Hoşgeldin anarşik çapulcu, elmy daha yok ortalarda.
Kesinlikle bizim yeni bir parti ve güçlü bir lidere ihtiyacımız var.
Bunun için bence öncelikle seçim barajının kaldırılması şart, yüzde 2 oy alan bir partinin bile milletvekilleri mecliste olmalı,birilerini temsil edebilmeli ve kendini halka tanıtmalı.
İlk seçimlerde AKP gene iktidar olacak gibi, tek dileğim o yüksek egolarından kurtulmaları.
Hoşgeldin anarşik çapulcu, elmy daha yok ortalarda.
Kesinlikle bizim yeni bir parti ve güçlü bir lidere ihtiyacımız var.
Bunun için bence öncelikle seçim barajının kaldırılması şart, yüzde 2 oy alan bir partinin bile milletvekilleri mecliste olmalı,birilerini temsil edebilmeli ve kendini halka tanıtmalı.
İlk seçimlerde AKP gene iktidar olacak gibi, tek dileğim o yüksek egolarından kurtulmaları.
boş oy atarak %10 seçim barajı olan bir ülkede akepe'nin ekmeğine yağ süreceğinin farkına varamamana gerçekten üzüldüm..
Hoşbuldum sevdecim, sorma puanlar yükselince uzun sürüyor cezalar
Aaa,sende hoşgeldin canım.Nasıl yok burdayimmmm :) kazene de vicdansiz sabuhayi armağan ediyorum :)
onca olan şeyden sonra bende öyle düşünüyorum gerçek bir partiye ihtiyacımız var sahi kursak mı ne yapsak yahu
Aaa,sende hoşgeldin canım.
Tatildeyim, arada giriyorum. Sadece bu topiğe bakıyorum. Göremeyince daha cezalısın sandım
Kurabiliriz valla.
Ben siyasetle çok ilgilenmem ama burda müthiş arkadaşlar var, onlar bu işi ayarlasın, bizde destekleyelim
Bencede ailece chpliydik ezelden beride boyleydi bu durum ama bi sonraki seçimler de boş oy atmayı düşünüyorum bir chpli olarak evet politik anlamda chp bu durumu susarak yada asil bir sekilde bu durumu gogusleseydi bu kadar traj kaybetmeyecekti ama suan halk tvde chpte kendini sifirladi tamamen yanlis politikalarla kucuk bir cocuk gibi seker gorunce heyecanlanip hemen uzanmaya calisti ama maalesefki kaybetti sansini.
asla boş oy atmam. gerçekten bu akpye yarar. aile geleneğini bozmayarak yine chpye kullanmak zorundayım.
evet zorundayım. akp güçlenmemeli.
ve med hoş geldin. uzun sürdü bu sefer.
Haklisin ama lütfen bos atma! Gecen secim de akp %10 barajindan yararlandi. Arastir mutlaka kücükde olsa bir parti vardir. Ama lütfen bos olmasin oyun.
Tgb hakkinda bilgisi olan var mi?
özetle pırıl pırıl bir gençlik oluşumu diyebilirim..
ayrinti lazim, kaynak lazim...
https://www.facebook.com/photo.php?v=153612458160341&set=vb.124002157657779&type=2&theater
ben böyle kin ve nefret görmedim yaa... ne oluyor bu insanlara, polisin icine ne girmis Allah askina yaa...
bu videoyu kesinlikle herkesin izlemesi lazım. Nasıl bir insanlık dışı olaydır aklım almıyor
TGB | Türkiye Gençlik Birliği - Biz Kimiz? burdan yardımcı olabilirim umarım.resmi siteleri
burayi okudum tatlim, ama belirli kaynaklardan da farkli seyler duydum.. ne bileyim daha cok arastirmak lazim, muhasebesini yapmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?