Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boş oy atarak %10 seçim barajı olan bir ülkede akepe'nin ekmeğine yağ süreceğinin farkına varamamana gerçekten üzüldüm..

acaba çankaya katlı otopark ın orası mı:))
şaka bıryana bu haberı o kanalın yaptıgına ınanmıyorum acıkcasıı ...
bende sana katılıyorum canım yoruma baska goruntu eklenerek devam ettırılmıs...
herseyı gec polıce yazıyoo yaahuu:))
ama buna da beyaz TV yalan haber yapıyor dıye ınanan var mıdır hıc sanmıyorum bence bu tarz olaylara gerek yok...

boş oy atarak %10 seçim barajı olan bir ülkede akepe'nin ekmeğine yağ süreceğinin farkına varamamana gerçekten üzüldüm..

haklisiniz bos verip akepeye oy vermektense beni avrupaya sikayet eden cehepeye verecegimide hic sanmiyorum direk akepeye veririm daha iyi nekadar adim atmadi desede masaya bile oturan dikta tayyip her zaman sagduyu diyen kilictaroglundan iyidir

gercekleri gormemi sagladiginiz icin tesekkur ederim

Zaytung haberlerini sosyal medya takipçilerine gerçek haber olarak paylaşan bir adamın kanalından bahsediyoruz.
Spiker beyaz tv spikeri sunduğu haber ortada. Bir fotoğraf karesi değil bu.

Asıl bunun photoshop olduğunu düşünen var mıdır onu sorgulamak lazım. :)

canım dogru soyluyor olabılırsın fakat ıste vıdeonun hepsını ızlemeden yorum yapmak da yanlıs o haldee..cunku vıdeonun sonunda reytıng vsvs dıyordu..merak ettım ne denecektii..yanı dedıgın gıbıyse tam bır vıdeoysa ben ızlemedım de canlı olarak...sen ızlemıssın demekkiii..
anaaa medcezıır sen mısınn cıktın mı hapıstenn..ben de dıorumm kım buuuu atarlıı:)

Ay gene mi atarlı olmuş
Yok yahu benim yapım heralde bu
Melih Gökçeğin twit hesabını takip etmeni öneririm zeynepcim, ne demek istediğimi anlayacaksın.

"Bir gün gelecek polis suçluları bırakıp suçlu saydığı vatanseverleri tutuklayacaktır."MUSTAFA KEMAL ATATÜRK(Bursa Nutku)

Ah be atam, nasıl bir insanmışsın sen.
Bu nasıl bir öngörüdür.

Ay gene mi atarlı olmuş
Yok yahu benim yapım heralde bu
Melih Gökçeğin twit hesabını takip etmeni öneririm zeynepcim, ne demek istediğimi anlayacaksın.

yavrum yoruldumm yaa...vallaha kalkıp yatagıma gıdecek halım yok..sonra bakarım ama..
aslında senınle de vıdeo konusunda bence şoyleşoyle dıyecektım dee ay dedım uzatmayayım..enerjım yok..sen sımdı ıcınde bırıktırmıssındır kac gundur yoksun sanırım:)).şımdı ben en ıyısı bır sıgara yakayımmm ohh ayaklarımı da uzattım ondan once de hepınızın kandılını kutlayayım...

Sigara mı Minik çocuğun yok mu senin? Hazır dillenmiş te, bırak sigarayı

Hayırlı kandiller zeynepcim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versin.

Sigara mı Minik çocuğun yok mu senin? Hazır dillenmiş te, bırak sigarayı

Hayırlı kandiller zeynepcim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versin.

20 aylık canım Allah bagıslasın..amın:)
hamıle oldugumu ogrendıgım an bıraktım sıgarayı ..emzırmeyı bırakınca da basladım:) ama cok ıcmıyorum yaa gunde 3 tane en fazla..
ınsallah hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsın canımm..

Allah bağışlasın.
Sen yine de hiç içme.

kandiliniz kutlu olsun kızlar.
medcezir hoş geldinbayağı yattın kodeste

Üff sorma, neden girdiğimi de bir anlasam, dicem ama demiyorum

Gireçıka alıştık kodese, tertemiz çiçek gibi bıraktım yeni girecek arkadaşlara

Hoşbuldum bu arada canım.

Son düzenleme:

Allah bağışlasın yavrunuzu
aynen bende hamilelik ve emzirme dönemlerinde bırakmıştım,sonra 3 tane sonra 5 tane....böyleee arttı
AMİN..

birde kılıçdaroğlu'nun yazdığı mektubun içeriği tam bilen var mı? benim fikrime göre arabulucu mektup yazdı.

birde kılıçdaroğlu'nun yazdığı mektubun içeriği tam bilen var mı? benim fikrime göre arabulucu mektup yazdı.

Sevgili Philemon
arabulucu mektup yazana kadar bu konuda bir sagduyu mesaji yayinlayamadi sanirim kendisi icin bunlari arti saniyor kan uzerinden rant sagliyorlar rant yazik o kadar kan akti arabulucu ise basbakana gidip artik yeter diyemedimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…