- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
1 üyelik sildim biride yazmayacakmış burada ikisinede sen ceza vermişsin bana daha kelime etmediler : )
beni çok sevdiler ben merhaba dedim mi 2-3 saat mesaj yazılmıyor herkes hayran hayran bakıyor merhaba mesajıma. Bende herkesi seviyorum.
benim yeni konum başbakanımızı dinleyeceğimiz ;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html
konusu : )
burası senin ben orada mutluyum bir kız bebek yapmaya bile karar verdim
olur olur hamile çapulcumuz olursun sen de bizim,düşünce suçlususun ne de olsa
kazen özel msj atamıyorum size, nedeni nedir acaba ?
yani kendisinin yüzüne rte veya recep denmediği sürece bence halkın arasında nasıl hitap ettiğinin bir önemi yok. mesleğiyle hitap etmektense, ismiyle hitap etmek kulağa daha normal geliyor bana göre. mesela kemal kılıçdaroğluna da, kılıçdaroğlu diyoruz. chp genel başkanı demiyoruz gibi.
hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünenler olabileceğini düşünmemiştim, yani rte kısaltmasından rahatsız olabilenler olabileceğini.. şaşırdım. ( kötü anlamda değil )
ne güzel oldu bu başlık, halkın sesiherkesin görüşü farklı farklı.
arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor
oda başbakan olsa onada öyle denilmemesi lazım
ama burası kendi aramızda gibi bi ortam değil
internette yazışıyoruz ve herkes görüyor
açıkçası saygısızlık olarak görüyorum ben...
artık siyasi hic bir yorum yazmam cunku yonetimin dürüstlüğüne inanmıyorum. Hic kimseyle kavga etmedigim halde
3 gun uzaklaştırma aldım. Bu tam bir sacmalık. Birde demokrasiden bahsediyorsunuz önce sitede bunu saglayın üyelerinize
karşı sonra atıp tutun.
Allahım bana da nasip eyle böyle saglıklı güzel bir bebek
reklam bebegi yapalım annesi bunu
totosunu kaşı kızının nazar değmesin
binlerce kere masallah
umarım buda fakedir.
Ben bunun fake oldugundan adim gibi eminim.
Ama benim asil dikkatimi ceken, simdi bunu yapan kisi AKP yi karalamak istiyor belli.
Ayni zamanda Ataturkude sevmiyor zira insan birini karalamak icin bile sevdigine boyle hakaret edemez.
Peki kim bunlar.?
işte esas bunlar provokatör.bunları bulmak şart.
Bende bu son yazimda provakatör olarak ermenilerden ve yaptiklari suclamalardan bahsettim cünkü su asagida ki videoda yaptiklari acikca görülüyor.Su gezi parki olaylari boyunca yasananlara, söylenenlere inanamiyorum ya.
Ne cok türk düsmani varmis, ne cok müslüman düsmani varmis.
Biz Türkler nasil bir milletmisiz arkadas, asmisiz, kesmisiz, milletleri, irklari katletmisiz.
Canakkalede tüm dünya birlesip üzerimize yürümüs, 14 yasindan 70 yasina kadar 250 bin insanimiz katledilmis ama yinede katleden biz olmusuz ya.
Dedem kurtulus savasinda doguda savasanlardan.
Savasarak ermenileri ülke sinirlarina dogru sürerlerken, ermenilerin geri cekilirken yakip, yiktiklari katlettikleri köyleri bir bir anlatirdi.
Hele bir olayi anlatirken gözleri dolarmis.
Köyün birine girmisler, yine ermeniler tüm halki kilictan gecirmis.
Bir evden iniltiler duymuslar, iceri girince manzara korkunc.
Bir kadinin ellerini duvara baglamislar, kadinin iki gögsünüde yüzüp, omuzlarindan arkaya atmislar.
Dedem ve bir kac arkadasi gördüklerine inanamamis.
Herler kan icinde.
Kadin ölmek üzere sadece " kardes nolur bir kursun SIK" diyebiliyormus.
Yani bir kursun SIKIN öldürün diyor.
Köse Kadi diye bir kitap var okuyun tavsiye ederim.
Ama bugün biz ermeni katliyamcisi olduk.
ayrıca acilden hasta çıkarmak için tam 3 saat bekliyorsunuz o kapıda ki araçlar artık ne bekliyorlarsa
aman diyeyim yolunuz düşerse akbil, paso ne bulursan al yanına
Weis,
ceza almadan önce farkındaysanız size terörist sözünüzü açıklamanız için yazmanızı söyledim topikte, lakin siz provoke edenler olur vb dediniz burada, soruyu cevapsız bıraktınız, kaldı ki, insanlar bu ülkenin başbakanı için nasıl ki kötü şeyler yazamazsa, sizde eylemcilere terörist diyemezsiniz.
Evinizde, aile çevrenizde konuşmuyorsunuz, kuralları olan bir sitede kurallara aykırı yazıyorsunuz, kişilere hakaret edemez, başkalarıyla aynı kefeye koyarak laf söyeleyemezsiniz.
Weis,
ceza almadan önce farkındaysanız size terörist sözünüzü açıklamanız için yazmanızı söyledim topikte, lakin siz provoke edenler olur vb dediniz burada, soruyu cevapsız bıraktınız, kaldı ki, insanlar bu ülkenin başbakanı için nasıl ki kötü şeyler yazamazsa, sizde eylemcilere terörist diyemezsiniz.
Evinizde, aile çevrenizde konuşmuyorsunuz, kuralları olan bir sitede kurallara aykırı yazıyorsunuz, kişilere hakaret edemez, başkalarıyla aynı kefeye koyarak laf söyeleyemezsiniz.
Siz yukardaki yaziyi okudunuz mu?
Yukardaki yazidan cikardiginiz sonuc bu mu?:))
Yukarda ki yazida uzun uzun terörist diye kime denilmis acikca görülüyor ( okuyan icin)
Onu gectim zaten.
Benim kime yazdigimibile bile, benim yazimi ima ederek " teröristmisiz" diyen kisilere istinaden provoke edenlere cevap yazmayacagimi bildirdim.
Aslinda biliyor musunuz?
Yukardaki yazi herseyin cevabi.
Söyleyecek baska bir söz yok!
Siz yukardaki yaziyi okudunuz mu?
Yukardaki yazidan cikardiginiz sonuc bu mu?:))
Yukarda ki yazida uzun uzun terörist diye kime denilmis acikca görülüyor ( okuyan icin)
Onu gectim zaten.
Benim kime yazdigimibile bile, benim yazimi ima ederek " teröristmisiz" diyen kisilere istinaden provoke edenlere cevap yazmayacagimi bildirdim.
Aslinda biliyor musunuz?
Yukardaki yazi herseyin cevabi.
Söyleyecek baska bir söz yok!
:))
Iyide anlamakta zorluk cekiyorum ben suan:)
Asit konuldu denildi.
Ama konulan biber gaziymis.
Simdide biber gazi neden konuluyor diyorsunuz.
Bu polis kendisine tas, sopa atan, yakip yikan teröriste karsi gül suyu mu SIKACAK?
Gercekten anlamakta zorlaniyorum.
SIKTIGI madenin elbette etkisi olacak ki insanlar yakip yikmaktan vazgecip dagilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?