Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de ironi yaptım zaten size gelen cevapla ilgili ,elbette oturup uzun uzun şahsi cevap yazmamışlardır...Gerçi biz onu bile alamadık ya neyse....

2 ağaca da dönelim ama ,ordan başlamamız lazım ,ordan başlarsak zaten çok uzağa gidemeyiz , ordan başlayınca görebiliyoruz haklıyı/haksızı , tartışmanın gerisi de anlamını yitiriyo , onu kabul edince konu zaten kapanıyo...

insanlar artık sadece gezi parkını değil.. özgürlüklerini en önemlisi düşünce özgürlüklerini, hakarete uğramamayı, tecavüze sessiz kalmamayı, kadına şiddete son verilmesi gibi.. (bunlar ilk aklıma gelenler) haklarını arıyor olabilirler mi acaba?? bunun nesin anlamadınız bende onu anlayamadım..

Ben de tam olarak bunları söylüyorum ,sanırım bazen agresifleşiyorum...Söylediklerinizin tamamının altına ben de imazmı atmak isterim ; imza : iriss...

Bak buna bir itirazım yok
Ama dur illa bişeye itiraz etmem lazım ; yetkisi dışına çıkan tüm polislerin cezalandırıldığını düşünmüyorum ...Emniyette kaç kişi kalır ki o zaman

kadına şiddeti hükümet onaylıyo mu?yapılan çalışmalar var ne yapılsa da önüne geçilmiyo ahh ahh eskiden canlı canlı yaşadığım olayı hatırlattın çok irkildim,tecavüze uğrayan hemcinslerimizi hükümet onaylıyo mu?iyi olmuş mu diyo(cezalar çok katı olabilse)insanlar özgürlüklerini ararken temel hak ve özgürlüklerini kullansın yakıp yıkarak değil.

ha sizin can ha bizim can,ikiside bizim değilmi, ikiside "BİZ" değilmi...

Ben siz-biz diye bir şey kullanmış mıyım ifademde?
Ben bile şaştım acaba "sizin can, bizim can" demiş miyim diye tekrar yazdığımı okudum öyle bir şey söylememişim.
Siz bence olayı siz-biz diye anlamaya öyle odaklanmışsınız ki yazmadığım bir şeyle beni itham ediyorsunuz

Ben de tam olarak bunları söylüyorum ,sanırım bazen agresifleşiyorum...Söylediklerinizin tamamının altına ben de imazmı atmak isterim ; imza : iriss...

Şu dünyanın en zor işi insan ilişkilerini dengede tutabilmek ve malesef sizi anlamamak için direnen ve sürekli bahaneler üreten bir beyine laf anlatmaya çalışmak.. bunu sadece gezi parkı olayları içinde değil genel anlamda söylüyorum..

Gezi parkı ve dönen oyunlarla ilgili bir yazı, link vermek forumda yasak mı değil mi bilmediğimden ve anında okuyun istediğimden yazıyı kopyala yapıştır yapmış bulunmaktayım. illa görücem kaynağı derseniz bir cümleyi seçip googleda aratırsanız bulursunuz zannımca.

hey allahım ya

yazdıklarınıza iyi bakın ,"canlar patlıcanmı" kelimesi direk bir siz,biz ilişkisi çıkıyor,hani eylemler için bir şey yapılmıyor da onun sonucunda ölenler can değilmi patlıcanmı gibi.....

inanın başbakan o kesilen ağaçları sizden daha çok düşünüyordur

Buna güldüm ama kusura bakmayın
Kesinlikle daha çok düşünüyor ,düşünmüyor konuşuyor ; üç beş çapulcuya sormıycam onları keserken diyor.

Bakın ben onaylıyor demedim lütfen dikkatli okuyun.. karısına şiddet uygulayan adam karakolun bir kapısından giriyo diğerinden çıkıyo kadın yediği dayakla kalıyo yada öfkelenen koca sokak ortasında yada çoluğunun çocuğunun önünde öldürüyo..
Tecavüze uğrayan hem cinslerimiz içinde daha yeni 4 tane asker serbest bırakıldı ufacık çocuğa tecavüz etmişken.. (en yakın örnek olduğu için bunu verdim daha niceleri var bunu sizde bende biliyoruz)
bu yasaları ben düzenlemicem hükümet düzenlicek.. hala bunlar yaşanıyorsa ve bu yasalar gözden geçirilmiyorsa bu benim suçum değil hükümetin suçudur bende bunu sorgularım!
Ve şundan emin olun yakanlar yıkanlar haklarını arayan insanlar değil. size tavsiyem televizyon-gazete yerine meydanlara inip kim nasıl hak arıyo gözlerinizle gözlemlemeniz ancak bu şartlarda yazdıklarınızı ciddiye alabilirim..

Yoo bir şey yapılmama derken ben direk terör olaylarını kastettim.
Yıllardır bitirilemeyen terör nedeniyle ölenler patlıcan mı? Sizin bir santimetre ilerleyememeniz yüzünden kaç insan ölüyor bunun hesabı nerede? Biri de çıkmış bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplayamayız diye bir beyanda bulunuyor. Benim siz biz konusunda tek ayrımım vardır siz dediğim hükümet, biz dediğim halktır. Bundan sonra yazdıklarıma buna göre yaklaşırsanız herhangi bir anlam çıkarma çabasına girmezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…