Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yönetim bu konuda bence tam ortada duruyor

sayın iriss keşke tecavüz zamanında ayaklansaydı bu millet ozamam türkiyenin 100/99 sizin yanınızda olurdu işte 1 2 ağaç insanımızdan daha kıymetli malasef

Yanlis tesbit.. Insanlar 1-2 agac icin ayaklanmadilar. Bir grup insan, 150 kisi kadar, sizin deyiminizle "1-2 agac" icin parkta bariscil bir oturma eylemi yaptilar. Yuzbinlerce insan yoktu orada agaclar icin.. Onlar ne zaman geldiler, ne oldu da Turkiye sokaklara dokuldu iyi tesbit etmek lazim. Bu insanlar neyi, hatta neleri protesto ediyorlar anlamak lazim. Anlamak kelimesi yetersiz kaldi, anlamayi istemek lazim once.. Ayni basbakanimiz gibi halkin sagduyusunu hafife aliyorsunuz siz de..
Bardak doldugunda son bir damla onu tasirmaya yeter..
Tasiran suyu artik kapatmak lazim, ama su kesilmiyor iste.. Hala bardagi doldurmaya devam ediyor, bardak da tasmaya.. Emniyet sibobu yok, demokrasinin carklari islemiyor, Allah beterinden korusun diyorum sadece..

Şu cümleyi söylemekten bıktığım kadar başka bir şeyden bıkmadım

yöneticilere sormak istiyorum
buraya üye olduğum zaman siyaset yasaktır diye yazıldığını hatırlıyorum,yanlış hatırlamıyorsam
ama burada siyaset bölümü var,nasıl oluyor?

siyaset yasak mı? Benim şahsi fikrim bu başlık çok iyi düşünülmüş iyi ki var içimiz döküyoruz

Benim oğlan ve arkadaşları da yedi bu gazı ileride sıkıntı yaratmaz inşallah sağlıklarına

Aman Yarabbim sonunda mapıstan çıktımOkuyorum okuyorum yorum yazamıyorum Allahtan yazamıyorum.Yoksa direkt şutt.

Bundan sonra hiçbir şekilde polemik yok.Gayet uslu bi üyeyim artık:26:Aman ne beter bi şey şu ban hemi de koskoca 5 gün.

Bir de sorum olacak banla alakalı en son 3 gün almıştım şimdi 5 gün oldu.10 ceza puanı almışım.Günler ikişer ikişer mi artıyor?

Hee bir de çok sevgili Mune hanıma kızımın mesajı var

Allahım, Maşaallah Sübhanallah.
Allah bağışlasın canım. Sağlıklı ömürlü olsun.

Allah esirgesin, nasıl güzel bişey bu
Bu bebişin hatırına ömür boyu ceza vermem ben olsam sana

Rte yazilmasina tepki gosterenler olmus. Yahu basbakan Rte nin patentini aldi. Kraldan cok kralci olmamak gerek.

Amaanın ne güzel birşey bu,ufaklığı tanıyor olsam dibinden ayrılmazdım sanırım sürekli mıncıklayabiliyim diye

aldığın ceza nedenine göre gün sayısı belirleniyor canım...

ama ben kızını yerim ya Maşallah çok şeker kuzummm..mune kızını görse sana hiç ceza vermez bence kız çocuklarına karşı ayrı bi sevgisi var :)

ama sen yinede sakin cevaplar ver,uslu ol

Şu cümleyi söylemekten bıktığım kadar başka bir şeyden bıkmadım

Bi de o 'X için ne yaptınız da 2-3 ağaç için sokağa dökülüyorsunuz' un kardeş cümlesi var, 'Derdinizin bi tek 2-3 ağaç olmadığı belli ' bende sanki aksi idda ediliyormuş gibi sürekli bunun söylenmesinden sıkıldım hangi platformda olursa olsun.

bende onu sordum yasak değilmiydi?
site kurallarında öyle hatırlıyorum sanki ...

yazan utanmıyor bunları yazmaktan da ben burada paylaştığımdan utandım ....

bir dahakine 100, yok yok 1000'e kadar sayıp sinirimi yatıştırmam lazım....

1000'e kadar saymana gerek yok, misafirlerim gitti, ben geldim senin yerine sayarım patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…