abowwww... bravo yani... din adi altinda verilen mesaj... derdim bisey de gecen dedim diye ban aldim...ama baska da sifat yok kine...yazik valla Atatürk resminin karsisinda durma eyleminin adi putpereslik olmus.. Ben de daha bugün Basbakan öl desin öleyim diyen birisine, Tapinma sadece Allah a olmali, müslimanlik öyle degil mi demistim:)))
Geçenlerde de bir eşek büstü karşısında duranadam vardı, photoshoplamışlar akılları sıra...
Şikayet ettim ve kaldırılmazsa suç duyurusunda bulunacağımı, Atatürk'e, dini ve milli değerlere hakaretin suç olduğunu söyledim. 1 saat içinde kaldırdılar.
ne demek istediğimi bu şekilde mi anladınız resimlere bakarsanız sanki insanları kışkırtma amaçlı olaylar vs...
neyi fark ettim biliyor musunuz, Atatürk ten korkmalarinin tek nedeni utanmalari. Cünkü; bu vatani bagimsizliga kavusturan, istedikleri gibi ibadet edebilmelerini saglayan, istedikleri ülkelere gidip, istedikleri gibi yasamalarini saglayan hep Atatürk.. simdi bir kisi sevmiyor diye onlarda sevmemek zorunda hissediyorlar, ama o kadar cok cekiniyorlar ki, cünkü herseylarini ona borclular...utaniyorlar, utanclarini kendileinden bile sakliyorlar...Ama bir hatirlatma; beni kandirabilirsiniz, komsunuzu, arkadaslarinizi, ailenizi ve hatta kendinizi, ama Allah i kandiramazsiniz....
abowwww... bravo yani... din adi altinda verilen mesaj... derdim bisey de gecen dedim diye ban aldim...ama baska da sifat yok kine...yazik valla Atatürk resminin karsisinda durma eyleminin adi putpereslik olmus.. Ben de daha bugün Basbakan öl desin öleyim diyen birisine, Tapinma sadece Allah a olmali, müslimanlik öyle degil mi demistim:)))
evet ????
ben bunu kast etmedim son cümlenize de aynen katılıyorum.
anlamadim demek istedimm...
Sizin ne demeye çalıştığınızı hala anlamış değilim o yüzden birkaç mesaj yukarıda sordum size zatenne demek istediğimi bu şekilde mi anladınız resimlere bakarsanız sanki insanları kışkırtma amaçlı olaylar vs...
kimse birşey paylaştığımızda yanlış yere çekmesin en üzüldüğüm konu,anlamadıysanız sorun
Sizin ne demeye çalıştığınızı hala anlamış değilim o yüzden birkaç mesaj yukarıda sordum size zaten
Bu resmi sizden alakasız olarak paylaştım.Bazı kişiler birşeyleri ortaya çıkardığını zannederken saçmalıyor.Kim kimi kışkırtmaya çalışıyor resimlerdeki yazılardan da belli zaten
arkadasim sordu zaten... öylesine resim koyarsaniz yorumlara da acik olmaniz lazim. Keske müneccim olsak da anlasak konusulmayanlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?