Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ceza aldığınız yorumunuz üzerinden konuşuyoruz, orada kimleri kastetdiğinizi nedense herkes yanlış algıladı size göre ve siz o an itibariyle açıklama dahi yapmadınız.
Yönetim her daim saygılıdır, size yazdıklarımızın hiçbirinde tek bir saygısızlık yoktur, farkındaysanız tek ünlem dahi kullanılmadı yorumlarda.
Siz sadece yönetime yazıyorsunuz , yönetimse sizin gibi 300.000 kişiye yazmak zorunda.

Cezanızla ilgili şikayetinizi bize ulaşından yapabilirsiniz...

Eger siz, KATIL DEVLET sloganlarini duyamiyorsaniz,
Amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz.
Bugün bize gaz bombasi atanlar, 1915 te ermeni soykirimi yapmistir,
Ermenilerden sonra , süryanileri, bircok anadolu halkini son 30 yildirda kürtleri katletmektedirler.
Harbiye askeri müzesimi ne halttir,
Türkiye Cumhuriyeti katil bir devlettir, sözlerini duyamadi iseniz birkez daha dinleyin.
Dinliyor ama olagan karsiliyorsaniz zaten benim söyleyecek sözüm yok.

Bu yuzden mi revirlere, Alman hastanesine, insanlarin gaz bombalarindan kacarak sigindiklari mekanlara, hatta evlere bile gaz bombalari atildi? Yarali insanlar yattiklari yerden disardaki polislere tas sopa mi atiyorlardi?

eylem yapan herkesin hak ettigi cezayi bulduguna inaniyorlar..Baksana yazdigina, polis bos mu duracakti. ck yazik, insalardaki bu kin ve nefret beni cok ama cok korkutuyor...

Yahu arkadasim, belliki konuyu anlamamissiniz, Allah askina ya anlamadan yazmayin, yada anlamaya calisin nedir bu ya.
Hala gezi parkindakilere diyemezsin diyorsunuz. Kime dendigi ortada. Yukarda ki beyanati veren sahislara.

Eklediğin video kanımı dondurdu gerçekten.
Kapatıp kendimi toparlamaa çalıştıktan sonra mesajlarını okudum hızla.
Hızlı okudum çünkü bu video hakkındaki yorumunu merak ettim.
Sonra daha dikkatle bir kez daha izledim. Arka planda gezi parkının
olması sağlanarak eylemcilerin dışında gelişmiş bir görüntü var.
Mesajlarından anladığım ise, Bu çirkinliklerin sergilenmesine nasıl
olur da izin verebilirler tepkisiyle eylemcileri de içine alan sözlü saldırıda
bulunmuşsun. Yani benim anladığım bu.
Gezi parkını hiç ziyaret ettin mi bilmiyorum.
O ortamı görmüş biri olarak çirkin videoyu yorumlamam gerekirse;
Gezi parkı direnişçileri kalabalıklar içinde izole bir yaşam kurmuşlardı.
Ziyaretçileri ikramlarla karşılayan bir kaç görevlinin dışındakilerin duruşu,
Gezi Parkına dokunmayın, Taksimin nefesini kesmeyin der gibiydi.
Ben oradayken Alevi derneklerinden bir grup birlik beraberlik söylemleriyle
Seslerini duyurdular. Bu grubu izleyenler sadece gezi parkı ziyaretçileriydi.
Eylemciler farkında bile değildi.
Ayrıca Başbakanın eklediğin videoya malzeme olacak CHP'ye saldırı amaçlı
söylemlerini ve videolarını da biliyoruz değil mi?

ağzınızdan bal damlıyor helal olsun size iki okul bitirmişsiniz ya o süre zarfındada 2 araba parasını okumak için harcamışınızdır zaten

weiss, açıkçası bu adamın söylediklerine terörist yakıştırması yapmayı doğru bulmadım şahsen ben.. özellikle ceza aldığın cümle tek başına okuduğunda farklı anlamlara gelebileceği için, site kurallarına uyup uymadığı gerçekten tartışılır.

bu adamın söylediklerini ben de dinledim bir kere, yakıp yıkmayla ilgili bir şey duymadım.

yıl olmuş 2013, iddia edilen ermeni soykırımı hala şaibeli, hala oldukça şüphe uyandırıcı. biri çıkıp ermeni soykırımı yaptınız katiller derse, ona da kimsenin terörist demeye hakkı yok. Çünkü hala çözüme ulaşmamış bir mevzu.

aynı konuyu kırk kere açmak istemiyorum, ama sırası geldi söyliyim. bu adamın söylediklerine cevap olarakta gösterilebilecek polisin "ben sizin polisiniz değilim, siz ermenisiz" videosunu hatırlatmak isterim.

yakıp yıkmaktan ve eli sopalı insanlardan bahsetmişsin. kaldırım taşlarını yerinden sökenler terörist olamaz, olsa olsa provokatör olur, holigan olur.. bir kaç medya arabasını yakan insan da terörist olmaz, olsa olsa şehir magandası olur, gene provokatör olur. bunları kimse onaylamıyor, kamu malına zarar verenler umarım tespit edilip cezalarını çekerler. terörist çok kapsamlı ve ağır bir tabir. şahsen ben bu kelimeyi ağzıma almam için gerçekten ortada bir terör olması lazım. kaos veya çatışma değil. ikisinin farkı da bellidir.

ama bir de 'neden bunu yapmış olabilirler' sorusu var ki.. oraya hiç girmeye gerek yok.

sevgiler..

orada ve meydanda bölücü bir cok örgüt vardi. biz kendimizi onlardan soyutladik ve duymadik söylediklerini. Neden mi cünkü polis apartta bekliyordu, o bölücülere bizim karisilik vemremizi...Eger bir arbede cikarsa daha cok iskence yapabilecek nedeni olacakti. bu neden ile orada bölücüler ve hak arayan halk diye ayrildi.Polis kim halk kim bölücü hepsini biliyordu.. bence artik biraz hakli buldugunuz polise egilin ve neden o meydanda bölücüleri tespit etmedigini 45 ila 5o kilo arasindaki genc kizlari kistirip tekmelelerine deginin. Daha cok dinlenirsiniz....

ayrica deneinizin kurtulus savasinda gösterdigi cengaverligin mimari Atatürk e yapilan ayyas söylemlerine deginin....Dedenizin hatrina bence...Dedenizin neden kurtulus savasina katildigina da deginin, padisah ülkeyi kendi cikarlari icin satmisti...

Son düzenleme:

Herkes dediginiz eylemi destekleyen ve polisin ne olursa olsun, hicbirsey yapmadan eli kolu bagli durmasini isteyenler mi?:))
Nedense benim gibi sagduyu yorumlari yapanlar yanlis anlamamis:)
" yakip yikan, tas sopa atan terörisler" sözünün neresi yanlis anlasiliyor:)
Gezi eylemindeki herkes bunumu yapmis?)

Ben bugüne kadar provakatörler ve eylemciler olarak ikiye ayirmistim oysa!
Ben yönetime 3-4 kez mesay attim:)

Heyhattttt heyhatttt:))

Ankara'da Polis müdahalesi varmış.
Hiç bir kanal yayınlamıyormuş gibi bir duyum aldım.
Ankarada yaşayan arkadaşların bilgisi var mı?

Son düzenleme:

Bence önce siz kime terörist dediğinize karar verin,kendinizle çelişiyorsunuz.
Ceza aldığınız mesajınızda "polise taş atan yakıp yıkan teröristler" demişsiniz, şimdi burda gelmiş bir video ve konuşmadan bahsediyorsunuz.
Karar verin artık " katil devlet" diyenlere mi dediniz ? Yoksa yakıp yıkanlara mı?

ağzınızdan bal damlıyor helal olsun size iki okul bitirmişsiniz ya o süre zarfındada 2 araba parasını okumak için harcamışınızdır zaten

okul bitirmek marifet degil burda... ben basbakanin oglu kadar olamadim ona yaniyorum. Hani dedim yaa Allah in hikmeti..Gökten indi demekki,...

kendi çıkarları için ülkeyi satan padişahı delili ıspatı belgesi ile biride bana anlatsın yaa!!!

Anlatamazlar, yillarca ayni yalan anlatildi.

arkadaslar, google da arama yapin. Yazarlari belgeleri kendiniz secin...Güvendiginiz kaynaklardan arastirin. Biz simdi link versek bize inanmazsiniz..

ama ricam lütfen kendi gözleriniz ile okuyun, düsünün ve muhasebesini yapin. Lütfen kulaktan dolma ögrenmeyin, komsunun anlattiklariyla yetinmeyin....

burada hepimizin gelecegi, hepimizin cocuklarinin gelecegi söz konusu...lütfen önyargisiz arastirin...

Weiss hanim. burada insanlarin size anlatmaya calistigi ancak anlatamadigi, birsey var. Tas atan sopali insanlara terorist demissiniz, kim bu terorist dedikleriniz o da belli degil. Sonra da polis bunlara birsey yapmadan sessiz mi dursa idi demissiniz. Olaylara gun gun baktigimizda polisin bir kac yerde cekilip birsey yapmadan bekledigi 1-2 gun var. Butun Turkiye'de en olaysiz, en sakin gecen 1-2 gundur o gunler. Ne hikmetse bahsettiginiz teroristler de kayiplara karismis o gunlerde polisin olmadigi o yerlerde.. Ortalik senlik havasinda... Pianolarla konserler veriliyor, halaylar cekiliyor falan..
Birsey daha..Yaralananlarin sayisi belli, binlerle ifade ediliyor. Resimlere, videolara baktiysaniz oralardaki polisin de sayisi belli. Onbinlerce, hatta bazi yerlerde yuzbinlerle sayilari ifade edilen halkin karsisinda belki 300, belki 500, bilemediniz 1000 polis var. Bu insanlar eger hakikatten polise saldirmak, dovmek, taslamak, sopalamak isteselerdi o kendilerinden sayica kat be kat azinlikta olan polislere neler yapabiirlerdi dusunmek bile istemiyorum. O yuzden, bu insanlar teroristti, tasladilar, sopa attilar o yuzden polis bunlara saldirdi deyip insanlari suclamayi birakin.
Tam tersine, iyi ki de halkimiz sagduyulu idi, iyi ki de kendilerine yapilan bunca eziyete ragmen sokaktaki yuzbinler sakin kalmayi basarabildiler. Iyi ki de tahriklere kanmadilar, iyi ki de delice akan genclik kanlarina ragmen bilincli bir genc toplumumuz var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…