Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuktan kastınız nedir?

hasbinallah. anneme soruyorlar "çocuğunuz var mı?" annem "hayır çocuğum yok, kaç yaşına geldi" mi diyecek, yoksa "kızım var" mı diyecek? ben annemin çocuğu değil miyim? cinsiyetim erkek mi zaytung soruları mübarek.

tekrar okuyun, küçük bir kız çocuğu değil, kız çocuğu. yani birilerinin çocuğu, cinsiyeti de kız. türkçe yazılmış yahu, çevirmene hacet duymak olur mu

Çocuk Nedir

Çocuk, bebeklik ve ergenlik çağları arasındaki insandır. Genellikle konuşma ve yürüme kabiliyetleri kazanıldıktan sonra bebeklikten çocukluğa geçildiği cinsel gelişimin başladığı ergenlik dönemi ile birlikte çocukluk döneminin bittiği kabul edilir.

türkçe sözlüğe bakınız ....

burada yapılmak istenen resmen demagoji.bu saatten sonra insanları birbirine düşürmek için kelime oyunları yapmaya gerek yok.

Bu ülkede baş örtüsü ile ilgili sorun yaşanmadı diyen bir yorumla karşılaşmadım.
Okuyamadığım yorumlarda böyle düşünceler bulunuyorsa, sanırım o günlerde neler
olduğunu değerlendiremeyecek kadar gençtirler.
Burada zikredilen baş örtüsü sorunu, Direnişçilerin başı örtülüleri taciz etmesi yönünde.
Hükümet yetkilileri, Gezi parkı eylemcileri ve destekleyenlerin başı örtülüleri taciz ettiğini
söylemektedirler.

Son düzenleme:

siz anne ve babanızın çocuğu değil misiniz? ergenlik çağından sonra neyi oldunuz ailenizin?

üşenmedim baktım, buyursunlar efendim;

1. isim Küçük yaştaki erkek veya kız
"Çocuğun bir sütninesi vardı." - R. H. Karay
2. Soy bakımından oğul veya kız, evlat
"Anası olacak bir kadın çocuğu omuzundan yakalamış." - B. R. Eyuboğlu

yani sadece 1 numara değilmiş, değil mi...

annenizin ellerinden öpüyorum....

anne babalar için hep çocuğuz biz tabi ki fakat ergenlik çağını geçmiş çocuklar için kızım yada oğlum var der.sadece anne ve baba söyleyebileceği kelimeyi başkası ona çocuk diyemez.isterseniz o kıza "sen çocuksun" de alınır....

çocuk, kız veya kadın ne fark eder?
olan olmuş mu?
ortada bir problem yok mu?

siz anne ve babanızın çocuğu değil misiniz? ergenlik çağından sonra neyi oldunuz ailenizin?

mevzuyu farklı yerlere çektiniz.demagoji yapıyorsunuz.çocuk şeklinde hitap eden kişi nin çocuğu değil.belki aynı yaşta çocuk diyor.

benim anladığım küçük bir kız çocuğu .....

okuyanların da ilk algıladığı da budur ....kelime oyunları ile devletin güvenlik güçlerini zor duruma düşürmeye onlara karşı insanları kışkırtmaya gerek yok ....

tdk sözlüğüne baktım, yukarı yazdım. bir bakın derim.

Şu an canlı izliyorum, bir yandan alanda olanları takip ediyorum, böyle bir haber yok:44:
Yani direnişçilerin geri çekildiği yok, en azından şimdilik.

O örgütleri temizlemek için halk elinden geleni yapıyor.

Son hamle çok ağır oldu.
Hem de "taksime müdahale edilmeyecek" denmişken.
Ayrıca alandan gazeteciler bağlanıyor.
Polisin "alanı boşaltın" çağrısı olmadığı söyleniyor.

Bugün izlediniz mi bilmiyorum, canlı izledik, tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaşa doğru tazyikli su sıkıldı ya.
Böyle bir müdahale olamaz.
Bu insanlık dışıdır.
İnsanlık suçudur.

Nitekim de, aihme gidiliyor bu saldırılar için

Ve bakın bugün France24 basını, fotoşoplu görüntüleri konuştu, halkın nasıl bu görüntülerle kandırıldığına dair.

Eki Görüntüle 733139

Ve yine cnn internationalın alt yazısı:
"Europe has a new Hitler"

Son düzenleme:
çocuk, kız veya kadın ne fark eder?
olan olmuş mu?
ortada bir problem yok mu?

evet ortada çok ciddi bir problem var.şu ana kadar yaralı sayıları resmi makamlarca açıklandı.bunların ne kadarı halk ne kadarı polis olduğu aşikar.

tek taraflı düşünmeye gerek yok.

bu eylemi sürdürmek maddi manevi yeterince zarar verdi.desteklemekte bu saatten sonra olumsuz yönde çok farklı boyut kazandırır.

yıkıcı değil yapıcı olmanın zamanı ....

Divan otele sığınan insanların hesaplarını takip ediyorum şu an, otelin önüne kadar gelindiği ve saldırıların devam ettiği bilgisi var.

melitta bazı sözlerine katılıyorum.
evet ortada zarar var, ben çokk önce de söyledim çevreye zarar veren, yıkan, dağıtan göstericisi, provakatörü, polisi kim varsa kınıyorum.
ama nasıl yapıcı olnur bana bir anlatır mısın
ne yapılmalı?

bu arada hala savunuyorum geç kalındı keşke milletin hakkı 2010 kpss de yendiğinde de bu şekilde bir tepkimiz olsaydı hiç olmaza bir ses çıksaydı da şu duruma gelinmeseydi.
çünkü ha gayret biraz daha diye diye insnları bu kadar gerdiler.

keşke büyükler örnek olsaydı da biz de yapıcı nasıl olunur onlardan görseydik

medcezir haber tarihine bakar mısın?4 haziran.bugünün tarihi ise 12 haziran.bugün demedim.yani eylemciler teee o zaman çekilme kararı almış fakat hala uyanamamış insanlar var.masum eylemci demicem artık.aklıma ufo gören masum köylü geliyor ....

eğer buna rağmen orada masum eylemciyim diyen biri varsa asla inanmam ....

ayrıca tekerlekli sandalyedeki kişiye para verilip al bu haber yapacaz sende şu toma nın önünde dur denmediğini nereden bileyim ???çok gördük böyle senaryolar ....

bir fotoğraf var aklımda tomanın önünde ellerinde iki baston ile poz vermiş bir kötürüm vatandaşımız.bi kareden baktığımda içim parçalandı ama başka bi kareden baktığımda ise o halini fotoğrafçılar çekerken ....

çok güzel tiyatro çevriliyor iç ve dış basın için ....

tdk sözlüğüne baktım, yukarı yazdım. bir bakın derim.

çocuk

Küçük yaştaki oğlan veya kız.
Soy bakımından oğul veya kız, evlât.
Bebeklik çağıile erginlik çağıarasındaki gelişme döneminde bulunan insan.
Genç erkek.
Büyüklere yakışmayacak biçimde düşüncesizce davranan kimse.
(büyükler arasında daha az yaşlılar için) İnsan.
(küçümseme yolu) Belli bir işte yeteri kadar tecrübesi ve yeteneği olmayan kimse.

devamını da ekleyelim lütfen.istediğimiz yazıyı kopyala yapıştır yapmayalım.başılkta cvp yazdığım msj a en uygununu seç al :):)

aşağıdaki msj da verilmek istenen mesajın mahiyetini tartışıyoruz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…