Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[h=5]Gezi Parkı eylemlerini organize ettikleri ve örgüt adına şiddet eylemine katıldıkları suçlamasıyla mahkemeye sevkedilen 26 kişiden 23'ü tutuklandı. Eylemler dün gece de devam etti. İstanbul'da da 9 kişi cezaevine konuldu.
alıntı - radikal

çok merak ediyorum hakkında soruşturma açılan polislerin son durumu ne oldu diye.. ne hikmetse ne birini öldüren polisten haber var, ne de kızları saçlarından tutup yerde sürükleyen polisten. sanırım izmirden başka şehire alınmıştı, cezası bu kadar mı kaldı bilen var mı?

ayrıca umarım ermeni hakareti yapan polis işinden olur..
[/h]

Başbakan her konuşmasında polis işini yapmıştır, bundan sonra polisin çalışma şartları dahada iyiye gitmesi için çalışmalar yapılacaktır diyor

baslik böyle acildiysa, ve insanlar bisiler yazmak icin buraya geliyorlarsa kendi özgür iradeleri ile..Neden simdi kapatilsin, sizin görüsleriniz mi yogunlukta degil? Karsi görüs agirlik ta mi? Nedir baslikla alip veremediginiz? ikidir okuyorum baslik kapatilsin, merak ettim..

Kızın saçını çeken polis açığa alındıAçığa alınan o polis ifadesiyle şaşırttı - GÜNCEL Haberleri
Bir de şu O polis açığa alındı CNNTurk.com

Ethem'i vuran polisin ismi belirlenmiş ancak incelemeler hala sürüyor sanırım Ethem Sarslk'n lmnde bilirkii raporu - Hrriyet GNDEM

Son düzenleme:

ben bask olaylarda da halkin tepkisinden sonra bi zahmet bir polisin aciga alindigini animsiyorum...Sirf su an bisiler yaptigini göstermek icin.. isler unutulunca geri aliyor ise.. Yaptirim böyle mi olmali, hakkin da dava acilmali görevi kötüye kullanmaktan... belki de men edilmeli..caydirici kanunlar olmazsa her zaman basimiza gelebilcek bir durum.

nasıl bir ruh halinde saldırıyorlar ki bu ben miyim diye kendide izletilince yaptıklarına şaşırıyor

demek ki baska planlari da var... zaten hep aha iyisini yapmak icin ugrasirlar...

kesin dur bakalım çıkar kokusu

Son düzenleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı soruşturma başlattı ve soruşturma sonuçlanana kadar bir şey diyemem...Bakalım göstermelik mi olacak bu soruşturma yoksa gerçek mi...

Bu başlıkta okuduğum anlam veremediğim yazılar;yazanlarla muhatap değilim bu başlığın kapatılmasını istiyorum bu başlık yanlı başlık yöneticiler yanlı değip duruyorsunuz sıkıldım muhatap almıyorsanız neden yazıyorsunuz? Neden kapatılsın herkes yazıyor dile döküyor düşüncelerini nedir rahatsız eden?

Son düzenleme:
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı soruşturma başlattı ve soruşturma sonuçlanana kadar bir şey diyemem...Bakalım göstermelik mi olacak bu soruşturma yoksa gerçek mi...

insalllah gercektirr.. Cünkü her izledigim darp videosu beni cok ama cok üzüyor. Gözlerim doluyor, nasilda caresiz cocuklar, aniden gelen haon tekmelere öyle sasiriyorlar ki baka kailyorlar. Hele kremit ile dayak yiyen cocuk sok geciyor, ne yapacagini bilemiyor..Hemipizin elini vicdanina götürmesi lazim, o dayah yiyen caresiz yavrular cocuklarimiz , kardeslerimiz, yegenlerimiz olabilirdi.. icimiz yanmaz miydi???

simdi bir cok kisi diyecek ki benim cocugum direnise gitmez!!! olablir, ama ya belki bir mac cikisi, belki baska bir yerde polis ile karsi karsiya gelirse.. Böyle hasta beyinleri polisin icinde oldugu sürece hic birimiz güvende degiliz bence...ve bu olayda görükdü ki sayilamayacak fazlalar..

bazen benim de aklımdan geçiyor bu,şu başlık kapatılsa diyorum ama yöneticilerin yanlı olduğunu falan düşündüğüm için değil kutuplaşmalar olduğunu gördüğüm için..sonra bi bakıyorum ayrı fikri savunan insanlar bir espiriye aynı anda gülmüş,aynı dileklerde bulunmuş a diyorum ne güzel başlık kapanmasın herkes yazsın içindekileri..

başlıklar kapansa bile bunları yaşamadık mı sayacağız,olmadı mı diye düşüneceğiz? herkes düşüncesini saygı sınırını aşmadan karşıdakine asılsız suçlamalarda bulunmadan hakaret etmeden yaptıktan sonra çok da güzel yazışmalarımız oluyor burada.

Son düzenleme:
benim anlamadığım binlerce kişinin arasından bu provekeleri polis eliyle koymuş gibi nası buluyo hayret

ya eliyle koyduysa:)))

insanların fikirleri birbirine uymuyor diye konu kapatılmaz eğer öyle olsaydı meclis çoktan kapatılmıştı
burda herkes birbirine he canım,haklısın cicim diyecek hali yok
karşı görüşe dayanamayanlar yorum yapmasın okumasın ozaman

Yanlış anlamayın ama önce suçlamaları sorup sonra keşke yorumlasaydınız. İlk olarak başlık Okypeteye devredilmedi 3 ayrı başlık birleştirildi ilk açılan başlık sahibi kim ise konu da ona atanmış oldu yani diğer 2 başlıktan önce bu başlık vardı. 3 konu bunun altında birleşti, görseli ekledik ilk konu sahibi de konunun sahibi oldu. Yani hayal görmemişsiniz tamamen bilgi eksikliğiniz.

Başka bölümlerde konular tabi ki kapatılıyor fakat burada herkesin birbirine çiçek vermesini mi bekliyorsunuz. Farklı görüşler var haddini aşanlar ceza alıyor ki konular açıldığında herkes konuyu kapatıp özgürlükleri kısıtlayamazsınız kim olay çıkartıyorsa cezasını çeksin dendi.

Olay budur, lütfen cevap verip ikili polemiğe sokmayın insanları. Hatta bu bölüme girmeyin zorla mı yorum yazmanızı istiyoruz lütfen, Allah akıl fikir vermiş size hitap etmiyor elinizin ayarı yoksa gidin başka başlıklara.

daha 3 gün önce bu bayanda benden 2 kez ceza yedi hemde 2 ayrı mesajından.

Bu arada polise ben de pek güvenmiyorum. Bir kaç kere işimiz düştü ve gereği yapılmadı. En yakın örneğini vereyim:
-Gece geç saatte(23.00 civarı) erkek arkadaşım eve giderken mahallelerinde akli dengesi yerinde olmayan saldırgan birini görmüş. Şahıs erkek arkadaşıma saldırıp küfür etmiş. Neyse yaralanmadan kurtulmuş ama bir kadın geçecek olsa ne olacak? Ben de polisi aramasını söyledim, aradı ve aldığı cevap "biz bir şey yapamayız, zaten en fazla yapacağımız oradan alıp başka mahalleye bırakmak." Erkek arkadaşım da sinirlenmiş ve bunu diyen kişinin ismini istemiş, polis de "vermiyorum adımı falan elinden geleni ardına bırakma" gibi bir şeyler söyleyerek kapatmış.
Polislerin çalışma şartları mı düzeltilir, psikolojik destek mi aldırılır bilemem ama bir elden geçirilmesi gerekiyor

arkadasının senınle bu konuda aynı dusunceyı paylastıgına ınanmıyorum canım...

evımden kısıtlanmıs özgurluggum ıle Tv ızleyemedım oyle mı:))

ınsanıları tanımadan haklarında ne kadar cok bılgı sahıbı oldugunuzu dusunuyorsunuz:)

sevıyenın dustugunu gormek ıstemıyorum canım..yorumlarınız ıcın tesekkur ederım..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…