yaa iste ben partisinde baskaninda degilimmmm artikkk... Bunu tüm Türkiye nin görememsine bir birlik olamamasina sasiriyorummm. Hepimizin anasi, bacisi, cocugu var.. Hic mi vicdan kalmadi insanlardaaaaaa... Körü körüne bir insana inanmayi birak da vicdanen düsün artik. Birak parti yaristirmayiii. Insan olmayi hatirla yeniden..DUR diyelim ama hep beraber.....
kızlar ne dusunuyorum bılıyor musunuz...
CHP ye oy verenler neden ılle ona verıyor?
yanı partı polıtıkalarını mı begenıyorsunuz acaba..
aılenız sureklı CHPye oy verdıgı ıcın onlar ne bılıyorsa dogrudur mu dıyorsunuz
yoksa sırf Ataturk un kurdugu partı dıye mı ? baska partıye oy verınce ona ıhanet edecegınızı mı dusunuyorsunuz..
Ataturk un kurdugu partı olmasını saygıyla karsılıyorum...Ataturk e hepımız coksey borcluyuz bu zaten ortada.keske Ataturk gıbı bır lıder olsaydı partı basında...
Keske bu zamana kadar gelen CHP yonetıcılerının bır tanesı barıı Ataturk e aıt ozellıgın bır tanesını tasıyor olsalardııı..yok gercekten yok..
sız bu zamana kadar gelen CHP genel baskanından hangısınde lıder ozellıgını gordunuz..Ataturk e aıt ozellıklerden hangısını tasıyorlar
sol gorusten bırcok partı var ama ılle neden CHP..
halkıcı..mıllıyetcıı ve sosyal adaletcı oldugundan bahseden cok partı var
bunu gercekten samımıyetle ınsancıl bır sekılde soruyorumm..polemık ve tartısma ortamı yaratmak ısteyenler benım yazım uzerınden yapmayın bunu....
..
AKP ye sureklı oy veren bır bırey olarak bu vatandaslarıı Turkıye dusmanı ..Ataturk dusmanı...Cumhuruyet bayrak dusmanı olarak goren varsa da lutfen bu dusunceden sıyrılsın...en azından genelleme yapılmasın...
bakın neden AKP yı ıstemıyorsunuz demıyorum ya da baska sağ partii.. bu benı ılgılendırmez..
ama neden ılle CHP bu benı ılgınlendırıyor..neden baska sol partı degıl...
bu arada tekrar hayırlı kandıllerr..
partı yok dıyorsanız onerıde bulunayım:))
yoksa sırf Ataturk un kurdugu partı dıye mı ? baska partıye oy verınce ona ıhanet edecegınızı mı dusunuyorsunuz..
Ataturk un kurdugu partı olmasını saygıyla karsılıyorum...Ataturk e hepımız coksey borcluyuz bu zaten ortada.keske Ataturk gıbı bır lıder olsaydı partı basında...
Keske bu zamana kadar gelen CHP yonetıcılerının bır tanesı barıı Ataturk e aıt ozellıgın bır tanesını tasıyor olsalardııı..yok gercekten yok..
sız bu zamana kadar gelen CHP genel baskanından hangısınde lıder ozellıgını gordunuz..Ataturk e aıt ozellıklerden hangısını tasıyorlar
bunu gercekten samımıyetle ınsancıl bır sekılde soruyorumm..polemık ve tartısma ortamı yaratmak ısteyenler benım yazım uzerınden yapmayın bunu....
..
AKP ye sureklı oy veren bır bırey olarak bu vatandaslarıı Turkıye dusmanı ..Ataturk dusmanı...Cumhuruyet bayrak dusmanı olarak goren varsa da lutfen bu dusunceden sıyrılsın...en azından genelleme yapılmasın...
bakın neden AKP yı ıstemıyorsunuz demıyorum ya da baska sağ partii.. bu benı ılgılendırmez..
2 gündür çok şaşkınım.
Eylemin başında hak veren 4-5 tanıdığım başbakanın attığı adımın yeterli olduğunu, çapulcuların olayı çok abarttığını ve onları suçlu gördükleri için AKP ye oy vermeyi bile düşündüklerini söylediler.
Haklıyken haksız durumuna düşürülüyoruz malesef.
Başbakanın mağdur edebiyatı gene işe yarıyor gibi
Siz neden veriyorsanız artık hangi partiyeyse chp'ye de bu sebepten veriyor insanlar.
Öneriniz kendinize kalsın bence.Ne guzel demişsiniz beni ilgilendirmez diye.Bencede öyle.
Ne sizi ne beni ilgilendirir ne başkası.
..
açıkça önümüzdeki seçimlerde ben başka parti olmadığından dolayı chp'e vereceğim.. ve evet başka parti yok, bu seçim barajlarıyla başka parti yok maalesef. chp özünde iyi bir parti, sağlam alt yapısı olan, isterse çok çok yüksek yerlere gelebilecek, halkı kalkındırabilecek bir parti. ama maalesef yıllardır hep yanlış ellerde. ayrıca devamlı atatürk'ün arkasına sığınmaktan başka elle tutulur hiç bir şey yapmadı. ,
umuyorum başındaki insan değişir, aklımda bir kaç insan var başına gelirse çok güzel olabileceğini düşündüğüm..
ama dediğim gibi, bu gelecek seçimlerde istenmeyene karşı birleşme düşüncesiyle chp'e vereceğim.
açıkça önümüzdeki seçimlerde ben başka parti olmadığından dolayı chp'e vereceğim.. ve evet başka parti yok, bu seçim barajlarıyla başka parti yok maalesef. chp özünde iyi bir parti, sağlam alt yapısı olan, isterse çok çok yüksek yerlere gelebilecek, halkı kalkındırabilecek bir parti. ama maalesef yıllardır hep yanlış ellerde. ayrıca devamlı atatürk'ün arkasına sığınmaktan başka elle tutulur hiç bir şey yapmadı. ,
umuyorum başındaki insan değişir, aklımda bir kaç insan var başına gelirse çok güzel olabileceğini düşündüğüm..
ama dediğim gibi, bu gelecek seçimlerde istenmeyene karşı birleşme düşüncesiyle chp'e vereceğim.
sen beni bazen gercekten cok umtlandiriyorsunn.. Artik hersey bitti, mahvolduk dedigimde bir seyler yazoyrsun ve ben yeniden evet yaa olabilir diyorum. "Muhtac oldugumuz kudret, damarlarinizdaki akan kandamevcuttur" Atatürk degerlerini Atatürk e tapma olarak görmemen, basbakan in yaptigi her hakarete ragmen senin hala yüce bir Türk insani olarak görmen beni umutlandiriyor. Demek ki bicak kemige dayandiginda, hala vatan icin mücadele verecek insan var diyorum...#
sorularina gelince kendimce cevaplayabilirim, geneli bilemem...Chp ye oy vermemin nedeni sonsuz güven degildi.. Bu % 10 baraji yüzündendi.. Yoksa görüslerini sevdigim kücük partiler vardi. 37 yasindayim, iki kerede mhp ye oy verdim koolisyona girebilsin diye. Yani rüzgarin yönüne göre maaalesef mecburiyetten oy kullandim. Ama simdi görüslerimin örtüstügü bir parti arayisindayim. Kücük büyük bakmayacagim, akintiya kürek cekmeyecegim. Cünkü vicdanimin sesi beni cok rahatsiz ediyor....
% 10 gibi hesaplar üzerine kurulmus barajin degismesini istemekten baska da elimden cok bisi gelmez...
Akp partizanlarini Atatürk düsmani görmemeizin nedeni verdikleri söylevlerden ibarettir. 100 yillik tarihi yok sayip "ayyas Ataniz gibi..." söylevlerin partideki yüksek kisilerden gelmesinden gerek herhalde.. Sizce??
2 gündür çok şaşkınım.
Eylemin başında hak veren 4-5 tanıdığım başbakanın attığı adımın yeterli olduğunu, çapulcuların olayı çok abarttığını ve onları suçlu gördükleri için AKP ye oy vermeyi bile düşündüklerini söylediler.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gaf: Terör Öğretlerine Yataklık Yapıyorum - YouTube
şu da bir gerçek ki chp atatürkün bıraktığı gibi bir parti değil
2 gündür çok şaşkınım.
bizim milletimiz her zaman mağdurun yanında oluyor başbakanda bunu çok iyi biliyor ondan bu edebiyatı yapıyor
tabii ki öyle..mitinglerinde dillendirdiği şeylere bir bakın,herşey o kadar net ki.
dünkü konuşmasında şöyle bi cümle kurdu dahada güçlendik daha çok çalışıp kapı kapı dolaşacağız seçimden alnımız ak çıkacağız.... o kadar emin ki kendinden
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gaf: Terör Öğretlerine Yataklık Yapıyorum - YouTube
şu da bir gerçek ki chp atatürkün bıraktığı gibi bir parti değil
yavaş yavaş asıl chp seçmeninide hayal kırıklıgına ugratıyor..
işçi partisine doğru bir kayış söz konusu
E. ülker tarhan chp genel başkanlığına gecsin deniliyor
ama E. Ülker tabanda bir işçi partilidir...
Şu bir gerçek chp DenizBaykal döneminde daha parlaktı..
KK chp yi ters yüz etti....Gerçek chp bu değil. olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?