Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğru demiş ama bir lidere hakaret sözcükleri söylemek yakışmaz ve kötü söz sahibinindir,bunu bilmesi güzel şey :)

Hahha!! Kem söz yazacağıma, kem göz yazmışım.

Allah Ülkemizi kem gözlerden korusun dileği ile bağlıyayım sözü.

artik ne dedigini bilmiyor mu? danismanlarina mi kaniyor? yok sa hepsi kendi iradesi mi?

Gülen sana bahsetti mi bilmiyorum, bir gün bir grup apo bayrakları ve sloganlarıyla alana doğru yürümek gibi bir hata yaptı.

Bir anda etten duvar örüldü çevrelerinde.
Hani canlarını zor kurtardılar desem yeridir.

Kürtler kardeşimizdir, teröristler değil.

Ayrıca ben böyle bir çözüm sürecini neden kabul etmek zorundayım?
Tarihte hiç bir devlet yoktur ki terörü masaya oturarak, ikna yoluyla ve "taviz" vermeden bitirmiş olsun.
Kimi kandırıyorlar?

Binlerce vatan evladı ve şehit anası/ailesi söz konusuyken bu olanlar içimi sızlatıyor.

Senin bahsettiğin ise apayrı bir samimiyetsizlik haklısın.
Madem oturdun masaya çözdün terörü, "neden pkk bayrakları rahatsız ediyor o vakit" diye sormazlar mı adama

necati şaşmazdan sonra koptum,adını duyunca bi gülme geliyor bana tövbee

aslında polat abimiz çok güzel açıkladı; bize nazar değdi ülkecek bi kurşun döktürsek ne eylem kalırdı ne bişey off sinirim bozuldu ya

İlköğretimdeki çocuklarını Milli bayramlara göndermeyenlerin,
20 günde Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti için vazgeçilmez
olduğunu anlamaları sevindirici.

Haha, o kursun dökme ile ilke önce Necati kendisi baslasin, nazar en cok ona degmis :)

Son düzenleme:
demek içiniz sızladı ,kaç tane şehit cenazesine katıldınız, ben bizzat yakınımı şehit verdim acıyı , çığlıkları , kalp sızısını bizzat yaşadım. ama hiç birsi şu an çözüme karşıyım demiyor. yakınımın ailesi dahil barış istiyor ,başka analar ağlamsın istiyor. buradan yazmak çok kolay
varmı çözümünüz buyrun yazın ?

İçimin sızlaması için ailemden birinin şehit mi olması gerekiyor?
Kendi çevrenizle ve ailenizle mi sınırlı sizin bu olaya bakış açınız?

Enteresan ki benim de bu konuda konuştuğum ve görüştüğüm şehit yakınları böyle bir çözümden son derece rahatsız.

Buraya yazmak için veya içimin sızlaması için ailemden şehit vermem ve cenazesine katılmam gerekmiyor.
Tıpkı sizin günlerdir direnişe katılmadığınız, meydanları bizzat gidip görmediğiniz halde fikirlerinizi yazdığınız gibi arkadaşım.

Herkes çözüm ister..Olay çözümün ne şekilde olacağı? Verilen tavizler, çözümü değil; bildiğin teröristlerin kazandığını gösterir..

Ayrıca,keşke olay kuru saçma bir pkk olsa,1hafta da biter! ama olay derin.. israil var, abd var...bop var... var da var.... pkk sadece araç.. neyse........... süreç zaten başlamış,sınırlar çizilmiş...

kesinlikle yazdıklarınız da samimi olmadığınızı düşünüyorum . elbetteki yakınınızın olması gerekmiyor ama biraz mantık lütfen yıllarca silahla çözülmeye çalışıldı oldumu peki olmadı

buyrun fikrinizi alayım

Son düzenleme:
Sehrimizde olan sehit cenazelerine katildim... Duydugum her sehit haberinde icim sizladi. Sanmam ki sehit yakinlari katillerin kirmizi hali ile karsilanmasina tepki vermesin... Hem katledilen sadece askerler degil yüzlerce sivil vatandas da var. Ögretmenler, doktorlar, devlet memurlari vs..

Özgürlügümüz icin direndigimizde terörist olarak damgalandik, polisin tavri terörsit avi. Peki sizin ölen ve sakat kalanlar icin iciniz sizliyor mu? Yoksa ailenizden birisi mi olmali?

bunlardan haberdarım bende bu ülkede yaşıyorum , sizce pkk nasıl bitirilmeliydi lütfen değerli fikirlerinizi belirtir misniz?
ayrıca konuyu ölen ve yaralananlara bağlamışsınız ya kutlarım ben ölen polis ve 4 aylık eşi için üzülüyorum gerisi !!!!!!!

Medcezir den fikir istemissiniz ama cevap vermeden duramadim... Cünkü pkk, din sömürücülügünden öncelikli konum...

Elimizde sinir ötesi operasyon teskeremiz vardi...Neden yapilmadi o operasyon??? Yoksa birisi cikip da bir kac sehit ölmüs ne olacak mi dedi??? okuyunuz lütfen....arastiriniz..

sayin öcalan diye kim ve neden hitap ediyor ögreniniz...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…