emnıyet guclerının gorevı bu canım..
nasıll bircok olayı aydınlıga kavusturuyorlarsa bu olayda da acıga cıkması cok normal..yanı uyusturucu kuryelerını nasıl acıga cıkarıyorlarsa bu da aynıı..
ben takdırle karsılıyorumm...
ama bır de ınsanlarımız buna ınansaa..yohh yaa bu degıldırr.. demesee
Verilen ceza nettir, ermeni konusunu kapatıp ceza aldığınız yorumun bir öncesinde tomanın su tankına konulanın asit değil biber gazı olduğundan bahsediyorsunuz, sonrasında gülsuyu mu koysaydı gibiyorumlar geliyor ve siz ceza aldığınız yorumu yazıyorsunuz, bazı üyeler sizden açıklama bekliyor ama siz provoke ederler diyorsunuz, açıklamalısınız diyorum ama cevap yok, bana özel mesaj yolluyorsunuz onda da da da mune hanım terörist dediklerim şunlardır değil provoke konusu var yine.
Ermeni konusu 1435. sayfada, 1439, 1441,1442,1443 ve 1444. sayfların tekrar okunmasını rica ediyorum.
Ve ben sizi dinlemek için o gün size bir kapı açtım lakin net bir cevap alınamadı.
Tekrar ediyorum, bize ulaşından yapınız itirazınızı.
---------
Hanımlar,
lütfen sizde sakin olun.
weiss .!.:Topicte polisler ve kimyasal kullanimini konusurken.
" kendilerine tas atan, yakip, yikan teröriste karsi elindekini kullanmasin mi" diye sormustum.
Bir kac arkadas sanki orada kullandigim "terörist" kelimesini sadece eylemini yapan halka kullanmisim gibi lanse etmeye calistilarda. onlara söylüyorum.
Yazilanlarin icinden bir kelimeyi alip baska yöne cekmeye calisiyorlar bende o yüzden " provoke ediyorsunuz cevap vermem" demek istedim.
bende takdir ile karsilardim, 45 ila 50 kilo arasindaki gencecik kizlari tekmelemeselerdi. Hem eylem alanin disinda bölücü örgüt bayraklari acildi, slogan yazili pankartlar cikti.. Acaba polis neden görevini yapmadi...Dediniz ya görevi bu?
sen inan canım... ben seni alıkoymayayım
ama mersi tokum almayayım
herkese iyi gecelerr, benim bebisin uykusu geldi.. :)))
weiss .!.:Bir kac arkadas sanki orada kullandigim "terörist" kelimesini sadece eylemini yapan halka kullanmisim gibi lanse etmeye calistilarda. onlara söylüyorum.
Eger siz, KATIL DEVLET sloganlarini duyamiyorsaniz,
Amacimiza ulasmak icin herseyi yapacagiz.
Bugün bize gaz bombasi atanlar, 1915 te ermeni soykirimi yapmistir,
Ermenilerden sonra , süryanileri, bircok anadolu halkini son 30 yildirda kürtleri katletmektedirler.
Harbiye askeri müzesimi ne halttir,
Türkiye Cumhuriyeti katil bir devlettir, sözlerini duyamadi iseniz birkez daha dinleyin.
Dinliyor ama olagan karsiliyorsaniz zaten benim söyleyecek sözüm yok.
yanı sızı anlamaya calısıyorum..ama bakıyorummm hıcbırseye ınancınız yok bu konuda..hukumete.hukumetın resmı kurumlarınaa...
mutlaka polısın de ıcınde maaleseff ısını duzgun yapmayanlar vardır ..bırcok meslekten cıkabılıyor...
ama bunu tum emnıyet teskılatına mal etmek gercekten uzucuu..yanı sızın adınıza uzucu..
Allah korusun yarın bırgun basımıza bırsey gelce ılk once mahalle karakoluna kosacagız cunkuu....
yanı sızı anlamaya calısıyorum..ama bakıyorummm hıcbırseye ınancınız yok bu konuda..hukumete.hukumetın resmı kurumlarınaa...
mutlaka polısın de ıcınde maaleseff ısını duzgun yapmayanlar vardır ..bırcok meslekten cıkabılıyor...
ama bunu tum emnıyet teskılatına mal etmek gercekten uzucuu..yanı sızın adınıza uzucu..
Allah korusun yarın bırgun basımıza bırsey gelce ılk once mahalle karakoluna kosacagız cunkuu....
Katil devlet denmiyor demedim, sizin saptırdığınız noktaları düzelttim, duyamadığım kısmı da çok net belirttim. Sizin tarzını da biliyorum uzun zamandan beri, konu kürtaj olur, TSK olur, bambaşka birşey olur, Ermeni soykırımı olur. siz vicdani gerekçelerle, ya da tüm halkları kucaklayan antimilitarist bir tutumla, ya da şuanda olduğu gibi aniden ortaya çıkan bir milliyetçilik damarıyla karşı çıkarsınız, sizinle aynı fikirde olmayan insanlara gerçekdışı argümanlar sunar sonra hak vermediklerinde alttan alta, vicdansızlıkla, adaletsizlikle, onunla, bununla suçlar, mutlaka bir şekilde mağdur hissettiğinizi ortaya sürersiniz.
Daha önce de yaptınız, bir mesajı alıntılayıp ne söylendiğini ciddiye bile almayıp, o gün biçtiğiniz rolü üzerine oturtmaya çalıştığınız her seferinde, tekrar tekrar, sabırla, sakinlikle açıklamaya çalıştım kendimi. Şu mesajdan tüm siyaset topiğindeki ilk cezam gelicek muhtemelen polemik gerekçesiyle eyvallah. Ama ortaya attığınız terörist lafının, videoyla bağlantılı olmadığını biliyoruz.Yine aynı şekilde söylenmiş varsayarak üzerinden heyecanlı milliyetçilik kozunu oynadığınız sözlerin de, yine benim söylemediğim ama sizin üzerinden benim kulaklarımı tıkadığımı, ülkeyi sizin kadar sevemediğimi ima ettiğiniz kısımların da gerçekle alakası olmadığını ikimiz de biliyoruz.
Ayri kalamadim, yataktan telefon ile giriyorum:))
Polis icin isini düzgün yapmayanlar var diyorsunuz, fakat bu kisiler sayilamayacak kadar fazla. Her sehirden ciddi psikopatca darp haberleri geliyor. Televizyonlarda sizde izlemissinizdir. Kremit ile gencecik bir genc öldüresiye dövüldü.. Peki sorarim size; bütün bu kötü polisler bu ani mi bekliyordu? Hepsi ayni anda cesitli yerlerde tesafüf mü ciktilar???
Lütfen artık konuyla alakalı yorumlar yapılsın.
Cezalara itirazlar bize ulaşından yapılır.
-------------
Polis ve eylemcilerle ilgili polemiğe giren hanımlar lütfen sakin olun...
uyarı için teşekkürler dikkate alıcam
Ceza aldığınız yorumunuz üzerinden konuşuyoruz, orada kimleri kastetdiğinizi nedense herkes yanlış algıladı size göre ve siz o an itibariyle açıklama dahi yapmadınız.
Yönetim her daim saygılıdır, size yazdıklarımızın hiçbirinde tek bir saygısızlık yoktur, farkındaysanız tek ünlem dahi kullanılmadı yorumlarda.
Siz sadece yönetime yazıyorsunuz , yönetimse sizin gibi 300.000 kişiye yazmak zorunda.
Cezanızla ilgili şikayetinizi bize ulaşından yapabilirsiniz...
Okypete admin değildir bu sebeple bu başlıkta ki mesajları kendisini bağlar ve site yönetimini suçlar tutumunuzu bir kenara bırakın. Son sayfalarda yazdıklarınızı üzülerek okuduğumu da ifade etmeliyim. Ek olarak son sayfalarda yazdıklarınızı okuyunca söyleyecek söz bulamadım.
size yorumum ise yazık, gerçekten yazık... O kadar uyarımıza rağmen bunları yazmanızı üzülerek okudum. Size söyleyecek söz bulamıyorum.
oylama yaptık bakınız genel seçim anketi ! Ankette kim geride ise bize saldırıyor çok ilginç
Lütfen artık konuyla alakalı yorumlar yapılsın.
Cezalara itirazlar bize ulaşından yapılır.
-------------
Polis ve eylemcilerle ilgili polemiğe giren hanımlar lütfen sakin olun...
benim anlamadığım binlerce kişinin arasından bu provekeleri polis eliyle koymuş gibi nası buluyo hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?