Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konusma bütünü diye birsey vardir biliyor musunuz?
Hani bir insanin konusmalarinin basini sonunu kirpinca baska birsey olur.
Burada da konusmanin gecmisine bakmiyor musunuz siz?
Okypete ile olan yazismalarimiz ne üzerine?
Provakatörler?
Kim bullar?
Benim ceza aldigim yazimdan bir önceki yazimda da acikca görülüyor kimi provakatör olarak gördügüm.
Siz o yazimi okumadan nasil olurda ceza verirsiniz?
Onu gectim ya, zaten ben orada degilim.
Benim her yazimi tekrar tekrar yazmam mi gerek?
Burada insanlar tüm söyleyeceklerini ya bir cevapta bütün olarak yazmali yada sürekli aciklama mi getirmeli?
Herkes bakar gecmise görür yazinin basi ne sonu ne?
Kime denmis, ne denmis?

Ben zaten bunlari konusmuyorum.
Ben, su soruya cevap istiyorum.

"Türkiye Cumhuriyeti, ermeni katliami yapmistir ve tüm Türkiye topraklari altinda ermenilerin kemikleri vardir.
Bugün ele gecirdigimiz bu gezi parki, bizim özgürlük sarkilarimizin yükseldigi bir ermeni mekanidir.
Bugün bize gaz bombasi atanlar 1915 te ermeni soykirimi yapmistir.
Türkiye nin sokaklarina caddelerine, Kurtulus savasinda savasan, komutanlarin, askerlerin vb adi verilmistir.
Bizim görevimiz bu sokak adlarini bir bir degistirmektir.
Cumhuriyet kurulunca, bizleri katledip, mallarimizi zaptetti, baskalarina peskeh cektiler.
Sonra süryanileri ve bircok anadolu halkini katlettiler, son 30 yildirda kürtleri katlediyorlar.
Türkiye hükümeti bize yaptigi gibi Kürtlerede ( kasttettigi PKK) soykirim yapmaktadir.
KATIL DEVLET, HEPIMIZ ERMENIYIZ, HEPIMIZ KÜRDÜZ .
Bu daha baslangic, amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz, yakip yikacagiz"

Ben bu platformda ülkeme bunca seyi söyleyen adama " yaptiginiz terörizmdir" diyemez miyim?

Ceza aldığınız yorum bu, okuyunca ne anladı üyeler?

soykirim yapmadiklarina üzülmüs... Hepimiz insaniz yaa azicik sagduyu lütfen...Neden bu kin, bu nefret...Gül suyu dökse, konussa, anlayisli davransa nasil olurdu bir düsünsene... ama hayir kin, nefret o kadar yogun ki, neden gercek silah kullanilmadigina hayiflanilicak nerdeyse...Terörist kime denir lütfen sözlükten bir bakin, o kalabalik terörist degildir...Asker sehit etmediler, köy basmadilar, canli bomba olmadilarr... Terörist sözünü söyleyenler acaba pkk ya ne gözle bakiyorlar, bugünkü mitingde kardeslerim diye hitap edildi..

bu beyanati kim verdiyse adiyla hitap edersin ve istedigini diyebilirsin...Ama gezi parkinda biber gazi yiyen halka teröristler diyemezsin.. böyle bir genelleme hakkin yok!!

Ayrıca sanki biber gazı yakıp yıkanlara sıkılmış gibi anlatılmıyor mu en çok ona sinir oluyorum.Kimse yakıp yıkmazken ortalığı savaş alanına çevirenler molotof atanlara nedense su bile sıkamadılar ya da sıkmadılar.Sonra da vay efendim şu kadar kamu malı şöyle böyle.

bu beyanati kim verdiyse adiyla hitap edersin ve istedigini diyebilirsin...Ama gezi parkinda biber gazi yiyen halka teröristler diyemezsin.. böyle bir genelleme hakkin yok!!

Yahu arkadasim, belliki konuyu anlamamissiniz, Allah askina ya anlamadan yazmayin, yada anlamaya calisin nedir bu ya.
Hala gezi parkindakilere diyemezsin diyorsunuz. Kime dendigi ortada. Yukarda ki beyanati veren sahislara.

Yahu arkadasim, belliki konuyu anlamamissiniz, Allah askina ya anlamadan yazmayin, yada anlamaya calisin nedir bu ya.
Hala gezi parkindakilere diyemezsin diyorsunuz. Kime dendigi ortada. Yukarda ki beyanati veren sahislara.

yazdiklarinizi okudum, cok sükür anlama problemim yok. Ne okuduysam onlara cevap verdim...neden yazdiklarinizi dogru aktaramadiginizi sorgulamiyorsunuz? bütün okuyanlar anlyamadi gözüyle bakiyorsunuz.. bir kisinin demecini yazmissiniz, bu terörislere biber gazi sikilsin demissiniz. O kisi gezi parkindaki masumlar adina sözcü secilmisde mi konusmus???

kendımı weissle ilgili eksık bılgılendırmıs olabılırım ama anladıgım kadarıyla uye yakıp yıkıp zarar verenlere terırıst dıyor kı ben de desteklıyorum bu konuda uyeyı...vatanını seven kamu malına zarar vermez...ulkenın onemlı kurumlarına sıber saldırılar duzenlemez..

bence galeyana gelıp anlam dısına cıkmamalı ..arkadasın yazdıgından ben net bunları anladımm..
sonucta bu forumdakı uyeler eyleme gıtmıs olabılır ama sız yakıp yıkmadıgınıza gore..devleti 100 mılyon zarara sokmadıgınıza goree...bence arkadasın yazdıgı bununla sınırlıysaa uyenın yazdıgında ben bırsey goremedımmm

Ben burada kimse ile diyolaga girmek istemiyorum.
Yönetime bir soru sordum, sadece onun cevabini istiyorum.
Eger yakip yikan, amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz, Türkiye cumhuriyeti KATIL bir devlettir diyenlerden degilseniz bana yazmayin.

bende her türlü siddete karsiyim...Sap ile saman ayristirlamiyorsa, söylemler agir olmamali...Zaten aci ve kayip cok, cözüm aranmasi gerekirken hassas dengelere suclamalar yapilmamali derim ben kendimce..

1600 sayfalık topikte yazılanların birçoğunu nerdeyse ezbere biliyorum, bir yoruma ceza vermek için başına sonuna bakılmaz, yorumun kendisine bakılır.

Cezaya itirazınız varsa bildiriminizi yaparsınız, incelenir.
Siz şu yazınızdaki tek bir sözü bile yazmadınız ceza aldığınız yorumda, şimdiyse ben bunları söyleyen adama dedim diyorsunuz.
Bu kadar insan kahin değil, açıklamazsanız bilemez değil mi?

Allah Allahh.. Yedibinden fazla insan yaralanmis, Hatay'da, Ankara'da olen insanlar var, bir de gozu cikanlar.. Gezi'de bir avuc Ermeninin okudugu bildiri sayesinde; Turkiye'nin dort bir yaninda polisin siktigi gazli sulari, insanlarin kafasina gozune siktigi fisekleri, olduren, sakat birakan, goz cikaran uygulamalari hakli cikarip aklamaya kalktiniz ya, pes diyorum! Bunlarin hepsi de mi Ermeni idi? Hepsi de mi bildiri okumustu?

Son düzenleme:
her ne kadar buraya her girişimde sinir harbi yaşasam da paylaşım yapmadan duramıyorum
sinan çetini zaten çok beğenirdim şimdi güzel bakışı için daha da takdir ediyorum

[url=http://postimage.org/]

image shack[/URL]

Basbakan terörist dedigi icin deklare yaparlarsa beyinlere yerlesir mantigi ile hareket yapiliyor..bir süre sonra algida secicilik ön plana cikiyor ve sadece terörist sözü kaliyor. Kime dendiginin önemi yok, yeterki algiyi harekete gecirsin...Enteresan sistemler bunlar...

Ben size bir soru sordum sadece.
Onun cevabi nedir.
1600 sayfayi karistirmaniza gerek yok.
Hayir!!!
Ben bu söylediklerimi yazdim!!
Hemde ceza verdiginiz yazidan bir yazi öncesinde.

Bakin burda, ceza verdiginiz yazidan önceki yazi.

Uzungöl'ü , babayiğit ve delikanlıoldukça önemli özellikler demekki.
Çok komik bir açıklama olmuş

komik bile degil, anlam düsük... ama anlami büyük:)))Sinan Cetin i kutluyorum, nasil olsa kendisi ingilterede yasiyor...Tuzu kuru:)) iside düsmüs olabilir:))

tabiki olmadı değilmi istediğiniz gibi yazmamış!!!!!! , sanatçıların(sözde sanatçı : sanatçı dediğin birleştirici olur) pervasızca ulu ortalık da açıklama yapması daha güzel olurdu

Ben haberi ve kaynagi veririm gerisi beni ilgilendirmez inanir yada inanmazsiniz , o size kalmis.

komik bile degil, anlam düsük... ama anlami büyük:)))Sinan Cetin i kutluyorum, nasil olsa kendisi ingilterede yasiyor...Tuzu kuru:)) iside düsmüs olabilir:))

Almanyada yaşayan bikinili bayan çok rahat eylem yapıyor onun derdi nedir ? merkel hanım çok rahat iç içlerimize karışıp özellikle aramıza girip casuslk yapıyor onun derdi nedir

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…