Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
''bunlar'' diyor bu kez de erzurumdan
mitingde arka sıradakiler ''çapulcular nerede dadaşlar burada'' diyorlar başbakanda öndekiler duymuyormuş diye kendisi mikrofonundan öndekiler için tekrar ediyor ''çapulcular nerede dadaşlar burada''
kullanılan kelimeler vandallar,terbiyesizler,satılıklar,yağmacılar,seviyesizler vs................................................................................................................................................uzar gider.

aynen öyle, basbakan bizimle simdi inadi ugruna anlasma yapmiyor.. O zaman belkide kendi secmeni bile bu durumdan rahatsiz, artik düzene girmesini, huzur bulmayi istiyor görmeli. cünkü mitingler de hep ayni sey, ayol ver gidelim taksimi ezelim... Akilllarindaki tek sey öldüreli, ezelim, yikalim...Bir de herkesin ilk cümlesi yazik degil mi polise, arabalar yandi, camlar yikildi, paralar gitti. ayy akillarini oynatacaklar para diye.. Daha kimseden 11 kisinin tek gözünün ciktigini ve bunu polisin nisan alarak yaptigi icin üzüldügünü duymadim. Ama yanan arabalar icin burada haykiranlari gördüm. kendi insanligimdan utandim...

dün birisi beni saygisizlikla suclamisti. Saygin sevgin yok demisti... Neden acaba? hergün duydugum özellikle devletin basindan duydugum bu sözlerden olmasin:)))

Parkon aplaa peki beni beni kadişini

ne ka kıskancım ya :)

neyse konuyu dağıtmayayım,zaten bi Egunal bi ben geyik potansiyeli ile doluyuz

miting saatim geldi hiç geyik modunda değilim tepemden dumanlar çıkıyoooo hararet yaptım gerim gerim geriliyorum şu an erzurumdan hakaretler mitingini izliyorumda

çapulcular,azgınlar,vandallar,sizler,şunlar ve en son bunlar mı olduk

ellerinden öpüyorum sayın başbakanımızın,durmak yok ayrıştırmaya kışkırtmaya devam!

dün birisi beni saygisizlikla suclamisti. Saygin sevgin yok demisti... Neden acaba? hergün duydugum özellikle devletin basindan duydugum bu sözlerden olmasin:)))

koskoca insanlarız kendi kararlarımızı kendimiz veremez kendi fikirlerimiz olamaz gibi sürekli oyuna geldiğimizden bazı güçlerin kışkırtmasıyla hareket ettiğimizden bahsediyor e be başbakanım sen Türkiyenin en tepesindeki insan olarak %50 yi evde zor tutuyorum dersen ben işte o zaman birinin etkisiyle hareket etmiş oluyorum etkisinde kalmış oluyorum hep birileri bişeyler yapıyor ama kendisi mağdur sürekli hedef alınan kimse...

Gazi Mustafa Kemal den bahsediyor kurtuluş savaşı diyor
Atatürk dilinden düşmüyor son 5 dk dır

çapulcular,azgınlar,vandallar,sizler,şunlar ve en son bunlar mı olduk

ellerinden öpüyorum sayın başbakanımızın,durmak yok ayrıştırmaya kışkırtmaya devam!

hakikaten saygı duyuyorum ve başbakanımız diye mitingi var diye tv yi özellikle açıp dinliyorum bu kadar kötü kelime neden kullanıyorsun düşüncelerini ifade etmek için illa bir yakıştırma yapmak zorundamı valla çok gücüme gidiyor artık...sinirlerim bozuldu

asil magdur biziz yaaaa... korkuyorummmm, rahat degilimmm, cok fazla depresyon egilimi gösteriyorum.. Cünkü basbakanim % 50 yi evinde zor tutuyorum dedi, yani ya saliverirse onlari...Ya kendi halkini kendi halkina kirdirirsa.. Ben cok korkuyorum, % 50 kiskitirlirsa neler olur diye....

düşüncelerini ifade etmekten yoksun olan kişiler genelde saldırgan bir tutum izlerler,sözel iletişim kurma yöntemleri hep bu yöndedir..

bu arada Melih Gökçek CHP kapatılsın demiş,çok komik geldi bu yorum haberlerde izliyorum şu anda

ben artik izlemiyorum, sesini duymuyorum. özetini okuyorum o bile mideme agrilarin saplanmasina yol aciyor....

miting saatim geldi hiç geyik modunda değilim tepemden dumanlar çıkıyoooo hararet yaptım gerim gerim geriliyorum şu an erzurumdan hakaretler mitingini izliyorumda

Bosver. Ayni seyleri söyleyip duruyor yine.
Buradaki gencler kim? Bu gencler bu halkin genci degil mi? diye bagirmiyor mu bir de, kendi ayristirmaci politikasini sanki baskalari ayristiriyormus gibi göstermiyor mu?

Bir de Mustafa Kemal baska ülkelere kendi ülkesini sikayet eden bir lider degildi diyor. Karsilastirdigi konulara baktigin zaman zaten agzindan cikani kulaginin duymadigini gösteriyor.

En azili teröristlere kol kanat gerdiler diyor, diger yandan daha bugün PKK ile cözüm süreci konusuluyor. Kendi cözüm sürecine giderken biz baris istiyoruz baris icin gereken ne varsa yapariz diyen insan, su an muhalefete Gezi Parki`nda bölücülerle niye yanyana oldunuz diyor.

BDP cikip üstelik elestirdi. Bir yandan Sayin Öcalan ile görüsme yaparken, bir yandan Bölücü terör örgütü diye nasil hitap edersin dedi. :) Ama AKP`liler bunu duyar mi? Sorun burada.

CHP`liler o genclere para verdi diyen ve bu para mevzusunu kendisi baslatmisken ve de üstelik az önce CHP bunlara para verdi deyip, bunlar bu deyip arkadasindan, simdi bizim dadaslarimizin buraya terbiyesizce parayla geldigini söylüyorlar diyor. Insan birkac saniye icinde kendiyle celisir mi? Bir Allah`in kulu da sen nasil onlar parayla gitti derken terbiyesizlik yapiyorsan, digerleri de ayni sekilde terbiyesizlik yapiyordur diyemiyor, anlamiyorum.

Bu arada CHP`ye bu kadar sig bir politika ile yüklenerek, aslinda CHP oylarini saglamlastiriyor onun da farkinda degil.

Brezilya`da da ayni seyler oluyor. Brezilya`da da ayni oyunlar dönüyor, gencler kirli oyunlara alet ediliyor diyor Basbakan.
http://www.nationalturk.com/brezilya-cumhurbaskani-eylemcilerle-gurur-duyuyorum-139155
Keske azicik haberleri okusa ya.

Son düzenleme:
Başbakan;
Kemal Kılıçtaroğlu hakaret dili kullanıyor.
Bir parti genel başkanının ağzına hakaret sözcükleri yakışmaz.
Kem söz sahibinindir. :44:

Son düzenleme:
Cözüm süreci siddetin sonra ermesi sorunlarin siddetsiz bir ortamda insanca konusulmasidir. Demokrasinin bir geregidir. Tek engelimiz terördü onu Türkiye`nin gündeminden cikariyoruz diyor. Artik kardeslik istiyoruz diyor.

Yani eger Kürt vatandaslari ile kardeslik istiyorsan, Gezi Parki`nda Kürtlerle birlikte olunmasini neden, bölücülerle birlikte oldular, CHP Türk bayragi ile bölücülerin bayraklarini yanyana getirdi, teröristlerle birlik oldu seklinde lanse ediyor?

Bu samimiyetsizligi görmüyor insanlar ve ben gercekten anlam veremiyorum.

Bayrak kampanyamiz devam ediyor. Bayraklarin üzerinde herhangi bir amblem logo isaret olmayacak. Sadece hilal ve yildiz. Ama 3 hilal asarsaniz, o da Osmanli`nin bayragidir, gurur duyariz dedi.

Elestirdigi bayrak hangisi? Üzerinde Atatürk resmi olan bayrak elbette.

Ondan sonra da "Atatürk" üzerinden politika yapiliyor deniyor, sanki Atatürk`e bir tek CHP sahip cikiyor deniyor. Bu politikayi ben de elestiriyorum ama "ETKI-TEPKI" meselesini de unutmamak lazim. Basbakan Atatürk isaretli bayraklari sakin asmayin diye uyarirken, ne yapsin diger kesim siz söyleyin.

O kadar üzülüyorum ki, sinirlenemiyorum bile artik.

Insanlarimizi böldüler diye basa gelip, insanlari oldugundan daha cok bölen bir politika uygulamak üstelik müslüman oldugunu ifade eden bir partiye bence hic yakismiyor.

Başbakan;
Kemal Kılıçtaroğlu hakaret dili kullanıyor.
Bir parti genel başkanının ağzına hakaret sözcükleri yakışmaz.
Kem göz sahibinindir. :44:

doğru demiş ama bir lidere hakaret sözcükleri söylemek yakışmaz ve kötü söz sahibinindir,bunu bilmesi güzel şey :)

Dün konuşmasında,

"Faiz lobisine nefer olanlar, Mustafa Kemalin askerleriyiz diyorlar. Gazi Mustafa Kemal de mi faiz lobisine neferdi?"

Diye seslendi kalabalığa.

Bu nereye gittiği belli olmayan, ne feci bir söylemdir ya?
Korkunç bişey.

Aaah, sizin daha haberiniz yok sanirim. Halk tv halki kiskirtiyor ve böluyor. Basbakan asla boyle birsey yapmaz. Gayet son derece barisci bir tavri var. Halk tv kiskirtinca bu capulcular susmayi bilmiyorlar iste. Basbakan cok degerli sanatcilarimizi Hulya avsar ve Necati Sasmaz ile araya koyarak bu capucularla konusmaya calisti, ama "onlar" dinlemiyorlarki. Basbakanin biber gaz ve tomalari kullanmaktan baska caresi yokki zavalli adam. Esnafi korumaya calisiyor (bak görüyormusunuz basbakanimiz ne kadar iyi niyetli, milletin arabasini, dukkanini dusunuyor burda), oda olmuyor, hepsi bu capulcular yüzünden.

Cidden cok ama cok magdur bir durumda basbakanimiz

Hatta Necati Sasmaz cok güzel konustu. Iletisim yetenegine hayran kaldik :

Necati Şaşmaz Basın Açıklaması 12 Haziran 2013 - YouTube

Ne güzel yazmışsın her cümlenin altına imzamı atarım.
Başbakanı dinlerken önce anlamaya çalışıyorum aslında ön yargılı asla bakmıyorum çünkü ben daha önce oy verdim ve çok uçlarda değildim her konuşmasının sonunda kendimi söylediklerine cevap verirken buluyorum resmen o söylüyor ben cevap veriyorum şimdi verdiğim cevapları senin mesajında yazılı olarak gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…