Gıcık komşu ve oğlum

Komşuya takmadım zaten parka Bi tek ben götürüyorum çocuğumu mahallede havalar soğudu diye hasta şu an bide

Kusura bakmayın, herşeye bahaneniz var. 4 yaşındaki çocuğu bütün gün evde tutamazsınız. Hava soğuksa kalın giydirip götürürsünüz.

Ayrıca durumumuz yok kreşe gönderemedim diye birşey de yok. Devlet anaokuluna kayıt yaptırsaydınız. Çocuğunuz için aylık 100-150 lira da mı veremiyorsunuz?

Bütün gün evde tutmuyorum zaten dışarı çıkarıyorum ama huzurla oynayamıyo çocuk hem herkesin maddi şartları bir değil malesef teşekkür ederim yorumlarınız için

Bütün gün evde tutmuyorum zaten dışarı çıkarıyorum ama huzurla oynayamıyo çocuk hem herkesin maddi şartları bir değil malesef teşekkür ederim yorumlarınız için

Oturduğunuz apartmanın merdivenini silseniz, evde yapılabilecek ek iş yapsanız o parayı rahatlıkla kazanırsınız.

Çözüm üretmeyip para yok, iş yok demekle çocuk yetiştirilmiyor.

Umarım düşünür ve birşeyler yaparsınız çocuğunuz için.

Selametle.

4 yaşındaki çocuk belediyenin kresine gidebilir yarim gün gidebilir fiyatları da uygun.
Hatta yanılmıyorsam devlet okulundaki anasiniflarina da gidebilir bi araştırdınız mi hiç?

Görümcemin de bi arkadaşı var ikisinin de 2 çocuğu var arkadaşının ilki erkek2. Kız görümcemin ikiside oğlan arkadaşınında iki lafından biri kızım şöyle kızım böyle varsa yoksa kızım diyo ayy bi kere beraber oturduk da ben illlallah ettim

Sizin komşu bence kızını erkek çocukla oynatmak istemiyo olabilir var öyle zihniyetler
Oğlunla beraber oyna kız gelirsede kızın geliyo ben çocuğuna git mi diyeyim de geç ayy çok sinir oluyorum şöyle kadınlara koruma işini abartıp arkadaş edinmesine bile karşı çıkıyolar

bakın uzun uzun yazdığınız metindeki asıl olay bu

burada da en önemli kelime yola götürmek

kadın çocuğu kız olduğu için falan sakınmıyor böbürlenmiyor da çocuklar yola gitmesin diyor

oğlunuzu da geri getirmeye çalışıyor koruyor tehlikelerden

o gidince arkasından gidiyor demesi de olağan

bizim çocuklar büyük arkalarından küçükler gidince tehlikeli yerlere biz büyük çocuklarımıza diyoruz ki başka oyunlar oynayın bakın onlar küçük zarar görürler diye

çocuğu bağlayamam vs demişsiniz de yola da gitmesin engelleyin bri zahmet

kusura bakmayın ama ben buradan bakınca gıcık komşu değil de biraz rahat bir anne görüyorum

bana da erkek anaları böbürlenir gibi geliyordu,denk gelmedim ama algı işte. ben kızımla böbürleniyorum orası ayrı

Aynen de onun gıcıklığı bize karşı ve yandaki de erkek oynatıyo

Ama bizim mahalleden araba bile nadir geçer hem ben bakıyorum sürekli herşeye tamam çocuğumla oynamasına da izin vermiyo kızının

Bu kadın kızını benim oğlumla oynatmak istemiyor kısaca
Senin yerinde olsam güzel bir kek yaparım kadına giderim karşılıklı birbirimizi yanlış anladığımızı oğlumun kızını çok sevdiğini oyun oynamak istediğini söylerim. Dışarıda oynarlarken de gözümü oğlumdan ve kızından ayırmadığımı başlarına birşey gelmesine müsaade etmeyeceğimi söylerim .

Bilmiyorum kendini daha da çok kıymete bindirir havalanır gibime geliyo

Parka götürün sıkı giyinin ve o oynarken diğer annelerle tanışıp arkadaş olun o da siz de insana karışin.

Ama bizim mahalleden araba bile nadir geçer hem ben bakıyorum sürekli herşeye tamam çocuğumla oynamasına da izin vermiyo kızının

İlk yazdığınızda oynatmıyor demiyorsunuz ki yolun o tarafa gitme demiş sizinkine, sen gidince o da geliyor demiş

Oyun oynatmıyor değil de onun uygun görmediği oyunu oynatmıyor sanki

Açıkçası bağlayamam çocuğu, ne yapayım o çağırmıyor senin kızın peşinden gidiyor gibi bir cevap sonrası ben de oynatmazdım ve gıcık komşu kategorisinde olurdum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…