her ne kadar buraya her girişimde sinir harbi yaşasam da paylaşım yapmadan duramıyorum
sinan çetini zaten çok beğenirdim şimdi güzel bakışı için daha da takdir ediyorum
image shack
tabiki olmadı değilmi istediğiniz gibi yazmamış!!!!!! , sanatçıların(sözde sanatçı : sanatçı dediğin birleştirici olur) pervasızca ulu ortalık da açıklama yapması daha güzel olurdu
Almanyada yaşayan bikinili bayan çok rahat eylem yapıyor onun derdi nedir ? merkel hanım çok rahat iç içlerimize karışıp özellikle aramıza girip casuslk yapıyor onun derdi nedir
sinan çetinin duruşunu çok iyi biliyorum bizzat bir çok projede yer aldığını biliyorum , eklediğiniz habere kuşkuyla yaklaşıyorumbu haberi okumadınız mı?
Sinan Çetin'den AKP'ye sitem - Radikal Hayat
Sinan Çetin'den AKP'ye sitem
Ünlü yönetmen Sinan Çetin, daha önce her fırsatta destek verdiği AK Parti'nin Gezi Parkı eylemlerindeki katı tutumunu eleştirdi: Bütün bir olay çok kötü yönetildi.
Ben Ak Parti ’ye, devletin resmi, asık ve otoriter yüzünü değiştireceği için, devletin yok saydığı başörtülüleri, Kürtleri kucakladığı için oy verdim. Şimdi de sivil itaatsizlik hakkını kullanan bu insanları anlamasını ve kucaklamasını bekliyorum.
Gezi Parkı ’ndaki masum protestoyu zehirli gazlarla püskürtmek yerine, polisin gençlerle birlikte şarkı söyleyip onların dağılmasını beklemesini tercih ederdim. Bu Ak Parti’nin otoriter devlet anlayışını değiştirdiğinin de güzel bir örneği olurdu. Maalesef bütün bir olay çok kötü yönetildi.
bu da twitter'ından alıntı :
Sinan Çetin ‏@sinancetinplato7 Jun
#sinancetin AKP web sitesinde yayınlanan açıklama bana ait değildir.Aşağıdaki açıklama dışındakileri reddediyorum
altında yukarıdaki haber linki var..
bu haberi okumadınız mı?
Sinan Çetin'den AKP'ye sitem - Radikal Hayat
Sinan Çetin'den AKP'ye sitem
Ünlü yönetmen Sinan Çetin, daha önce her fırsatta destek verdiği AK Parti'nin Gezi Parkı eylemlerindeki katı tutumunu eleştirdi: Bütün bir olay çok kötü yönetildi.
Ben Ak Parti ye, devletin resmi, asık ve otoriter yüzünü değiştireceği için, devletin yok saydığı başörtülüleri, Kürtleri kucakladığı için oy verdim. Şimdi de sivil itaatsizlik hakkını kullanan bu insanları anlamasını ve kucaklamasını bekliyorum.
Gezi Parkı ndaki masum protestoyu zehirli gazlarla püskürtmek yerine, polisin gençlerle birlikte şarkı söyleyip onların dağılmasını beklemesini tercih ederdim. Bu Ak Partinin otoriter devlet anlayışını değiştirdiğinin de güzel bir örneği olurdu. Maalesef bütün bir olay çok kötü yönetildi.
bu da twitter'ından alıntı :
Sinan Çetin ‏@sinancetinplato7 Jun
#sinancetin AKP web sitesinde yayınlanan açıklama bana ait değildir.Aşağıdaki açıklama dışındakileri reddediyorum
altında yukarıdaki haber linki var..
walla bunu siyasetcilere sorun...Kapali kapilar ardinda ne konusuldu bilemiyoruz.. Hem basin da malumunuz herseyi anlik haber olarak bildiriyor, penguen spikerleriyle:))))
ayrica bir basbakanin görevi halkini korumak ve kollamaktir. Dis tehditler icin de bir plan vardir insaallah..
her ne kadar buraya her girişimde sinir harbi yaşasam da paylaşım yapmadan duramıyorum
sinan çetini zaten çok beğenirdim şimdi güzel bakışı için daha da takdir ediyorum
sinan çetinin duruşunu çok iyi biliyorum bizzat bir çok projede yer aldığını biliyorum , eklediğiniz habere kuşkuyla yaklaşıyorum
HAla cevap alamiyorum.
Aslinda sordugum cok acik.
"polis yakip yikan, tas, sopa atan teröristlere karsi, kanunun kendine veridgi yetkiyi kullanmasin mi"
Bu forumda, polise tas, sopa atan, ülke malini yakip yikan insanlar mi var ki sözüm onlara olsun?
Ben vatanima bunca seyi söyleyen ve yakip yikan kisilere " terörist" diyemez miyim?
Yazi acik ya acik acik.
" yakip, yikan, tas sopa atan teröristler"
Bu forumda bunu üzerine alinan kim var?
Burada eylemi savunanlar icinde yakip, yikan, tas sopa atan mi var?
inanamıyorum size bazı şeyleri görmek çok güç olmasa gerek , ayrıca sayın Kılıçtıroğlu Erdoğanı suriyenin iç işlerine karışmakla suçlarken kendisi bizzat merkele mektup yazarak iç işlerime karışın demiştir. " denize düşen yılana sarılırmış "
Konusma bütünü diye birsey vardir biliyor musunuz?
Hani bir insanin konusmalarinin basini sonunu kirpinca baska birsey olur.
Burada da konusmanin gecmisine bakmiyor musunuz siz?
Okypete ile olan yazismalarimiz ne üzerine?
Provakatörler?
Kim bullar?
Benim ceza aldigim yazimdan bir önceki yazimda da acikca görülüyor kimi provakatör olarak gördügüm.
Siz o yazimi okumadan nasil olurda ceza verirsiniz?
Onu gectim ya, zaten ben orada degilim.
Benim her yazimi tekrar tekrar yazmam mi gerek?
Burada insanlar tüm söyleyeceklerini ya bir cevapta bütün olarak yazmali yada sürekli aciklama mi getirmeli?
Herkes bakar gecmise görür yazinin basi ne sonu ne?
Kime denmis, ne denmis?
Ben zaten bunlari konusmuyorum.
Ben, su soruya cevap istiyorum.
"Türkiye Cumhuriyeti, ermeni katliami yapmistir ve tüm Türkiye topraklari altinda ermenilerin kemikleri vardir.
Bugün ele gecirdigimiz bu gezi parki, bizim özgürlük sarkilarimizin yükseldigi bir ermeni mekanidir.
Bugün bize gaz bombasi atanlar 1915 te ermeni soykirimi yapmistir.
Türkiye nin sokaklarina caddelerine, Kurtulus savasinda savasan, komutanlarin, askerlerin vb adi verilmistir.
Bizim görevimiz bu sokak adlarini bir bir degistirmektir.
Cumhuriyet kurulunca, bizleri katledip, mallarimizi zaptetti, baskalarina peskeh cektiler.
Sonra süryanileri ve bircok anadolu halkini katlettiler, son 30 yildirda kürtleri katlediyorlar.
Türkiye hükümeti bize yaptigi gibi Kürtlerede ( kasttettigi PKK) soykirim yapmaktadir.
KATIL DEVLET, HEPIMIZ ERMENIYIZ, HEPIMIZ KÜRDÜZ .
Bu daha baslangic, amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz, yakip yikacagiz"
Ben bu platformda ülkeme bunca seyi söyleyen adama " yaptiginiz terörizmdir" diyemez miyim?
evet onu okudum, ayip etmis... kendilerinide desteklemiyorum zaten. yani siyaseti dedigim gibi, siyasetcilere sorun..Ayrica bana inanin, objektiv bakiyorum olaylara..Yanli körü körüne inandigim bir insan yok... ne yaparsa hakli cikarmaya calistigim ve degerlerimi ayaklar altina almayi göze alacagim kimse yok. Kendi hür iradem ile okur ve arastiririm ve düsünebilriim...
tabiki olmadı değilmi istediğiniz gibi yazmamış!!!!!! , sanatçıların(sözde sanatçı : sanatçı dediğin birleştirici olur) pervasızca ulu ortalık da açıklama yapması daha güzel olurdu
nihayet bir konuda uzlaştık , aslında asıl sorunumuz bu galiba herşeye objektif ve geniş bir açıdan bakmak
Evet bir konuşma başı sonu alınıp kırpılınca değişir. Özellikle konuşma içinde dahi bulunmayan lafları eklediğimizde bayağı bir değişir. İki defa baştan sona dinledim konuşmayı Bu daha başlangıç, amacımıza ulaşmak için herşeyi yapacağız yakıp yıkacağız diyen sesi duyamadım, mesela. Aynı şekilde sokaklara Kurtuluş savaşı komutanlarının askerlerinin adı verildi değiştireceğiz de demiyor denilen şey ' Ermenilerin en yoğun yaşadığı yerlerdeki caddelerin ismi 'Ergenekon caddesi, Türkbeyi caddesi, savaş caddesi, bozkurt caddesi,' tam ortasına da bir okul yapmışlar Talat paşa ilköğretim okulu' -Talat paşa kurtuluş savaşı komutanı değildir, ermeni techiri kanununun çıkarılmasında rol oynamış, sonra 1918'de 1.Dünya savaşının kaybedileceği anlaşılınca ülkeden ayrılmıştır- konuşmanın kalanında 3.köprüye de Sultan selim ismi verilmemesi gerektiğinden bahsediyorlar. 'biz caddemize o gün birarada yaşamayı destekleyenlerin isimlerinin verilmesine uğraşmadığımız için 100 yıl sonra Hrant Dink'i de aramızdan aldılar, biz bugün birarada yaşamayı savunan Türklerin, Kürtlerin, Ermenilerin isimlerini caddelere, okullara vs. vermeliyiz' de devamı. Konuşmayı öyle bir değiştirmişsiniz ve orayı öyle bir tamamen meydanın içiymiş, herkes orada onları dinliyormuş gibi yansıtmışsınız ki.
Tamam belki herkes çadırlara bölünüp kendi görüşünü sesini duyurmak yerine, daha temel değerlerde birleşilebilseydi daha iyi olurdu ilerleyen günlerde, çünkü sadece ermeniler değil çoğu grup kendi sesini duyurmaya çalışıyordu kendi çadırında. Tgb konuşmalarından biri internete düşerse de aşırı düzeyde ulusal söylem ve bol bol Mustafa Kemalin askerleriyiz duyarsınız mesela. Herkes her söyleme katılıyor muydu hayır, ama söylenme hakkına -Sizin olduğunu iddaa ettiğiniz kadar provoke edici olmayan versiyonlarına- saygı duyuyordu.
arkadaşlar onları terörden görmüyorlar canım,çünkü hak arıyorlar ve bu yolda herşey mübah haaa polis de durup olanları kuzu kuzu seyredecek , olanlara müsade edecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?