Oylama yaptık bakınız genel seçim anketi ! Ankette kim geride ise bize saldırıyor çok ilginç
Sebeb bu olabilir mi ?
taksimde okadar insan evine kaçgün ekmek görüremedi eylemciler yüzünde siz onlara ağlayın benceboş şeyleyre değil polise taş atıyo molotof kokteyl atıyo poliste tarzijkli su atınca vay nrymiş polis şiddet uyguluyo varmı böyle bişey ya şimdi biri gelip saldırsa siz kendinizi korumazmısınız
Bu bir hesap sormadır hanımefendi. Canlar yandı deniyor da sizin yapamadıklarınız yüzünden yanan canlar patlıcan mıydı anlamında.
Bir santimetre ilerlemek için kaç kişiyi öldürmeliyiz?
Bir santimetre bile ilerleyemediğimiz için kaç kişi ölüyor?
... / Charles Bukowski
Güzel arkadaşım , polisin evin içine gaz bombası atmasını konuşuyorduk , ne ara geçtik kütahyaya ?
Onu da konuşalım ama herşeyi çorba etmeyelim diyorum .
Bak, sadece senin için özel yazacağım bu pragrafı .Sonra istediğin konuyu , istersen yine konuşuruz.
''polisin gece yarısı sokakta bir evin camını kırarak içeri attığı gaz bombası ile ilgili , gayrı ahlaki , görev ve etik dışı ... artık ne dersen de ; bir şekilde yapmışı savunan arkadaşlara , EVET , BU ŞEKİLDE DE OLABİLİR , O ZAMAN CEZASINI DERHAL ALMALIDIR . BU VİCDANA SIĞMAZ BİR GÖRÜNTÜDÜR....de olabilir.
HAYIR, BELKİ EV BOŞTUR , BELKİ EYLEMCİ BİLE OLMAYAN YASA DIŞI BİR ÖRGÜT MİLİTANI EVE SAKLANMIŞTIR , HANE HALKI DIŞARI ÇIKMIŞ VE POLİSTEN YARDIM İSTEMİŞTİR ....de olabilir .
Bunun doğru cevabını ,o polis , o evdeki dışarı çıkartılmaya çalışan kişi , varsa hane halkından başka kimse bilemezken , tek yönlü bu olayı ele almayalım diyorum ben .
Çok mu yanlış bir şey diyorum ?Sadece bu olay için konuşuyorum ama bir başka eylemci/polis karşı karşıya gelmesi ile ilgili değil.
Umarım bu kez mesajım anlaşılmıştır.
Not:Forum dilinde büyük harf bağırmak olarak bilinse de , rica edeceğim sadece vurgu yapmak istediğim nokta olarak gör.
sabahtan beri cevap yazmamak içn zor tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum. eylemi destekleyenler için söylüyorum yeteri kadar içinizdeki nefreti kini kustuğunuzu düşünüyorum, bazıları demişki sizin fikirlerinize ters olan hükümet gelirde sizde eyleme çıkarsınız. tc hukuk hükümetlere göre değişmiyor malesef yada kişiye göre farklı uygulanmıyor. her dönemin kendine uyguladığı baskıcı kuralları var ve bunu kimse yok sayamaz. ama kimse de diyemez ki o dönemlerde de böyle oldu yakıp yıkıldı, böyle provakasyonlar oldu.bir allahın kulu hangi camı indirdi. her şeyin bir edebi uslubu vardır ya. bu iş gittikçe çok çirkenleşiyor ve hala siz bunu savunuyorsunuz. yasaklar her ülkede olağan şeyler. eylemlerde öyle. eyleminde bir üslubu olur .
düşükbel pantolonla ilgili kanun çıkartmaya hazırlanırken (o çok haberlerini örnek aldığınız ab ülkeleri) bir ayyaş kelimesi yüzünden yeri göğe çıkarttınız o kanun burda çıksaydı bu seferde göğü başımıza indirirdiniz heralde. evde , işte , okulda heryede kural vardır.bu kurallar baskı değilmidir. o zaman bunları de red edelim yok sayalım istediğimizi yapalım. evin camlarını indirelim iş yerinin masalarını devirelim.ne olur sözümüz geçer mi. yapılır mı istediğimiz.
allah bu şükürsüz millete başımıza felaket verecek diye korkuyorum. ama onu da siz belediye başkanlarına hükümete mal edersiniz. ayrıca burda eylem karşıtı kimse akp nin kulu değil ALLAHIN kulu..
İçimdeki insanlık duygusu var olduğu süreceçok haklısıın canım.Keşke bende duyarsız boşvermiş biri olsaydım
sayın iriss keşke tecavüz zamanında ayaklansaydı bu millet ozamam türkiyenin 100/99 sizin yanınızda olurdu işte 1 2 ağaç insanımızdan daha kıymetli malasef
hmm neyi ifşa etmiş oluyor ki bu resim şimdi?gizli örgüt filan mı bunlar yani?
hmm neyi ifşa etmiş oluyor ki bu resim şimdi?gizli örgüt filan mı bunlar yani?
Okypete admin değildir bu sebeple bu başlıkta ki mesajları kendisini bağlar ve site yönetimini suçlar tutumunuzu bir kenara bırakın. Son sayfalarda yazdıklarınızı üzülerek okuduğumu da ifade etmeliyim. Ek olarak son sayfalarda yazdıklarınızı okuyunca söyleyecek söz bulamadım.
size yorumum ise yazık, gerçekten yazık... O kadar uyarımıza rağmen bunları yazmanızı üzülerek okudum. Size söyleyecek söz bulamıyorum.
oylama yaptık bakınız genel seçim anketi ! Ankette kim geride ise bize saldırıyor çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?