HAla cevap alamiyorum.
Aslinda sordugum cok acik.
"polis yakip yikan, tas, sopa atan teröristlere karsi, kanunun kendine veridgi yetkiyi kullanmasin mi"
Bu forumda, polise tas, sopa atan, ülke malini yakip yikan insanlar mi var ki sözüm onlara olsun?
Ben vatanima bunca seyi söyleyen ve yakip yikan kisilere " terörist" diyemez miyim?
Yazi acik ya acik acik.
" yakip, yikan, tas sopa atan teröristler"
Bu forumda bunu üzerine alinan kim var?
Burada eylemi savunanlar icinde yakip, yikan, tas sopa atan mi var?
Ceza aldığınız yorumunuz üzerinden konuşuyoruz, orada kimleri kastetdiğinizi nedense herkes yanlış algıladı size göre ve siz o an itibariyle açıklama dahi yapmadınız.Biliyor musunuz?
Bu platformda, bircok arkadas eylemi destekledi.
Bircogu desteklemedi.
Bense 100 mesaj yazdim ise 90 ninda sagduyu dedim.
Sonra gezi parki icinde, tüm eylemcilerin kulaklari duyacak sekilde ( megafonla) KATIL TÜRKIYE dedigini gördüm.
Yinede sagduyu dedim.
Sidik yaristirmayin dedim.
Sürekli bunlari söyledim.
Ve sadece bir kez polisinin üzerine cok gidilmemesi icin, ülkeme bunca seyi söyleyen ve yakip yikan, dahada yakip yikacagini söyleyen insanlara " terörist" dedim.
Ceza aldim.
Benim kaldiramadim ne biliyormusunuz?
Adam benim topraklarimda, benim ülkeme bunca seyi söyleyebiliyor ama ben " yakip yikan, tas sopa atan teröristler diyemiyorum"
Ve siz bana cevap bile veremiyorsunuz!
Hala " bu kisilere söylediginiz sey konusunda haklisiniz " diyemiyorsunuz.
Bence adalet ve saygi istemeden önce, adil ve saygili olun!
Evet bir konuşma başı sonu alınıp kırpılınca değişir. Özellikle konuşma içinde dahi bulunmayan lafları eklediğimizde bayağı bir değişir. İki defa baştan sona dinledim konuşmayı Bu daha başlangıç, amacımıza ulaşmak için herşeyi yapacağız yakıp yıkacağız diyen sesi duyamadım, mesela. Aynı şekilde sokaklara Kurtuluş savaşı komutanlarının askerlerinin adı verildi değiştireceğiz de demiyor denilen şey ' Ermenilerin en yoğun yaşadığı yerlerdeki caddelerin ismi 'Ergenekon caddesi, Türkbeyi caddesi, savaş caddesi, bozkurt caddesi,' tam ortasına da bir okul yapmışlar Talat paşa ilköğretim okulu' -Talat paşa kurtuluş savaşı komutanı değildir, ermeni techiri kanununun çıkarılmasında rol oynamış, sonra 1918'de 1.Dünya savaşının kaybedileceği anlaşılınca ülkeden ayrılmıştır- konuşmanın kalanında 3.köprüye de Sultan selim ismi verilmemesi gerektiğinden bahsediyorlar. 'biz caddemize o gün birarada yaşamayı destekleyenlerin isimlerinin verilmesine uğraşmadığımız için 100 yıl sonra Hrant Dink'i de aramızdan aldılar, biz bugün birarada yaşamayı savunan Türklerin, Kürtlerin, Ermenilerin isimlerini caddelere, okullara vs. vermeliyiz' de devamı. Konuşmayı öyle bir değiştirmişsiniz ve orayı öyle bir tamamen meydanın içiymiş, herkes orada onları dinliyormuş gibi yansıtmışsınız ki.
Tamam belki herkes çadırlara bölünüp kendi görüşünü sesini duyurmak yerine, daha temel değerlerde birleşilebilseydi daha iyi olurdu ilerleyen günlerde, çünkü sadece ermeniler değil çoğu grup kendi sesini duyurmaya çalışıyordu kendi çadırında. Tgb konuşmalarından biri internete düşerse de aşırı düzeyde ulusal söylem ve bol bol Mustafa Kemalin askerleriyiz duyarsınız mesela. Herkes her söyleme katılıyor muydu hayır, ama söylenme hakkına -Sizin olduğunu iddaa ettiğiniz kadar provoke edici olmayan versiyonlarına- saygı duyuyordu.
Bu yuzden mi revirlere, Alman hastanesine, insanlarin gaz bombalarindan kacarak sigindiklari mekanlara, hatta evlere bile gaz bombalari atildi? Yarali insanlar yattiklari yerden disardaki polislere tas sopa mi atiyorlardi?
Yahu arkadasim, belliki konuyu anlamamissiniz, Allah askina ya anlamadan yazmayin, yada anlamaya calisin nedir bu ya.
Hala gezi parkindakilere diyemezsin diyorsunuz. Kime dendigi ortada. Yukarda ki beyanati veren sahislara.
aslinda bir cok kisi bakiyor. Ama bazen gözler körlesiyveriyor. Su anda herkes vatanini ve gelecegini düsünüyor emin olun. Yarinlarda cocuklarimiz ne yapacak endisesi icindeyiz. Tek basina 10 yildir iktidar olan bir parti var ve Türkiye yi ileri götürmeye yetecek gücü var. Bu senelerdir bekledigimiz bir seydi..( ben oy vermedim, cünkü genel baskanlarina inancim yoktu) Ama icimde hep bir umut tasidim. Belki ben yaniliyorumdur belki gercekten basabillir dedim. Ama malesef düsündügüm basima geldi. Son zamanlarda o kadar cok sey birden oldu ki, Olay evet bir kac agac meselesinden cikti ve millet artik dayanamaz duruma geldi.
Saniyormusunuz sadece Atatürk e ayyas denildi, Tc sökülüp atildi, okullarda andimiz resimler kalkti.. bunlar sadece milli duygularimizi yok etmek icindir.. Türkiye de satilmadik bir sey kalmadi hanfendi.. Eti bank satilacak degerinin % 1 ine... iciniz el veriyor mu.. Bor cikaran tek kurulus amerika ya satiliyor. Herkesin karsi cikmasina ragmennnnn...
Basbakanin cocuklari bir zengin yardim severin para bagisi ile yurt disinda okutulmustu animsarsaniz eger...Oglu bir baskasinin parasi ile ünüversite okudu Türkiye ye geldi. su an sanirim 26 yasinda ve Bim magazalarini satin aldi.. 24 yasinda cok zeki oldugundan mezun oldu desek, einstein mi ki bulus buldu trilyonlar kazandi?? nasil bim gibi bir magazalr zincirini satin alabildi. Ben iki okul bitirdim ama bir araba bile alamadimmmm...Allahin bir hikmeti olsa gerek dimi??
Biliyor musunuz?
Bu platformda, bircok arkadas eylemi destekledi.
Bircogu desteklemedi.
Bense 100 mesaj yazdim ise 90 ninda sagduyu dedim.
Sonra gezi parki icinde, tüm eylemcilerin kulaklari duyacak sekilde ( megafonla) KATIL TÜRKIYE dedigini gördüm.
Yinede sagduyu dedim.
Sidik yaristirmayin dedim.
Sürekli bunlari söyledim.
Ve sadece bir kez polisinin üzerine cok gidilmemesi icin, ülkeme bunca seyi söyleyen ve yakip yikan, dahada yakip yikacagini söyleyen insanlara " terörist" dedim.
Ceza aldim.
Benim kaldiramadim ne biliyormusunuz?
Adam benim topraklarimda, benim ülkeme bunca seyi söyleyebiliyor ama ben " yakip yikan, tas sopa atan teröristler diyemiyorum"
Ve siz bana cevap bile veremiyorsunuz!
Hala " bu kisilere söylediginiz sey konusunda haklisiniz " diyemiyorsunuz.
Bence adalet ve saygi istemeden önce, adil ve saygili olun!
Eger siz, KATIL DEVLET sloganlarini duyamiyorsaniz,
Amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz.
Bugün bize gaz bombasi atanlar, 1915 te ermeni soykirimi yapmistir,
Ermenilerden sonra , süryanileri, bircok anadolu halkini son 30 yildirda kürtleri katletmektedirler.
Harbiye askeri müzesimi ne halttir,
Türkiye Cumhuriyeti katil bir devlettir, sözlerini duyamadi iseniz birkez daha dinleyin.
Dinliyor ama olagan karsiliyorsaniz zaten benim söyleyecek sözüm yok.
Ceza aldığınız yorumunuz üzerinden konuşuyoruz, orada kimleri kastetdiğinizi nedense herkes yanlış algıladı size göre ve siz o an itibariyle açıklama dahi yapmadınız.
Yönetim her daim saygılıdır, size yazdıklarımızın hiçbirinde tek bir saygısızlık yoktur, farkındaysanız tek ünlem dahi kullanılmadı yorumlarda.
Siz sadece yönetime yazıyorsunuz , yönetimse sizin gibi 300.000 kişiye yazmak zorunda.
Cezanızla ilgili şikayetinizi bize ulaşından yapabilirsiniz...
Eger siz, KATIL DEVLET sloganlarini duyamiyorsaniz,
Amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz.
Bugün bize gaz bombasi atanlar, 1915 te ermeni soykirimi yapmistir,
Ermenilerden sonra , süryanileri, bircok anadolu halkini son 30 yildirda kürtleri katletmektedirler.
Harbiye askeri müzesimi ne halttir,
Türkiye Cumhuriyeti katil bir devlettir, sözlerini duyamadi iseniz birkez daha dinleyin.
Dinliyor ama olagan karsiliyorsaniz zaten benim söyleyecek sözüm yok.
ağzınızdan bal damlıyor helal olsun size iki okul bitirmişsiniz ya o süre zarfındada 2 araba parasını okumak için harcamışınızdır zaten
kendi çıkarları için ülkeyi satan padişahı delili ıspatı belgesi ile biride bana anlatsın yaa!!!
kendi çıkarları için ülkeyi satan padişahı delili ıspatı belgesi ile biride bana anlatsın yaa!!!
Anlatamazlar, yillarca ayni yalan anlatildi.
Anlatamazlar, yillarca ayni yalan anlatildi.
Ankara'da Polis müdahalesi varmış.
Hiç bir kanal yayınlamıyormuş gibi bir duyum aldım.
Ankarada yaşayan arkadaşların bilgisi var mı?
Bu görüntüler canlı sanıyorum.
ankaraeylemvakti on USTREAM: direniş devam ediyor . Political News
Vay arkadaş Vahdettin de Kahraman'da deyin, bir o kalmıştı.
Bizim yanlış bildiklerimizin doğrusunu anlatırmısınız?
Cidden merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?