yani objektif bakabilmek önemli..evet devletimize zarar gelmesin bölünmeyelim bu hepimizin dileği ancak bunu hakları için eylem yapan gençlerden istemek yerine devletin başında ki insanlardan istemek daha mantıklı değil mi? akp'li olup senin dediğin tarzda açıklama yapaan çok insan oldu bu topikte bile yazanlar oldu hepimiz teşekkür ettik onlara.elbette siyasi düşüncelerimiz hayata karşı bir duruşumuz var ama hepimiz azıcık da farklı bakabilsek ne güzel olur :)
''bunlar'' diyor bu kez de erzurumdan
mitingde arka sıradakiler ''çapulcular nerede dadaşlar burada'' diyorlar başbakanda öndekiler duymuyormuş diye kendisi mikrofonundan öndekiler için tekrar ediyor ''çapulcular nerede dadaşlar burada''
kullanılan kelimeler vandallar,terbiyesizler,satılıklar,yağmacılar,seviyesizler vs................................................................................................................................................uzar gider.
Parkon aplaa peki beni beni kadişini
ne ka kıskancım ya :)
neyse konuyu dağıtmayayım,zaten bi Egunal bi ben geyik potansiyeli ile doluyuz
''bunlar'' diyor bu kez de erzurumdan
mitingde arka sıradakiler ''çapulcular nerede dadaşlar burada'' diyorlar başbakanda öndekiler duymuyormuş diye kendisi mikrofonundan öndekiler için tekrar ediyor ''çapulcular nerede dadaşlar burada''
kullanılan kelimeler vandallar,terbiyesizler,satılıklar,yağmacılar,seviyesizler vs................................................................................................................................................uzar gider.
dün birisi beni saygisizlikla suclamisti. Saygin sevgin yok demisti... Neden acaba? hergün duydugum özellikle devletin basindan duydugum bu sözlerden olmasin:)))
çapulcular,azgınlar,vandallar,sizler,şunlar ve en son bunlar mı olduk
ellerinden öpüyorum sayın başbakanımızın,durmak yok ayrıştırmaya kışkırtmaya devam!
koskoca insanlarız kendi kararlarımızı kendimiz veremez kendi fikirlerimiz olamaz gibi sürekli oyuna geldiğimizden bazı güçlerin kışkırtmasıyla hareket ettiğimizden bahsediyor e be başbakanım sen Türkiyenin en tepesindeki insan olarak %50 yi evde zor tutuyorum dersen ben işte o zaman birinin etkisiyle hareket etmiş oluyorum etkisinde kalmış oluyorum hep birileri bişeyler yapıyor ama kendisi mağdur sürekli hedef alınan kimse...
hakikaten saygı duyuyorum ve başbakanımız diye mitingi var diye tv yi özellikle açıp dinliyorum bu kadar kötü kelime neden kullanıyorsun düşüncelerini ifade etmek için illa bir yakıştırma yapmak zorundamı valla çok gücüme gidiyor artık...sinirlerim bozuldu
hakikaten saygı duyuyorum ve başbakanımız diye mitingi var diye tv yi özellikle açıp dinliyorum bu kadar kötü kelime neden kullanıyorsun düşüncelerini ifade etmek için illa bir yakıştırma yapmak zorundamı valla çok gücüme gidiyor artık...sinirlerim bozuldu
miting saatim geldi hiç geyik modunda değilim tepemden dumanlar çıkıyoooo hararet yaptım gerim gerim geriliyorum şu an erzurumdan hakaretler mitingini izliyorumda
Başbakan;
Kemal Kılıçtaroğlu hakaret dili kullanıyor.
Bir parti genel başkanının ağzına hakaret sözcükleri yakışmaz.
Kem göz sahibinindir. :44:
ben de bir şey sormak istiyorum :)
insanları sağduyuya çağıran,ülkemizin geleceği tehlikede yeter artık diyen arkadaşlarım neden bunu sadece eylemcilerden talep ediyorsunuz?? eylemin ilk zamanların da halkı yatıştırmak yerine ikiye bölen söylemleri olan başbakanımız değil miydi? ve hala devam ediyor buna..asıl sağduyulu davranması gereken başbakandır,lütfen yeter artk diye sesleniyorsak bunu objektif bakış açısı ile yapalım bari.ama diyorsanız ki biz hükümeti hatasız buluyoruz o zaman diyecek bir şey yok zaten.
ben ve benim gibi bazı arkadaşlarım da direniş bitsin artık dedik ama tek yönlü düşünerek yapmadık bunu.iki tarafa da seslendik.
Aaah, sizin daha haberiniz yok sanirim. Halk tv halki kiskirtiyor ve böluyor. Basbakan asla boyle birsey yapmaz. Gayet son derece barisci bir tavri var. Halk tv kiskirtinca bu capulcular susmayi bilmiyorlar iste. Basbakan cok degerli sanatcilarimizi Hulya avsar ve Necati Sasmaz ile araya koyarak bu capucularla konusmaya calisti, ama "onlar" dinlemiyorlarki. Basbakanin biber gaz ve tomalari kullanmaktan baska caresi yokki zavalli adam. Esnafi korumaya calisiyor (bak görüyormusunuz basbakanimiz ne kadar iyi niyetli, milletin arabasini, dukkanini dusunuyor burda), oda olmuyor, hepsi bu capulcular yüzünden.
Cidden cok ama cok magdur bir durumda basbakanimiz
Bosver. Ayni seyleri söyleyip duruyor yine.
Buradaki gencler kim? Bu gencler bu halkin genci degil mi? diye bagirmiyor mu bir de, kendi ayristirmaci politikasini sanki baskalari ayristiriyormus gibi göstermiyor mu?
Bir de Mustafa Kemal baska ülkelere kendi ülkesini sikayet eden bir lider degildi diyor. Karsilastirdigi konulara baktigin zaman zaten agzindan cikani kulaginin duymadigini gösteriyor.
En azili teröristlere kol kanat gerdiler diyor, diger yandan daha bugün PKK ile cözüm süreci konusuluyor. Kendi cözüm sürecine giderken biz baris istiyoruz baris icin gereken ne varsa yapariz diyen insan, su an muhalefete Gezi Parki`nda bölücülerle niye yanyana oldunuz diyor.
BDP cikip üstelik elestirdi. Bir yandan Sayin Öcalan ile görüsme yaparken, bir yandan Bölücü terör örgütü diye nasil hitap edersin dedi. :) Ama AKP`liler bunu duyar mi? Sorun burada.
CHP`liler o genclere para verdi diyen ve bu para mevzusunu kendisi baslatmisken ve de üstelik az önce CHP bunlara para verdi deyip, bunlar bu deyip arkadasindan, simdi bizim dadaslarimizin buraya terbiyesizce parayla geldigini söylüyorlar diyor. Insan birkac saniye icinde kendiyle celisir mi? Bir Allah`in kulu da sen nasil onlar parayla gitti derken terbiyesizlik yapiyorsan, digerleri de ayni sekilde terbiyesizlik yapiyordur diyemiyor, anlamiyorum.
Bu arada CHP`ye bu kadar sig bir politika ile yüklenerek, aslinda CHP oylarini saglamlastiriyor onun da farkinda degil.
Brezilya`da da ayni seyler oluyor. Brezilya`da da ayni oyunlar dönüyor, gencler kirli oyunlara alet ediliyor diyor Basbakan.
Brezilya Cumhurbaşkanı: Eylemcilerle gurur duyuyorum
Keske azicik haberleri okusa ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?