adam diyo zaten 10 agaç kesildiyse yerine 100 ağaç dikilicek diyoçevre çervre deniyo gecenin bir yarısı tencere tava sesleri çevrecilik bumu birsürü esnafı mağdur ettiler bumu çevrecilik tamam herkes kendince haklı olabilir ama başka yollarda arayın hakkınızı benm 1 yasında yeğenm var tencere tava seslerinde korkudan dili tutuldu eee bunun hesabını kim vericek ne zamandan beri çevrecilik çevrehi rahatsız etmek oldu soruyorm size
Biz hepsinde ayaklandık , söylemek istediğim de bu aslında ,yavaş yavaş aynı dili konuşucaz sanırım.... Hani vardır ya bardağı taşıran son damla , bu işte o damlaydı ...O bardakta herkesin bir damlası var aslında ... Ağaçla başladı evet , bu kadar büyümesinin nedeni de herkesin biriktirdiği damlalardır...Herkes yeter artık dedi ,budur olayın özeti...Budur anlatmaya çalıştığımız bizim ama anlatamadığımız
ya kimin ülkesi valla halkımız geçte olsa uyandı kimi seçeceğini iyi biliyo demokrasi demokrasi dediniz alın size demokrasi
bu ne sinir yahu ,sakin olun ...
Nefret kusmuyoruz biz , insanoğlu hata yapar ,kabul etmesini de bilmelidir diyoruz bu kadar....yazdıklarınızdan ve özellikle son cümleden anladığım nefret duyan sizsiniz ,bizden nefret etmeyin ...bu olayda sokakttaydık , yarın öbürgün sizinle ilgili bir mağduriyet olduğunda da sizinle birlikte sokakta olucaz emin olun...hangi hükümetin neyi yasaklayacağını bilemezsiniz ...
sabahtan beri cevap yazmamak içn zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum. eylemi destekleyenler için söylüyorum yeteri kadar içinizdeki nefreti kini kustuğunuzu düşünüyorum, bazıları demişki sizin fikirlerinize ters olan hükümet gelirde sizde eyleme çıkarsınız. tc hukuk hükümetlere göre değişmiyor malesef yada kişiye göre farklı uygulanmıyor. her dönemin kendine uyguladığı baskıcı kuralları var ve bunu kimse yok sayamaz. ama kimse de diyemez ki o dönemlerde de böyle oldu yakıp yıkıldı, böyle provakasyonlar oldu.bir allahın kulu hangi camı indirdi. her şeyin bir edebi uslubu vardır ya. bu iş gittikçe çok çirkenleşiyor ve hala siz bunu savunuyorsunuz. yasaklar her ülkede olağan şeyler. eylemlerde öyle. eyleminde bir üslubu olur .
düşükbel pantolonla ilgili kanun çıkartmaya hazırlanırken (o çok haberlerini örnek aldığınız ab ülkeleri) bir ayyaş kelimesi yüzünden yeri göğe çıkarttınız o kanun burda çıksaydı bu seferde göğü başımıza indirirdiniz heralde. evde , işte , okulda heryede kural vardır.bu kurallar baskı değilmidir. o zaman bunları de red edelim yok sayalım istediğimizi yapalım. evin camlarını indirelim iş yerinin masalarını devirelim.ne olur sözümüz geçer mi. yapılır mı istediğimiz.
allah bu şükürsüz millete başımıza felaket verecek diye korkuyorum. ama onu da siz belediye başkanlarına hükümete mal edersiniz. ayrıca burda eylem karşıtı kimse akp nin kulu değil ALLAHIN kulu..
Hiç de onun ülkesi değildir
ya kimin ülkesi valla halkımız geçte olsa uyandı kimi seçeceğini iyi biliyo demokrasi demokrasi dediniz alın size demokrasi
Biz hepsinde ayaklandık , söylemek istediğim de bu aslında ,yavaş yavaş aynı dili konuşucaz sanırım.... Hani vardır ya bardağı taşıran son damla , bu işte o damlaydı ...O bardakta herkesin bir damlası var aslında ... Ağaçla başladı evet , bu kadar büyümesinin nedeni de herkesin biriktirdiği damlalardır...Herkes yeter artık dedi ,budur olayın özeti...Budur anlatmaya çalıştığımız bizim ama anlatamadığımız
Avrupa'dan Geri Vites!
Erdoğana karşı küstah eleştirilerde bulunup, ortalığı yakıp-yıkan-terör estiren ve biri polis 4 kişinin ölümüne yol açan eylemcilere destek yağdıran ABD ve Avrupa Parlamentosu, olayların yatışmaya başlamasından sonra çark etmeye başladı.
Önceki gün Ankarada Başbakan Erdoğanın Başdanışmanı Yalçın Akdoğanı ziyaret eden ABDnin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, ABD olarak Türk demokrasisine güvendiklerini ve AK Parti ziyaretinde bu güveni yinelediklerini belirterek, Çünkü bizim, ifade özgürlüğü, demokratik toplantı özgürlüğü konusunda aramızda bir görüş farkı yok.
Ben inanıyorum ki ilişkilerimiz hala güçlü ve sağlıklı. ABD olarak Türk demokrasisine güveniyoruz, Türk halkı ve hükümeti ile ilişkimiz devam ediyor demişti.
AVRUPADAN ÖZELEŞTİRİ: Türkiyeye tutarlı davranmadık
Önceki gün Brükselde AP Dış İlişkiler Komitesi üyeleri Türkiyeyle yaşanan gerginliği tartışırken Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Helen Flautre ise, Yargı ve temel haklar ile adalet, özgürlük ve güvenlik fasıllarını açmış olsaydık şimdi çok daha tutarlı olurduk ve kendimi daha iyi hissederdim demişti Yeşiller grubunun Fransız üyesi Flautre, ABnin bu dönemde Türkiye ile ilişkileri zayıflatmak yerine güçlendirmenin yollarını araması ve diyalog kapısını açık tutması gerektiğini ifade etmişti.
BİR DESTEK DE AVRUPALI MUHAFAZAKARLARDAN
Gezideki olayların başlamasıyla birlikte kinlerini kusan Avrupa ülkeleri, Başbakan Erdoğana karşı adeta savaş başlatmış, İstanbulta terör estiren göstericilere destek vermişti. Buna rağmen Avrupa Parlamentosunda temsil edilen siyasi partiler arasında yer alan Avrupa Muhafazakar ve Reformistleri İttifakıdan (AECR) ise, dün Erdoğan hükümetine deskek veren açıklamalar geldi. AECR dün , Erdoğan hükümetine övgüler yağdırarak, Taksim Gezi Parkı olayları sonrasında Türkiyeye destek açıklaması yaptı. AP içindeki 4. büyük siyasi parti olan AECRden Türkiyedeki olaylar, AK Partinin ekonomi ve siyasi reformlar konusundaki ispatlanmış başarısını başka yöne çekmemeli başlığıyla açıklama yapıldı. Açıklamada, Türkiyede çıkan olaylar ile Arap Baharı karşılaştırması yapmanın tamamıyla yakışıksız olduğu belirtilerek, Türkiye, çoğulcu, çok partili bir demokrasidir denildi. Mart ayında Türkiyede özgür ve adil seçimlerin yapılacağını hatırlatan AECR, AK Parti hükümeti ekonomik özgürlük ve siyasi normalleşme bakımından büyük adımlar kaydetmiştir ifadesini kullandı. Türkiyenin mülkiyet haklarını güvence altına aldığı ve güçlü büyümeye sahip bir ülke olduğu hatırlatılan açıklamada, Türkiyede ayrıca azınlıklar ve siyasetin sivilleşmesi açısından ilerleme kaydedildiği belirtilerek şöyle denildi: Şiddetin durulmasını ümit ediyoruz. Suriyedeki trajik olaylar ve bölgedeki istikrarsızlık göz önüne alındığında, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ortaklığın her zamankinden daha önemli olduğu kanısındayız. Bazı Avrupalı siyasi liderler tarafından kullanılan kışkırtıcı dili de üzüntüyle karşılıyoruz.
siz bu kafayla daha çok ağlarsınız
Onun da ülkesi demiştir. Bazen bir '' da '' çok şey ifade eder.
Elbette onunda ülkesidir , o da T.C vatandaşıdır değil mi ?
İşte tam yukarıdaki arkadaşa bu mesajı yazdım ki , bu cevabı gördüm .Kendi yazdığını tekzip gibi olmuş arkadaşım .
Onun ülkesi değil , onunda vatandaşı ve aynı zamanda Başbakanı olduğu sadece.
artık siyasi hic bir yorum yazmam cunku yonetimin dürüstlüğüne inanmıyorum. Hic kimseyle kavga etmedigim halde
3 gun uzaklaştırma aldım. Bu tam bir sacmalık. Birde demokrasiden bahsediyorsunuz önce sitede bunu saglayın üyelerinize
karşı sonra atıp tutun.
Onlar artık dunya
gencligi idi ve asla AKP'nin tabanının razı oldugu AMELE, MARABA, KUL 'luga razı olmazlardı ve olmayacaklarda. Onlar dunyanın
diger ulkelerindeki genclerin sahip oldugu hakları istiyorlar. Bunuda Söke söke alacaklar.
İçimdeki insanlık duygusu var olduğu süreceçok haklısıın canım.Keşke bende duyarsız boşvermiş biri olsaydım
artık siyasi hic bir yorum yazmam cunku yonetimin dürüstlüğüne inanmıyorum. Hic kimseyle kavga etmedigim halde
3 gun uzaklaştırma aldım. Bu tam bir sacmalık. Birde demokrasiden bahsediyorsunuz önce sitede bunu saglayın üyelerinize
karşı sonra atıp tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?