Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nasıl yok burdayimmmm :) kazene de vicdansiz sabuhayi armağan ediyorum :)

onca olan şeyden sonra bende öyle düşünüyorum gerçek bir partiye ihtiyacımız var sahi kursak mı ne yapsak yahu

boş oy atarak %10 seçim barajı olan bir ülkede akepe'nin ekmeğine yağ süreceğinin farkına varamamana gerçekten üzüldüm..

seçenek yok chp ye mi atmalıyım o zaman bir oy bir oydur kesinlikle kabul ediyorum ama kime atacağım bilemiyorum artık

Hoşbuldum sevdecim, sorma puanlar yükselince uzun sürüyor cezalar

hoşgeldin canım bende bunu en sonki cezamda farkettim işin trajikomik yani ceza aldım ertesi gün kocayı boşadım acaba kk dan ayrı kalmak yaramadımı ne yaptı mune sana sesleniyorum ceza yaramadı vallahi bak ilkinde kocayla kavga ettim ikincide boşadım anne evine geldim üçüncüyü düşünemiyorum tahmin eden var mı yani?

Nasıl yok burdayimmmm :) kazene de vicdansiz sabuhayi armağan ediyorum :)
Aaa,sende hoşgeldin canım.
Tatildeyim, arada giriyorum. Sadece bu topiğe bakıyorum. Göremeyince daha cezalısın sandım
onca olan şeyden sonra bende öyle düşünüyorum gerçek bir partiye ihtiyacımız var sahi kursak mı ne yapsak yahu

Kurabiliriz valla.
Ben siyasetle çok ilgilenmem ama burda müthiş arkadaşlar var, onlar bu işi ayarlasın, bizde destekleyelim

ben siyaseti severimde önce bi kendi meselelerimi çözeyim diyorum
redhack çarşı ve kk oluşumu olabilir mükemmel karışım işte!

medcezir canım çok güldüm mapıs damından çıktığına.elmayraya da çok güldüm.sahuba şarkısına:))
eğer site yöneticileri müsaade ederse seçim barajının düşürülmesini isteyen istemeyen insanlar için anket açabilir misiniz?siyaset bilimi okuyan arkadaşlar eğer baraj düşerse sonuçlarını yazabilir,neler olur neler olmaz birşeyler paylaşabiliriz.belki okyanusta bir damla ama olsun.düşerse hangi baraja düşmeli hangi partiler temsil edilebilir vss.

asla boş oy atmam. gerçekten bu akpye yarar. aile geleneğini bozmayarak yine chpye kullanmak zorundayım.
evet zorundayım. akp güçlenmemeli.
ve med hoş geldin. uzun sürdü bu sefer.

Haklisin ama lütfen bos atma! Gecen secim de akp %10 barajindan yararlandi. Arastir mutlaka kücükde olsa bir parti vardir. Ama lütfen bos olmasin oyun.

asla boş oy atmam. gerçekten bu akpye yarar. aile geleneğini bozmayarak yine chpye kullanmak zorundayım.
evet zorundayım. akp güçlenmemeli.
ve med hoş geldin. uzun sürdü bu sefer.

işin esprisi bi yana insan chpye olan öfkesinide sineye çekip onu düşünüyor gerçekten .başkada bir seçeneğimizde yok belliki..

Haklisin ama lütfen bos atma! Gecen secim de akp %10 barajindan yararlandi. Arastir mutlaka kücükde olsa bir parti vardir. Ama lütfen bos olmasin oyun.

yok be canım öyle öfkeliyimki aslında şuan sağlıklıda düşünemiyorum diyebilirim (ailevi sıkıntılardan ötürü) atmam yanide bu sahte demokrasi insanın sinirini bozuyor.

bu videoyu kesinlikle herkesin izlemesi lazım. Nasıl bir insanlık dışı olaydır aklım almıyor

yaa iste ben partisinde baskaninda degilimmmm artikkk... Bunu tüm Türkiye nin görememsine bir birlik olamamasina sasiriyorummm. Hepimizin anasi, bacisi, cocugu var.. Hic mi vicdan kalmadi insanlardaaaaaa... Körü körüne bir insana inanmayi birak da vicdanen düsün artik. Birak parti yaristirmayiii. Insan olmayi hatirla yeniden..DUR diyelim ama hep beraber.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…