Gıcık komşu ve oğlum

İşte oğlum bisiklet sürerken bağarıyo dön diye kızı da gidiyo diye

Yola doğru hem de bisikletle mi gidiyordu

Ben sizdeki rahatlığa pes diyorum

Az araba geçer diyorsunuz da ya birisi hızlı geçerse ya bisiklet devrilir de çocuk çekilemezse

Kadın yola gitme demiş sen gidince kızım da peşinden geliyor demiş

Oğlum sizinkinin iki katı yaşında peşinden küçükler gitmesin diye ben diyorum yola doğru gitme diye ne var bunda

Ya beni yanlış anlayan anlayana rahatlık bilmem ne olay nereye çekildi tamam her konuda ben haksızım

Ya beni yanlış anlayan anlayana rahatlık bilmem ne olay nereye çekildi tamam her konuda ben haksızım

Bakın olay her konuda haksızım vs değil ki

Farklı bakış açıları var burada

Bir kısım dedi ki uzak dur boşver kadını ve kızını

Bir kısım dedi ki yola gitme demiş ne var bunda

Siz haklı da olabilirsiniz ama biz yazılana göre yorum yapıyoruz

Bir durup düşünün siz haklı da olsanız bir de bizim baktığımız pencereden bakın

Ha istemiyorsanız kadınla görüşmeyin ama sizinle herkesin aynı düşünmesini de beklemeyin

Cocugunuzla yasit olan akraba cocuklari yok mu? Onlar la samimi olun cocugunuz da tek bir kisiye bagimli kalmis olmaz bu sayede

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler komşumla konuştum benimle bi probleminin olmadığını sadece kızının yolda oynamasını istemediğini işten yorulup gelip arkasından koşmak istemediğini söyledi

Tam anlamadım kim kimin çocuğunu istemiyor falan ama kısaca oğlunuza başka arkadaş mı yok ya ne takıyosunuz o komşuyu, görmezse unutur o da o kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…