olay amacını aştıysa şu sunu dedi bu bunu dediye bakılmaz. bakılırsa amacını aşalı dün 10 gün bugün 12 yarın 15 gün diye devam eder gider. eylemciler zarar görüyor dendikçe, haber yapıldıkça kim çıkar sağlıyo bundan.
ayrıca yahu dün bizi değilmiydik sizin özgülüğünüzün teminatı benim , benim özgürlüğümün teminat sizssiniz diye birbirimizi kucaklaan. özgülükse hepsi özgülük işte . kaç sayfa önce yazdım ;
başörtüsü sadece bir tecrübe diye
sıcak evinizde gaz bombası görmediğiniz cok belli
gaz bombası kokusunu bir kez duyan bilir o yüzlerin neden kapandığını
Yine saygi sinirlari asilmaya, yine konu altinda bunca zamandir yazanlara sirf kendi gibi düsünmüyor diye hakaret edilmeye baslanmis.
Herkes en iyi ben görürüm diyor.
Is fikir alisverisinden cikti " ya benim gibi düsün yada hakaret ederim, asagilarim" a vardi.
Ben eylemin suan geldigi boyutu desteklemiyorum, meydanlarda kalanlarin masum eylemciler oldugunu düsünmüyorum diye kula tapar olmusum.
Herkes vatanini seviyor, herkes herseyi görüyor, herkes ileri görüslü ve egtimli, herkes herseyin farkinda ama nasil oluyorsa bir AKP ye oy verenler ve eylemin aldigi su boyutu desteklemeyenler, cahil, vatanhaini, atgözlüklü, tayyibe tapan, uyuyan koyun, gerikafali vb oluyor.
Biliyormusunuz, ben bu eylemin aldigi su boyutu desteklemiyorum ve yapilan yikimlara karsi devletimin yandayim, eger bunun icin bana hakaret edip asagilamaya kalkacak zavallilar varsa, onlarada kendi foseptiginizde bogulun diyorum.
Artik insanlari biktirdiniz hakaret ve asagilamalarinizla.
Siz bu saygisizliga devam ettikce, bu hükümet bastan inmeyecek emin olun.
Her gecen sene oylarini arttirarak devam edecek.
%40 i begendigi icin veriyorsa oyunu %20 si sirf bu hakaretlere tepki olarak verecek.
Halkin %82 si bu eylemler bitsin diyor, demekki bu halkin %82 si tayyibe tapiyor.
Eylemmis, masummus, demokrasiymis bilmem neymis.
Gezi parkinin her kösesinden sidik kokusu yükselmis, her kösesi yasadisi örgüt bayragi dolmus, insanlar sabaha kadar kafayi cekip cekip sizar olmus, ülkenin dörtbir yanini yakip yikanlar dolmus, zavalli adamcagiz eyleme destek vermiyor yemegini yiyor diye nerdeyse linc edilecek olmus, yok hala bu eylem masummusta, demokrasi icinmis.
Biz körüz görmüyoruz, bir sizin gözünüz görüyor.
Cami imami görevden alinmismis. Zaytung haberleri gibi haberler.
Site yetkililerine sesleniyorum.
Konusmaktan, söylemekten, dinlemekten, fikir alisverisinden yanayim ama artik sinirlar asiliyor.
Insanlara hakaretler basladi yine.
Bizim mizacimiza ters hakaret edemiyoruz diye bu insanlarin hakaretlerinede sessiz kalamiyorum artik.
şaka gibi. siz tayyiple Atatürkü bir mi tutuyorsunuz.üsluba bak,kul kula tapmaz,ALLAH var o yeter,kimseyi böyle itham edemezsiniz
sanırım siz Atatürk'e tapıyorsunuz...
peki siz doğruları gördüğünüzden ne kadar eminsiniz?
o kisilerinde gazdan yaptigini hiiiic sanmiyorum gaz yiyen insan gozunu acamaz,konusamaz ama bunlar yol kesip sende bisiklet surme eylem yap diyor
gaz yiyen insanin o sekilde olacagini nerden biliyorsun dersen ablam sabah-aksam ise giderken taksimde gaz yiyip eve geliyordu neler hissettigini hiliyorum ama birkere atkilara sarilip yol kesmedi,dunde annem taksimdeydi oda yandik konusamiyorum dedi ama kimseyide(bende dahil)eylem yapmaya zorlamadi kaldiki sokaklarda yurumuyoruz diye vatan haini falanda degiliz sen soguk sokaklarda eylem yaparsin ben SICAK EVIMDE imza toplarim bir baskasi ilik komtugunda buradan sesini duyurur ama kimse kimsenin hadi sende yap diye yol kesemez herkes hakkini nasil arayacagini bilir bir baskasini aklina gerek yok ....
kişinin arkasında duracağı kişi provakatörse hala arkasında mı durmalı???*neden tuhaf karsılıyorsunuz ki siz arkasında duramıyorsunuz ama o gencler inanclarının arkasında durmak uğruna sokaklarda
bunda yanlıs nerde
bu olay amacını aşmıştır artık. buradaki eylem farklı örgütlerin propaganda alanına dönmüştür. gerçek gezi eylemcilerinin artık bir noktayı koyup taksimi terk etmeleri gerekir. terk etmezler ise; değerli bir amaç için çıktıkları bu yolda gözden düşecek, insanları ciddi şekilde kutuplara bölecek, ülke bütünlüğünü istemeyenleri zevkten dört köşe edeceklerdir. dün bir polis alevler içinde kaldı. ne hissettiniz seyrederken? ciğerim yandı yaa. kimi temsil ediyor o polis? Devleti. Devlet kimi temsil ediyor? Halkı. Hükümet demiyorum bakın devlet diyorum. bu devletin polisi o yanan polis. ilk günlerde çoğunluk eylemcilere hak verdi, polise kızdı. ama bugün öyle değil. gereksizece uzayan bu eylem artık gına getridi. tamam iyi çocuklarsınız, güzel düşünüyorsunuz ama düşünemediğiniz şeyler var. düne kadar arkanızda olan insanlar artık yavaş yavaş , eylem başka grupların gövde gösterisine döndüğü için ayrılacak arkanızdan. halkın gözünde onların maşası konumuna düşeceksiniz. temsil ettiğiniz fikirler bir paçavraya döncek. halk bunu affetmez. varsın afftmesin çokta umrumda deyip onları küçümsemeyin. halk hele bunu hiç affetmez.
bu halk anarşiste geçit vermez. sandığa gömer.
kazanımlar kaybedilmeden vazgeçin.
Atatürk'ün ilahlaştırıldığı hakkında söylemler olmuş. Anlaşılamayan püf nokta nedir biliyor musunuz Atatürkçüyüz diyen insanlar kafatasçı değil, onun ilkelerine, onun gösterdiklerine ve bıraktıklarına sahip çıkan insanlardır. Bunu hiçbir çıkar göz etmeksizin yaparlar...
Bu yazı da en sevdiğim yazıdır bu tartışmalara nokta koyacak...
şaka gibi. siz tayyiple Atatürkü bir mi tutuyorsunuz.
biz Atatürkçülerin taptığı sadece yüce Allahdır.
tayyipe tapmak diye itham edilmiyor bunu bizzat tayyipçiler söylüyor her yerde dile getiriyor daha önce akpli bir milletvekili ve yine akpli bir belediye başkanı daha önce kameralar önünde bizim peygamberimizdir gibi söylemlerde bulunmuşlardı ve alandaki insanlar alkışlarla bunu desteklemiştir sonra tepkiler üzerine bu kişiler istifa etmek zorunda kaldılar ancak şimdi tabi ki en iyi şekilde besleniyorlar.Ama biz ATATÜRKÇÜLER sadece ilke ve inkılaplarını önemsiyoruz bizim için çizdiği yolda yürümeye çalışıyoruz.Eğer ATATÜRK olmasaydı bugün kadınlar kocalarının bilmem kaçıncı imam nakahlı karısı olurdu,kaç tane kadın okuma yazma öğrenebilir,kaçı doktor-öğretmen...vs.olabilirdi acaba sorarım size??? insanlara seçme seçilme hakkı vermiş kadına önem vermiş isteseydi kendisi padişah olamaz mıydı???üsluba bak,kul kula tapmaz,ALLAH var o yeter,kimseyi böyle itham edemezsiniz
sanırım siz Atatürk'e tapıyorsunuz...
peki siz doğruları gördüğünüzden ne kadar eminsiniz?
tayyipe tapmak diye itham edilmiyor bunu bizzat tayyipçiler söylüyor her yerde dile getiriyor daha önce akpli bir milletvekili ve yine akpli bir belediye başkanı daha önce kameralar önünde bizim peygamberimizdir gibi söylemlerde bulunmuşlardı ve alandaki insanlar alkışlarla bunu desteklemiştir sonra tepkiler üzerine bu kişiler istifa etmek zorunda kaldılar ancak şimdi tabi ki en iyi şekilde besleniyorlar.Ama biz ATATÜRKÇÜLER sadece ilke ve inkılaplarını önemsiyoruz bizim için çizdiği yolda yürümeye çalışıyoruz.Eğer ATATÜRK olmasaydı bugün kadınlar kocalarının bilmem kaçıncı imam nakahlı karısı olurdu,kaç tane kadın okuma yazma öğrenebilir,kaçı doktor-öğretmen...vs.olabilirdi acaba sorarım size??? insanlara seçme seçilme hakkı vermiş kadına önem vermiş isteseydi kendisi padişah olamaz mıydı???
kişinin arkasında duracağı kişi provakatörse hala arkasında mı durmalı???*
meydandaki herkes aynı amaç için orda değil,
bir polis yandı bunu hangi Atatürk evladı yapmış olabilir.
buna verecek cevabınız varsa ben sizin Atatürkçülüğünüzden şüphe ederim...
ellerinize sağlıkkkkkkkkkk
kendilerine 1000 firin ekmek yemek zor geldigi icin kolay yolu sectiAtatürk vefat edeli nerdeyse 100 sene olucak ölünün arkasından konusmak doğru mu sizce
ayrıca arkadas Atatürk ün adını geçirmemiş bile
neden konuyu hemen Atatürk e getiriyorsunuz
erdoğan nere Atatürk nere
arada 1000 fırın ekmek var
sizde haklısınız öyle büyük ulu bir önderin ismi akıldan bir an olsun cıkmıyor dimi
ŞU kırmızı yazılarla mavi yazıları aynı kişinin aynı yazıda yazması ne yaman celişkidir
keşke savunduklarınızı önce kendiniz yapabilseniz
burada kimse Atatürk'ü ilahlaştırmadı sizinde anlayamadığınız nokta bu olsa gerek...
Tayyib'e tapanlar denildiği için yoksa sizde Atatürk'emi tapıyorsunuz diye bir söylemde bulundum...
kimse kimseye tapamaz zaten ALLAH'TAN başka... he tapanlarında yolu açık olsun...
Atatürk'ün adı geçince hemen hakaret olarak algılanıyor nedense
bana bunu diyen şahıs kurtulamadık şu Osmanlıdan demişti
soruyorum Osmanlı ne yaptı size?
tabi koskoca Osmanlı imparatorluğu adı kolay kolay unutulamaz değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?