- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Biliyor musunuz sizin gb ne olursa olsun doğrunun yanında olan insanları gördükçe solan umutlarım yeşeriyor..
sevgili reputable yaşadıkların başörtülü bir genç kıza yapılmaması gereken şeyler en önemlisi ise insana yakışmayan şeyler.yazmiyim diyorum ama duramiyorum.
su basortusuyle hic bir sorun yasanmiyor diyenler ya tayyib erdogandan sonra kapandilar ya okul-kamu isi gibi hayatlari olmadi, ya da cok gencler.
evet basortusu serbest simdi neden gundeme geliyor ki diyorsunuz, basortusune insanlar ilimli yaklasmaya ve ozgurlesmesini normal bulmaya yeni yeni basladi.
kac kere orumcek kafali, beyninin ici orumceklenmis diyen lise ogretmenlerim oldu, sinifta basortulu oldugum icin acik acik hakarete ugradigim oldu. basortulu oldugumu bilmeden once beni cok seven ogretmenim ogrenince notumu bile kirdi!
19 mayis gosterilerinde bulunmak istemedigim icin okuldan atilmakla tehdit edildim.
bir cok is gorusmesinde sirf basortulu oldugum icin gorusme olmadan geri gonderildim ya da bocek gibi kucumsendim.
otobuste karsimda oturan yasli bayan gozumun icine baka baka ataturkumuzun turkiyesinde boyle igrenc sikmabaslar gorunce cok sinirleniyorum irana gitsinler bu memlekette yasamasinlar dedi.
en yakin arkadaslarim evet arkadasken iyilerdi ama dusunce olarak acik acik basortuyle okumak isteyenin arabistana gitmesi gerektigini turkiyenin laik bir ulke oldugunu soyluyorlardi.
cumhurbaskaninin esi basortulu olamaz diye ne krizler yasandi bu ulkede.
burada kimse bana cikip basortululer sorun yasamadi demesin.
son bir kac yildir birseyler duzeliyor diye hic yasanmamis gibi davranmasin.
bu anlattiklarim yasadiklarimin cok cok ufak bir kismi sadece.
yine de bana bu kadar ozgurluk veren hukumete hic oy kullanmadim. cunku bana dokunmayan yilan bin yasasin diye dusunmedim. ozgurluk ve demokrasiye hic inancim kalmadi artik. cok sevdigim vatanima da bir daha donmeyi dusunmuyorum bu zihniyetler yuzunden.
yazmiyim diyorum ama duramiyorum.
su basortusuyle hic bir sorun yasanmiyor diyenler ya tayyib erdogandan sonra kapandilar ya okul-kamu isi gibi hayatlari olmadi, ya da cok gencler.
evet basortusu serbest simdi neden gundeme geliyor ki diyorsunuz, basortusune insanlar ilimli yaklasmaya ve ozgurlesmesini normal bulmaya yeni yeni basladi.
kac kere orumcek kafali, beyninin ici orumceklenmis diyen lise ogretmenlerim oldu, sinifta basortulu oldugum icin acik acik hakarete ugradigim oldu. basortulu oldugumu bilmeden once beni cok seven ogretmenim ogrenince notumu bile kirdi!
19 mayis gosterilerinde bulunmak istemedigim icin okuldan atilmakla tehdit edildim.
bir cok is gorusmesinde sirf basortulu oldugum icin gorusme olmadan geri gonderildim ya da bocek gibi kucumsendim.
otobuste karsimda oturan yasli bayan gozumun icine baka baka ataturkumuzun turkiyesinde boyle igrenc sikmabaslar gorunce cok sinirleniyorum irana gitsinler bu memlekette yasamasinlar dedi.
en yakin arkadaslarim evet arkadasken iyilerdi ama dusunce olarak acik acik basortuyle okumak isteyenin arabistana gitmesi gerektigini turkiyenin laik bir ulke oldugunu soyluyorlardi.
cumhurbaskaninin esi basortulu olamaz diye ne krizler yasandi bu ulkede.
burada kimse bana cikip basortululer sorun yasamadi demesin.
son bir kac yildir birseyler duzeliyor diye hic yasanmamis gibi davranmasin.
bu anlattiklarim yasadiklarimin cok cok ufak bir kismi sadece.
yine de bana bu kadar ozgurluk veren hukumete hic oy kullanmadim. cunku bana dokunmayan yilan bin yasasin diye dusunmedim. ozgurluk ve demokrasiye hic inancim kalmadi artik. cok sevdigim vatanima da bir daha donmeyi dusunmuyorum bu zihniyetler yuzunden.
kızlar bende 8 yıldır berı kapalıyım hıc bı yerde bunun la ılgılı bı sorun yasamadım
yasadıgım tek sıkıntı basortulu olduğum halde akp lı olmamam ıle ılgılı çevremde kapalı kesımden aldığım tepkıler
arkadaşlık ılıskılerımdede aynı sekılde mesele en samımı arkadaşım acık onun dışında pek çevremde pek cok acık ınsanla cok ıyı dıyologlar halındeyım ne onlar tarafından dışlandım nede ben onları dışladım
ben yansıtılanlar abartıldığını dusunuyorum
yine de şu an vali mutlu en güvenilir kaynak.
ne söylese tersi oluyor, ne geleceğini biliyor insan.
Ben bu süreçte çok suskunum, görüşlerimi belli etmekten kaçınıyorum
Çünkü;
En yakın arkadaşım akpli, annem sağcı, babam solcu, sevgilimin ise babası polis
:) Sevgilinin konuya bakış açısı ne peki?
Elinizi korkak alıştırmayın ve Başak Özçeligi google amcadan aratın............kolları ve bacakları kırılmış bir kız çocuğu...........bir grup polis ve akp gençlik kolları tarafından 25 dakikadövülmenin sonucu.........hala birileri başörtüsü diyor.........
21 yaşında küçük bir kız çocuğu ise yetişkin bir kız kaç yaşındadır ?bu birinci soru
3 haziran da yayınlanmış bir haber i yeni olmuş bir olay gibi yayınlamanızın sebebi nedir?bu ikinci soru
can alıcı sorum ise amacınız nedir ?
tekrar okuyun, küçük bir kız çocuğu değil, kız çocuğu. yani birilerinin çocuğu, cinsiyeti de kız. türkçe yazılmış yahu, çevirmene hacet duymak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?