Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hüseyin Çelik NTV' de canlı.

Evinde çalışan yardımcı kadını başörtüsünden çekerek sürüklemişler.

''PES'' demiyorum, direniyorum.
inanmıyor musunz başörtülülerin bu tip durumlarla karşı karşıya geldiğine... pes diyorum direniyorum:)))) bi anaokulunda temizlik işlerine bakan bi yakınm var nerdeyse otobüse almayacak insanlarla karşılaştı yaaaa hemde çankayanın göbeğinde sadece beş altı yıl önce kimliğim alındı akdaşlarımın ve benim ünv. bide bu foruma yazan bi arkadaşım var sadece örtülü diye hocasının fa.....e dediğini anlatmıştı bunlar gerçek senaryo değil şimdi birsürü arkadaş yazacak ben saygı duyuyorum vs falan diye sözüm bunların yaşandığına inanmayanlara ve saygı duymayanlaa örtülünün değil okul bu topraklarda nefes almasına hakkı yok diye düşününenlere....
kazen senide kızdırdım sanırım konu dışı yazmışım gibi oldu ama özr.....

ben bunca çevrilen yalan dolan tiyatrodan sonra o %50 nin gerçekliğine bile inanmıyorum ne yalan söyleyeyim. Tam sandıkların açılırken elektriklerin kesilmesi, birden akp oylarında artış olması, nerde akli dengesini yitirmiş insan var nerde fiili ehliyeti olmayan insan var hepsini oluk oluk sandıklara götürmek, sonra çöpten çıkan akp harici oylar. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar ?

23:12 CNN International: "Şu anda Türkiye'den pek çok kişi de bizi izliyor çünkü kendi televizyonlarına güvenmiyor."

neden güvenelim, malesef halk tv nin izlenmediği yer çok, internet kullanmayan, sosyal medyaya dahil olmayan insanda çok, ve asıl bu kesim Türkiyenin kaderini belirliyor
asıl bu kesim başbakanın mazlum edebiyatına, kahramanınız geldi edebiyatına kanıyor

O %50 de ayaklansa şu anki durumdan ne farkı kalacak?

Her iki tarafı da körü körüne savunanlar gerçek vatansever değiller..

Son düzenleme:

sişşş sessiz ol uyuyanlar var

duyduğunuz herşeye inanıyorsunuzda buna neden inanmıyorsunuz...

Duyduğum herşeye inandığıma dair bir kanıt var mı peki? Buna siz inandığınıza göre duyduğu herşeye inanan sizsiniz hanımefendi. Sorum eğer doğru ve kanıtlandıysa sizin gibi tepki verecek olmam ve bunu yapanları lanetlemek amacıylaydı halbuki. Ne kadar gözünüzü karartmışsınız yazık...

duyduğunuz herşeye inanıyorsunuzda buna neden inanmıyorsunuz...

Her şeye inanmıyoruz biz bakıyoruz araştırıyoruz yetmiyor arayıp orda olanlara soruyoruz yada gidiyoruz kendimiz gözlemliyoruz siz buna inandıysanız her şeye inan sizsiniz yazık valla!!

geçmişte olan biteni kimse inkar etmiyor zaten, olay eylem sırasında böyle şeylerin olup olmadığı. Ben en son eyleme gittiğimde açıklar kapalılar kol kola yürüyorlardı. Bakın siz şunu anlamıyorsunuz biz kapalıların üniversiteye gitmemesinden yana değiliz ama o kapalıların kendi aralarında gruplaşmasından cemaatleşmesinden korkuyoruz. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri kapalı ve herşeyi büyük bir olgunlukla konuşabiliyoruz. şuan yine kapalılara yasak gelse ben yine kapalılarla eyleme yürürüm bu kadar da net konuşuyorum. Ama zamanın gereklerini biz günümüzün şartlarıyla yadırgayamayız. Düşünsenize atatürk cumhuriyeti kurmuş, zaten belli bir rejim düzen hukuk sistemi yok,, ortalık kıyamet sessizliğinde insanlar şeraat istiyor kara çarşaflılar kol geziyor bu dönemde özgürlük olsaydı herkes heryere istediği gibi girip çıksaydı nolurdu sizce. Dönemin şartları diyorum ve susuyorum

Çapulcuda buna dahilimi acaba:44:

evet gözümüz kara öyle olmasaydık bu ülke şimdi böyle olmayacaktı onun bunun elinde oyuncak olacaktı...şükürler olsun...

Son düzenleme:

%50 gerçek olabilir ancak benim şaşırdığım sanki bütün nüfusun yarısının oyunu almış gibi davranılması. Bu ülkede 6 milyon kayılı seçmen oy kullanmamış, %10 barajına vs takılan olmuş, yaklaşık 1 milyon geçersiz oy olmuş, oy kullanamayacak yaşta olanlar olmuş vs... Yani özetle %50 oy almak demek ülkenin yarısı onu destekliyor demek değil.
He velev ki gerçek olsun. Kalan %50 ne olacak o zaman? İnsanlar bu derece şikayet ediyor ve sokaklara dökülüyorsa, eylem bu derece yankı bulduysa bi oturup düşünmek lazım. İnsanca yaklaşmak lazım çünkü maalesef insanımız iki kötü sözle gaza gelebileceği gibi iki güzel sözle de hmen yatışmasını bilir. İki güne de kalmaz unutur ayrıca...

Ya hu polise köpek diyen polisin halka odunla vurması böyle bir millet başkan parti seçse ne olur.?

Nasıl bir milletmişiz yahu? bakın eylemini eylem gibi yapan için konuşmuyorum ki bu da çok az bir kısım.

yahu bağlamışlar ağızlarına aktı takmışlar şapkaları burada (izmirde) geziyor 20-35 yaş guruplar .

Bisiklet sürerken önümüzü kestiler..

Sende diren bisiklet süreceğine dedi????????

Bu ne demek yahu?

Daha parti ne kim var desem hangi ülkede kim başkan desem yarısı bilemeyecek gelmiş bana hesap soruyor?

Böyle zihniyet olmaz ya..

Ben hiç bir yerde siyasi görüşümü paylaşmam kimseyi de savunmam arkasında durmam. Siyaset çok görüşlü tartışmaya açık bir konudur.

yıllardır hep basörtüsü edebiyatı ama yeter cidden ne alakası var
peki ya farklı mezhep diye m.söndü gibi iğrenc uydurma iftiralar ne olacak bu psikolojik şiddetin kim hesabını vericek

hala polisi savunanlar var bu ne peki hakmı adaletmi?? sözde parka herhangi bir müdahele yapılmayacaktı gezi parkındaki çadırlar yine yakılmış bu resmi de koyuyorum bakın

yazık yazık....!!!!

evet gözümüz kara öyle olmasaydık bu ülke şimdi böyle olmayacaktı onun bunun elinde oyuncak olacaktı...şükürler olsun...

Sizin hoşunuza giden ve desteklediğiniz icraatları sıralayabilir misiniz?
Merak ettim hükümetin hangi işleri bu kadar cezbetmiş belki ben de "aa evet bak bunu da yapmışlar haksızlık etmeyeyim" derim:26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…