ooo muhtesem, cok güzel abartiyorsunuz..
ben bir mesaj yazdim birde bugün burdan sordum, nasil sikistirmisim sizi anlamadim :)
Cadi avi lafi bana saygisizca geliyor, kullanmasaniz memnun olurum.
Ben bastan biliyordum zaten öyle bir "Tankstelle" (benzin istasyonu) olmadigini, sizin cevap veremiyeceginiz kesindi.
Allah askina size kaynak ile almanyada alkolun yasak oldugunu gösterdim, neden burdaki insanlara burda alkol yasagi yokmus gibi göstermeye calisiyorsunuz? Asil büyük ihanet bu degilmidir? Yalanin en alasi... Haksizlik, insanlar sizi almanyada yasiyorsunuz diye dogru söylüyor zannedecekler. Halbuki burada alkol kisitlamasi 3,5 senedir var.. Simdi siz bana cevap verin: NEDEN KADINLAR KULUBUNDA YALAN SÖYLÜYORSUNUZ ARKADASLARA?????
Almanya ile restleşme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Angela Merkel ne ayaktır ?
Gandi önce Almanya'ya sonra da Hollanda'ya şikayet etmesi nedir ?
Arkadasim ileriye gitme..Almanya da güneyde bir bölgede yasak sadece... Yesiller partisinden dolayi. Bir de rusya da.. yeter artikkkkk, kimseyi ispiyonlamicam.. ne kadar hakaret edersen et... yeter düs yakamdan lütfen yaa... birde ben saygisizlik da yapamiyorum yazma bana yazmicam sana diye..Cevap veriyorum aciklama yapiyorum diye mi bu sinirin nefretin.. ISPIYONLAMICAMMMM.
bir de almanya da alkol yasak diye herkesi inandirmaya cabaliyorsun...
Gittikce gülünc duruma düsüyorsunuz.
Dedigim gibi canim, zaten ispiyonliyacak bir durum yok, sakin ol :)
Ve yine dedigim gibi Baden-Württemberg eyaletinde yasak, tam 2010 yilindan beri.
Sizde sizin satis yeriniz Ulm oldugunu, yani Baden-Württembergin ortasinda oldugunu söylemedinizmi??
EEEEE?? Neden yalan söylüyorsunuz acikliyabilirmisiniz? Ne hakkiniz var burda milleti kandirmaya, halada devam ediyorsunuz?
Sirf almanya ve rusyada yokki.. Bakin bakalim, hangi avrupa ülkesinde yokmus.
Bu azim, hirs, nefret nedir Allah askina? Tamam savunun, diyinki orda var diye Türkiyede olmasina gerek yok, ama lütfen yalan söylemeyelim. YOksa burdaki topigin benim icin bir anlami yok.
İşte Alkol satışının kısıtlandığı ülkeler Foto Galeri Haberi resimleri Samanyolu Haber
merkel dehteşe düştüm demiş
bir ülkenin gezi olaylarından dehşete düşmesi için çok masum bi geçmişi olması gerekir...azıcık ekmeklerine yağ sürdüler bence... ne çıkarları var bilemem
lakin ankaradan cevapta şu orada da neo-nazi var ordaki türkleri öldürdüler
belki bir umut oradaki türkler ayaklanır diye söyledi galiba
ama türkiyeninde çokda akça pakça geçmişi olduğu düşünülemez en azından bana göre
bakınız hrant dink
bakınız malatyada incil basıyo diye 3 gencin boğazının kesilmesi
ve buna benzer olaylar
merkel dehteşe düştüm demiş
bir ülkenin gezi olaylarından dehşete düşmesi için çok masum bi geçmişi olması gerekir...azıcık ekmeklerine yağ sürdüler bence... ne çıkarları var bilemem
lakin ankaradan cevapta şu orada da neo-nazi var ordaki türkleri öldürdüler
belki bir umut oradaki türkler ayaklanır diye söyledi galiba
ama türkiyeninde çokda akça pakça geçmişi olduğu düşünülemez en azından bana göre
bakınız hrant dink
bakınız malatyada incil basıyo diye 3 gencin boğazının kesilmesi
ve buna benzer olaylar
Suan AB üyesi yunanistanda yer yerinden oynuyor ve almanlar onu elestirmiyorlar.
Türk bir gazete soruyor neden orayi elestirmiyorsunuz diye.
Cevap: Yunanistan üyemiz türkiye aday.
Sacma degilmi??
Olsun, bosver... benim anlayamadigim kac gündür burada, ne zaman tam bir konuyu irdelesek karsi tatarftan cevap yerine kavga istegi geliyor.. Ama ben istiyorum ki; gercekten anlayamiyorum bu olanlara neden vicdanen de yaklasmiyorsunuz, neden hep ayni kalip cümleler diye.. ama ne zaman tam bir soru sorsam acaip bir sekilde kavga cikarilmaya konu dagitilmaya calisiyor. Basbakanin oglunun nasil Türkiye nin 3. zengini olabildigini sordum, ayni doguda ne zaman bir sehit olsa gündem baska seyle degistirilirdi, o kampanya hemen burada da devreye giriyor... sastim kaldim vallaa...
Suan AB üyesi yunanistanda yer yerinden oynuyor ve almanlar onu elestirmiyorlar.
Türk bir gazete soruyor neden orayi elestirmiyorsunuz diye.
Cevap: Yunanistan üyemiz türkiye aday.
Sacma degilmi??
Yunanistan medeniyetin beşiği.demokrasiyi,felsefeyi,sanatı tüm dünyaya armağan ettiği için tüm Avrupa bu ülke ne kadar ekonomik kriz geçirirse geçirsin onu savunacaktır.çünkü çok büyük bir kültür mirası bıraktığı için Avrupa bugün bu kadar güçlü.biz ise aday ülkeyiz.anayasamızda ve uluslararası anlaşmalarda toplantı ve gösteri yürüyüşü,halkın haber alma özgürlüğü,ifade ve inanç özgürlüğü serbesttir diye imza atmışız.onlar bunu tabiki bize soracak.yoksa neden karşılıklı anlaşmalar yapılıyor.onlar bize ihtiyaç duymuyor biz onlara ihtiyaç duyuyoruz.
Konunun kapanmasını talep etmek de, insanların ifade özgürlüğüne ambargo değil mi canım.
Şaşırıp kalmakla beraber çok şey öğreniyoruz.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa yazım sürecinde başkanlık sistemi konusunun da tartışılabileceğini belirterek, 'Fikirlerin çatışmasından, çarpışmasından, müzakeresinden hakikat güneşi doğar' dedi. alıntı
Başbakanımızın söyledikleriyle ile yaptıkları arasındaki tezatı sorgulamak gerekir.[/QUOTE
Özgür oldugumu hissetmedigim sürece hakkimi aramaya calisacagim. Bu konuyu kapatirlarsa baska yerde baska konu buluruz...Ama sinmek yok!!!
Saygı çerçevesinde, karşısındakinin fikrini kabul etmese bile düzgün bir uslüp ile herkesi eleştirebilir, fikirlerinizi yazabilirsiniz.
neyse ben tüp bebek konuma gideyim ....
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?