okul bitirmek marifet degil burda... ben basbakanin oglu kadar olamadim ona yaniyorum. Hani dedim yaa Allah in hikmeti..Gökten indi demekki,...
bencede sorun okumamakta .... tarih derslerinde ki anımsanılan bilgiyle kalmak ki anlatılan tarihin gerçekliği tartışılır!!!!
tamam işte bende onu diyorum RTE ın oğluna burs yığılır sizin gibilerese o harcı öde bunu öde notun parası nerde
Bazi insanlara ne dersen de bos.
Muhattabim belli.
Ama yüz yil yanliz kalsamda muhattap almayacagim insanlar bile yaziyor yahu.
Mune hanim!
Siz net cevap veremiyorsunuz ama ben sunu anliyorum bu tavrinizdan.
Ya ,size göre buradaki üyeler icinde eylemi destekliyenler, yakip yikmis, polise tas sopa atmistir, o nedenle bu sözü üzerlerine alinacaklari icin ceza verdiniz.
Yada aslinda o an icin cezayi verdiniz ama simdi yaptiginiz seyin hatali oldugunu kabul etmemek icin, sözün provakatörlere gittigini anladiginizi söylemiyorsunuz.
Tekrar edeyim.
Okypete ve ben provakatörlerden konusuyorduk, bende bu videoya istinaden, ermeni soykirimi sözlerini dillendirenleri provakatör olarak bildirdim.
Ben burada eyleme destek veren insanlarin, asla yakip, yikip, polis ile catistigini düsünmedim.
O nedenle " yakip yikan, polise tas sopa atan teröristler" dedim.
Eger burada varsa öyle seyler yapan bilsinki benim gözümde masum bir eylemci falan degildir.
Son olarak elifcim;
Seni seviyorum, seni es gectigimi düsünme, yazini gördüm.
Ben Kazen beyin nasil insan oldugunu cok iyi biliyorum.
Mune hanimada defalarca yazdim, eger kendisi dinlemeyi tercih etseydi bugün bu konusmalar olmayacakti.
Bu benim aldigim ilk ceza degildi kendisinden.
Digerlerinde hatami biliyordum, sustum.
Keske bu sefer itiraz etmemein nedenini bir ögrenmek isteseydi.
Konuyu uzatmak istemiyorum.
Istedigim tek sey adalet.
Haksizliga asla gelemedim, haksizliga ugrayan kim olursa olsun!
benim anlamadığım binlerce kişinin arasından bu provekeleri polis eliyle koymuş gibi nası buluyo hayret
yaa harc ödemek bisi degil, herkesle birlikte öderiz de.. gözlerinin önünde olanlari görmeyenler, Allah in sevgili kulu mümin kulu oldugu icin iki yil icinde zengin oldugunu düsünenler var ya ben ona üzülüyorum. Ben de elhamdülillah müslimanim, benimde 10 tane yük gemim olsa ne iyi olurdu. Bim yerine tansaslari alsam da olur:)))
ayrica bursa ihtiyaclari yoktu, basbakan istanbul belediye baskanligi da yapti senelerce:)))
Vay arkadaş Vahdettin de Kahraman'da deyin, bir o kalmıştı.
Bizim yanlış bildiklerimizin doğrusunu anlatırmısınız?
Cidden merak ettim.
Verilen ceza nettir, ermeni konusunu kapatıp ceza aldığınız yorumun bir öncesinde tomanın su tankına konulanın asit değil biber gazı olduğundan bahsediyorsunuz, sonrasında gülsuyu mu koysaydı gibiBazi insanlara ne dersen de bos.
Muhattabim belli.
Ama yüz yil yanliz kalsamda muhattap almayacagim insanlar bile yaziyor yahu.
Mune hanim!
Siz net cevap veremiyorsunuz ama ben sunu anliyorum bu tavrinizdan.
Ya ,size göre buradaki üyeler icinde eylemi destekliyenler, yakip yikmis, polise tas sopa atmistir, o nedenle bu sözü üzerlerine alinacaklari icin ceza verdiniz.
Yada aslinda o an icin cezayi verdiniz ama simdi yaptiginiz seyin hatali oldugunu kabul etmemek icin, sözün provakatörlere gittigini anladiginizi söylemiyorsunuz.
Tekrar edeyim.
Okypete ve ben provakatörlerden konusuyorduk, bende bu videoya istinaden, ermeni soykirimi sözlerini dillendirenleri provakatör olarak bildirdim.
Ben burada eyleme destek veren insanlarin, asla yakip, yikip, polis ile catistigini düsünmedim.
O nedenle " yakip yikan, polise tas sopa atan teröristler" dedim.
Eger burada varsa öyle seyler yapan bilsinki benim gözümde masum bir eylemci falan degildir.
Son olarak elifcim;
Seni seviyorum, seni es gectigimi düsünme, yazini gördüm.
Ben Kazen beyin nasil insan oldugunu cok iyi biliyorum.
Mune hanimada defalarca yazdim, eger kendisi dinlemeyi tercih etseydi bugün bu konusmalar olmayacakti.
Bu benim aldigim ilk ceza degildi kendisinden.
Digerlerinde hatami biliyordum, sustum.
Keske bu sefer itiraz etmemein nedenini bir ögrenmek isteseydi.
Konuyu uzatmak istemiyorum.
Istedigim tek sey adalet.
Haksizliga asla gelemedim, haksizliga ugrayan kim olursa olsun!
ya eliyle koyduysa:)))[/QUOTE
tabi canım hiç şüphem yok
arkadaşım Allah aşkına ne anladında yazdığımdan acaip bi karşılık verdinz?? orada idim demedim ordaymış gibi vatan haini yazan sizsinz o okumuş yazmış yazarlara karşılık veren sizin dediğinz gibi değildi diyen yine okumuş yazmış olan bir sürü yazar var..... ki arşivlerin bi kısmını yaktırıp bi kısmını 1930 larda bulgaristana hurda kağıt niyetine satan insanları yazar bu tarih ki hal böyle iken anlatlan tarihin gerçekliği elbette düşündürücüdr.....
kusura bakmayın ama subjekif düşünüyorsunuz 2 gündür ben tam sizin savunduklarınızın tersini savundum ama bazen çok ateşli yorumlar yazdım ceza yedim hem de 2 defa burdan da bu çıkıyo ki mune hanım hakkaniyetli bir insan
hayır harç ödemek bir mesele bana sorarsanız asgari ücretin 850tl olduğu ülkede harç ödemek çok büyük bir mesele daha ne meseleler vardaaa oheeey nerden başlasak da nerden bitirsek
benim anlamadığım binlerce kişinin arasından bu provekeleri polis eliyle koymuş gibi nası buluyo hayret
emnıyet guclerının gorevı bu canım..
nasıll bircok olayı aydınlıga kavusturuyorlarsa bu olayda da acıga cıkması cok normal..yanı uyusturucu kuryelerını nasıl acıga cıkarıyorlarsa bu da aynıı..
ben takdırle karsılıyorumm...
ama bır de ınsanlarımız buna ınansaa..yohh yaa bu degıldırr.. demesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?