- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
benim anlamadığım KÜRTLERE karşı teröre karşı bu kadar öfkeli olan bir toplum nasıl oluyuda terör başının resmi taksim meydanına asılınca hemde atatürkün yanına sesinizi çıkarmadınız gerçekten ne yapmak istediğinizi anlamadm
Ben size kışırtıcı dedim mi yahu nerden bu fikri çıkardınız.Üzerinize alınmadan önce bi sorsaydınız bari.Sizin paylaştığınız resim de benim paylaştığım resim de birilerini kışkırtmak için üretilmiş şeyler.Ben o resmi karalama amacıyla hareket ederken ne kadar saçmalanabildiğini göstermek için paylaştım size de bunu neden paylaşıyorsunuz bununla vurgulamak istediğiniz düşünce nedir diye sordum.Bu sefer yeterince açık olabildim mi bilmiyorum.yani nasıl kışkırıtıcı oldum anlamadım hangi yorumlarımda kışkırtıcı oldum ne yazdımsa ortada bir resim yükledim sonrasında yorumumu da yazdım neyse ben kışkırtıcı olayım kırıcı olmayayım uzatmasak iyi olur neyse selametle
istediğinizi deyintabiki bu ülke hepimizin asla aksini düşünmedim ama şunuda anlamamız lazım şiddetle hiçbişey halledilmez size hayırlı akşamlar
Kürtlere karşı öfkeli filan değiliz onu nereden çıkardınız?Ayrıca orada pkk yanlısı bayraklar açılmaya kalkıldığında insanlar engel olmaya çalıştı fakat yine de astılar.Olayları büyütmemek için de daha fazla uğraşamadılarbenim anlamadığım KÜRTLERE karşı teröre karşı bu kadar öfkeli olan bir toplum nasıl oluyuda terör başının resmi taksim meydanına asılınca hemde atatürkün yanına sesinizi çıkarmadınız gerçekten ne yapmak istediğinizi anlamadm
Sizin ne demeye çalıştığınızı hala anlamış değilim o yüzden birkaç mesaj yukarıda sordum size zaten
Bu resmi sizden alakasız olarak paylaştım.Bazı kişiler birşeyleri ortaya çıkardığını zannederken saçmalıyor.Kim kimi kışkırtmaya çalışıyor resimlerdeki yazılardan da belli zaten
İlk olarak toplumun Kürtlere karşı olduğunu kabul etmek istemem ben. Toplumun ırkçı olduğu anlamına gelir çünkü Kürt karşıtı olması, ama terör konusunda İstanbul'un Ankara'nın göbeğinde olanların bile medya tarafından nasıl değiştirildiğini, nasıl gizlendiğini canlı gören insanların Doğudaki terör konusuna daha farklı bakmaya başladığı, gerçeklerin tam olarak ona yansıtıldığı gibi olmayabileceğini düşünmeye başladığı yönünde bir teorim var.
İkinci olarak hükümet ardarda kürt açılımına, Pkk'yla barış sürecine girerken, Öcalan Kürt lideri olarak muhattap alınınca sorun etmeyip, posteri onu destekleyen kürtler tarafından meydanda açılınca sorun edilmesini de ben anlamıyorum. Madem devlet eliyle barıştırılma sürecine gidiyoruz Öcalanla, halkın yanyana durabilmesi niye sorun oluyor.
benim anlamadığım KÜRTLERE karşı teröre karşı bu kadar öfkeli olan bir toplum nasıl oluyuda terör başının resmi taksim meydanına asılınca hemde atatürkün yanına sesinizi çıkarmadınız gerçekten ne yapmak istediğinizi anlamadm
Biz şiddetle halledilir demedik zaten
İstediğimi diyemem çünkü bazen dili tutmak gerekir. Karşıdaki kırılır mı, üzülür mü diye düşünüp bodoslama dalmamak gerekiyor. Yoksa herkes istediğini söylese halimiz nice olurdu
Size de iyi akşamlar, ön yargılarınızla birlikte mümkünse
allah aşkına siz neyi savunuyorsunuz anca inceden laf gönderiyorsunuz başka ne yapıyosunuz ya
uzlaşmaya varılmak ayrıdır resmini alıp meydana asmak ayrıdır
HABERTÜRKTE sosyolog, değerlendirmelerini çok isabetli buluyorum. canlı
selam irisim .
kendimce yorumumu yapayım .
koca devlet tabiki bazı aldıgı istihbaratlar vardır .birde beklenen bir durum olabilir .fakat hangi olayın nereye gidecegi her karesiyle tabiki görülmez.
başbakanımızın ilkgünlerde çıkıp ilımlı tutup alıp lütfen dagılın her dediginiz kabulüm dese , sizce durum farklı olurmuydu ?.(ki dünyaya karşı otoritesini koymuş bir ülke ve başbakan bunu yaparmı orası ayrı )
..buna şu açıdan bakın lütfen olayların 3.5. agaç almadıgını hepimiz biliyoruz .amacın başbakanı ve hükümeti devirmek gibi bir hedefi varken (eylame katılan herkezi kast etmiyorum tabi)
sizce olaylar bitermiydi ?
arkadaşlarda diyorya bardagı taşıran son damlaydı diye . bu konuda özür dilense ülkemde çıkarılacak bir olay mutlaka bulunurdu ki bu olaylardan önce yakın zamanda kaç kere denedigini hepimiz okuyoruz
uzlaşmaya varılmak ayrıdır resmini alıp meydana asmak ayrıdır
1 saat geçmiş bu mesajı yazalı ama olsun hemen açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?