Öyle deme kendisi ülkemizin ünlü düşünürlerindenDaha 10 Kasim'in ne oldugunu bilmeyen,
"bugun gunlerden Ataturk "kutlu" olsun" diyen Hulya Avsar,
beni hicbir yerde temsil edemez!
bu olay amacını aşmıştır artık. buradaki eylem farklı örgütlerin propaganda alanına dönmüştür. gerçek gezi eylemcilerinin artık bir noktayı koyup taksimi terk etmeleri gerekir. terk etmezler ise; değerli bir amaç için çıktıkları bu yolda gözden düşecek, insanları ciddi şekilde kutuplara bölecek, ülke bütünlüğünü istemeyenleri zevkten dört köşe edeceklerdir. dün bir polis alevler içinde kaldı. ne hissettiniz seyrederken? ciğerim yandı yaa. kimi temsil ediyor o polis? Devleti. Devlet kimi temsil ediyor? Halkı. Hükümet demiyorum bakın devlet diyorum. bu devletin polisi o yanan polis. ilk günlerde çoğunluk eylemcilere hak verdi, polise kızdı. ama bugün öyle değil. gereksizece uzayan bu eylem artık gına getridi. tamam iyi çocuklarsınız, güzel düşünüyorsunuz ama düşünemediğiniz şeyler var. düne kadar arkanızda olan insanlar artık yavaş yavaş , eylem başka grupların gövde gösterisine döndüğü için ayrılacak arkanızdan. halkın gözünde onların maşası konumuna düşeceksiniz. temsil ettiğiniz fikirler bir paçavraya döncek. halk bunu affetmez. varsın afftmesin çokta umrumda deyip onları küçümsemeyin. halk hele bunu hiç affetmez.
bu halk anarşiste geçit vermez. sandığa gömer.
kazanımlar kaybedilmeden vazgeçin.
bende bu yorumu dogru bulmuyorum bu gezi eylemini gercek anlamiyla yapanlar yuzu acik, ne istedigini biliyorlarneden tuhaf karsılıyorsunuz ki siz arkasında duramıyorsunuz ama o gencler inanclarının arkasında durmak uğruna sokaklarda
bunda yanlıs nerde
bende bu yorumu dogru bulmuyorum bu gezi eylemini gercek anlamiyla yapanlar yuzu acik, ne istedigini biliyorlar
bu kisiler yuzleri kapaliymis anladigim kadariyla neyi protesto ediyorlar birde niye kendilerini sakliyorlar? hem kimin haddine dusmus yol kesip sende eylem yap demek? bu sekilde davranip direniscilerinde adini kirletiyorlar kotu gosteriyorlar.....
ikisini de okudum...da bu yazılardan çıkarmamız gereken ana fikir nedir?
Olay artık amacını aşalı 10 günden fazla oldu, yeni bir şey değil ve hepimiz de söylüyoruz.
Birilerinin çıkarları da devreye girdi. Bunu başbakan bilmiyor mu acaba hala yangına körükle gidiyor?
Bu konuda halkı yatıştırması gereken insanlara da hesap sorulmalı değil mi?
Daha dün İstanbul valisi müdahale olmayacak dedi ama akşam "can güvenliği yok" diye açıklama yaptı.
Hükümetin de ne dediği belli değil , biri çıkıyor "mesajı aldık" diyor diğeri çıkıyor "mahkeme kararını tanımam" mesajı veriyor.
Kim neyi ne kadar aldı ben de merak ediyorum.
hele bir Melih Gökçek var ki akıllara zarar yani ve bütün bu insanlar "seçilmiş" kişiler. İbretle izliyorum, konuşmalarını, yaklaşımlarını, müdahalelerini ve inanamıyorum. Halk böyle mi yönetilir? Konuyu baş örtüsüne falan getirenler olmuş ona da hayret ettim sanki baş örtüsü karşıtlarının eylemi bu.
E dini duyguları ellerinde ve dillerinde gezen bir milletin bu duygularıyla beş taş oynamaları da çok normal.
başörtüsü sadece bir tecrübe diyekonu başörtüsü değil elbet. özgülük, haklar, suistimallr, dayatmalar, iletişim, üslub. başörtüsü bu üst kateogirlerin altındaki bir başlık sadece.bir tecrübe. umarım diğer sorunlarda bu konu gibi çözüme kavuşur. daha fazla yakılıp yıkılmadan, gençler daha fazla hayal kırıklığına uğramadan, ülke olarak daha fazla kaybetmeden.
Benim tesbitim olaylar Tayyip'e tapanlar ve Tayyip'e tapmayanlar şekline döndü.
Tayyip'e tapanlar yer yarılsa bile asla doğruyu göremeyecekler, kim ne derse desin, olaylar ne hale gelirse gelsin.
üsluba bak,kul kula tapmaz,ALLAH var o yeter,kimseyi böyle itham edemezsiniz
sanırım siz Atatürk'e tapıyorsunuz...
peki siz doğruları gördüğünüzden ne kadar eminsiniz?
Atatürk vefat edeli nerdeyse 100 sene olucak ölünün arkasından konusmak doğru mu sizce
ayrıca arkadas Atatürk ün adını geçirmemiş bile
neden konuyu hemen Atatürk e getiriyorsunuz
erdoğan nere Atatürk nere
arada 1000 fırın ekmek var
sizde haklısınız öyle büyük ulu bir önderin ismi akıldan bir an olsun cıkmıyor dimi
...................
Site yetkililerine sesleniyorum.
Konusmaktan, söylemekten, dinlemekten, fikir alisverisinden yanayim ama artik sinirlar asiliyor.
Insanlara hakaretler basladi yine.
Bizim mizacimiza ters hakaret edemiyoruz diye bu insanlarin hakaretlerinede sessiz kalamiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?