medcezir haber tarihi
ayrıca tekerlekli sandalyedeki kişiye para verilip al bu haber yapacaz sende şu toma nın önünde dur denmediğini nereden bileyim ???çok gördük böyle senaryolar ....
bir fotoğraf var aklımda tomanın önünde ellerinde iki baston ile poz vermiş bir kötürüm vatandaşımız.bi kareden baktığımda içim parçalandı ama başka bi kareden baktığımda ise o halini fotoğrafçılar çekerken ....
çok güzel tiyatro çevriliyor iç ve dış basın için ....
.
melitta bazı sözlerine katılıyorum.
evet ortada zarar var, ben çokk önce de söyledim çevreye zarar veren, yıkan, dağıtan göstericisi, provakatörü, polisi kim varsa kınıyorum.
ama nasıl yapıcı olnur bana bir anlatır mısın
ne yapılmalı?
bu arada hala savunuyorum geç kalındı keşke milletin hakkı 2010 kpss de yendiğinde de bu şekilde bir tepkimiz olsaydı hiç olmaza bir ses çıksaydı da şu duruma gelinmeseydi.
çünkü ha gayret biraz daha diye diye insnları bu kadar gerdiler.
keşke büyükler örnek olsaydı da biz de yapıcı nasıl olunur onlardan görseydik
hehhhhh adam para için bunu yapıyorsa inan başka şeylerde yapardı.
senin bile böyle düşünen birinin yani içi diğer taraftan parçalandıysa inan o adamın içi fesat olsaydı daha fazla kullanır tvlere, gazetelere çıkardı.
herkese zırt pırt çıkmıyor işte tvlere.
fark var her tv ye çıkan fesat değil merak etmeyin.
zırt pırt niye çıksın bir figüran arkalarda sahne alır.gerçek olsaydı malum medya ve onların destekçileri bu adamı ünlü yapmak için tv lerde sahne aldırırdı.bunun gibi benzer görüntüler daha önce de meydana gelmiş daha sonra da kaybolmuştur.
kameraları ve flaşları görmeden önceydi ....
madem birlikte karar da verilebilirdi neden en başında insanlar kaale alınmadı?
ben yaptım olacak mantığı ile hareket edildi????
madem söylediğin kadar basit öncesinde yapılanlar niye?
melitta zaten bu insanlar en başından beri evdeydi ama yavaş yavaş dışarı çıkarıldılar.
yapıcı olmak en baştakilerle başlar.
halkına üslupla başlar.
kişi kendinde ki değişimi çevresine hissettirir.
yapıcılık tehditle başlamaz melitta %50 söylemleriyle devam etmez.
senin içini bilemeyeceğim ama benim içim gerçekten sızladı diğer taraftan, köşelerden, tepeden baktığımda da hep aynı resim yine içim sızlıyor.
size sadece şunu sormak istiyorum...:Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?.
ayrıca tekerlekli sandalyedeki kişiye para verilip al bu haber yapacaz sende şu toma nın önünde dur denmediğini nereden bileyim ???çok gördük böyle senaryolar ....
size sadece şunu sormak istiyorum...:Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?
o zaman daha açık sorayımgel bize bazı bazı....
kazan doğurmadı doğuracakmış gibi yaptı.keşke doğursa ....meğerse can çekişiyormuş ....
kanunlar meclislerde yapılır sokaklarda yapılmaz....
tüm gelişmiş medeniyetler de bu böyledir. ...devleti sokaktaki eşkıyalar yönetmez.halkın seçtiği liderler devleti yönetir.
yönetimle ilgili bir sıkıntınız varsa sandıkta gerekli cevap ı verirsiniz....
kendinizi muz cumhuriyetinde mi sanıyorsunuz ?muz cumhuriyetlerinden kastım afrika ülkeleri halkın isyan ettiği ertesi gün hükümeti devirip yeni hükümet kurdukları cumhuriyetleri kastediyorum.
işte benim masum kk üyesi arkadaşım ....sömürüyorlar işte .
Atatürk kullanıldı ... bayrak kullanıldı ....bir kız çocuğu kullanıldı ....kötürüm bir vatandaşımız kullanıldı .....yaşlı teyze kullanıldı.
kullanılacak başka ne kaldı bakalım?içimizi sızlatıcak daha neler göreceğiz.
işte benim masum kk üyesi arkadaşım ....sömürüyorlar işte .
Atatürk kullanıldı ... bayrak kullanıldı ....bir kız çocuğu kullanıldı ....kötürüm bir vatandaşımız kullanıldı .....yaşlı teyze kullanıldı.
kullanılacak başka ne kaldı bakalım?içimizi sızlatıcak daha neler göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?