Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Özeti değil canım, OLAY BUDUR.

iyi akşamlar dilerim

selamlar Rosemarys_Baby, siz derken genelleme yapmışsınız ve kapalı açık konusunda başıma gelen bir olayı sizlerle paylaştıgım için cevap yazmak geregi duydum .
kendi adıma ,bu konularda inanın yazacak çok şeyim var fakat uslupda hata yapmaktan ve karşımdakina kırmaktan korkarım.birde biliyorumki burada birşeyler yazmak başkasının fikirlerini pek degiştirmeyecek . öylebir çabamda yok zaten . herkez düşüncesinde hürdür

selam irisim .
kendimce yorumumu yapayım .
koca devlet tabiki bazı aldıgı istihbaratlar vardır .birde beklenen bir durum olabilir .fakat hangi olayın nereye gidecegi her karesiyle tabiki görülmez.
başbakanımızın ilkgünlerde çıkıp ilımlı tutup alıp lütfen dagılın her dediginiz kabulüm dese , sizce durum farklı olurmuydu ?.(ki dünyaya karşı otoritesini koymuş bir ülke ve başbakan bunu yaparmı orası ayrı )
..buna şu açıdan bakın lütfen olayların 3.5. agaç almadıgını hepimiz biliyoruz .amacın başbakanı ve hükümeti devirmek gibi bir hedefi varken (eylame katılan herkezi kast etmiyorum tabi)
sizce olaylar bitermiydi ?
arkadaşlarda diyorya bardagı taşıran son damlaydı diye . bu konuda özür dilense ülkemde çıkarılacak bir olay mutlaka bulunurdu ki bu olaylardan önce yakın zamanda kaç kere denedigini hepimiz okuyoruz

Kamera görüntüleri nerede bunun?
Video veya foto yok mu, bütün basın oradaymış ama bi foto çekmemişler mi:26:
Kusura bakmayın kanıt görmedikçe haber kaynaklarına da güvenim yok, ne zaman photoshopsuz fotoğraf ya da olayı bütünüyle gösteren bir video görürüm o zaman inanırım.

Al sana provakasyonun alası.

Alt mesaja bak '' Atatürk semboluymus.'' Ataturk bir sembol değil.Bunu artık şu beyinlerine soksunlar.

camide içki içtiler haberinin yalanlanmasının ardından; (eline photoshopla tuborg şişesi eklenen çocuk)

[h=5]Radikal'in manşetine taşıdığı "Camide içki içti" denilen Öztürk konuştu: Hayatım karardı' haberinin ardından Emre Öztürk'ün hayatı değişti
Emre Öztürk, Radikal'in haberinin ardından kendisine karşı oluşan öfkenin son bulduğunu belirtiyor. Haberi sosyal medyada da paylaşanlara teşekkür ettiğini ifade eden Öztürk, artık tek düşüncesinin mahkemede aklanmak olduğunu söylüyor. Doğan Haber Ajansı'ndan İhsan Yalçın'ın çektiği fotoğrafta her şeyin çok açık ortada olduğunu ve haklılığını anlatabildiğini vurgulayan Öztürk, haber yayınlandıktan sonra telefonlarının susmadığını ve herkesin kendisini arayarak destekte bulunduğunu belirtiyor.

"Haberin yayınlanmasının ardından çevremden çok olumlu tepkiler aldım. Annem, bu suçlamalara zaten inanmadığını ifade etti. Sosyal medyada da haberi paylaşan insanlar benim iyiliğim için olumlu görüşler aktarmış. Bu beni çok mutlu etti. Nişanlımın ailesinden de iyi tepkiler aldım. Erkek kardeşi aradı, "hiç bir şeyi kendine sıkıntı yapma. Bir şeye ihtiyacın olursa ara" dedi ve olumlu tepki gösterdiler. 7 Yıl az bir süre değil. Evlilik planlarımız vardı. Bu yalan haberlerin ardından aramız bozuldu. Ailesi olumsuz tepki verdi ama abisiyle görüştüm. Çıkan haberlerin ardından olumlu anlamda yumuşadıklarını söyledi. Vermiş olduğum mücadeleden sonra artık tek düşüncem aklanmak. Radikal'deki haberden sonra bir çok televizyon kanalı ve internet sitesinde açıklamalarım yayınlandı. Bu haberlerden ve yayınlanan fotoğrafı gördükten sonra herkes elimdekinin bira kutusu olmadığını söylemeye başladı. Onlar da gerçekleri gördü. Savcılık dosyasına çıkan haberleri, Doğan Haber Ajansı'na ait olan fotoğrafın orjinalini ve bir de kutu kolayı ekleyeceğiz. Haklılığımı ortaya koymak için mücadelemi sürdüreceğim. Radikal Gazetesi'ne bu süreçte sesimi duyurduğu için çok teşekkür ederim. Benim için kötü düşünen bütün insanlara gerçekleri ortaya koyarak haklılığımı gösteren Radikal ailesine, benim için iyi dileklerini sunan herkese çok çok teşekkür ederim."

alıntı: radikal
[/h]

Metropoll Araştırma Şirketi’nin 3-12 Haziran tarihleri arasında 31 ilde 2 bin 818 kişiyle yaptığı ankete katılanların 3’te 2’si Gezi Parkı’nın yeşil alan olarak kalmasını istedi.
Gezi Parkı’nın yeşil alan olarak kalmasını isteyenlerin oranı yüzde 62.9, Topçu Kışlası yapılmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 23.3 oldu.

Ankete katılanların yüzde 49.9’u hükümetin otoriterleştiğini düşündüğünü söylerken, demokratikleştiğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 36 oldu. “İnsanların yaşam biçimine ve tercihlerine hükümetin müdahalesinin arttığını düşünüyor musunuz?” sorusuna da yüzde 54.4 oranında “evet” yanıtı gelirken, “hayır” diyenlerin oranı ise yüzde 40.4 oldu.

alıntı ve haber linki : Gezi’de ilk plebisit - Hürriyet GÜNDEM

Gezi parkı bilançosu : 4 ölü, 6'sı ağır 7832 yaralı, 11 göz kaybı. ( kaynak hürriyet )

Bunu diyen habervaktim şunları da dedi, 'Bunlar camide grup seks dahi yapmış olabilirler', 'Diren gezi, duran gezi, s*çan gezi' 'Polis biber gazı değil başka şeylerde sıkabilir' ben şahsen bu seviyedeki bir gazeteyi haber kaynağı olarak ciddiye almıyorum, ve üzerinde tartışmayı reddediyorum.

Düzeltme: Alıntıyı kısaltıp fazla alan kaplamamaya çalışırken farklı bir görseli alıntılamışım yanlışlıkla.

Son düzenleme:

Çoğu insanın bilmediği,

Bilindiği üzere Güneş ilk olarak doğudan doğar ve batıdan batar. Bu sebeple gün doğumu ilk olarak en doğudan başlar ve ilk ezan en doğuda okunur.

İşte en doğuda Japonya’da bulunan camii yapımında katkısı olan kişi kişi ise MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR.

Merhaba,evet genel olarak konuştum.Sizin mesajınızı görmedim,elbette başınıza gelenleri paylaşmak hakkınız ama bunun yerinin bu başlık olduğunu düşünmüyorum.Başörtüsü konulu başlıklar var oralarda konuşulup tartışılabilir bunlar.Fakat genel olarak bu sitede siyasi her tartışmada başörtüsü konusu öne sürülüyor ne konuşulursa konuşulsun konu bir süre sonra başörtüsü oluyor ve tartışma anlamsızlaşıyor ben bundan rahatsızlığımı dile getirdim sadece.

biri bu ülke başbakanın değil diyo diğeride çok şekersin diyo bu ülke sadece sizin mi
Arkadaşım, mesajındaki "da"yı görmemişim bir arkadaş vurgulamış.
Ben "bu ülke başbakanın" dediğini zannederek onun değil dedim. Bu ülke ne başbakanın ne senin ne de benim, üzerinde yaşayan herkesin.
Sanırım bu açıklama yeterli olur konuyu sündürmenin anlamı yok.
Aksi halde ben de glip burada "biri çıkmış "siz bu kafa yapısıyla...." diye başlayan şeyler yazabiliyor bir sizin kafa yapınız mı doğru?" diyebilirim.

Ben bu camiinin tarihçesinde böyle bir şey göremedim ama:26:
Tokyo Camii Tokyo Camii & Türk Kültür Merkezi

benim anlamadığım KÜRTLERE karşı teröre karşı bu kadar öfkeli olan bir toplum nasıl oluyuda terör başının resmi taksim meydanına asılınca hemde atatürkün yanına sesinizi çıkarmadınız gerçekten ne yapmak istediğinizi anlamadm

Bunu paylaşmaktaki amaç ne diye soruyorum böyle bir cevap alıyorum.E siz düzgünce sorulan sorulara böyle cevaplar verirseniz kusura bamayın ama her yere çekilir

yani nasıl kışkırıtıcı oldum anlamadım hangi yorumlarımda kışkırtıcı oldum ne yazdımsa ortada bir resim yükledim sonrasında yorumumu da yazdım neyse ben kışkırtıcı olayım kırıcı olmayayım uzatmasak iyi olur neyse selametle

istediğinizi deyin tabiki bu ülke hepimizin asla aksini düşünmedim ama şunuda anlamamız lazım şiddetle hiçbişey halledilmez size hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…