Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kazen özel msj atamıyorum size, nedeni nedir acaba ?

oda başbakan olsa onada öyle denilmemesi lazım
ama burası kendi aramızda gibi bi ortam değil
internette yazışıyoruz ve herkes görüyor
açıkçası saygısızlık olarak görüyorum ben...

evet size umut vadeden bir şey anlatıcam;
4 gün önce hasta bezi aldık.
240 tl tutuyor %18 kdv si var düşünün sanırım 40 tl de kdv si ( hani bu lüks tüketim ya)

işte arkadaşlar durum bu.
bez gibi ihtiyaç olan bir şey ve %18 kdv.
elmasın bile lüks olmadığı ülkem de ne bezmiş arkadaş.

ayrıca acilden hasta çıkarmak için tam 3 saat bekliyorsunuz o kapıda ki araçlar artık ne bekliyorlarsa
aman diyeyim yolunuz düşerse akbil, paso ne bulursan al yanına

oda başbakan olsa onada öyle denilmemesi lazım
ama burası kendi aramızda gibi bi ortam değil
internette yazışıyoruz ve herkes görüyor
açıkçası saygısızlık olarak görüyorum ben...

başbakanın rte kısaltmasını yadırgayacağını sanmam, sonuçta kendisi yıllarca mustafa kemal atatürk demeyip, gazi diye nitelendirdiğine göre, kısaltmalara oldukça alışkındır.

Sayın sulusevgi,
hiç kimseyle kavga etmemişsiniz, sizde demokrasiden bahsediyordunuz fakat iktidar partisine oy verenler için maraba, amele, kulluk terimlerini kullanıyorsunuz, kullandığınız bu kelimeler yüzünden ceza aldınız, sitede ceza almak için illa kavga etmeniz gerekmiyor, üslupta önemlidir.

Olay bu baslik altinda oldugu icin buradan yazmayi uygun buldum.

18.06.2013 te ceza almisim ceza alma sebebim sanirim
"Polislerde kendilerine verilen haklari, yakip, yikan, tas atan, sopa atan teröristlere karsi kullanmasin mi?"
Bu cümle.

Yukardaki cümleyi yazmadan önce su yazismalar oldu.
umarım buda fakedir.

Ben bunun fake oldugundan adim gibi eminim.
Ama benim asil dikkatimi ceken, simdi bunu yapan kisi AKP yi karalamak istiyor belli.
Ayni zamanda Ataturkude sevmiyor zira insan birini karalamak icin bile sevdigine boyle hakaret edemez.
Peki kim bunlar.?

işte esas bunlar provokatör.bunları bulmak şart.

Bende bu son yazimda provakatör olarak ermenilerden ve yaptiklari suclamalardan bahsettim cünkü su asagida ki videoda yaptiklari acikca görülüyor.

GEZİ PARKI EYLEMİ KİMLERİN UŞAKLIĞINI YAPIYORMUŞ..İZLE ÖĞR... | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş

Simdi;
Kullandigim cümle "Polislerde kendilerine verilen haklari, yakip, yikan, tas atan, sopa atan teröristlere karsi kullanmasin mi?"
Benim bu kisiler icin yazdigim acikca görülüyor.
Peki neden bu kisilere " terörisler" dedim.
Videodaki sahis bu konusmayi yaptigi yer, Taksim Gezi Parki ve konusmayi Megafonla yapiyor.
Yani tüm parktan duyuluyor neredeyse.
Kimsede " sen ne diyorsun kardesim" demiyor.

Peki adam neler söylüyor;
"Türkiye Cumhuriyeti, ermeni katliami yapmistir ve tüm Türkiye topraklari altinda ermenilerin kemikleri vardir.
Bugün ele gecirdigimiz bu gezi parki, bizim özgürlük sarkilarimizin yükseldigi bir ermeni mekanidir.
Bugün bize gaz bombasi atanlar 1915 te ermeni soykirimi yapmistir.
Türkiye nin sokaklarina caddelerine, Kurtulus savasinda savasan, komutanlarin, askerlerin vb adi verilmistir.
Bizim görevimiz bu sokak adlarini bir bir degistirmektir.
Cumhuriyet kurulunca, bizleri katledip, mallarimizi zaptetti, baskalarina peskeh cektiler.
Sonra süryanileri ve bircok anadolu halkini katlettiler, son 30 yildirda kürtleri katlediyorlar.
Türkiye hükümeti bize yaptigi gibi Kürtlerede ( kasttettigi PKK) soykirim yapmaktadir.
Atilan sloganlar ise KATIL DEVLET, HEPIMIZ ERMENIYIZ, HEPIMIZ KÜRDÜZ ."
Dikkatinizi cekerim, adam Türkiye Cumhuriyetine katil diyor.
Bunun baslangic oldugunu ve amaclarina ulasmak icin herseyi yapacaklarini söylüyor.

Polis bu kisileri dagitmak icin ikaz yapinca, ikaza uymadiklari zaman, zor kullanma hakki yok mu?
Sahsinda ifade ettigi gibi, polis dagil deyince yakip yikyiorlarsa ve bunu övünerek yapiyorlarsa yaptiklari terörizm degil midir?
Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak.
Bu adam benim topraklarim üzerinde, Türk devletini ve simdiki Türk polisini soykirimci ve katil ilan edecek, sonuna kadar gideceklerini ve bu ugurda herseyi yapacaklarini söyleyecek
ve ben bu insanlarin yaptigi seye ve savundugu PKK ya terörizm ( yakip yikarak, her yolu deneyerek birseyler elde etmeye calismak) diyemeyecegim öyle mi?

Acaba dünyada Türkiye den baska hangi ülkede, insanlar toplanip, topraklari üzerinde durdugu ülkeyi "KATIL" ilan edebilir.?

Ben, buna nasil sesiz kalabilirim?
Eger ben bu platformda bu insanlarin " Türkiye cumhiriyeti katil devlettir ve biz amacimiza ulakmak icin yakip yikacagiz, kaos yaratacagiz " demelerine karsin "asil katil sizsiniz, yaptiginiz seyde terörizmdir, benim polisimde kanunlarin verdigi yetkiyi kullanir"
diyemiyorsam, zaten ben buraya ait degilim demektir.

Ben, bu insanlarin ( eylem bahane terörizm sahane diyenler) yaptiklarina tepki gösteremeyecek miyim?
Bu forum üyeleri arasinda da polise, tas sopa atan, yakip yikan insanlar mi var?
Benim tüm haklarim gasbedilse dahi, bu insanlar benim Vatanim, milletim hakkinda bu demecleri verirken, bu insanlarla ayni alanda toplanip, hak aramaktansa ölürüm daha iyi.
Vatanini milletini seven her insaninda, bu kisiler meydana indikten sonra orada kalabilecegine ihtimal vermem.
Cünkü bu adamin yaptigini görmezden gelmek demek, hükümeti düsürmek ugruna vatani düsürmeyi göze almak demektir.

Benim derdim partiler,hükümetler falan filan degil.
Hükümetler, partiler gelip gider ama bu insanlarin yaptiklari gecici degildir.

Eger bu insanlarin yaptiklari görmezden gelinip, olay masum eylem olarak gösterilmek istenirse bende karsisinda dururum.

Ben bu düsüncelerim ve bu kisilere karsi verdigim tepki icin cezalandiriliyorsam, durmayin engelleyin.
Ben bundan ancak gurur duyarim.
Benim ülkemin topraklari üzerinde, benim bayragimin altinda durup, kimse ülkeme katil diyemez!
Dedirtirsem o bayrak icin dökülen kanlarin sahiplerinin kemikleri sizlar!

Not: Ceza falan umrumda degil hea. Cünkü benim hayatim burasi degil.
Benim kabullenemedigim, yediremedigim tek sey, benim ülkeme bunca seyi söyleyen, yakip yikan insanlara, terörist bile diyememem.

Son düzenleme:
ayrıca acilden hasta çıkarmak için tam 3 saat bekliyorsunuz o kapıda ki araçlar artık ne bekliyorlarsa
aman diyeyim yolunuz düşerse akbil, paso ne bulursan al yanına

sen anlatınca acil demişken aklıma geldi;bundan 3 yıl önce erken doğum yapıyorum bebeklerim ikiz ve beni ankaraya yolluyor hastane ambulansla..yanımıza sağlık görevlisi bile vermeden üstelik ve tansiyonum fırlamış ölüm riskim mevcut...annem ve eşim var sadece.eşim ambulans şoförüne sordu abi dedi ya aniden doğum sancısı gelirse ne yapacağız diye adamın cevabı ne biliyim ben şoförüm...haklı tabii o ne bilsin :)

yani sağlık konusunda iyileştirmeler yapıldı falan ama gerçek şu ki çoğu zaman aksaklıklar mevcut.yaşayan biliyor bunu.

Son düzenleme:
Weis,
ceza almadan önce farkındaysanız size terörist sözünüzü açıklamanız için yazmanızı söyledim topikte, lakin siz provoke edenler olur vb dediniz burada, soruyu cevapsız bıraktınız, kaldı ki, insanlar bu ülkenin başbakanı için nasıl ki kötü şeyler yazamazsa, sizde eylemcilere terörist diyemezsiniz.

Evinizde, aile çevrenizde konuşmuyorsunuz, kuralları olan bir sitede kurallara aykırı yazıyorsunuz, kişilere hakaret edemez, başkalarıyla aynı kefeye koyarak laf söyeleyemezsiniz.

Siz yukardaki yaziyi okudunuz mu?
Yukardaki yazidan cikardiginiz sonuc bu mu?:))
Yukarda ki yazida uzun uzun terörist diye kime denilmis acikca görülüyor ( okuyan icin)
Onu gectim zaten.
Benim kime yazdigimibile bile, benim yazimi ima ederek " teröristmisiz" diyen kisilere istinaden provoke edenlere cevap yazmayacagimi bildirdim.
Aslinda biliyor musunuz?
Yukardaki yazi herseyin cevabi.
Söyleyecek baska bir söz yok!

Mune, meclise de sizin kurallardan lazım lakapların çıkış noktası sonuçta orası.

Yukarıdaki açıklamanızı o akşam hemen yapmalıydınız.
Sizden açıklama yapmanız rica ettim, başka bir üyede açıklama bekledi ama siz şimdi provoke edenler olur dediniz topikte, peşinden açıklama yerine provoke konusunda tekrar yazdınız.

Terörist yazınızda yukarıdaki açıklamanın tek kelimesi bile yoktu, okuyunca havada kalan sözler vardı.Nasıl algılanmasını bekliyordunuz?

ben yazinizi okudum, ama nedense bütünlük göremedim. Kime ne dediginiz net degil. Insan yasadigi ülkeyi nasil katil ilan eder diyorsunuz... Ülke nasil katil olsun??? ne demek istediniz ki? polise karsi gelenlere polis karsilik verir hakki diyorsunuz...Karsilik vermeyen ve sadece duran insanlara??

Ceza aldığınız yorum bu, okuyunca ne anladı üyeler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…