Sevgili Philemon
arabulucu mektup yazana kadar bu konuda bir sagduyu mesaji yayinlayamadi sanirim kendisi icin bunlari arti saniyor kan uzerinden rant sagliyorlar rant yazik o kadar kan akti arabulucu ise basbakana gidip artik yeter diyemedimi
sevgili nazan
cumhurbaşkanıyla görüşme yaptı,2 ay önce karar verilen mitingini iptal etti
başbakansa tam tersi bu olanları fırsata çevirip(halkı kışkırtması yetmedi) milli iradeye mitingleri başlattı
ve her mitingindeki konuşmalarıda kışkırtıcı değilmi?
birde kılıçdaroğlu'nun yazdığı mektubun içeriği tam bilen var mı? benim fikrime göre arabulucu mektup yazdı.
tamamen hemfikiriz ikiside dikine gidiyor ama akepeye verilen tepki kan uzerinden rant saglayan uyelerede partilere verilmeli degil mi
Mektubun içeriğini bilmiyorum ama Egemen Bağışın feci tutumunu toparlamak amaçlı bir mektup olduğunu düşünüyorum.
Adam resmen tehdit etti.
Yadırgamamak gerek.
Politikalarını genelde tehdit ile sürdürüyorlar.
Bir de Kılıçdaroğlu maalesef bu ülkede muhalefet adına bir şey yapamıyor.
Yani başarısız bir muhalaefet.
O da çareyi ülkede yaşananları dünyaya duyurmakta buluyor sanırım
Kılıçdaroğlunun merkele yazdığı mektubunu, "yabancılarla iş birliği" olarak adlandıran insanlarımız;
Başbakanın abd ve israille attığı imzaları nasıl adlandırıyor çok merak ediyorum.
Kan kardeşi obamayla din kardeşlerimizin ülkesine girmeye hazırlanırken neler hissediliyor mesela?
Kılıçdaroğlunun -bana göre- ehemmiyetsiz mektubuna gelene kadar, bunların sorgulanması gerekir.
aynen öyle ortalığı toparlamaya çalışıyor.
muhalefet yapamamaya gelince nasıl yapsın ki elleri bağlı akp nin milletvekili çoğunluğu var birde akp kökenli cumhurbaşkanımız var.
birde en iyi savunma karşı tarafı savunmaya geçirmektir,tam olarak bunu yapıyor akp.
mavi marmara'da akıtılan kanları temizleyemedi,israil göz göre göre kardeşlerimizi katletti
Bu halka yeni bir oluşum lazım artık.
Chp ya da mhp ile olacak iş değil yaşananlar.
zaten ne geldiyse başımıza bu yeni oluşumdan geldişu anda elimizde bunlar var
Redhack meclise girsin, bak o zaman nasıl bir oluşum oluyor
Babam illa redden baikasına vermem seni diyor
Redhack meclise girsin, bak o zaman nasıl bir oluşum oluyor
Babam redden başkasına vermem seni diyor
acaba çankaya katlı otopark ın orası mı:))
şaka bıryana bu haberı o kanalın yaptıgına ınanmıyorum acıkcasıı ...
bende sana katılıyorum canım yoruma baska goruntu eklenerek devam ettırılmıs...
herseyı gec polıce yazıyoo yaahuu:))
ama buna da beyaz TV yalan haber yapıyor dıye ınanan var mıdır hıc sanmıyorum bence bu tarz olaylara gerek yok...
Ben eylemin ilk günlerinde polisin bir şekilde haplandığını filan düşünmüştüm.Çünkü bir insan ayık kafayla bu kadar vahşileşemez demiştim.Fakat sonra anladım ki bütün bu hareketleri kendi öz hakiki karakterlerinin ürünüymüşhttps://www.facebook.com/photo.php?v=153612458160341&set=vb.124002157657779&type=2&theater
ben böyle kin ve nefret görmedim yaa... ne oluyor bu insanlara, polisin icine ne girmis Allah askina yaa...
Bu halka yeni bir oluşum lazım artık.
Chp ya da mhp ile olacak iş değil yaşananlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?