- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Yok kiDevlet kresine yazdirmayi düsünmezmisiniz :)
Ama benim çocuğuma bağarıyo napaaydımbence sizin sözlerinizde de hata var.
bağırdığını okumadım ben konuda.Ama benim çocuğuma bağarıyo napaaydım
İşte oğlum bisiklet sürerken bağarıyo dön diye kızı da gidiyo diyebağırdığını okumadım ben konuda.
İşte oğlum bisiklet sürerken bağarıyo dön diye kızı da gidiyo diye
Nasıl yok mutlaka devlet kresi vardir nerde yasiyorsunuz? Imkaninizmi yok anlamadim ?Yok ki
İlçede ve çok ücra mahallesindeNasıl yok mutlaka devlet kresi vardir nerde yasiyorsunuz? Imkaninizmi yok anlamadim ?
İşte oğlum bisiklet sürerken bağarıyo dön diye kızı da gidiyo diye
Uzerini sıkıca giydirirseniz hicbiseycik olmaz Allahin izniyle.En güzeli park zaten
Ya beni yanlış anlayan anlayana rahatlık bilmem ne olay nereye çekildi tamam her konuda ben haksızımYola doğru hem de bisikletle mi gidiyordu
Ben sizdeki rahatlığa pes diyorum
Az araba geçer diyorsunuz da ya birisi hızlı geçerse ya bisiklet devrilir de çocuk çekilemezse
Kadın yola gitme demiş sen gidince kızım da peşinden geliyor demiş
Oğlum sizinkinin iki katı yaşında peşinden küçükler gitmesin diye ben diyorum yola doğru gitme diye ne var bunda
İnşallahUzerini sıkıca giydirirseniz hicbiseycik olmaz Allahin izniyle.
Anlayan anladı kendi adınıza konuşun teşekkürlerhanımefendi kusura bakmayın ama ne derdinizi anladık ne ne demek istediğinizi
Ya beni yanlış anlayan anlayana rahatlık bilmem ne olay nereye çekildi tamam her konuda ben haksızım
Benim akrabam yok burda eşiminkilerde var ama yok gibiCocugunuzla yasit olan akraba cocuklari yok mu? Onlar la samimi olun cocugunuz da tek bir kisiye bagimli kalmis olmaz bu sayede
Maalesef arkadaşı yok ve canı sıkılıyorTam anlamadım kim kimin çocuğunu istemiyor falan ama kısaca oğlunuza başka arkadaş mı yok ya ne takıyosunuz o komşuyu, görmezse unutur o da o kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?