doğru demiş ama bir lidere hakaret sözcükleri söylemek yakışmaz ve kötü söz sahibinindir,bunu bilmesi güzel şey :)
Dün konuşmasında,
"Faiz lobisine nefer olanlar, Mustafa Kemalin askerleriyiz diyorlar. Gazi Mustafa Kemal de mi faiz lobisine neferdi?"
Diye seslendi kalabalığa.
Bu nereye gittiği belli olmayan, ne feci bir söylemdir ya?
Korkunç bişey.
Cözüm süreci siddetin sonra ermesi sorunlarin siddetsiz bir ortamda insanca konusulmasidir. Demokrasinin bir geregidir. Tek engelimiz terördü onu Türkiye`nin gündeminden cikariyoruz diyor. Artik kardeslik istiyoruz diyor.
Yani eger Kürt vatandaslari ile kardeslik istiyorsan, Gezi Parki`nda Kürtlerle birlikte olunmasini neden, bölücülerle birlikte oldular, CHP Türk bayragi ile bölücülerin bayraklarini yanyana getirdi, teröristlerle birlik oldu seklinde lanse ediyor?
Bu samimiyetsizligi görmüyor insanlar ve ben gercekten anlam veremiyorum.
Aaah, sizin daha haberiniz yok sanirim. Halk tv halki kiskirtiyor ve böluyor. Basbakan asla boyle birsey yapmaz. Gayet son derece barisci bir tavri var. Halk tv kiskirtinca bu capulcular susmayi bilmiyorlar iste. Basbakan cok degerli sanatcilarimizi Hulya avsar ve Necati Sasmaz ile araya koyarak bu capucularla konusmaya calisti, ama "onlar" dinlemiyorlarki. Basbakanin biber gaz ve tomalari kullanmaktan baska caresi yokki zavalli adam. Esnafi korumaya calisiyor (bak görüyormusunuz basbakanimiz ne kadar iyi niyetli, milletin arabasini, dukkanini dusunuyor burda), oda olmuyor, hepsi bu capulcular yüzünden.
Cidden cok ama cok magdur bir durumda basbakanimiz
artik ne dedigini bilmiyor mu? danismanlarina mi kaniyor? yok sa hepsi kendi iradesi mi?
Hatta Necati Sasmaz cok güzel konustu. Iletisim yetenegine hayran kaldik :
Necati Şaşmaz Basın Açıklaması 12 Haziran 2013 - YouTube
Hatta Necati Sasmaz cok güzel konustu. Iletisim yetenegine hayran kaldik :
Necati Şaşmaz Basın Açıklaması 12 Haziran 2013 - YouTube
necati şaşmazdan sonra koptum,adını duyunca bi gülme geliyor bana tövbee
aslında polat abimiz çok güzel açıkladı; bize nazar değdiülkecek bi kurşun döktürsek ne eylem kalırdı ne bişey off sinirim bozuldu ya
demek içiniz sızladı ,kaç tane şehit cenazesine katıldınız, ben bizzat yakınımı şehit verdim acıyı , çığlıkları , kalp sızısını bizzat yaşadım. ama hiç birsi şu an çözüme karşıyım demiyor. yakınımın ailesi dahil barış istiyor ,başka analar ağlamsın istiyor. buradan yazmak çok kolayGülen sana bahsetti mi bilmiyorum, bir gün bir grup apo bayrakları ve sloganlarıyla alana doğru yürümek gibi bir hata yaptı.
Bir anda etten duvar örüldü çevrelerinde.
Hani canlarını zor kurtardılar desem yeridir.
Kürtler kardeşimizdir, teröristler değil.
Ayrıca ben böyle bir çözüm sürecini neden kabul etmek zorundayım?
Tarihte hiç bir devlet yoktur ki terörü masaya oturarak, ikna yoluyla ve "taviz" vermeden bitirmiş olsun.
Kimi kandırıyorlar?
Binlerce vatan evladı ve şehit anası/ailesi söz konusuyken bu olanlar içimi sızlatıyor.
Senin bahsettiğin ise apayrı bir samimiyetsizlik haklısın.
Madem oturdun masaya çözdün terörü, "neden pkk bayrakları rahatsız ediyor o vakit" diye sormazlar mı adama
demek içiniz sızladı ,kaç tane şehit cenazesine katıldınız, ben bizzat yakınımı şehit verdim acıyı , çığlıkları , kalp sızısını bizzat yaşadım. ama hiç birsi şu an çözüme karşıyım demiyor. yakınımın ailesi dahil barış istiyor ,başka analar ağlamsın istiyor. buradan yazmak çok kolay
varmı çözümünüz buyrun yazın ?
Valla hiç bilmiyorum lakin söylemleri cidden korkunç.
ben gercekten anlayamiyorum, nasil bu kadar pervasizlik yapabilir...Ve nasil bu kadar insan sadece bunu bile göremez...
demek içiniz sızladı ,kaç tane şehit cenazesine katıldınız, ben bizzat yakınımı şehit verdim acıyı , çığlıkları , kalp sızısını bizzat yaşadım. ama hiç birsi şu an çözüme karşıyım demiyor. yakınımın ailesi dahil barış istiyor ,başka analar ağlamsın istiyor. buradan yazmak çok kolay
Canım meali varsa onu da ekleyebilir misin lütfen
kesinlikle yazdıklarınız da samimi olmadığınızı düşünüyorum . elbetteki yakınınızın olması gerekmiyor ama biraz mantık lütfen yıllarca silahla çözülmeye çalışıldı oldumu peki olmadıİçimin sızlaması için ailemden birinin şehit mi olması gerekiyor?
Kendi çevrenizle ve ailenizle mi sınırlı sizin bu olaya bakış açınız?
Enteresan ki benim de bu konuda konuştuğum ve görüştüğüm şehit yakınları böyle bir çözümden son derece rahatsız.
Buraya yazmak için veya içimin sızlaması için ailemden şehit vermem ve cenazesine katılmam gerekmiyor.
Tıpkı sizin günlerdir direnişe katılmadığınız, meydanları bizzat gidip görmediğiniz halde fikirlerinizi yazdığınız gibi arkadaşım.
Sehrimizde olan sehit cenazelerine katildim... Duydugum her sehit haberinde icim sizladi. Sanmam ki sehit yakinlari katillerin kirmizi hali ile karsilanmasina tepki vermesin... Hem katledilen sadece askerler degil yüzlerce sivil vatandas da var. Ögretmenler, doktorlar, devlet memurlari vs..demek içiniz sızladı ,kaç tane şehit cenazesine katıldınız, ben bizzat yakınımı şehit verdim acıyı , çığlıkları , kalp sızısını bizzat yaşadım. ama hiç birsi şu an çözüme karşıyım demiyor. yakınımın ailesi dahil barış istiyor ,başka analar ağlamsın istiyor. buradan yazmak çok kolay
Meali de vardi aslinda evet :)
Necati Şaşmaz- Gezi Parkı Basın Açıklaması (Alt yazılı) 12.06.2013 - YouTube
Sehrimizde olan sehit cenazelerine katildim... Duydugum her sehit haberinde icim sizladi. Sanmam ki sehit yakinlari katillerin kirmizi hali ile karsilanmasina tepki vermesin... Hem katledilen sadece askerler degil yüzlerce sivil vatandas da var. Ögretmenler, doktorlar, devlet memurlari vs..
Özgürlügümüz icin direndigimizde terörist olarak damgalandik, polisin tavri terörsit avi. Peki sizin ölen ve sakat kalanlar icin iciniz sizliyor mu? Yoksa ailenizden birisi mi olmali?
kesinlikle yazdıklarınız da samimi olmadığınızı düşünüyorum . elbetteki yakınınızın olması gerekmiyor ama biraz mantık lütfen yıllarca silahla çözülmeye çalışıldı oldumu peki olmadı
buyrun fikrinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?