kime yazık neye yazık !!!!!!siz site sahibi değil misiniz?ben mi yanlış hatırlıyorum .....
bu başlığı siz açıp daha sonra okypete devretmediniz mi ?başlık sahibi kazen yazıyordu yanlış mı hatırlıyorum ....bu tür başlıklar kaç kere kapatıldı ve bu da devredildi.ben hayal mi gördüm ?
eveet uslubum sert olmuş olabilir ama yazılarımın karşılığna bakın....bu başlıklar açıldığında eyleme destek verenler ağırlıklıydı...(unutuldu sanırım buradan " arkadaşlar kaçın bu tarafa arkadaşlar burada şu var burada bu diye vs yazılanları )sanki savaş filmi izler gibi ....
başka forumlarda başlıkta bi sorun olduğunda başlık kapatılıyordu...kesinlikle tartışmaya müsade dahi edilmiyordu....bu en güzel yanıydı.şimdi ise siyaset bölümünde üyeler birbirine giriyor ama başlık ısrarla açık kalıyor.
gören göz klavuz istemez.bu yazınızdan sonra bu sitenin bir üyesi olarak asıl ben üzüldüm....
[h=5]Gezi Parkı eylemlerini organize ettikleri ve örgüt adına şiddet eylemine katıldıkları suçlamasıyla mahkemeye sevkedilen 26 kişiden 23'ü tutuklandı. Eylemler dün gece de devam etti. İstanbul'da da 9 kişi cezaevine konuldu.
alıntı - radikal
çok merak ediyorum hakkında soruşturma açılan polislerin son durumu ne oldu diye.. ne hikmetse ne birini öldüren polisten haber var, ne de kızları saçlarından tutup yerde sürükleyen polisten. sanırım izmirden başka şehire alınmıştı, cezası bu kadar mı kaldı bilen var mı?
ayrıca umarım ermeni hakareti yapan polis işinden olur.. [/h]
Başbakan her konuşmasında polis işini yapmıştır, bundan sonra polisin çalışma şartları dahada iyiye gitmesi için çalışmalar yapılacaktır diyor
Kızın saçını çeken polis açığa alındıAçığa alınan o polis ifadesiyle şaşırttı - GÜNCEL Haberleri
Bir de şu O polis açığa alındı CNNTurk.com
Ethem'i vuran polisin ismi belirlenmiş ancak incelemeler hala sürüyor sanırım Ethem Sarslk'n lmnde bilirkii raporu - Hrriyet GNDEM
Kızın saçını çeken polis açığa alındıAçığa alınan o polis ifadesiyle şaşırttı - GÜNCEL Haberleri
Bir de şu O polis açığa alındı CNNTurk.com
Ethem'i vuran polisin ismi belirlenmiş ancak incelemeler hala sürüyor sanırım Ethem Sarslk'n lmnde bilirkii raporu - Hrriyet GNDEM
demek ki baska planlari da var... zaten hep aha iyisini yapmak icin ugrasirlar...
ben bask olaylarda da halkin tepkisinden sonra bi zahmet bir polisin aciga alindigini animsiyorum...Sirf su an bisiler yaptigini göstermek icin.. isler unutulunca geri aliyor ise.. Yaptirim böyle mi olmali, hakkin da dava acilmali görevi kötüye kullanmaktan... belki de men edilmeli..caydirici kanunlar olmazsa her zaman basimiza gelebilcek bir durum.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı soruşturma başlattı ve soruşturma sonuçlanana kadar bir şey diyemem...Bakalım göstermelik mi olacak bu soruşturma yoksa gerçek mi...
Bu başlıkta okuduğum anlam veremediğim yazılar;yazanlarla muhatap değilim bu başlığın kapatılmasını istiyorum bu başlık yanlı başlık yöneticiler yanlı değip duruyorsunuz sıkıldımmuhatap almıyorsanız neden yazıyorsunuz? Neden kapatılsın herkes yazıyor dile döküyor düşüncelerini nedir rahatsız eden?
benim anlamadığım binlerce kişinin arasından bu provekeleri polis eliyle koymuş gibi nası buluyo hayret
ya eliyle koyduysa:)))
ya eliyle koyduysa:)))[/QUOTE
tabi canım hiç şüphem yok
yanı sızı anlamaya calısıyorum..ama bakıyorummm hıcbırseye ınancınız yok bu konuda..hukumete.hukumetın resmı kurumlarınaa...
mutlaka polısın de ıcınde maaleseff ısını duzgun yapmayanlar vardır ..bırcok meslekten cıkabılıyor...
ama bunu tum emnıyet teskılatına mal etmek gercekten uzucuu..yanı sızın adınıza uzucu..
Allah korusun yarın bırgun basımıza bırsey gelce ılk once mahalle karakoluna kosacagız cunkuu....
adamlara ınanmıyorsunuz..yanı sızın bu yazdıgınızdan bu guvensızlık ortaya cıkıyor...
ya biz oradaki eylemci vatandaşa orantısız müdahale eden polislerden bahsediyoruz ağzımından tüm emniyet mnsuplarıdiye bişey çıktımı canının isteği gibi anlıyosun
canım ıstedıgım gıbı anlamıyorum senın anlatmak ıstedıgın net olarak ortada...baslangıcta konuya ne ıle gırdıgını unutmus olabılırsın..hatırlatma yapıyorum...
kime yazık neye yazık !!!!!!siz site sahibi değil misiniz?ben mi yanlış hatırlıyorum .....
bu başlığı siz açıp daha sonra okypete devretmediniz mi ?başlık sahibi kazen yazıyordu yanlış mı hatırlıyorum ....bu tür başlıklar kaç kere kapatıldı ve bu da devredildi.ben hayal mi gördüm ?
eveet uslubum sert olmuş olabilir ama yazılarımın karşılığna bakın....bu başlıklar açıldığında eyleme destek verenler ağırlıklıydı...(unutuldu sanırım buradan " arkadaşlar kaçın bu tarafa arkadaşlar burada şu var burada bu diye vs yazılanları )sanki savaş filmi izler gibi ....
başka forumlarda başlıkta bi sorun olduğunda başlık kapatılıyordu...kesinlikle tartışmaya müsade dahi edilmiyordu....bu en güzel yanıydı.şimdi ise siyaset bölümünde üyeler birbirine giriyor ama başlık ısrarla açık kalıyor.
gören göz klavuz istemez.bu yazınızdan sonra bu sitenin bir üyesi olarak asıl ben üzüldüm....
adamlara ınanmıyorsunuz..yanı sızın bu yazdıgınızdan bu guvensızlık ortaya cıkıyor...
canım ıstedıgım gıbı anlamıyorum senın anlatmak ıstedıgın net olarak ortada...baslangıcta konuya ne ıle gırdıgını unutmus olabılırsın..hatırlatma yapıyorum...
evet sen tamda işine geldiği gibi yorumluyosun
yorumla farketmez benim için
ayrıca nerden takip ediyosunuz bu olayları merak ettim
misal 100 polis varsa eylemlerde görev yapan 90ı şiddet uyguladı
senin evinde tv pc varda bizde yok mu
hoş ben bizzat kızılaydaki eylemlere katıldım
şimdi sana mı inanıyım gördüklerime yaşadıklarıma mı?
insanların fikirleri birbirine uymuyor diye konu kapatılmaz eğer öyle olsaydı meclis çoktan kapatılmıştı
burda herkes birbirine he canım,haklısın cicim diyecek hali yok
karşı görüşe dayanamayanlar yorum yapmasın okumasın ozaman
iste anlatmaya calistigimiz bu.. burada kimseyi rencide edelim degil aksine kazanalim istiyoruz.. Siz evinizden kisitlanmis özgürlügünüz ile Tv izleyemediniz.... Yaa bu bile herseyi acilamiyor mu Melis hanimmmm...Siz orada degildiniz ama tv ler size gercekleri vermedi....
iste anlatmaya calistigimiz bu.. burada kimseyi rencide edelim degil aksine kazanalim istiyoruz.. Siz evinizden kisitlanmis özgürlügünüz ile Tv izleyemediniz.... Yaa bu bile herseyi acilamiyor mu Melis hanimmmm...Siz orada degildiniz ama tv ler size gercekleri vermedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?