artık siyasi hic bir yorum yazmam cunku yonetimin dürüstlüğüne inanmıyorum. Hic kimseyle kavga etmedigim halde
3 gun uzaklaştırma aldım. Bu tam bir sacmalık. Birde demokrasiden bahsediyorsunuz önce sitede bunu saglayın üyelerinize
karşı sonra atıp tutun.
sayın iriss keşke tecavüz zamanında ayaklansaydı bu millet ozamam türkiyenin 100/99 sizin yanınızda olurdu işte 1 2 ağaç insanımızdan daha kıymetli malasef
Yanlis tesbit.. Insanlar 1-2 agac icin ayaklanmadilar. Bir grup insan, 150 kisi kadar, sizin deyiminizle "1-2 agac" icin parkta bariscil bir oturma eylemi yaptilar. Yuzbinlerce insan yoktu orada agaclar icin.. Onlar ne zaman geldiler, ne oldu da Turkiye sokaklara dokuldu iyi tesbit etmek lazim. Bu insanlar neyi, hatta neleri protesto ediyorlar anlamak lazim. Anlamak kelimesi yetersiz kaldi, anlamayi istemek lazim once.. Ayni basbakanimiz gibi halkin sagduyusunu hafife aliyorsunuz siz de..
Bardak doldugunda son bir damla onu tasirmaya yeter..
Tasiran suyu artik kapatmak lazim, ama su kesilmiyor iste.. Hala bardagi doldurmaya devam ediyor, bardak da tasmaya.. Emniyet sibobu yok, demokrasinin carklari islemiyor, Allah beterinden korusun diyorum sadece..
yöneticilere sormak istiyorum
buraya üye olduğum zaman siyaset yasaktır diye yazıldığını hatırlıyorum,yanlış hatırlamıyorsam
ama burada siyaset bölümü var,nasıl oluyor?
YASALAR NE DİYOR ?
Biber gazı kullanımı insanlık onuru ve insan hakları açısından son derecede ilkel, vahşi, yanlış ve utanç verici bir uygulamadır. Herhangi bir gösteri veya eyleme müdahale etmek üzere gaz kullanıldığında çevrede açık veya kapalı ortamlarda bulunan herkes gazdan etkilenmektedir. Bu nedenle kamu sağlığının tehlikeye atılması söz konusudur. Kamu sağlığı söz konusu olunca, hava ve çevreye biber gazı gibi zehirli bir maddeyi bilerek püskürtmek, eylemin 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında mercek altına alınmasını gerektir.
Şu cümleyi söylemekten bıktığım kadar başka bir şeyden bıkmadım
Aman Yarabbim sonunda mapıstan çıktımOkuyorum okuyorum yorum yazamıyorum Allahtan yazamıyorum.Yoksa direkt şutt.
Bundan sonra hiçbir şekilde polemik yok.Gayet uslu bi üyeyim artık:26:Aman ne beter bi şey şu ban hemi de koskoca 5 gün.
Bir de sorum olacak banla alakalı en son 3 gün almıştım şimdi 5 gün oldu.10 ceza puanı almışım.Günler ikişer ikişer mi artıyor?
Hee bir de çok sevgili Mune hanıma kızımın mesajı var
Eki Görüntüle 740758
Aman Yarabbim sonunda mapıstan çıktımOkuyorum okuyorum yorum yazamıyorum Allahtan yazamıyorum.Yoksa direkt şutt.
Bundan sonra hiçbir şekilde polemik yok.Gayet uslu bi üyeyim artık:26:Aman ne beter bi şey şu ban hemi de koskoca 5 gün.
Bir de sorum olacak banla alakalı en son 3 gün almıştım şimdi 5 gün oldu.10 ceza puanı almışım.Günler ikişer ikişer mi artıyor?
Eki Görüntüle 740758
1-bugüne kadar size kim gelip tokat attı?
2-doğra sana,bana,ona göre doğru olmaz;tek bir doğru vardır,doğru doğrudur...
3-doğruluktan çıkmak demek,yanlış yollara yanlış amaçlara gitmek demek...
bencede o soruya geçmeyin
henüz şurada iki kelimeyle bile anlatamadınız....
devlet herkesin keyfine göre yönetilmez hanımefendi...
bende ilk başlarda bu RTE ne diyordum ,haber kanalı falan sanmıştım
tek doğru olduğu kanunlarla sabittir...tabiki Allahın ve dinimizin bize emrettiği doğrular var oda sabittir,oraya girmeyeceğim din tartışması yapmak istemiyorum
hanımefendi size anlattığım şeyi ben anlatamadım diye değil siz anlamamakta ısrar ettiğiniz için veya............
gün içinde bir arkadaşa da aynı şeyi yazmıştım ,siz bu kadar fanatik olarak bakarken (ki kendi tepkiniz ile benim dediğim şeyi yaşattınız bize zaten ) istediğiniz şeyi de siz anlatın bende sizin önyargılı olduğunuzu bilerek ve düşünerek okuyacağım .
birde boş yere polemiğe girmek istemiyorum ,buna özen göstermenizi rica ederim.
Eki Görüntüle 740758
Eki Görüntüle 740758
Eki Görüntüle 740758
Rte yazilmasina tepki gosterenler olmus. Yahu basbakan Rte nin patentini aldi. Kraldan cok kralci olmamak gerek.
Şu cümleyi söylemekten bıktığım kadar başka bir şeyden bıkmadım
tepki verirken size mi sorucaz?
ben şahsen rte denmesini uygun bulmuyorum...
siyaset yasak mı? Benim şahsi fikrim bu başlık çok iyi düşünülmüş iyi ki var içimiz döküyoruz
Benim oğlan ve arkadaşları da yedi bu gazı ileride sıkıntı yaratmaz inşallah sağlıklarına
tepki verirken size mi sorucaz?
ben şahsen rte denmesini uygun bulmuyorum...
yazan utanmıyor bunları yazmaktan da ben burada paylaştığımdan utandım ....
bir dahakine 100, yok yok 1000'e kadar sayıp sinirimi yatıştırmam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?