Yoo bir şey yapılmama derken ben direk terör olaylarını kastettim.
Yıllardır bitirilemeyen terör nedeniyle ölenler patlıcan mı? Sizin bir santimetre ilerleyememeniz yüzünden kaç insan ölüyor bunun hesabı nerede? Biri de çıkmış bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplayamayız diye bir beyanda bulunuyor. Benim siz biz konusunda tek ayrımım vardır siz dediğim hükümet, biz dediğim halktır. Bundan sonra yazdıklarıma buna göre yaklaşırsanız herhangi bir anlam çıkarma çabasına girmezsiniz.
tatlım neden sinirleniyosun böyle dedim diye yapılan çirkinlikleri tasvip ettiğimi mi anladın,hala gezi diye protestolar var maksat gezi ise eylem yapanlar kazandı, gezi eskisinden daha güzel ama inatla ısrarla niye devam ediyo sence bu iş uzamadı mı?nereye kadar.
Sinirlendim çünkü ; bunu sormuş olmak bu kadar tartışmayı boşa yaptığımız anlamına gelmez mi ?
Bu kadar basitti madem bu savaş niye çıktı arkadaş diye sormaz mı başbakana bi aklı başında biri? Hani taviz vermiyordun ,hani kimseye sormayacaktın , hani oraya o kışlayı yapacaktın ? Ne diye öldük biz sokaklarda ? Mevcut haliyle kalsyadı ,yargı kararını bekliyoruz ,ondan sonra karar vericez deseydi daha mantıklı değil miydi? Kimin gözünü boyuyor sizce ? Sadece kendi yandaşlarının ...Bakın park olarak kaldı işte daha neyin yaygarasını koparıyorsunuz diyolar şimdi....
Bu kadar acıyı çektikten sonra sevinmeli miyiz oranın park olarak kalmasına?
Ben de ironi yaptım zaten size gelen cevapla ilgili ,elbette oturup uzun uzun şahsi cevap yazmamışlardır...Gerçi biz onu bile alamadık ya neyse....
2 ağaca da dönelim ama ,ordan başlamamız lazım ,ordan başlarsak zaten çok uzağa gidemeyiz , ordan başlayınca görebiliyoruz haklıyı/haksızı , tartışmanın gerisi de anlamını yitiriyo , onu kabul edince konu zaten kapanıyo...
Bak buna bir itirazım yok
Ama dur illa bişeye itiraz etmem lazım ; yetkisi dışına çıkan tüm polislerin cezalandırıldığını düşünmüyorum ...Emniyette kaç kişi kalır ki o zaman
kadına şiddeti hükümet onaylıyo mu?yapılan çalışmalar var ne yapılsa da önüne geçilmiyo ahh ahh eskiden canlı canlı yaşadığım olayı hatırlattın çok irkildim,tecavüze uğrayan hemcinslerimizi hükümet onaylıyo mu?iyi olmuş mu diyo(cezalar çok katı olabilse)insanlar özgürlüklerini ararken temel hak ve özgürlüklerini kullansın yakıp yıkarak değil.
adam diyo zaten 10 agaç kesildiyse yerine 100 ağaç dikilicek diyoçevre çervre deniyo gecenin bir yarısı tencere tava sesleri çevrecilik bumu birsürü esnafı mağdur ettiler bumu çevrecilik tamam herkes kendince haklı olabilir ama başka yollarda arayın hakkınızı benm 1 yasında yeğenm var tencere tava seslerinde korkudan dili tutuldu eee bunun hesabını kim vericek ne zamandan beri çevrecilik çevrehi rahatsız etmek oldu soruyorm size
1-bugüne kadar size kim gelip tokat attı?
2-doğra sana,bana,ona göre doğru olmaz;tek bir doğru vardır,doğru doğrudur...
3-doğruluktan çıkmak demek,yanlış yollara yanlış amaçlara gitmek demek...
bencede o soruya geçmeyin
henüz şurada iki kelimeyle bile anlatamadınız....
tek doğru olduğu kanunlarla sabittir...tabiki Allahın ve dinimizin bize emrettiği doğrular var oda sabittir,oraya girmeyeceğim din tartışması yapmak istemiyorum
Bu kadar insan birçok şeyi tartıştığna göre herkesin birçok doğrusu vardır bence.... Din tartışmasına bence de girmeyin , yönlendirme bile yapmayın ...Herkes aklıyla ve vicdanıyla kendi doğrusunu bulabilir ,illa ki bir dinin yol göstermesine gerek yok...(dinsiz olduğum veya islam dinini eleştirdiğim yönünde bir yorum olmasın -sakın- )
bu 100 ağaç daha önce bahsettiği (2 milyar 800 Bin) ağaç gibi havaya mı dikilcek acaba?? bende onu soruyorum size.. nerede dikildiği söylenen milyarlarca ağaç??
sayın iriss keşke tecavüz zamanında ayaklansaydı bu millet ozamam türkiyenin 100/99 sizin yanınızda olurdu işte 1 2 ağaç insanımızdan daha kıymetli malasef
o nereye dikiceğini çok iyi biliyordur siz merak etmeyin bu ülke onunda ülkesidr
o nereye dikiceğini çok iyi biliyordur siz merak etmeyin bu ülke onunda ülkesidr
sayın iriss keşke tecavüz zamanında ayaklansaydı bu millet ozamam türkiyenin 100/99 sizin yanınızda olurdu işte 1 2 ağaç insanımızdan daha kıymetli malasef
sabahtan beri cevap yazmamak içn zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum. eylemi destekleyenler için söylüyorum yeteri kadar içinizdeki nefreti kini kustuğunuzu düşünüyorum, bazıları demişki sizin fikirlerinize ters olan hükümet gelirde sizde eyleme çıkarsınız. tc hukuk hükümetlere göre değişmiyor malesef yada kişiye göre farklı uygulanmıyor. her dönemin kendine uyguladığı baskıcı kuralları var ve bunu kimse yok sayamaz. ama kimse de diyemez ki o dönemlerde de böyle oldu yakıp yıkıldı, böyle provakasyonlar oldu.bir allahın kulu hangi camı indirdi. her şeyin bir edebi uslubu vardır ya. bu iş gittikçe çok çirkenleşiyor ve hala siz bunu savunuyorsunuz. yasaklar her ülkede olağan şeyler. eylemlerde öyle. eyleminde bir üslubu olur .
düşükbel pantolonla ilgili kanun çıkartmaya hazırlanırken (o çok haberlerini örnek aldığınız ab ülkeleri) bir ayyaş kelimesi yüzünden yeri göğe çıkarttınız o kanun burda çıksaydı bu seferde göğü başımıza indirirdiniz heralde. evde , işte , okulda heryede kural vardır.bu kurallar baskı değilmidir. o zaman bunları de red edelim yok sayalım istediğimizi yapalım. evin camlarını indirelim iş yerinin masalarını devirelim.ne olur sözümüz geçer mi. yapılır mı istediğimiz.
allah bu şükürsüz millete başımıza felaket verecek diye korkuyorum. ama onu da siz belediye başkanlarına hükümete mal edersiniz. ayrıca burda eylem karşıtı kimse akp nin kulu değil ALLAHIN kulu..
dün Bingöl'de 14 yaşında ki kıza tecavüz eden askerlerle ilgili takipsizlik kararı çıkarıp salıveren yargı için insanlar özellikle Bingöl'de sokaklardaydı siz nerdeydiniz??
Gezi parkı ve dönen oyunlarla ilgili bir yazı, link vermek forumda yasak mı değil mi bilmediğimden ve anında okuyun istediğimden yazıyı kopyala yapıştır yapmış bulunmaktayım. illa görücem kaynağı derseniz bir cümleyi seçip googleda aratırsanız bulursunuz zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?