bende onu sordum yasak değilmiydi?
site kurallarında öyle hatırlıyorum sanki ...
Bi de o 'X için ne yaptınız da 2-3 ağaç için sokağa dökülüyorsunuz' un kardeş cümlesi var, 'Derdinizin bi tek 2-3 ağaç olmadığı belli' bende sanki aksi idda ediliyormuş gibi sürekli bunun söylenmesinden sıkıldım hangi platformda olursa olsun.
neden uygun bulmadığınızı öğrenebilir miyim?
kısaltma gibi kullanıyorum şahsen ben, tek tek 3 kelime yazacağıma 3 harf yazmak daha kolay oluyor çoğu zaman.
Sitenin sadece bu bölümünde serbest ama tabii site kuralları dahilinde...
bi ülkenin başbakanı kimsenin arkadaşı değilki,ha ismiyle ha rte olarak anılmış bana farklı gelmiyor
mesela rte yerine kısaca başbakan denebilir...
tepki verirken size mi sorucaz?
ben şahsen rte denmesini uygun bulmuyorum...
Allah nazarlardan korusun seni. maşallah.Aman Yarabbim sonunda mapıstan çıktımOkuyorum okuyorum yorum yazamıyorum Allahtan yazamıyorum.Yoksa direkt şutt.
Bundan sonra hiçbir şekilde polemik yok.Gayet uslu bi üyeyim artık:26:Aman ne beter bi şey şu ban hemi de koskoca 5 gün.
Bir de sorum olacak banla alakalı en son 3 gün almıştım şimdi 5 gün oldu.10 ceza puanı almışım.Günler ikişer ikişer mi artıyor?
Hee bir de çok sevgili Mune hanıma kızımın mesajı var
Eki Görüntüle 740758
Melih Gökçek'i izleyin bakalım ne oyunlar varmış? lütfen bu ülke bizim oyunlara gelmeyelim faturası ağır ve acı olacak bu güzel yöneticlerin başına gelen birşey olursa çok pişman oluruz arkadaşlar oyun büyük ve kirli.Masum eylemcilerin dışındakilerin tamamı satılmış aklımızı başımıza alalım bu güzel ülkemiz işgal edilmek isteniyor ama bizler kardeşce el ele verirsek hiçbir kuvvet bizi bölüp yıkamaz.Bu oyun değil! ülke ,beraberlik,kardeşlik,inanç,namus vs... kaybederiz
1000'e kadar saymana gerek yok, misafirlerim gitti, ben geldim senin yerine sayarım patron
Eki Görüntüle 740643
Taksim Gezi Parkındaki işgalin sona erdirilmesinin ardından başlayan Duran adam eyleminde duyarlı bir vatandaş linç edilmek istendi.
Taksime iki çocuğuyla birlikte giden ve kıbleye dönerek huzur ve barış için dua eden Bülent Yapraklıoğlu, provokatörlerin saldırısına uğradı. Eylemciler, Bülent Yapraklıoğluna, Bizim kıblemiz AKM üzerinde fotoğrafı bulunan Atatürktür şeklindeki sözlerle hakaret etti, linç girişiminde bulunuldu.
ÇOCUKLARININ YANINDA BABAYA LİNÇ GİRİŞİMİ
Taksim AKMye yakın bir alana gelen Bülent Yaprakoğlu biri kız biri erkek çocuğuyla birlikte yönünü kıbleye dönerek dua etmek istedi. Bu sırada Duran adam eyleminde bulunan gruptan bazı kişiler harekete geçtiler, Bülent Yaprakoğlu ve çocukların üzerine yürüyerek küfür ve hakaret ettiler.
KIBLEYE DÖNDÜM, DUA ETTİM
Bülent Yaprakoğlu, önceki akşam Taksim Meydanına iki çocuğuyla birlikte gittiğini söyledi.
Amacının Taksim Meydanına giderek ülkenin huzur ve barışı için çocuklarıyla birlikte dua etmek olduğunu ifade eden Yapraklıoğlu, Çocuklarımla birlikte kıbleye dönerek ülkemizin barış ve huzuru için dua ettim. Bu sırada eylemci gruplarından bazıları üzerime yürüyerek küfür, hakaret etti ve Bizim kıblemiz Kâbe değil, kıblemiz Atatürk dediler. Bu olaya basın mensupları da şahittir dedi.
Gazetemize konuşan psikolog ve tarihçiler; Atatürk üzerinden çatışma zemini oluşturulmak isteniyor. Bu kişilerin insani bakış açıları kaybolmuş, kin ve intikam duyguları bürümüş dedi.
YÜKSEL: ATATÜRK ÜZERİNDEN ÇATIŞMA ZEMİNİ OLUŞTURULMAK İSTENİYOR
Araştırmacı Yazar Müfid Yüksel, söz konusu olayda söylenen Bizim kıblemiz Kâbe değil, kıblemiz Atatürk söyleminin ciddi bir psikolojik savaş taktiği olduğunu belirterek, (Kâbe arabın olsun Çankaya yeter) diye bir şiir vardı. Bu kişiler o zihniyetle hareket etmeye çalışıyorlar. Zamanında Çankaya, Kâbe karşıtlığı yapmışlardı. Şimdi aynı şekilde Atatürk üzerinden çatışma kültürü oluşturmaya çalışıyorlar. Daha doğrusu toplumsal psikolojik eylem biçimi olarak duran adam meselesini gündeme getirdiler. Semboller üzerinden bir çatışma ortamı oluşturmaya çalışıyorlar. Mustafa Kemal ile kıbleyi karşı karşıya getirmek toplumsal bir çatışmayı oluşturmak demektir. Bu tür söylemler bir taban oluşturma çabası için yapılan söylemlerdir. Bu kişilerin amacı; Nişantaşı ile Fatih barışmasın sürekli çatışma ortamı yaşansın söylemidir. Türkiyede Atatürkü koruma kanunları var. Bu kişiler bazı hassasiyetleri kaşımaya çalışıyorlar. Atatürk sembolü üzerinden toplumda çatışma oluşturmak artık eskisi gibi karşılık bulmuyor dedi.
SAYGILI: BU KİŞİLERİN GÖZLERİNİ KİN VE İNTİKAM BÜRÜMÜŞ
Prof. Dr. Sefa Saygılı da, Bülent Yapraklıoğluna linç girişiminde bulunanları psikolojik yönünden değerlendirdi. Prof. Dr. Saygılı, Bu kişilerin düşünmekten, muhakeme etmekten yoksun, kin ve nefret dolu kişiler olduğu anlaşılıyor. Bu kişileri insanlığa davet etmek lazım diye düşünüyorum. Merhamet, empati, kişilikleri ve insani bakış açıları kaybolmuş gibi görünüyor. Bu kişilerin gözlerini kin ve intikam bürümüş dedi.
(habervaktim.com)
bi ülkenin başbakanı kimsenin arkadaşı değilki,ha ismiyle ha rte olarak anılmış bana farklı gelmiyor
mesela rte yerine kısaca başbakan denebilir...
Aman Yarabbim sonunda mapıstan çıktımOkuyorum okuyorum yorum yazamıyorum Allahtan yazamıyorum.Yoksa direkt şutt.
Bundan sonra hiçbir şekilde polemik yok.Gayet uslu bi üyeyim artık:26:Aman ne beter bi şey şu ban hemi de koskoca 5 gün.
Bir de sorum olacak banla alakalı en son 3 gün almıştım şimdi 5 gün oldu.10 ceza puanı almışım.Günler ikişer ikişer mi artıyor?
Hee bir de çok sevgili Mune hanıma kızımın mesajı var
Eki Görüntüle 740758
1000'e kadar saymana gerek yok, misafirlerim gitti, ben geldim senin yerine sayarım patron
ohh be hoşgeldin
sen yokken bu sayfaya uğramak bile içimden gelmedi
banlarımı hep sen verdin bu kaideyi bozmaya gönlüm razı gelmedi ablacım:18:
ben de akışta gördüm diyorum kime yazmış bu msjı.
haydi yaz bir-iki bi şeyde gelenek bozulmasın bari
bu arada msj kutunu temizlesen bi ara iyi olur
halkı kennedy ede JFK derdi. onun gibi bence..yani kendisinin yüzüne rte veya recep denmediği sürece bence halkın arasında nasıl hitap ettiğinin bir önemi yok. mesleğiyle hitap etmektense, ismiyle hitap etmek kulağa daha normal geliyor bana göre. mesela kemal kılıçdaroğluna da, kılıçdaroğlu diyoruz. chp genel başkanı demiyoruz gibi.
hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünenler olabileceğini düşünmemiştim, yani rte kısaltmasından rahatsız olabilenler olabileceğini.. şaşırdım. ( kötü anlamda değil )
ne güzel oldu bu başlık, halkın sesiherkesin görüşü farklı farklı.
1 üyelik sildim biride yazmayacakmış burada ikisinede sen ceza vermişsin bana daha kelime etmediler : )
beni çok sevdiler ben merhaba dedim mi 2-3 saat mesaj yazılmıyor herkes hayran hayran bakıyor merhaba mesajıma. Bende herkesi seviyorum.
benim yeni konum başbakanımızı dinleyeceğimiz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html
konusu : )
burası senin ben orada mutluyum bir kız bebek yapmaya bile karar verdim
kızımdan hatıra unutkanlık kaldı
bugün bir arkadas daha demişti sildim mesajları
zaten hep uyarılıp siliyorum
geleneğimi bozmam yerim banımı ama cok oldu artık ya iki günde bir mapıslara gire gire kızlardan utanır oldum
bizim topikte adım çapulcuya cıkıcak
hamileden capulcu mu olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?