Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şu bölümü 2-3 kez daha arada yazar mısınız ? Israrla kabullendirme var o da olmaz ise hakaret var.

eee Mune'de boş durmuyor...

Burada Mune bir kötü içerik geldi gördün mü ?

"eee ben mimliyim diyor" kim ben çıkartamadım. Yoksa sen fişliyor musun insanları ?

Sorsanıza dün ne yedin diye ?

KOnuşun bence biz de bir şeyler öğrenebilirz
Merak ettim bir siyasal bilimccinin fikirlerini:26:

Bende fasülye yim ! Hemde çıtır dimi

Ama ben belki iyi ki katılmadım diyeceğim?

O darp alan orada yaralanan allah vermesin ölen ben olabilirdim. Ben kendime belki de iyilik yapıyorum

Lütfen sizide dinlemek isteriz, fikirlerinizi paylaşın.

Kim mimliyor, ben mi sen mi?
Fişlemek mi?
Tövbe Ya Rabbi, şu topikte banlananların yorumlarına bir baksınlar, eylemi destekleyip polemiğe girende, desteklemeyip polemiğe girende ceza aldı.
15 gündür gezi parkı eylemi sebebiyle banladığım herkesin listesini yayınlarım burada, bana mimliyorsun diyenler özür dileyecek mi listeyi yayınlarsam

Size ne kadar samimi görünürüm bilemiyorum ama söylemeden geçemeyeceğim.

Oy verdiği partiyi ölümüne savunanlara üzülüyorum. Yanlışıyla doğrusuyla savunanlara özellikle... Arkadaşlar bi durun, düşünün, tartın... Doğruları ağır geliyorsa yine oy verin fakat yanlışlarını da görün... Vicdanınızı ve beyninizi kapamayın (bence hakaret değil)

Kendinizi tek bir kalıba koymayın...

Tatışma seyrinin geleneğidir bahsettiğiniz evrelerden geçmek ne yazık ki..
Sizler daha hakimsiniz buralara, uyarınız daha geçerli olacaktır diye düşünüyorum.. (;

KOnuşun bence biz de bir şeyler öğrenebilirz
Merak ettim bir siyasal bilimccinin fikirlerini:26:

Herşey o kadar aşikar ki sadece görmeye çalışın..
Kimseyi fikirlerimle etkilemek istemem zira şu sıralar epey bu mevzuu çevresinde vakit geçirdim..
Hayırlı akşamlar diliyorum topic sakinlerine.. (;

Tatlım söz ettiğin örneklerin gezi parkı eylemiyle ilgili olmadığını anladım, öyle mi?
Hükümet yetkililerin söylemeye çalıştığı ise, Eylemcilerin türbanlı bayanları sürüklediği yönünde.
Eylemcilerin ve destekleyenlerin mesajı ise Türkiye Cumhuriyetinde hiç kimsenin din, dil, ırk, mezhep,
tercih v.s. nedenlerle madur edilmemesi yönündedir.

Yaşandığını söylediğin maduriyetleri gerçekleştirenleri şiddetle kınıyorum elbette.
Aynı zamanda, Hükümete ve samimi eylemcilere kasten iftira atanları da şiddetle kınıyorum.

Ankara'da Yeni Semt İsimleri: Dövenpark, Gazılay, Tomalı Hilmi Caddesi

Sahibinden satılık TOMA (Beşiktaş taraftar grubunun internete verdiği ilan)

Yeter artık ya, polis çağıracağım

Haberim yokmuş gibi sık kanka!

Mustafa Keser'in askerleriyiz

Bu biber gazı bir harika dostum

Dumansız hava sahası nerde? Orda toplanalım!

Direnmeye gittim geleceğim (bir döviz)

Küçükken sinek ilacı arabası arkasından koşmuş nesiliz biz, biber gazı koymaz pampa

Evde sular kesik yıka bizi TOMA

Yunanlılar 'TOMA ile biber gazı bizim' diyor, değerlerimizi kaybetmeyelim.

Geleneksel gaz festivaline hoş geldiniz

Just in Biber

Dün çok çeviktin polis

Gazı Sabri'ye attırmayın

İsyanbul

Bas Gaza

Gaza geldik

İçim yandı TOMA nerde

Bir daha Taksim'e gelmem. İmza polis

Komik eylem pankartlari:))

Canım hiç bir sosyal iletişim alanına girmek istemiyor .
Günlerdir yaşatılan gerginlik bitse huzur bulsak .
Hakkını arayacaksın elbette ama bu nedir yahu.
Herkes kendi hayatından , gördüklerinden kesit veriyor , karşısındakini anlayamıyor.

Taksimde ki eylemcileri samimi bulmuyorum kaç gün geçmiş olmasına rağmen ne istediklerini hala çözebilmiş değilim.

Aşağı yukarı başbakan istifa e ben ve benim gibi düşünenler istemiyor istifa etmesini , bu gidişle istemeyenlerin de çıkıp eylem yapmasına sebep olacak.

Son düzenleme:
Kazen bir kuru fasulye olarak yine beni kışkırtıyorsun
Ayrıca topiklerde olaylar kızıştığında penguen belgeseli koyalım zira sakin olun demekten dilimde tüy bitti

mune uzun zaman oldu izlemeyeli şöyle güzel bir belgesel olsa hiç fena olmaz
mısırı hazırlıcam murat bozu da arasam mı????
sever o böyle belgeselleri kanımca

:))))) birazda foto paylaşalım.

Gezi Parkı eylemlerine destek için 12 gündür Ankara’da gösteriler sürüyor. Kızılay meydanına polis, eylemlerin başladığı günden bu yana ilk kez toplumsal olaylara müdahale ve dedektör köpeklerini de getirdi.

Kennedy'deki TOMA'lardan müdahale başladı..

Polis gruba biber gazıyla müdahale ediyor. Protestocular gerilere doğru kaçmaya başladılar.

Ben bir polis evladıyım, ve bu zamana kadar polise taş atan teröristtir, bölücüdür, provokatördür zihniyetinin olduğu bir evde büyüdüm.

İnsanın küçükken beynine yerleştiği düşünceler kolay kolay değişmez olur. Evlendim, hala bu fikirden taviz vermiyordum.

Ta ki gezi olaylarına kadar. Ben babamla konuşmuyorum kaç gündür, biliyorum düşüncesini, telefonda kavga ederiz diye kaçıyorum adamdan bildiğiniz. Çok trajikomik anlar yaşıyorum bazen.

Ailemle bu konuda orta yolu bulamayız belki de, bu olaylar bi aile dargınlığına sebep olacak korkusu da yaşamıyor değilim.

Çok dolmuştum bu konuda, paylaşayım rahatlayayım dedim.

Biliyor musunuz sizin gb ne olursa olsun doğrunun yanında olan insanları gördükçe solan umutlarım yeşeriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…