Hüseyin Çelik NTV' de canlı.
Evinde çalışan yardımcı kadını başörtüsünden çekerek sürüklemişler.
''PES'' demiyorum, direniyorum.
inanmıyor musunz başörtülülerin bu tip durumlarla karşı karşıya geldiğine... pes diyorum direniyorum:)))) bi anaokulunda temizlik işlerine bakan bi yakınm var nerdeyse otobüse almayacak insanlarla karşılaştı yaaaa hemde çankayanın göbeğinde sadece beş altı yıl önce kimliğim alındı akdaşlarımın ve benim ünv. bide bu foruma yazan bi arkadaşım var sadece örtülü diye hocasının fa.....e dediğini anlatmıştı bunlar gerçek senaryo değil şimdi birsürü arkadaş yazacak ben saygı duyuyorum vs falan diye sözüm bunların yaşandığına inanmayanlara ve saygı duymayanlaa örtülünün değil okul bu topraklarda nefes almasına hakkı yok diye düşününenlere....Hüseyin Çelik NTV' de canlı.
Evinde çalışan yardımcı kadını başörtüsünden çekerek sürüklemişler.
''PES'' demiyorum, direniyorum.
kusura bakmayın ama eğer oy atmaya tek kişi giriyorsanız ve sadece kendiniz için atıyoranız kendi adınıza konuşmalısınız.
Keza benim annem ses falan beklemiyor.
Hatta verdiğim gibi almasını da bilirim diyor.
%50 bilmem kaç yıl önce verilmiş oylar değişebilir.
Artadabilir azaladabilir.
Kanıt var mı böyle bişey olduğuna dair?
amaç gezi parkına sahip çıkmak olsa durum bu hale gelmezdi . yaparlardı adam gibi protestolarını sonrada def olup giderlerdi. 15 gündür Türkiye'yi kausa sürüklemeye çalışmalrı yetmedi. benim senin yani hepimizin verdiği vergilerle alınan kamu mallarına zarar vermeleri. oratda bir olay varmış gibi göstermeleri, birde üstüne polislere ifira etmeleri onları vatan haini gibi göstermeye çalışmaları sizce kimin oyunu??? yeter artık unutmayım aykalanmayı bekleyen %50 lik bir toplum bir ses bekliyor...
ben bunca çevrilen yalan dolan tiyatrodan sonra o %50 nin gerçekliğine bile inanmıyorum ne yalan söyleyeyim. Tam sandıkların açılırken elektriklerin kesilmesi, birden akp oylarında artış olması, nerde akli dengesini yitirmiş insan var nerde fiili ehliyeti olmayan insan var hepsini oluk oluk sandıklara götürmek, sonra çöpten çıkan akp harici oylar. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar ?
duyduğunuz herşeye inanıyorsunuzda buna neden inanmıyorsunuz...
duyduğunuz herşeye inanıyorsunuzda buna neden inanmıyorsunuz...
Mevlana derki,
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
inanmıyor musunz başörtülülerin bu tip durumlarla karşı karşıya geldiğine... Pes diyorum direniyorum:)))) bi anaokulunda temizlik işlerine bakan bi yakınm var nerdeyse otobüse almayacak insanlarla karşılaştı yaaaa hemde çankayanın göbeğinde sadece beş altı yıl önce kimliğim alındı akdaşlarımın ve benim ünv. Bide bu foruma yazan bi arkadaşım var sadece örtülü diye hocasının fa.....e dediğini anlatmıştı bunlar gerçek senaryo değil şimdi birsürü arkadaş yazacak ben saygı duyuyorum vs falan diye sözüm bunların yaşandığına inanmayanlara ve saygı duymayanlaa örtülünün değil okul bu topraklarda nefes almasına hakkı yok diye düşününenlere....
Kazen senide kızdırdım sanırım konu dışı yazmışım gibi oldu ama özr.....
Buradan yazayım cümle alem okusun, okuyanlar okumayanları uyarsın, avatarlarınızda, imzalarınızda, profil fotoğraflarınızda, albümlerinizde siyasi bir simge, parti logosu, bayrağı, siyasi birinin fotoğrafını görürsem banlarım!
Site kurallarını ya okumadınız ya görmezlikten geliyorsunuz, burada siyasi simgeler yasaktır.
Duyduğum herşeye inandığıma dair bir kanıt var mı peki? Buna siz inandığınıza göre duyduğu herşeye inanan sizsiniz hanımefendi. Sorum eğer doğru ve kanıtlandıysa sizin gibi tepki verecek olmam ve bunu yapanları lanetlemek amacıylaydı halbuki. Ne kadar gözünüzü karartmışsınız yazık...
ben bunca çevrilen yalan dolan tiyatrodan sonra o %50 nin gerçekliğine bile inanmıyorum ne yalan söyleyeyim. Tam sandıkların açılırken elektriklerin kesilmesi, birden akp oylarında artış olması, nerde akli dengesini yitirmiş insan var nerde fiili ehliyeti olmayan insan var hepsini oluk oluk sandıklara götürmek, sonra çöpten çıkan akp harici oylar. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar ?
Çapulcuda buna dahilimi acaba:44:
evet gözümüz kara öyle olmasaydık bu ülke şimdi böyle olmayacaktı onun bunun elinde oyuncak olacaktı...şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?