Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buna cevap vermezsem şu mübarek günde catlardim dayanamayıp telefondan yaziyorum vallahi kamu malına zarar kismina hic cevap vermicem burda bircok arkadasim anlatmis anlayana herneyse dönün kendinize bakin lafina fazlasiyla takildim .siz (!)in dilinizden konuşacağım hernekadar karşı olsamda..

80lerde halk ideolojik dusuncelerinin sonunda buyuk bir baskiyla her görüşten insan susturuldu korkutuldu iskenceler gördü siddet goren bir insan gibi yillarca ayni tepkiye maruz kalınca artik kendisine suclu gozuyle bakmaya basladi darbe yanlisi insanlar oldu .o yillardan beri annelerimizin babalarimizin apolitik olmamiz konusunda baskisiyla buyuduk ve politika cis kaka deyip yanindan bile gecemedik bu psikolojiyi farkeden sayin hukumet yetkililerimiz suan bunu yine bize karsi kullaniyor kisacasi 90larin baskiyla buyutulen 80lerin suclu psikolojisiyle anne baba olan bir halki yine kendi silahiyla vuruyor.herneyse gelelim sizin lafiniza hanimefendi yillardir oyle cok donup kendimize bakmisizki bu ulkeyi bu topraklari ne kadar yalniz biraktigimizi nihayetinde gorduk.fakat uzgunuz ama biz(!) Artik kendi hatalarimizla bogusmak yerine bunu ikinci planda birakip bizi yoneten insanlarin hatalariyla ilgilen iyoruz
Çok uzattim biliyorum ama kisaca hanimefendi ^^Üzgünüz Mesguluz^^

Aldiklari seytani emirleri demeyecegim ama tarafsi bakmak gerekirse adamlar gunlerdir uykusuz ve ailesine hasret bence aile hasrwti sicacik bir yatagin rahatligida girmistir artik

yaa o zaman bu yapilan diretmeye dirensin.. Hkkini arasin, gidipde kendinden gücsüz kadinlara biber gazi atacagina.. Bence zevk alarak yaptilar bu videoda...

ama bu video icinde kizlar agir tahrik ettiler polisi polis caresiz kaldi derler:))) kesin eminim...

slm yukardaki videonun izmir olmadığı alenen ortada bi görüntüyü videoyu kesipbiçib ekleyip çıkarmak artık çok kolay teknoloji çok ilerledi beyaz tv melih gökçekin olsa bile böyle salaklık yapmaz herhalde:)))))

Beyaz TV ve Halk TV siz ne kadar haysiyetsiz kanalsiniz ikinizde kan uzerinden rant saglayan zavalli partilerin zavalli kanallari bire bin katip iki kanalda halka halki polisi halka halki polise dusurdunuz yaziklar olsun ikinizede seffaflik adi altinda yalanlar uzerine haber yapiyorsunuz siz mi ozgur haber yapiyorsunuz yazik zavallilar

ey sayin kilictaroglu hadi tayyip haddini asiyor sen nasil ortami yumusatmak adina aciklama yapmazsin senide besliyor bu olaylar ne kadar zavallisiniz oy ugruna bunlara taviz veriyorsunuz ey sen tayyip bir ozur dilesen bir geri adim atsan incilerin mi dokulur

ikinizede lanet olsun bu o9len canlar ikinizdende bunun hesabini soracaktir

Siz gerçekten hala siyasetcilerden medet umuyor musunuz şaşırdım sasirmaniza yada tepkinize diyeyim

Ohooo melih Gökçek klasigidir bunlar bu olaylarda ne gaflar ne sasirtmacalar kendi aklinca yapti tam bir fiyaskoydu gülüyorum ben artık:)))

Siz gerçekten hala siyasetcilerden medet umuyor musunuz şaşırdım sasirmaniza yada tepkinize diyeyim

aslaaaa aslaaaa ama isitip isitip bu 2 kanali da iki lideride 2 kanalida burada onume getirmiyorlarmi cildiriyorum

chp taksimde olan gencleri partisine almak icin girisimde bulunmus bu kadarmi dustuler gencler asla bunu dikkate almayacaktir

aslaaaa aslaaaa ama isitip isitip bu 2 kanali da iki lideride 2 kanalida burada onume getirmiyorlarmi cildiriyorum

chp taksimde olan gencleri partisine almak icin girisimde bulunmus bu kadarmi dustuler gencler asla bunu dikkate almayacaktir

Bencede ailece chpliydik ezelden beride boyleydi bu durum ama bi sonraki seçimler de boş oy atmayı düşünüyorum bir chpli olarak evet politik anlamda chp bu durumu susarak yada asil bir sekilde bu durumu gogusleseydi bu kadar traj kaybetmeyecekti ama suan halk tvde chpte kendini sifirladi tamamen yanlis politikalarla kucuk bir cocuk gibi seker gorunce heyecanlanip hemen uzanmaya calisti ama maalesefki kaybetti sansini.

egunalcim 27 Mayıs 2013 tarihinde gezi parkı olarak başlayan eylemler, 31 Mayıs 2013 tarihinde Hükümetin bazı icraatlarına
karşı Halk eylemine dönüştü ve sürmekte.
Tayyip, Hükümet istifa sloganlarıyla Türkiye çapında yaygınlaştı. Hükümet ve Halk arasında kesin bir uzlaşma sağlanmadığı
sürece, değil kalabalıkların karanfillerle taksim meydanında olması, 3 kişi taksim meydanında seksek de oynasa açılımı eylemdir.
Görenlerin kendince yorumladığı alt başlıkları vardır. Genel olarak başlıkların doğru okunduğu lakin çıkarlar çerçevesinde değerlendirildiği kanaatindeyim.
Tayyip istifa diye slogan atmakla, Recep Tayyip Erdoğan bey, lütfen istifa ediniz şeklinde slogan atmak arasında hiç bir fark yoktur.
Niyet aynıdır. Bu sebeple polis müdahalesi eylemin şekline değil eyleme karşı müdahaledir.
Hükümete karşı halk eylemleri, özeleştiriden uzak bir İktidar vardır.
Seçim mitinglerinde Madur rolünü benimsemiş ve kazanmış olan Başbakanımızın bu süreçten nemalanmaması olanaksız.
Çapulcular, %50, Marjinaller şimdilerde de ''bunlar''. Halk eylemleri sonlansa da, seçimlere kadar eylemcileri yeni yeni
sıfatlarla tanımlayacaktır.

Bencede ailece chpliydik ezelden beride boyleydi bu durum ama bi sonraki seçimler de boş oy atmayı düşünüyorum bir chpli olarak evet politik anlamda chp bu durumu susarak yada asil bir sekilde bu durumu gogusleseydi bu kadar traj kaybetmeyecekti ama suan halk tvde chpte kendini sifirladi tamamen yanlis politikalarla kucuk bir cocuk gibi seker gorunce heyecanlanip hemen uzanmaya calisti ama maalesefki kaybetti sansini.

Çıktım mapıstan
Parmaklıkları tırmaladım yalnız bu sefer.

Bugün taksim ve ankaraya yapılan müdahaleyi sanıyorum hepimiz gördük.
Yorumlamayacağım çünkü öfkeliyim.

Neyse, karanfiller adresinde toplandı ya, o bize yeter.

Lambrusco; gülenyelken seni bana anlatmıştı uzun uzun, şimdi çok daha net anlayabiliyorum seni neden bu kadar sevdiğini ve seninle konuşmaktan zevk aldığını.

Sen yaz, ben sabaha kadar okuyayım. Öyle keyifle okudum yazılarını.

İfade yeteneğine, sorunların tam kalbine dokunuşuna, olayları çarpıtmadan, saptırmadan olduğu gibi yorumlayışına ve her türlü süslemeden uzak sade anlatımına hayran kaldım.

Kendime de kızdım, neden bu kadar sakin ifade edemeyip mapıslara atılıyorum diye

Okuduğun bölümün hakkını tam manasıyla teslim etmişsin.

Tebrik ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…