Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arkadasim ileriye gitme..Almanya da güneyde bir bölgede yasak sadece... Yesiller partisinden dolayi. Bir de rusya da.. yeter artikkkkk, kimseyi ispiyonlamicam.. ne kadar hakaret edersen et... yeter düs yakamdan lütfen yaa... birde ben saygisizlik da yapamiyorum yazma bana yazmicam sana diye..Cevap veriyorum aciklama yapiyorum diye mi bu sinirin nefretin.. ISPIYONLAMICAMMMM.

bir de almanya da alkol yasak diye herkesi inandirmaya cabaliyorsun...

Almanya ile restleşme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Angela Merkel ne ayaktır ?

Gandi önce Almanya'ya sonra da Hollanda'ya şikayet etmesi nedir ?

angela merkel ne ayaktır bilemicem, ama ona yardım çağırışı tarzında mektup yazanlar sanırım iyi bir ayak değil.

Türkiyenin son günlerde yasadigi olaylardan zevkten dört köse olan Israel ve Almanya dahil olmak üzere tüm Avrupanin gercek yüzü yavas yavas cikiyor ortaya.
Alamanya bu hafta yaptigi aciklamasinda türkiyeyi güvenilir olmayan ve gidilmemesi önerilen ülkeler listesinde almis bulunmakta.
Türkiyedeki olaylarla yakindan ilgilenen almanya Sayin Basbakanimizin önce irkicilik probleminizi cözün, devlet destegi ile öldürdügünüz türklerin hesabini verin ve bunun yani sira alaman provakatörlerin sinirdisi edildiginin haberini kesinlikle yayinlamamistir.

Türkiye ekonomi, demokrasi vs. herseyiyle Avrupanin 10katina ciksa bile, Türkiye müslüman bir ülke ve genc nufusuyla buranin korkulu rüyasi oldugu icin ASLA istenmiyecek ve ABde görülmeyecektir.

Gittikce gülünc duruma düsüyorsunuz.
Dedigim gibi canim, zaten ispiyonliyacak bir durum yok, sakin ol :)

Ve yine dedigim gibi Baden-Württemberg eyaletinde yasak, tam 2010 yilindan beri.
Sizde sizin satis yeriniz Ulm oldugunu, yani Baden-Württembergin ortasinda oldugunu söylemedinizmi??

EEEEE?? Neden yalan söylüyorsunuz acikliyabilirmisiniz? Ne hakkiniz var burda milleti kandirmaya, halada devam ediyorsunuz?
Sirf almanya ve rusyada yokki.. Bakin bakalim, hangi avrupa ülkesinde yokmus.
Bu azim, hirs, nefret nedir Allah askina? Tamam savunun, diyinki orda var diye Türkiyede olmasina gerek yok, ama lütfen yalan söylemeyelim. YOksa burdaki topigin benim icin bir anlami yok.

İşte Alkol satışının kısıtlandığı ülkeler Foto Galeri Haberi resimleri Samanyolu Haber

merkel dehteşe düştüm demiş
bir ülkenin gezi olaylarından dehşete düşmesi için çok masum bi geçmişi olması gerekir...azıcık ekmeklerine yağ sürdüler bence... ne çıkarları var bilemem
lakin ankaradan cevapta şu orada da neo-nazi var ordaki türkleri öldürdüler
belki bir umut oradaki türkler ayaklanır diye söyledi galiba
ama türkiyeninde çokda akça pakça geçmişi olduğu düşünülemez en azından bana göre
bakınız hrant dink
bakınız malatyada incil basıyo diye 3 gencin boğazının kesilmesi
ve buna benzer olaylar

yazdim ya almanya da güneyde bir bölge de yasak diye. Neden hala yalanci diye hakaret ediyorsun ki???? Hem konu kapandi arakadasim, konu basbakanin oglunun nasil iki yilda Türkiye deki 3. zengin olmasinda... Allahin hikmeti mi? nedir?

ama rica ediyorum hakaret etme, hala senin de hakaretsiz kinsiz konusabilecegine inanacak kadar hümanistim. Rica ediyorum senden yalanci flan deme. Cünkü yazimda yazmisim, okudugun halde kendini tutamiyorsun hakaret etmeliyim krizine giriyorsun. Yapma arkadasimmm... Sen de insansin ben de... Sim di yalan sözleri birakalim gerceklerden bahsedelim.. Siz bu iki yilda kazanilan onlarca gemiye ve Bim gibi magazalar zincirini satin almasina ne diyorsunuz???

madimak tarihini de unutmayalim... Ama almanya dan bize hayir gelmez, hem gelmesinde zaten... Biz kendimiz cözebiliriz, halk özgürlügünü alicak, ve hükümet de verecektir. baska yolu yok...

evet israil almanya 4 köşe oldular
biz bunu sade vatandaş olarak biliyoruzda hükümet bilmiyormu
azıcık sağduyu olsa halkını kutuplaştıracağına talepleri yerine getirir dikta hareketlerinden vazgeçerler
ama yarın birgün tl değerini kaybetti
ab şu şartı verdi
enflasyon arttı
prestijimiz düştü vs vs
hep sizin yüzünüzden eylemciler ve onlara destek verenler diyecekler
çekin cezanızı diyip kenara çekilecekler
sessiz tarafsız halkta yaa adamlar haklı ülkeyi ne hale getirdi direnişciler diyip oylar cuupp akp sandığına

Suan AB üyesi yunanistanda yer yerinden oynuyor ve almanlar onu elestirmiyorlar.
Türk bir gazete soruyor neden orayi elestirmiyorsunuz diye.
Cevap: Yunanistan üyemiz türkiye aday.
Sacma degilmi??

Suan AB üyesi yunanistanda yer yerinden oynuyor ve almanlar onu elestirmiyorlar.
Türk bir gazete soruyor neden orayi elestirmiyorsunuz diye.
Cevap: Yunanistan üyemiz türkiye aday.
Sacma degilmi??

niye yadırgıyosunuz ki
türkiyede sırf müslüman diye bir sürü iç savaş içindeki ülkeyi destekledi o adamlarda birbirini destekler tabi

Yunanistan medeniyetin beşiği.demokrasiyi,felsefeyi,sanatı tüm dünyaya armağan ettiği için tüm Avrupa bu ülke ne kadar ekonomik kriz geçirirse geçirsin onu savunacaktır.çünkü çok büyük bir kültür mirası bıraktığı için Avrupa bugün bu kadar güçlü.biz ise aday ülkeyiz.anayasamızda ve uluslararası anlaşmalarda toplantı ve gösteri yürüyüşü,halkın haber alma özgürlüğü,ifade ve inanç özgürlüğü serbesttir diye imza atmışız.onlar bunu tabiki bize soracak.yoksa neden karşılıklı anlaşmalar yapılıyor.onlar bize ihtiyaç duymuyor biz onlara ihtiyaç duyuyoruz.

arkadaşlar bi soru soruldu
bu bim mağazalarının gemilerin parası nerden geliyo dedi arkadaşımız
değirmenin suyu nerden geliyo söylesenize

Konunun kapanmasını talep etmek de, insanların ifade özgürlüğüne ambargo değil mi canım.
Şaşırıp kalmakla beraber çok şey öğreniyoruz.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa yazım sürecinde başkanlık sistemi konusunun da tartışılabileceğini belirterek, 'Fikirlerin çatışmasından, çarpışmasından, müzakeresinden hakikat güneşi doğar' dedi. alıntı

Başbakanımızın söyledikleri ile yaptıkları arasındaki tezatı sorgulamak gerekir.

Son düzenleme:
Hükümetin, plebisit ile halkın görüşünü sormaya hazırlandığı Gezi Parkı konusunda ilk anket sonucu alındı

Metropoll Araştırma Şirketi’nin 3-12 Haziran tarihleri arasında 31 ilde 2 bin 818 kişiyle yaptığı ankete katılanların 3’te 2’si Gezi Parkı’nın yeşil alan olarak kalmasını istedi.

Gezi Parkı’nın yeşil alan olarak kalmasını isteyenlerin oranı yüzde 62.9, Topçu Kışlası yapılmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 23.3 oldu

Kaynak: Milliyet Gazetesi

evet bütün yorumlar bu yönde dis basinda.. Halkina baski uygulayan ve din adi altinda yapan bir hükümet olarak görüyorlar.. Ben ne anlatsam bos adamlar meydanlarda yerlerde sürüklenen kizlari animsiyor sadece..Özgürlügük istiyorum, demokrasi istiyorum diyen herkesin biber gazina maruz birakilmalari asla unutmayacak....

Öncelikle Kazen senden böyle bir uslüp beklemezdim. Cok sasirdim.
Ikincisi Türk medyasinin yanli haberlerini izleye izleye hepimiz acayip bir havaya bürünmüsüz, acikca ortadadir.

Alman gazetelerini okursaniz, Egemen Bagis`in bir basmüzakereci olarak yaptigi konusmalar ve söylemleri cok korkunctur. Konumunu bir kenara biraktim, egitim almis bir insanin kurabilecegi cümleler degildir onlar, resmen tehdit etmistir. Türk gazetelerini actiginiz zaman bulamazsiniz o söylemleri hatirlatayim. Üstelik Alman gazetelerinde olaylar sicagi sicagina verilirken, karsilikli restlesmeyi takip edebilirken bunu yine Türk gazetelerinde bulamiyorsunuz.

Diplomasinin d`sinden anlamayan insanlarin bana göre ülkeyi yönetmesi ve müzakereciligi cok komiktir. Üstelik bu restlesmeleri baslatan Tayyip Erdogan`in kendisidir. Avrupa Parlamentosu`nun elestirel tasarisina: "onlar kim ki? Kim oluyorsunuz siz, bunlarin tasarisini tanimiyorum" tarzi bir üslupla yaklasmasi ülke seviyesini zaten yeterince asagilara cekmis, gerginligi tirmandirmistir.

Angela Merkel zaten Türkiye`nin Avrupa Birligi`ne her zaman karsiydi. O sadece ayricalikli üyeligi desteklemistir bugüne dek. Üstelik AKP gittigi her yerde, bizim AB`ye ihtiyacimiz yokla baslayan binbir türlü restlesme cümleleri sarf ederken, baska ne bekliyoruz ki?

Ayrica muhalefet olarak susturuldugunuz bir ülkede, politik acidan yapabileceginiz en önemli sey, dünyaya ülkenizde yasananlari duyurmaktir, bunun yolu da güclü devlet liderleriyle iletisime gecmektir. Üstelik Kilicdaroglu Merkel`e son söylemleri icin elestirel bir yazi göndermistir. Okumadiysaniz internette bulabilirsiniz.

Politikanin nasil döndügünden haberi olmayanlar "sikayet" kelimesini kullanirlar. Basbakan bu kelimeyi sürekli kullaniyor. Bu muhalefeti ezmenin yollarindan bir tanesidir. Insanlara bakin bizi gidip yurtdisindaki dis devletlere sikayet ediyorlar, onlarla birlik oluyorlar havasi cizmektir amac. Fakat olay Basbakan`in dis politikasina geldiginde, Israil ile ABD ile önemli anlasmalara imza atarken, sevgili Obama ile Suriye`ye giris planlari hazirlanirken, bir müslümanin sesi cikmiyor.

Herkes bu ülkede Basbakan`in kullandigi politik taktige iyi alisti. Hatalari görmeyelim, baskalarinin üzerine saldirarak kendimizi aklayalim. Sorumlu hep baskalaridir cünkü. Hep baskalari yanlis yapar. Melih Gökcek`in M.Ali Alabora`ya cikisi gibi. Kendi demokrasilerini, kendi siddet anlayislarini sorgulamak yerine, olayi bir sahisin üzerine atarak üstüne "yazik degil mi, niye tirmandirdin olaylari da onlarca cocuk sokaklara döküldü, sorumlusu sensin M.Ali" demek AKP`nin yarattigi kendini aklama düzenidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…