O zaman oturup topluca dua mı edelim , günün birinde onları da rahatsız eden bir uygulamayla karşılaşsınlar ,ne yaparsa yapsın seslerini duyuramasınlar ve meydanda polisle karşı karşıya gelsinler .......Biraz empati bu kadar mı zor anlamıyorum gerçekten ,nedir bu adama duyulan bu hoşgörü , bu insan değil mi ya neden hata yaptığını hiç konduramazlar , yoksa birkez kabul edersek bütün hatalarını kabul etmek zorunda kalırız iktidarı kaybederiz korkusu mudur bu sahiplenme ?
iyi ,sizi muhatap almışlar , sizi seviyolar demek ki ...Bizi hala muhatap almadılar ,3 arkadaşımıza hala ulaşamadık ,ne kadar şanslısınız kıskandım sizi gerçekten...
Size verdikleri cevabı söyleyin de hepimiz ikna olalım madem ,ne diyor başbakanımız bizim hakkımızda ?
Eylem masum başlamdı tabiik i, önceki mesajım zaten sürekli eylem masum başladı ama başka yöne gitti diyen eylemkarşıtlarına idi....
Eylem neden masum başlamadı hepimiz biliyoruz :
Başbakan yasaya ,kanuna , yürütmeyi durdurma karaına aykrı bir şekilde geceyarısı ağaçları sökmeye başaldı ,eylem burdan başladı ,bu da bana göre masum değil ,yasadışı ...Bunu yapan başbakan ama siz masumiyeti hep eylemcilerden beklliyorsunuz .Lütfen bunu sorgulayarak başlayın , 1 adım bile gidemezsiniz .....
Bunun cevabını verdim canım az önce ,isim vermek çok başka tartışmalar neden olur ....[/QUO
niye belkide kafasında sabit isim olanlara fikir verirsin.....en azından tahmin etmemize yardımcı ol...Atatürk ün kurduğu ama Atatürk bile suan yaşasaydı asla tutmazdı diyebileceğim şuanki liderinden dolayı liderli bir partiden bahsetmiyorsundur sanırım
akp kadınkolarındayım bayada aktif üyeyim 19 yasında kızmvar o da genclık kollarında :) her zaman dikdim şimdi dimdik oldum :)))))
Bunun cevabını verdim canım az önce ,isim vermek çok başka tartışmalar neden olur ....
Bunun cevabını verdim canım az önce ,isim vermek çok başka tartışmalar neden olur ....[/QUO
niye belkide kafasında sabit isim olanlara fikir verirsin.....en azından tahmin etmemize yardımcı ol...Atatürk ün kurduğu ama Atatürk bile suan yaşasaydı asla tutmazdı diyebileceğim şuanki liderinden dolayı liderli bir partiden bahsetmiyorsundur sanırım
Ölmüs bir adamin simdi ne yapacagini nasil bilebildiginizi cok merak ettim... :))Söylediginiz partili degilim, sadece merak ettim bu beceriyi nasil ve nerden edindiniz??
Ama burda olasılık tartışacak noktada değiliz sevgili arkadaşım , burda seçme şansı yok...İhtimal hesabı yapamayız ,kapalı alan orası...İçindeki nefret ne boyutta olursa olsun ,bunu yapamaz,sokakta neyaparsa yapsın ( olasılık üzerinden konuşulursa -hani tahrk edilmiştri belki - terörist kovalıyodur belki vs.) ama evin içi söz konusuysa olasılık molasılık hesabı yersizdr... İçinde kişisel başka bir nefret varsa da çıkarsın üniformayı ,istifa etsin ,o kadar anlayışlı olamıycam....
Recep Tayyip Erdoğan;
Hergün bunların yakıp yıkmalarını, kırıp dökmelerini mi izleyeceğiz?
Hergün???
ben bu başlığın ısrarla kapatılmamasından dolayı hala eylemi destekleyenlerin başlığı olduğunu düşünüyorum.
zaten başlığın ilk sayfasından itibaren bakarsanız eyleme destek verenlerin çoğunluk olduğunu ve destek vermeyenlerin aşşağılandığını görürsünüz ...
ilk sayfadan itibaren okuyun ....gerilimi arttıranlar eyleme destek verenler ....
bu başlık yüzünden iki kere engellendim.eyleme destek verenlerin başlığı olduğu kanaatindeyim .... (bakınız : eylemciler için yardım başlığı amacından çıktığı için kapatıldı )
aynen öyle.şimdi birşeyler yazıcam gene engellenicem.hiç gerek yok.başlık zaten birleştirilerek hala devamını sürdürüyor ....
altini cizdiginiz cümleyi vicdanen rahat söylüyorsaniz söylenecek bir sey yok.. ne kadar iki polis degildi 11 kisiyi iki kisi kör edemez, 5 cani iki polis alamaz desem de bos sanirim.... siz vicdaniniza o canlari animsatmiyorsunuz bile böyle yazabildiginize göre...
Aus,
Kendi asıma hükümetin istifa etmesi gibi bir beklentim yok , önce onu belirteyim.
Demokratik yolla gelen demokratik yolla gider.
Beklentim tamda bu yönde, demokrat bir başbakan istiyorum sadece "hukuka, halka , demokrasiye , Atatürk ve silah arkadaşlarına saygılı. Toplumu bir bütün olarak gören bir başbakan.
Bu eyleme ilk günden beri destek verme amacım budur. Daha önce yazdığım gibi başbakanımızın söylemleri beni en çok bu eyleme destek vermeye itmiştir.
Malesef can kayıpları, yaralılar arttıkça bende sizler gibi bu eylem biran önce bitsin istiyorum.
Ama şu noktaya gelinmesinde Hükümet'ten başka suçlu göremiyorum. Evet birsürü insana gün doğdu.olaylar çığrından çıktı ve acil bir adım bekliyorum Hükümet'ten.
Çok daha samimi, çok daha halkını kucaklayan olayları durduracak bir adım.
Altını çizdiğim cümlenin altını çizme sebebim , ben işin o boyutunu yadsımıyorum , polistir asla yapmaz demiyorum .
Aynen sizin ifade ettiğiniz gibi de olabilir bakın altını çize çize yazıyorum diyorum .
Bunu anlamak çok mu zor yahu ?
Nerede polis bunu yapmışsa da ohh olsun vicdanım rahat demişim . Lütfen arkadaşım lütfen , çok rica ediyorum yazdıklarımızdan güzel mesajlar almaya bakalım , bize lazım olan bu.
Umarım parkon , umarım .
Bir mesajımda yazmıştım , siyaset koltuğu egosu ağır bir koltuk .
Maalesef böyle .
Umarım değişir.
Recep Tayyip Erdoğan;
Hergün bunların yakıp yıkmalarını, kırıp dökmelerini mi izleyeceğiz?
Hergün???
1-peki o öğretmen kendi bildiği doğrusu için çoçuğunuza tokat atabilir mi ???
2-doğru kime göre doğru ,
3- hem şaşmak ne demek ?
1-bugüne kadar size kim gelip tokat attı?
2-doğra sana,bana,ona göre doğru olmaz;tek bir doğru vardır,doğru doğrudur...
3-doğruluktan çıkmak demek,yanlış yollara yanlış amaçlara gitmek demek...
ya teşekkür ederim, bana sormuştu o soruyuda ben henüz ilk mesajımda ne dediğimi anlatma aşamasındayım, henüz o özgürlük sorusuna geçemedim :) sanırım geçmeyide düşünmüyorum...teşekkür ederim yardım için .
bencede o soruya geçmeyin
henüz şurada iki kelimeyle bile anlatamadınız....
bu arada benim asıl anlatmaya çalıştığım şeyin tepkisini siz zaten vermişsiniz burada,
ben size öğretmen döverse demedim ,öğretmen böyle bir şey söylerse dedim ve siz direkt olarak dövemez dediniz,
yani psikolojik olarak insanların tepki vermesi için illaki eylem olması gerekmez ,eylem yapıcağına dair cümleler sarfetmeside yeterlidir,
yasaklıyacağım denir (yasaklanır veya yasaklanmaz ) ama siz cevap verirsiniz ,çünkü sizin yaşamınız etkileyebilecek olan konuda müdahaledir ,
devlet herkesin keyfine göre yönetilmez hanımefendi...
Türkiye özel isimdir ama plakalardada tr diye geçer...
isimlerin kısaltıldığını görmedim ben hiç kemal kılıçtaroğlunada kk mı diyelim?
(bu bir örnekti sadece)
bende ilk başlarda bu RTE ne diyordum ,haber kanalı falan sanmıştım
arkadasim olmayan seyleri yazamam ki... verdiginiz mesajlari aliyorum. -simdi kütahya da sanirim miting var..Hergün her yer yakilip yikiliyor diyor.. benim böyle yalan yazmami beklemeyin lütfen.. Allah korkum var cok sükür, kuldan korkmuyor olabilirim ama...
Bir santimetre ilerlemek için kaç kişiyi öldürmeliyiz?
Bir santimetre bile ilerleyemediğimiz için kaç kişi ölüyor?
... / Charles Bukowski
Nasıl yaaa , bunu okumamış olmayı dilerdim
Madem Gezi bu kadar güzelleşebiliyodu neden çektik biz bu acıları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?