Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hehhhhh adam para için bunu yapıyorsa inan başka şeylerde yapardı.
senin bile böyle düşünen birinin yani içi diğer taraftan parçalandıysa inan o adamın içi fesat olsaydı daha fazla kullanır tvlere, gazetelere çıkardı.
herkese zırt pırt çıkmıyor işte tvlere.
fark var her tv ye çıkan fesat değil merak etmeyin.

CHP canlı halk tv

Pardon kasetmiş toplantıdan çıktılar sandım.

Son düzenleme:

bu başlıkta hep aynı şeyler söylendi ama yine yazacağım.

eylemciler ilk başta izin verilen yerlerde eylem yapsalardı mutlaka seslerini duyururlar ve görüşme gerçekleşirdi.hiç olması çevre bakanlığına gidebilirlerdi.

bazı kişilerin bazı yasaklar işine gelmeyince birde üstüne ülkemizi çekemeyenler ve çıkarcılar da fırsat kollayınca ve bu anı yakalayınca ortalık karıştı.

eylemciler olay amaç dışına çıktığı için ne için yapıldıysa bu kişiler geriye çekilmeli ve başbakan ile görüşülmeli.

inan bana osmanlı nın son yüzyılından bu yana bu topraklar da oyunlar oynanıyor.tarih tekerrüden ibarettir diyorum ya işte yine benzer bir olay ile karşı karşıyayız.ve masum halkım ,insanlarım kullanılıyorlar ....

şu yapılmalı eğer orada hala masum eylemci var ise evlerine dönsün bakalım kimler çıkacak karşımıza !!!!!!! ( ben artık döndüğünü sadece saf insanların bu oyuna alet olduğunu düşünüyorum ) kusura bakmayın üzgünüm.

ve nasıl burada herkes birbirleriyle iletişime geçti ise aynı şekilde (eğer gerçekten hala gerçek amaç için orada olan eylemci var ise ) evlerine dönmeleri konusunda da çağrı da bulunulsun....

Ben artık yetkililerin amacının eylemleri bitirmek olduğuna inanmıyorum.Tam ortam yumuşamaya başlamışken,istanbul'da gezi parkı dışında eylem yapan neredeyse kalmamışken,eylemciler ve destekleyenler kendi aralarında artık eve dönün çağrıları yaparken sönmek üzere olan ateşe bir bidon daha benzin döktüler.

zırt pırt niye çıksın bir figüran arkalarda sahne alır.gerçek olsaydı malum medya ve onların destekçileri bu adamı ünlü yapmak için tv lerde sahne aldırırdı.bunun gibi benzer görüntüler daha önce de meydana gelmiş daha sonra da kaybolmuştur.

kameraları ve flaşları görmeden önceydi ....

Polisin en sert müdahalesi bugündü.
Senaryo yazıldı, tiyatro oynandı.

Önce molotofçular senaryosu, sonra bu ağır müdahale. Ölümüne saldırdılar insanlara.
İzlerken kanım dondu. Tüm dünya izledi.

"Anladığınız dille konuşurum" derken kastedilenin bu olduğunu ben biliyordum da, ölümüne savunanlar için hatırlatayım dedim.

Öyle çağrılar görüyorum ki, içim cız ediyor.
İnsanlar yardım edin, öldürecekler diye feryat ediyor.

İnsanının canına kastedene yazıklar olsun.
Halkına bu şekilde saldıran bir hükümet geçerliliğini yitirmiştir.

Tarih bu faşizmi, bu saldırıları unutmayacak.

Ekleme;
Boynuna ölürsem tüm organlarımı bağışlıyorum diyen vatandaşın künyesi..

Allah herkese vicdan nasip etsin.

İyi geceler.

Son düzenleme:
madem birlikte karar da verilebilirdi neden en başında insanlar kaale alınmadı?
ben yaptım olacak mantığı ile hareket edildi????
madem söylediğin kadar basit öncesinde yapılanlar niye?
melitta zaten bu insanlar en başından beri evdeydi ama yavaş yavaş dışarı çıkarıldılar.
yapıcı olmak en baştakilerle başlar.
halkına üslupla başlar.
kişi kendinde ki değişimi çevresine hissettirir.
yapıcılık tehditle başlamaz melitta %50 söylemleriyle devam etmez.

senin içini bilemeyeceğim ama benim içim gerçekten sızladı diğer taraftan, köşelerden, tepeden baktığımda da hep aynı resim yine içim sızlıyor.

kanunlar meclislerde yapılır sokaklarda yapılmaz....

tüm gelişmiş medeniyetler de bu böyledir. ...devleti sokaktaki eşkıyalar yönetmez.halkın seçtiği liderler devleti yönetir.

yönetimle ilgili bir sıkıntınız varsa sandıkta gerekli cevap ı verirsiniz....

kendinizi muz cumhuriyetinde mi sanıyorsunuz ?muz cumhuriyetlerinden kastım afrika ülkeleri halkın isyan ettiği ertesi gün hükümeti devirip yeni hükümet kurdukları cumhuriyetleri kastediyorum.

senin içini bilemeyeceğim ama benim içim gerçekten sızladı diğer taraftan, köşelerden, tepeden baktığımda da hep aynı resim yine içim sızlıyor.

işte benim masum kk üyesi arkadaşım ....sömürüyorlar işte .

Atatürk kullanıldı ... bayrak kullanıldı ....bir kız çocuğu kullanıldı ....kötürüm bir vatandaşımız kullanıldı .....yaşlı teyze kullanıldı.

kullanılacak başka ne kaldı bakalım?içimizi sızlatıcak daha neler göreceğiz.

.
ayrıca tekerlekli sandalyedeki kişiye para verilip al bu haber yapacaz sende şu toma nın önünde dur denmediğini nereden bileyim ???çok gördük böyle senaryolar ....

size sadece şunu sormak istiyorum...:Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?

gel bize bazı bazı....

kazan doğurmadı doğuracakmış gibi yaptı.keşke doğursa ....meğerse can çekişiyormuş ....
o zaman daha açık sorayım tekerlekli sandalyedeki insan polisi kötü göstermek için parayla tutulmuş olabilir ise,polise ya da oraya buraya taş molotof vs atanlar da eylemcileri kötü göstermek için parayla tutulmuş olabilir mi?

peki biz neden suriye den gelmiş halkı bu kadar destekliyoruz???

İcimizin sizlamasi icin once orada bir vicdan olmasi gerekir
Tekerlekli sandalyeli adam para aldi derseniiz gormediginiz sey icin iftira atmis olursunuz
21 yasindaki kiz veya KADİN herneyse oldurulmesine ramak kalana kadar dayak yedi ama umrunuzda degilse orda bir kalp varmi suphe duydurursunuz
Neyse ortada bulusmak cok zor zira ne ben o yana gecerim ne siz benim yanima
Ama tartisma bile belli vicdanla olursa hos olur degilse sadece uzulurum

ahhh canım ben masumum da senin kalbin için hala sürüncemedeyim

adam zavallı kendi refahı için kullanmıyordu durumunu sadece öıkar amaçlı başkası için mi kullanacak????

yazık valla. şimdi sokaklarda acımasızca uygulanan şiddetin sebebini anladım.

Son düzenleme:
Babaannem supangle yapmayı nerden öğrenmiş

Yapmayın hanımlar, birbirinizi yaralamayın. Bizi siz ve diğerleri şeklinde ayırmaya calısıyorlar, gelmeyelim bu oyuna. Hepimiz halkız.

Bence başbakan ümüğünüzü sıkarız derken bunu kastetti.

Ankara'da ne var ne yok, kurum ağı capulcu gazetelerini acmıyor Habersiz bırakmayın beni.

Benim tesbitim olaylar Tayyip'e tapanlar ve Tayyip'e tapmayanlar şekline döndü.

Tayyip'e tapanlar yer yarılsa bile asla doğruyu göremeyecekler, kim ne derse desin, olaylar ne hale gelirse gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…