Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:

Bende "düşünün arkadaşlar , üzerinizde oynanan olayları düşünün.Türkiyenin refahından rahatsız olanların oyununa geliyorsunuz " lafından bıktım.
Ben hiç düşünmeden, bilmeden , araştırmadan , körü körüne gaza geliyorum sanıyorlar sanırım
Ordan öyle mi gözüküyor acaba?yoksa verecek cevap bulamayınca yazılacak tek şey bu mu kalıyor?

neden uygun bulmadığınızı öğrenebilir miyim?
kısaltma gibi kullanıyorum şahsen ben, tek tek 3 kelime yazacağıma 3 harf yazmak daha kolay oluyor çoğu zaman.

bi ülkenin başbakanı kimsenin arkadaşı değilki,ha ismiyle ha rte olarak anılmış bana farklı gelmiyor
mesela rte yerine kısaca başbakan denebilir...

Melih Gökçek'i izleyin bakalım ne oyunlar varmış? lütfen bu ülke bizim oyunlara gelmeyelim faturası ağır ve acı olacak bu güzel yöneticlerin başına gelen birşey olursa çok pişman oluruz arkadaşlar oyun büyük ve kirli.Masum eylemcilerin dışındakilerin tamamı satılmış aklımızı başımıza alalım bu güzel ülkemiz işgal edilmek isteniyor ama bizler kardeşce el ele verirsek hiçbir kuvvet bizi bölüp yıkamaz.Bu oyun değil! ülke ,beraberlik,kardeşlik,inanç,namus vs... kaybederiz

bi ülkenin başbakanı kimsenin arkadaşı değilki,ha ismiyle ha rte olarak anılmış bana farklı gelmiyor

Bu eleştirinize bende katılıyorum doğrusu, ismi yazmak uzun geliyorsa başkbakan diye hitap edilebilir, daha uygun.

tepki verirken size mi sorucaz?
ben şahsen rte denmesini uygun bulmuyorum...

RTE kısaltma sadece, karakter sınırı olan mecralarda bahsederken kolay oluyor, ordan dile yerleşti daha çok, Kılıçdaroğlu'da KK diye geçer mesela bazen twitter'da. Burada merak ettim, sizce Esed ve Cehape zihniyeti uygun mudur ?

Allah nazarlardan korusun seni. maşallah.

Melih gökçek mi? o insan ile igili söyleyecek çok şey var ama gerçekten şu günlerde bananmak istemiyorum .en son referans alacağım insan bile olamaz..masum eylemci nedir size göre? provoke eden gruplar belliyken bir de masum olan-olmayan eylemci lafı çıktı ortaya..oyunların farkındayız gözümüz kapalı haydi eylem yapalım demiyoruz zaten..evet güzel ülkemiz kirli oyunların içinde ve dediğiniz gibi bize düşen hiç bir kuvvete karşı siz-biz diye bölünmemek,işte buna katılıyorum.

simdi yas ortalamalarimizi bilmiyorum ama, belli bir yil gözlem yapma firsatimiz olmustur hepimizin..Esimizi, dostumuzu, komsularimizi, is arkadaslarimizi ve hasbel kader karsilastigimiz insanlari gözlemledik bu kadar yil...Elhamdülilllah müslimaniz cogunlugumuz.. Dikkat akpli, chpli, mhpli vs. partili demiyorum, cogunlugumuz elhamdülilllah müslimaniz diyorum.

Sizce bu yazidaki kisiler cevrenizdeki direnisci tanidiklarinizdan olabilir mi??? olamaz!! cünkü ayni partiye oy vermiyor olabilirsiniz ama ayni Allah iman ediyoruz...

yani kendisinin yüzüne rte veya recep denmediği sürece bence halkın arasında nasıl hitap ettiğinin bir önemi yok. mesleğiyle hitap etmektense, ismiyle hitap etmek kulağa daha normal geliyor bana göre. mesela kemal kılıçdaroğluna da, kılıçdaroğlu diyoruz. chp genel başkanı demiyoruz gibi.

hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünenler olabileceğini düşünmemiştim, yani rte kısaltmasından rahatsız olabilenler olabileceğini.. şaşırdım. ( kötü anlamda değil )

ne güzel oldu bu başlık, halkın sesi herkesin görüşü farklı farklı.

Allahım bana da nasip eyle böyle saglıklı güzel bir bebek
reklam bebegi yapalım annesi bunu
totosunu kaşı kızının nazar değmesin
binlerce kere masallah

1000'e kadar saymana gerek yok, misafirlerim gitti, ben geldim senin yerine sayarım patron

1 üyelik sildim biride yazmayacakmış burada ikisinede sen ceza vermişsin bana daha kelime etmediler : )

beni çok sevdiler ben merhaba dedim mi 2-3 saat mesaj yazılmıyor herkes hayran hayran bakıyor merhaba mesajıma. Bende herkesi seviyorum.

benim yeni konum başbakanımızı dinleyeceğimiz ;

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html

konusu : )

burası senin ben orada mutluyum bir kız bebek yapmaya bile karar verdim

ohh be hoşgeldin
sen yokken bu sayfaya uğramak bile içimden gelmedi
banlarımı hep sen verdin bu kaideyi bozmaya gönlüm razı gelmedi ablacım:18:

ben de akışta gördüm diyorum kime yazmış bu msjı.

haydi yaz bir-iki bi şeyde gelenek bozulmasın bari

bu arada msj kutunu temizlesen bi ara iyi olur

ben de akışta gördüm diyorum kime yazmış bu msjı.

haydi yaz bir-iki bi şeyde gelenek bozulmasın bari

bu arada msj kutunu temizlesen bi ara iyi olur

kızımdan hatıra unutkanlık kaldı
bugün bir arkadas daha demişti sildim mesajları
zaten hep uyarılıp siliyorum

geleneğimi bozmam yerim banımı ama cok oldu artık ya iki günde bir mapıslara gire gire kızlardan utanır oldum
bizim topikte adım çapulcuya cıkıcak
hamileden capulcu mu olur ya

halkı kennedy ede JFK derdi. onun gibi bence..
Gayet normaldir bu tarz kısaltmalar..

:)))))) tamam benim bölümlerimi bana bırak, sen tatil yap, kızın olsun inşallah, mune teyzesi olarak yumuk yumuk kollarına bilezikler alırım ben, sen işi biliyorsun, kızlar baba aşığı oluyor, babam diyecek sen mest
Hadi sen topiğine git, kızın gözleri saçı, tipi hakkında hayaller kurup mutlu ol

olur olur hamile çapulcumuz olursun sen de bizim,düşünce suçlususun ne de olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…