- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Vay arkadaş Vahdettin de Kahraman'da deyin, bir o kalmıştı.
Bizim yanlış bildiklerimizin doğrusunu anlatırmısınız?
Cidden merak ettim.
arkadasının senınle bu konuda aynı dusunceyı paylastıgına ınanmıyorum canım...
evımden kısıtlanmıs özgurluggum ıle Tv ızleyemedım oyle mı:))
ınsanıları tanımadan haklarında ne kadar cok bılgı sahıbı oldugunuzu dusunuyorsunuz:)
sevıyenın dustugunu gormek ıstemıyorum canım..yorumlarınız ıcın tesekkur ederım..
ingilizle işbirliği yapan şeyh sait madur kahraman ilan edildi ya bunu da çok görmemeli..ama şaşırtıcı değil dünün vatan hainlerinin torunları var bugün devletin başında başka türlü olması beklenemez...tarihte türlü entrika aramaya gerek yok herşey açık ve net vahdettin de dahil olmak üzere o gün devletin başında olanların çoğu memleketi satmıştır, ingilizseverler, amerikan mandacıları vsvs bir sürü dernek kurulmuştur...bunun daha doğrusu yok emin olun... memleketini satmayan adam kalıp mücadele ederdi elinde kalan gücü milli mücadeleye katar güçlendirirdi...gerisi fasa fiso ... bugün aksine inananlar var ya memleketimi kanlarıyla sulayan binlerce insanın kemiklerini sızlatıyorlar yazık....
bu arada bu konu ile ilgili söyleyecekleri olan varsa lütfen özelden yazsın uzatmayacağım....
allah Allah.. ayri okullara mi gittik nedir.. Seviye nerde düsüyor hanfendi..ama evet belkide haklsiniz, size yazmayalim.. simdi anladim pardon:)
allah Allah.. ayri okullara mi gittik nedir.. Seviye nerde düsüyor hanfendi..ama evet belkide haklsiniz, size yazmayalim.. simdi anladim pardon:)
bu insanlari kücük görenlerden ve hakaret edenlerden korkulur vallahi..
hamilesiniz, bu kadar kinli nefretli olmayin canim. bebisinize yazik
siz bana bir isim vercektiniz ayrica, unutmadim. neden burada havanizdan gecilmiyorda, gercekte sus pus oldunuz anlamadim acikcasi?! yoksa alman polisindenmi korktunuz :))
bu insanlari kücük görenlerden ve hakaret edenlerden korkulur vallahi..
hamilesiniz, bu kadar kinli nefretli olmayin canim. bebisinize yazik
siz bana bir isim vercektiniz ayrica, unutmadim. neden burada havanizdan gecilmiyorda, gercekte sus pus oldunuz anlamadim acikcasi?! yoksa alman polisindenmi korktunuz :))
ilk önce kendi kurdugunuz cümleler ile benimkileri karsilastirin... baska bir söze gerek yok sanirim..
mesajinizi aldim ve buradan cevap verdim, size adres vermicem. Cünkü sizin gibileri etraflarinda görmek istemiyorlarmis.. sordum hayir aslaaa dediler, biz onlardan kendimizi soyutladik aman sakin dediler. Ben de kabul ederisniz ki insanlarin isteklerine saygi duymak zorundayim... hani cok konusulan bir söz var medyada " cadi avi basladi" diye.. Hemen baslayabilirisiniz_:))))
Not: Tekrar dikkatini yazidaki kültür seviyesine cekmek isterim.Ayni kültür seviyesi ile cevap veremeyecekseniz lütfen yazmayin. Ama kendi görüslerini özgürce kültürlü kalmak kaydi ile yazabilirisniz...
son dakka okudum, siz bahcede 6 yasindaki cocugumu korkuytuyorsunuz bak polis amcaya söylerim hahahahahah, cok güldüm gercektennn. Siz cokk yasayin emi.....
Konuk olduğu Beyaz TV'de Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ünlü sanatçı Mehmet Ali Alabora hakkında öyle sözler sözledi ki...
"Bak Mehmet Ali Alabora sen Türkiye'de bu kaosun meydana gelmesi için özel olarak elinden gelen çabayı sarfettin. Devlet senin yakana yapışmalı. Bu olayların içersinde ölen bu kadar insan var bunun vebali senin sırtında değil mi? Bu kadar tahrik yapmasaydın bu kadar insanı ortaya dökmeseydin bu canlar gidecek miydi? Bu millet seni affedecek mi? Türkiye'de hukuk senin peşine düşmeli tabiri caizse darbe girişimine bu tahriklerine bir ceza vermeli. Ben bunun senin yanına kalmamalı diye düşünüyorum. O çocukları sokağa dökmeye hakkın yok."
alıntı : internethaber.com
Vay canına.. Bizim memoli neler yapmış böyle hiç farkında değiliz, darbe girişimiymiş
arkadaş kimseyi hakir yada küçük görmedi yazılanı böyle yorumladıysanız sizde bi alınganlık var demektir
ayrıcaa alman polisinden niye korksun ekmeğini mi veriyo aşını mı bayanın
asıl siz karşınızdakiyle dalga geçerek konuşuyorsunuz "yoksa alman polisinden mi korkuyosunuz"bu tam manasıyla tahrik amaçlı dalga geçmek
Konuk olduğu Beyaz TV'de Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ünlü sanatçı Mehmet Ali Alabora hakkında öyle sözler sözledi ki...
"Bak Mehmet Ali Alabora sen Türkiye'de bu kaosun meydana gelmesi için özel olarak elinden gelen çabayı sarfettin. Devlet senin yakana yapışmalı. Bu olayların içersinde ölen bu kadar insan var bunun vebali senin sırtında değil mi? Bu kadar tahrik yapmasaydın bu kadar insanı ortaya dökmeseydin bu canlar gidecek miydi? Bu millet seni affedecek mi? Türkiye'de hukuk senin peşine düşmeli tabiri caizse darbe girişimine bu tahriklerine bir ceza vermeli. Ben bunun senin yanına kalmamalı diye düşünüyorum. O çocukları sokağa dökmeye hakkın yok."
Vay canına.. Bizim memoli neler yapmış böyle hiç farkında değiliz, darbe girişimiymiş
"Benim gibilerimi"... AAA bu simdi hic olmadi.
sizi o kadar seviyeli, demokratik, ön yargisiz biri olarak görürken beni böyle damgalamaniz hic hos degil, dimi?
benim oraya gidecegimi kim söylediki? siz düpedüz yalan söylüyorsunuz, yoksa isim vermede cekinmezdiniz.
ben oraya gidip ne yapabilirimki, hele almanya gibi asil vahsi polislerin oldugu bir ülkede neden bir bayandan bu kadar korktunuz veya korktular cok komik acikcasi.
LÜTFEN DIKKAT:
Almanyanin belirli sehirlerde 2010 yilindan beri gece alkol satis yasagi var, Sevgili Miamore arkadasimiz dogru olmadigini söyledi, onlarin gayette geceleride satis yaptigini burda acikladi. Almanya gibi kati bir ülkede kurallara uymamak gibi bir lüks yok arkadaslar.
MIAMORE den satis yaptiklari yerin adresini isteyince kendisi sus pus oldu. Simdide yazdigi mesaji yukarida okuyabilirsiniz.
Malesef bazi kesimler zaten yalan ve iftirayla islerini götürebileceklerini zannediyorlar. Insalara yalan söyliyip aldanmaktan hic cekinmiyoralar, buna ben kisacasi ideolojik bir rahatsizlik adini veriyorum.
Cok yazik, Allah islah eylesin.
"Benim gibilerimi"... AAA bu simdi hic olmadi.
sizi o kadar seviyeli, demokratik, ön yargisiz biri olarak görürken beni böyle damgalamaniz hic hos degil, dimi?
benim oraya gidecegimi kim söylediki? siz düpedüz yalan söylüyorsunuz, yoksa isim vermede cekinmezdiniz.
ben oraya gidip ne yapabilirimki, hele almanya gibi asil vahsi polislerin oldugu bir ülkede neden bir bayandan bu kadar korktunuz veya korktular cok komik acikcasi.
LÜTFEN DIKKAT:
Almanyanin belirli sehirlerde 2010 yilindan beri gece alkol satis yasagi var, Sevgili Miamore arkadasimiz dogru olmadigini söyledi, onlarin gayette geceleride satis yaptigini burda acikladi. Almanya gibi kati bir ülkede kurallara uymamak gibi bir lüks yok arkadaslar.
MIAMORE den satis yaptiklari yerin adresini isteyince kendisi sus pus oldu. Simdide yazdigi mesaji yukarida okuyabilirsiniz.
Malesef bazi kesimler zaten yalan ve iftirayla islerini götürebileceklerini zannediyorlar. Insalara yalan söyliyip aldanmaktan hic cekinmiyoralar, buna ben kisacasi ideolojik bir rahatsizlik adini veriyorum.
Cok yazik, Allah islah eylesin.
Asla okudugumuzu carpitmayalim lütfen; Sizin gibiler lafini Tankstelle sahibi kullandi... Ben degil...
Ikincisi resmen ispiyon istiyorsunuz benden, Cadi avinina cikabilmeniz icin benden ispiyon alamazsiniz!!!! Ben asla ihanet etmem!!!
son olarak sizin amaciniz ne ben hala anlamadim.. iki gündür gerek mesajlar ile gerek buradan ha bire icki satan tanidiklarimin adreslerini isteyip beni cok sikistiriyorsunuz.... Adamlar istemiyor ne yapayim. Beni ispiyona zorlamak icin bir de alman polisiyle tehdit ettiniz.. Gercekten asil amaciniz ne? neden acilan konulara cevap vermiyorsunuzda beni sikistiriyorsunuz? vercek cevabiniz sanirim Basbakanin oglunun mal varligi icin yok. Allahin bir hikmeti dimi? ama icki satan yerleri söyleyim ki hemen polisle baskin yapin diye iki gündür yerinizde duramadiniz...
Asla okudugumuzu carpitmayalim lütfen; Sizin gibiler lafini Tankstelle sahibi kullandi... Ben degil...
Ikincisi resmen ispiyon istiyorsunuz benden, Cadi avinina cikabilmeniz icin benden ispiyon alamazsiniz!!!! Ben asla ihanet etmem!!!
son olarak sizin amaciniz ne ben hala anlamadim.. iki gündür gerek mesajlar ile gerek buradan ha bire icki satan tanidiklarimin adreslerini isteyip beni cok sikistiriyorsunuz.... Adamlar istemiyor ne yapayim. Beni ispiyona zorlamak icin bir de alman polisiyle tehdit ettiniz.. Gercekten asil amaciniz ne? neden acilan konulara cevap vermiyorsunuzda beni sikistiriyorsunuz? vercek cevabiniz sanirim Basbakanin oglunun mal varligi icin yok. Allahin bir hikmeti dimi? ama icki satan yerleri söyleyim ki hemen polisle baskin yapin diye iki gündür yerinizde duramadiniz...
niye adres verecek ki onu anlamadım...
Bayan hep ordan ihtiyacını alıyomuş niye muhbir gibi adresini versin o dükkanın
hem almanyada kurallar katıdır doğru... rüşvet falan da yoktur
eee alkollü insanlarda orda oturur evinde buradaki gibi trafik canavarlığına soyunmaz
burada türkiyede elçinin eşi bi kadını ezdi ve kaçtı kadın sakat kaldı elçinin eşi fındık kırıyor
keşke burdada katı kurallar yasalar olsa
Almanya ile restleşme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Angela Merkel ne ayaktır ?
Gandi önce Almanya'ya sonra da Hollanda'ya şikayet etmesi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?