene söylüyorum eylemler ve eylemciler amaçları aştılar eylemciler Ülkenin polisine hakaret ediyor onlarda acımasızcana karşılık veriyor.

Bence ilk önce bu akıllarınca çıkarttıkları iç savaş bitmeli. Sonra hükümet çıkıp artık bir şeyler açıklamalı.!

Bizim burada da var bir hareketlenme, son 1 saattir veya daha fazla, devamlı helikopterler.. hiç durmadı, polis helipkoteriymiş. Nedenini anlamadım.

Muhtemelen hem taksimdekilere, hem de helikopterlere tepki olarak son 15 dakikadır mahallemiz tencere tava ve ıslık sesleriyle yıkılıyor. 'tayyip yeter artık' sloganı atılıyor hep bir ağızdan.

Direnişin en başından itibaren, ilk kez bu saatte tencere tava eylemi yapıldı. Dikkat çekerim

Şaka gibi...:)

.......

hala bakanlar valiler marjinal diyo ya, hala da türbanlılar yerlerde sürüklendi diyorlar

ben hiç görmedim, zaten bu saatten sonra hele de bu sabah ki tiyarodan sonra hayatta inanmam

gerçekten çok dizi seyrediyoruz ya, bu entrikalar dizilerde bile yok

Bu sizin düşünceniz. Ben doğru olduğuna inandığım şeyi anlatmıyorum . Sadece iyi gördüklerimi anlatıyorum. Kötü yanları mantıksızlıkları da var dedim. Oradan nasıl göründüğünü bilemem ama öyle biri hiç değilim

defolup gitmek?
ayaklanmayı bekleyen %50.
yazık siz ve sizin gibi düşünen ülkeyi bölenlere.
ama suç sizde değil elbette...

Son düzenleme:

kusura bakmayın ama eğer oy atmaya tek kişi giriyorsanız ve sadece kendiniz için atıyoranız kendi adınıza konuşmalısınız.

keza benim annem ses falan beklemiyor.

hatta verdiğim gibi almasını da bilirim diyor.

%50 bilmem kaç yıl önce verilmiş oylar değişebilir.
artadabilir azaladabilir.

Orayı bilemem de Adana'da hemen hemen her gün yapılıyor.
Hatta eylemin 5. günü olayların tırmanıp şekil değiştirdiği gün gece 2'ye kadar sürmüştü.

adam surıyedeki ıraktaki butun savaşları bıtırdı sıra gezıye geldı

Buradan yazayım cümle alem okusun, okuyanlar okumayanları uyarsın, avatarlarınızda, imzalarınızda, profil fotoğraflarınızda, albümlerinizde siyasi bir simge, parti logosu, bayrağı, siyasi birinin fotoğrafını görürsem banlarım!

Site kurallarını ya okumadınız ya görmezlikten geliyorsunuz, burada siyasi simgeler yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…