Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neden tuhaf karsılıyorsunuz ki siz arkasında duramıyorsunuz ama o gencler inanclarının arkasında durmak uğruna sokaklarda
bunda yanlıs nerde

kızlar bende 8 yıldır berı kapalıyım hıc bı yerde bunun la ılgılı bı sorun yasamadım
yasadıgım tek sıkıntı basortulu olduğum halde akp lı olmamam ıle ılgılı çevremde kapalı kesımden aldığım tepkıler

arkadaşlık ılıskılerımdede aynı sekılde mesele en samımı arkadaşım acık onun dışında pek çevremde pek cok acık ınsanla cok ıyı dıyologlar halındeyım ne onlar tarafından dışlandım nede ben onları dışladım

ben yansıtılanlar abartıldığını dusunuyorum

Sizin hoşunuza giden ve desteklediğiniz icraatları sıralayabilir misiniz?
Merak ettim hükümetin hangi işleri bu kadar cezbetmiş belki ben de "aa evet bak bunu da yapmışlar haksızlık etmeyeyim" derim:26:

10 yıl öncesini biliyorsanız hatırlıyorsanız sorunuzun cevabı orda....tabi işinize gelirse

evet gözümüz kara öyle olmasaydık bu ülke şimdi böyle olmayacaktı onun bunun elinde oyuncak olacaktı...şükürler olsun...

Şükürler olsun ki bu ülke onun bunun elinde değil Erdoğanın elinde. Şükürler olsun ki bu ülke barış ve refah içinde.
Bu ülke sadece Erdoğan ve yandaşlarının değil bu ülke hepimizin.

Ben olayın en başından beri gecemi gündüzüme kattım uyumadım. Yeri geldi olayı destekledim yeri geldi bitmesini istedim. Ama kimseyle ağız dalaşına girmedim. Benim zıttımı düşünene de saygı duydum yanlışı varsa bilgilendirmeye çalıştım.

Hiç bir parti yandaşı değilim. Erdoğan şimdi bu ülkenin başbakanı olabilir. Biri gelir diğeri gider bu böyledir. Ama bu ülkenin değişmez bir lideri varsa oda ATATÜRK'tür. Ben onun izinden giden bir Atatürkçüyüm hanımefendi. Kimsenin oyununa gelmem gelenlerden değilim o yüzden yanlış kayaya çarptınız.

Ülkem elden gidiyor ..
Ama bazı insanlar bu olayların Parti işi olmadığını,halkın meselesi oldugunu anlamıyor
Hala %50'den bahsediyor ..
Tutulan o %50'nin nasıl tutuldugunu atılan mjlarla , verilen paralarla , gecenın bir yarısı yapılan bedava metrobus seferlerıyle, personelı tehtıt edıp mıtınge getırmelerle gorduk biz çok şükür..
Bu yazdıklarımın hepsi ispatlı şeyler ..
Hele ki polisin yaptıkları birçok resımlerle belgeli artık.
Ama hala sanki ayaklanan halk değilde başka ötelerden gelen yabancılarmış gb
Siz söylesiniz , söz böylesiniz, kamu malına zarar verdınız bılmem naptınız gb laflar donuyor
Ya arkadaş kamu malı kımın ?
Gözü çıkan , kafası patlayan insanlar halktan değilmiydi..
Kimin malının hesabını kime yapıyorsunuz ..

Ananı da al git diyen..
Bir Ülkenin kuruluşunu gerçekleştiren , Dünyanın saygı gösterdiği bir lidere Ayyaş diyen..
Evde zorla tuttuklarım var salarım ustunuze dıyen !
Ayaklarını denk alsınlar anladıkları dilden konusurum isterlerse dıyen !
Bir İktidar var karşınızda, ya neden anlayamıyorsunuz
Bugun karşı çıkıp uğruna geleceğimizi yok saydığımız sizin de ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ sizin HAKKINIZ !
Devlet milletin iradesi olmalıdır !
Milletin istemediği, karşı çıktığı dayatmalara , zorlamalara sessiz kalmadığımız ıcın mı hain olduk, provokator olduk..

Televizyonda izlediğiniz herşeye inanmaktan vazgeçin artık.
Biraz düşünün..
Nedir bu insanların derdi, komşum neden ayaklandı sıkıntısı nedir diye azıcık vicdanlı olun Allah aşkına !
Herşeyi de İslamiyete bağlamayın , bunu kullananlara da artık dur demesini bilin..

Unutmayın ; Adaletin timsali Hz.Ömer'e bir çürük ipin hesabını soran Allah sizi de unutmayacak ..

döndü dolaştı konu gene partilere geldi... Amacı çoktan unutmuşsunuz siz...

yazık o 17 gencin verdiği emeğe yazık. Partiniz adına onları harcıyorsunuz....

Geçenlerde yazdığım yazıyı gene koyayım belki biraz biz ne yapıyoruz dersiniz ;

fasülyeden bir avuç...

neden tuhaf karsılıyorsunuz ki siz arkasında duramıyorsunuz ama o gencler inanclarının arkasında durmak uğruna sokaklarda
bunda yanlıs nerde
Bakın ben gene söylüyorum o partiye bu partiye hakaret yanlış Belki senin anneannen o partiyi tutuyor?

Siyasi görüşlerin her yerde bilinmesi görülmesi bana göre değil. Ben heryerde de konuşmam. Konuşmadım ne sosyal medyada ne başka bir yerde.

Ben bu kadar yapılan eylemleri provakasyonları seçimde anlayacağım deyip deymediğini...

Bana göre hiç bir şey yanlış değil ben asla katılmam hiç bir şey için.

hayret sizin "atatürkçülüğünüze" birşey dediğimi hatırlamıyorum,kimseylede ağız dalaşına girmiyorum cevap veriyorum
inşallah dediğiniz gibi oyunlara gelmezsiniz...

Ya aslinda bu basliga yazmayacaktim birdaha ama ben mune yi bu baslikta gayet tarafsiz buldum.
Söylemeden gecemeyecegim.
Kendi fikirleri belli bir noktayi isaret etsede, o yorumlarinda gayet tarafsiz olmaya calisti.
En azindan ben öyle hissettim.
Düsüncelerinin ne oldugunu hissetsemde, yorumlarinda olduka tarafsizdi.
Bence haksizlik yapilmis, tarafli oldugu söylenerek.
Haksizlik gördügümde müdahale etmeden duramiyorumda.
Burun siz kaldiginiz yerden devam edin arkadaslar
Gezi eyleminin sonuclari ne olacak sahi?

Son düzenleme:

Evet yaklaşık 2 aydır bizim okulda öğretmenler derse başörtüsüyle giriyor.
Kimse de niye böyle giriyorsun demiyor?
Buna karşın bizler de kot giyip gidiyoruz.
Bize de bir şey diyen yok.
Kimse kimseyi de düşüncesinden dolayı öcü olarak göremez, görmeye hakkı yok.
Varsa da kendi sorunudur.

Herkes birbirine saygı duymayı öğrenebilse hiç bir problem kalmayacak da,
sürekli bir dayatma politikası, neyse ki artık geçmişe nazaran daha ılımlı bir ortam var sanki...

Kazen bir kuru fasulye olarak yine beni kışkırtıyorsun
Ayrıca topiklerde olaylar kızıştığında penguen belgeseli koyalım zira sakin olun demekten dilimde tüy bitti

Ben çok üzülüyorum gerçekten. İnsanlar olaya uzaktan bakamıyorlar. Kendi zihniyetleri dışındaki tüm zihniyetler tü, kaka.

Hiç kimse demedi bana şimdiye kadar, yahu bak sen eylemi destekliyorsun da, bunun şu şu şu gibi olumsuz yönleri var diye.

Varsa yoksa %50lik oy oranı, bi ezme çabaları, bilmem ne..

Yahu ben bu eylemi destekleyen, desteklemeyen her insanın yazısını okuyorsam, sağcısının solcusunun her tür ideolojiye sahip insanın görüşlerini dinliyorsam, bu sayede kendimdeki eksik yönleri görebiliyorsam sen de onu yapacaksın, sonra gelip benimle konuşacaksın!

Of çok sıkıldım ya.

Aman Allah`ım!
Bir siyasal bilimci olarak bu topicten uzak durayım ben, yazarsam susamam zannedersem..
Fikirler saygıyı hakeder arkadaşlar, nacizane önerim, kırmayın birbirinizi..
Siyasal tartışmada asla kişinin odağı değişmez..
Sinirleri yıpratmadan tartışın.. (;

ne kadar hos bı ornek olmuş cnm
bende sorun yasamadım cevremdede yasayan hıc duymadım

hayret sizin "atatürkçülüğünüze" birşey dediğimi hatırlamıyorum,kimseylede ağız dalaşına girmiyorum cevap veriyorum

Tahrik edici konuşmaya devam etseydik anlardınız neden öyle dediğimi. Ben laf ettiniz demedim siz dediniz ya %50 zor duruyor diye yine siz dediniz ya herşeye inanıyorsunuz diye ona hitaben söyledim. Akp doğru bişey yapar desteklerim yapıtığı Chp yapar yada başka bir parti yapar desteklerim. Değişmeyen ilkelerimi belli etmek istedim orada anladığınız kadar artık.

Kendi adıma konuşursam gelmem merak etmeyin size de tavsiye ederim. Biraz objektif bakıp takip edin olayları ama kaynağı belli yerlerden takip edin mümkünse sonra istediğiniz partiyi tutun.

İyi akşamlar...

aslında şu meşhur %50lilik kesımde ayaklanacak ama gunah sanıyorlar zaar

10 yıl öncesini biliyorsanız hatırlıyorsanız sorunuzun cevabı orda....tabi işinize gelirse

Bazen sakin olmak gerekir, hatırlatayım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…