AB bir çok ülkede vatandaşın biz yıllarca çalışalım hep Yunanistan 'ı bakalım diyen tepkı veren yuzlerce kişi var...
Tarihte Yunanistan 'ın ayrı bır konumu vardır..
Az cok tarih bilenler Osmanlı Devletın 'de ilk isyan eden Sırplardır 1804 tarıhınde ..Ama 1878 Berlin antlaşmasıyla ancak bagımsızlıgını kazanabilmiştir....
Ama Yunanıstan 1820 isyan hareketleri başlar Avrupalı devletlerın desteğiyle..1829 Edirne anlaşmasıyla kısa surede bagımsızlıgını kazanmiştir......
Neden Yunanıstan Çunku Bizans 'ın devamıdır.Türklerin baş düşmanı dır...
Yunanıstan her fırsatta Türkiye zor durumda bırakmak ıcın elınden gelenı yapmıştır..Bu aralar suskun cunku ekonomık sıkıntıları oldugundan...
Avrupa lı devletler kendı emelerini Yunanıstan üzerinden yapmıştır....Piyon gıbı kullanmıştır..Milli Mucadele donemınde bıle..
Yunanısta en son Sozde Ermenı Soykırımına karşılık
19 Mayıs gunu Sözde Ponstus Sorkırım gunu olarak kabul etmiş çalışmalarını surdurmuştur..
'Islahat Fermanı ılan et Senı Avrupalı devlet olarak kabul edecegız topraklarını koruyacagız dıyenler...'
Bugunde Kopenak kriterlerınde aynı şeylerı soylerek yıllardır uyuttular..
Hukumetın AB polıtıkası tartışılacak ayrı bır konu...
AB UYUM surecınde bırçok ıyı kötü ozgurluk alındı...
Gelelım Almanya 'ya bende kendılerını Türk vatandaşlarımın yıllardır evlerı yanararak bır çok vatandaşımızı kaybettık....
Bu konudakı adaleletleri takdıre şayandır..Turk vatandaşlarımızın vıcdanları cok rahattır....Sankıde...
Once kendılerını baksınlar...Bızım eylemlerımızdekı orantısız gucu tartışacaklarına...
Almanyadakı vatandaşlarımızın adaletını saglasınlar..
Turkıyede yabancı bır turistın başına bırsey geldıgınde gunlerce katılını bulmak ıcın tum polıs teşkılatı ayaga kalkıyor...
Ama Yurt dısında Turk vatandaşlarımızın guvenlığınden kım sorumlu..Katıllerı bulundu mu...
Gerekırse Başbakan tabıykı restını Avrupa ya cekecek...
yav ben ayrılamıyorum burdan
şimdi arkadaşlar ab yi geçtim ben
bu adamlar her yeri taşorona sattı gitti
öncesinde kadroya geçen yırttı sonrasındakiler kaldı asgari ücretle başbaşa
one minute dedi 3gün sonra israil askerleri eskişehirde eğitim yaptı
orduyu,yargıtayı temizledi
yerine daha cicilerini koydu
güya sağlık düzenlemeleri yaptı
şu an sağlık ocağına gitsek bile eczanede muayene ücreti veriyoruz
devlet okullarına bedava kitap dedi
dağıttıda öğrencilere ama bi açın bakın o kitaplara konu monu yok gülersiniz
kpssyi sardılar milletin başına o kadar öğretmen ortada geziyo
sanat eserine ucube dedi
karşısında ağlayan çiftçiye ananı da al git dedi
ekmek bulamıyosanız pasta yiyin dedi
dahada niceleri...
AB bir çok ülkede vatandaşın biz yıllarca çalışalım hep Yunanistan 'ı bakalım diyen tepkı veren yuzlerce kişi var...
Az cok tarih bilenler Osmanlı Devletın 'de ilk isyan eden Sırplardır 1804 tarıhınde ..Ama 1878 Berlin antlaşmasıyla ancak bagımsızlıgını kazanabilmiştir....
Ama Yunanıstan 1820 isyan hareketleri başlar Avrupalı devletlerın desteğiyle..1829 Edirne anlaşmasıyla kısa surede bagımsızlıgını kazanmiştir......
Yunanıstan her fırsatta Türkiye zor durumda bırakmak ıcın elınden gelenı yapmıştır..Bu aralar suskun cunku ekonomık sıkıntıları oldugundan...
Avrupa lı devletler kendı emelerini Yunanıstan üzerinden yapmıştır....Piyon gıbı kullanmıştır..Milli Mucadele donemınde bıle..
19 Mayıs gunu Sözde Ponstus Sorkırım gunu olarak kabul etmiş çalışmalarını surdurmuştur..
'Islahat Fermanı ılan et Senı Avrupalı devlet olarak kabul edecegız topraklarını koruyacagız dıyenler...'
Gelelım Almanya 'ya bende kendılerını Türk vatandaşlarımın yıllardır evlerı yanararak bır çok vatandaşımızı kaybettık....
Bu konudakı adaleletleri takdıre şayandır..Turk vatandaşlarımızın vıcdanları cok rahattır....Sankıde...
Once kendılerını baksınlar...Bızım eylemlerımızdekı orantısız gucu tartışacaklarına...
Turkıyede yabancı bır turistın başına bırsey geldıgınde gunlerce katılını bulmak ıcın tum polıs teşkılatı ayaga kalkıyor...
Ama Yurt dısında Turk vatandaşlarımızın guvenlığınden kım sorumlu..Katıllerı bulundu mu...
Bu ülkede teröristleri bir kenara birakiyorum Kürt oldugu icin öldürülen insanlar olmadi mi hic? Bu ülkede Hrant Dink cinayeti var perde arkasini bilmem hatirliyor musunuz, oldukca cirkin! Ugur Mumcu? Öldürülen Aleviler? Daha bir süre önce haberlerde vardi Alevi vatandaslarin kapilarina ÖLÜM yaziliyordu, bunlari yapanlar bulundu mu? Cok yakin Alevi bir tanidigimiz gündüz vakti silahla vuruldu, haberlere konu bile olmadi.
Yani bu irkicilik öyle derin bir konu ki, dünyanin neresine giderseniz gidin muhakkak örneklerini bulursunuz. Önce kendilerine baksinlar yaklasimi cok yanlistir bence. Önce kendilerine baksinlar derken neyi karsilastiriyoruz? AB polisin orantisiz gücünden bahsediyor, baskici bir hükümetten bahsediyor, hükümetin kendi halkina uyguladigi bu siddeti kiniyoruz diyor. Kendilerine bakarlarsa, böyle olaylar yasaniyor mu orada? Yasanmiyor.
Eger Almanya Türkiye`de baska irktan olup katledilen insanlarin faillerinin bulunmadigi üzerine bir elestiri getirseydi ve siz de Almanya`nin Türk vatandaslarina yönelik saldirilarda failleri bulmada yeterince caba göstermedigine inaniyorsaniz, o zaman karsilastirirsiniz ve siz kendinize bakin efendim, dersiniz.
Ikincisi Almanya`yi hicbir sey yapmamis gibi göstermek de biraz fazla haksizlik degil midir?
Ben de yurtdisinda yasiyorum hic güvenligimi tehlikede hissetmedim acikcasi. Daha önceki haberleri bilmiyorum ama en son döner büfelerini yakmaktan zevk alanlar, yakalandi gayet.
Lütfen birisi bana Madimak otelini anlatsin, sonra yurt disindaki katliamlari konusalim. Bir müsliman olarak utaniyorum, icim yaniyor
Bu ülkede teröristleri bir kenara birakiyorum Kürt oldugu icin öldürülen insanlar olmadi mi hic? Bu ülkede Hrant Dink cinayeti var perde arkasini bilmem hatirliyor musunuz, oldukca cirkin! Ugur Mumcu? Öldürülen Aleviler? Daha bir süre önce haberlerde vardi Alevi vatandaslarin kapilarina ÖLÜM yaziliyordu, bunlari yapanlar bulundu mu? Cok yakin Alevi bir tanidigimiz gündüz vakti silahla vuruldu, haberlere konu bile olmadi.
Yani bu irkicilik öyle derin bir konu ki, dünyanin neresine giderseniz gidin muhakkak örneklerini bulursunuz. Önce kendilerine baksinlar yaklasimi cok yanlistir bence. Önce kendilerine baksinlar derken neyi karsilastiriyoruz? AB polisin orantisiz gücünden bahsediyor, baskici bir hükümetten bahsediyor, hükümetin kendi halkina uyguladigi bu siddeti kiniyoruz diyor. Kendilerine bakarlarsa, böyle olaylar yasaniyor mu orada? Yasanmiyor.
Eger Almanya Türkiye`de baska irktan olup katledilen insanlarin faillerinin bulunmadigi üzerine bir elestiri getirseydi ve siz de Almanya`nin Türk vatandaslarina yönelik saldirilarda failleri bulmada yeterince caba göstermedigine inaniyorsaniz, o zaman karsilastirirsiniz ve siz kendinize bakin efendim, dersiniz.
Ikincisi Almanya`yi hicbir sey yapmamis gibi göstermek de biraz fazla haksizlik degil midir?
Ben de yurtdisinda yasiyorum hic güvenligimi tehlikede hissetmedim acikcasi. Daha önceki haberleri bilmiyorum ama en son döner büfelerini yakmaktan zevk alanlar, yakalandi gayet.
Lütfen birisi bana Madimak otelini anlatsin, sonra yurt disindaki katliamlari konusalim. Bir müsliman olarak utaniyorum, icim yaniyor
Yanlış anlamayın ama önce suçlamaları sorup sonra keşke yorumlasaydınız. İlk olarak başlık Okypeteye devredilmedi 3 ayrı başlık birleştirildi ilk açılan başlık sahibi kim ise konu da ona atanmış oldu yani diğer 2 başlıktan önce bu başlık vardı. 3 konu bunun altında birleşti, görseli ekledik ilk konu sahibi de konunun sahibi oldu. Yani hayal görmemişsiniz tamamen bilgi eksikliğiniz.
Başka bölümlerde konular tabi ki kapatılıyor fakat burada herkesin birbirine çiçek vermesini mi bekliyorsunuz. Farklı görüşler var haddini aşanlar ceza alıyor ki konular açıldığında herkes konuyu kapatıp özgürlükleri kısıtlayamazsınız kim olay çıkartıyorsa cezasını çeksin dendi.
Olay budur, lütfen cevap verip ikili polemiğe sokmayın insanları. Hatta bu bölüme girmeyin zorla mı yorum yazmanızı istiyoruz lütfen, Allah akıl fikir vermiş size hitap etmiyor elinizin ayarı yoksa gidin başka başlıklara.
..Ben hıcbırsey yapmamış gıbı göstermedım..Yanan Türkler konusunda cok da adaletlı davranılıdıgını ve gereklı cezaların alındıgını dusunmuyorum...
Sız geçmişten berı yanan evler ölen vatandaşlarımız ile ılgılı adlı mercılerde cezalarını aldıklarını bılıyorsanız paylaşırsanız mutlu olurum..
Ülkemızde geçmiş yıllarda bır Fadıme Şahın vardı ..Sızde hatırlarsanız sonrada kım oladugu ortaya cıktı...
Faılı mehculler konusu ulkemızde cok derın ve ayrı bır konu...
Hran Dınk cınayetınde vuran kışı cezaevınde...Gercek perdesı belkı yıllar sonra ortaya cıkacak...
Alevı bır vatandaşımızdan bahsettınız..Ben uc yıl Tuncelı de öğretmenlık yaptım..Cok ozel dostlarım var..
Bu ulkde bır cok ınsan olduruluyor katıllerı bulunamıyor..Irk renk dın mezhep ayrımı yapmıyalım...Tum faılı mechuller daha cozulmedı..
Bende cok alıntı yapmam ama bır soru soracagım...Kendı acımdan konuyu kapatacagım
Siz AB musluman ulkelerle Hrıstıyan ülkelerın meselerıne aynı boyutta aynı adaletten aynı ozgurlukten bakması acısından ne dusunuyorsunuz
Ben konu Suriye aylardır suren masum ınsanların olumene sebep olan eylemlerde boyle tepkı vermeyen canlı yayın yapmayan Avrupa 'nın soz konusu Turkıye olunca aynı sesler aynı sert cıkışlarına tepkı verıyorum..
Sozlerıyle yapıklarında çelışkıler var..
Bu ülkede bir cok insan öldürülüyor, katilleri bulunamiyor. Irk renk din mezhep ayrimi yapmayalim. Tüm faili mechuller daha cözülmedi derken ne demek istediniz anlayamadim, konuyu farkli yerlere cekmeyelim.
Benim mesajimin özü cok acik: Siz Türkiye`nin demokrasi sorununa, Almanya`nin tepkisine, "ama Almanya`da Türkler öldürülüyor devlet bir sey yapmiyor, kendilerine baksinlar önce" diyerek yaklastiniz. Ben de bu yaklasimin yanlis oldugunu belirttim, öyle bakarsaniz olaya Türkiye`de de binlerce farkli irk, din ve mezheplerden insanlar öldürülmüstür, failleri de mechuldür diyerek cevap verdim. Olay bundan ibaret, farkli yerlere farkli konulara atlamasak iyi olur.
Benim cevabimi farkli yerlere cekip aslinda yanit da vermediniz ve üzerine ayrica bambaska bir soru sordunuz. Size ayrintili yanit vermek isterdim ancak normal tartisma sinirlarinin disina cikiyor bu durum bence. Ben daha fazla uzatmamak, konuyu bölmemek adina, kapatiyorum. Sevgiler.
Terorist basinin resmini acanlar PKKlilardir ve onlara bunu yapma cesareti veren de bugun onlarla muzakerelerde bulunan basbakandir. Bu hukumetten once, yani 10 sene once Taksim'de PKK boyle birseye cesaret edebilir miydi sizce? Bu hukumet gelmeden once boyle birsey sozkonusu dahi olabilir miydi?
evet o cesareti başbakan verdio cesareti sayın başbakan verseydi o bayraklar kendi mitinginde açılırdı sizin gezi eyleminde değil
evet o cesareti başbakan verdi
o şehitler halktan uzaydan değil,o yavruların anneleri ağlarken,bu halk bitirin terörü yeter gencecik çocukların öldüğü derken rte terör örgütüyle uzlaşma yaptı kodese tıkacağına
şimdi kim vermiş o yüzü
o cesareti sayın başbakan verseydi o bayraklar kendi mitinginde açılırdı sizin gezi eyleminde değil
bizim gezi eylemimiz :) siz-biz-onlar..bakalım daha ne kadar ayrıştırılacağız? kendi mitingi belirli bir siyasi düşünceyi kapsayan bir mitingdir gezi direnişi ise çok farklı görüşleri barındran bir eylemdir yani partisel bir durum değil ve bu kitlenin içinde çok değişik gruplar vardır orada bu tarz şeylerin olması garip değil sadece bir provokedir..bunu da herkes biliyor..
o cesareti tabii ki başbakan verdi..pkklıların dağdan davulla zurnayla kaşılanmasına susan,buna hiç bir müdahale yaptırmayan,açılım süreci diye bir süreç başlatıp öcalanı muhatap alan,ona sayın diyen başka hükümet mensupları mıydı yoksa?
pes diyorum iyi ozaman anlaşma fes edilsin herşey kaldığı yerden devam etsin 2 3 aydır şehit haberleri almıyoruz almaya devam edelimbakın şehit analarının arkasına sığınmayın bu anlaşmya en çok onlar sevinmiştir inanın bana hatta tv de bir şehit anası çıktı keşke benm oğlum ve benm oğlum gibiler şehit edilirken eylem yapsaydınız dedi bu ülkede din adamları sevilmiyo açık açık ortada ama rabbime çok şükürki hepte onlar kazanıyo
evet sizin gezi eyleminiz sadece size şunu diycem meyve veren ağaç taşlanır okadarterör meselesi yıllardır var neden şimdiye kadar kimse bişey yapamadı yani olay halledilince masasına oturup muhattap alan oldu dimi bakın bu ülke babadan oğula geçmiyo özgür iradeyle seçiliyo hep hak eden kazansın diyoruzya hak eden kazandı sayın başbakanın yaptığı herşeyi onaylıyorum ama şunuda bilinki o köprüyü havalanını bizden çok siz kullanıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?