• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıcık oldum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadasım 32 yasına girdi.Araba aldı.Borcunu ödüyor.3 yılı kaldı.Sevgılım dügüne harcanan parayı gereksiz buluyor.Ama ben dügün istiyorum ileride.Bugün kavga etme sebebimiz kardeşi..Kardeşi 27 yaşında.1600 e çagrı merkezinde çalışıyor.Üniversiteyi 4 e tamamlamaya çalışıyor.Şuan bedelli askerlik çıktı ya ailesi destek olucak 20 bin kadar askere gitmeyecek.Ailesi de babası ev kredisi ödüyor.Annesi 2 3 aya emekli olucak.Ben de üniversiteyi 4 e tamamlasın o paraya araba alsın günah dedim.En son da bundan sonra dügün salonu şu bu gereksiz deme o parayı veriyorsan bu para hiç koymaz dedim.Bu yüzden sinir oldum.Birdaha sana birşey anlatmuyacagım dedi.Gıcık oldum ailesine de.Madem para buluyolar sevgılımın kredısını ödesınler bız de evlenelım.Neymıs askerden gelınce düzgün iş bulamazmış.1600 alıyo çocuk.3 bin falan alsa anlarım...

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın ailesine karşıma hakkınız yok. Mantıklı ya da mantıksız onlari ilgilendirir. Birgun aile olursanız firinizi belirtirsiniz sadece. Düğün konusunda ise düğün yapmak hakkınız ama ortak noktayı bulmak lazım. Sade daha az masraflı bir düğüne ikna olması gerek.

düğün istiyorum dediğin erkek tarafının düğün yapmasını mı bekliyorsun, masrafa ne kadar ortak olacaksın?

ailenin iç meselelerine karışma hakkın yok ki. çok saçma geldi bana tavrın. isterlerse kredi çekip sokağa saçarlar. seni ilgilendirmez. düğün istiyorum diyosan iki kişi elini taşın altına koymalı, sen ve sevgilin.

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınızın ailesine karşıma hakkınız yok. Mantıklı ya da mantıksız onlari ilgilendirir. Birgun aile olursanız firinizi belirtirsiniz sadece. Düğün konusunda ise düğün yapmak hakkınız ama ortak noktayı bulmak lazım. Sade daha az masraflı bir düğüne ikna olması gerek.
Dügünü en kötü ortak yapıcaz kına gecesı falan.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa buna da yapsınlar.Sankı 1 yılda 20 bın kazanabıkecekte

D
düğün istiyorum dediğin erkek tarafının düğün yapmasını mı bekliyorsun, masrafa ne kadar ortak olacaksın?

ailenin iç meselelerine karışma hakkın yok ki. çok saçma geldi bana tavrın. isterlerse kredi çekip sokağa saçarlar. seni ilgilendirmez. düğün istiyorum diyosan iki kişi elini taşın altına koymalı, sen ve sevgilin.
Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırler

D

Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırler

Bence ailesi gayet de güzel düşünmüş. Askerlik yapmayı kolay sandın herhalde sen? Ayrıca evlenmek istiyorsanız ailelerden beklentiniz olmaması gerektiğini bilmeniz lazım. Evet, erkek kardeşine yardım ediyorlar ama demek ki onun sevgilinize göre daha dezavantajlı olduğunu düşünüyorlar. Bence başkalarının düşüncelerine ve yaşama biçimlerine saygı duymalı ve sizi ilgilendirmeyen konular hakkında yorum yapmamalısınız.

Ailesi kendi kazandıkları parayı nereye nasıl harcayacaklarını size mi sormalıydılar? Bu konuda fikir belirtme haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde, valla şaşırdım. Evlatlar arasında haksızlık olur olmaz, orası da onları ilgilendirir. Bu konuda bir rahatsızlığı varsa, erkek arkadaşınız ailesiyle kendi arasında halletmeli mevzuyu. Yani aile içi meselelerine bu kadar karışmanız, bir de bu sebeple tavır koymanız çok ayıp geldi bana. Bir de erkek kardeşinin ne yapacağına, araba alması gerektiğine de karışıyorsunuz. Yav cidden soruyorum, şöyle bir sakin kafayla düşünün, ayıp değil mi bunlar?

Madem uzatmak istiyor devam etseymiş okuluna neden etmemiş? 6 ay yapar bitirirdi. Bu bedelli ailesi, düzgün işi olanlar için aslında. Asgari ücretle çalışıp işimi kaybetmek istemiyorum demek komik. Bildiğiniz YALAN. Korkuyor itiraf edemiyor.

Madem sizin sevgiliniz krediyi kendisi ödüyor o çocuk neden ödemiyor ? Ki çocuk diyorum ama en az 26 yaşında. Acil, önemli bir şey olsa anlayacağım. Aile size 20.000 TL çekip destek olsa daha mantıklı. Ortada bir eşitsizlik var. Bunu açıklayabilirsiniz inatlaşmadan.

Bunun için de sevgilinizin düğün istemesi gerekiyor. Asıl önemli nokta. Adamın ailesinden size ne diyenler "düğünde bir iğne görmedim" diye şikayet ediyorlar. Bir şeylere gözünüzü açmışsınız aslında. Bu adamın sizle evlenmek gibi bir planı olduğunu hiç sanmiyorum ayrıca. Oyalıyor filan olabilir. İsteme, söz yapalım gibi konuşmaları oldu mu? Ciddi ciddi evlilik istediğini söyledi mi? Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

bence askerlikle düğün bir değil.ailesinin askerlik yapacak çocuğu düşünmesi öncelikli olarak bana normal geldi.evlenen iki insan kendileri para biriktirip bütçelerine göre birşeyler yapsınlar.düğünü bende gereksiz buluyorum ama bir taraf istiyorsa yapılmalı elden geldiği kadar.bence senin sevgilin evlenmeye pek hevesli değil.ailesini sorgulayacağına önce sevgilinin niyetini sorgulamalısın.ailesi parasını istediği gibi harcar bu sizi hiç alakadar etmez.

Erkek arkadasım gıdıp 15 ay yaptı.O 4 e tamamlarsa 5 bucuk ay yapacak.Ondan bıle kacıyor.Emınım aılesı ona ılerıde dugun falan da yapacak.Bencede daha dezavantajlı

Erkek arkadasım gıdıp 15 ay yaptı.O 4 e tamamlarsa 5 bucuk ay yapacak.Ondan bıle kacıyor.Emınım aılesı ona ılerıde dugun falan da yapacak.Bencede daha dezavantajlı

Erkek arkadasım 32 yasına girdi.Araba aldı.Borcunu ödüyor.3 yılı kaldı.Sevgılım dügüne harcanan parayı gereksiz buluyor.Ama ben dügün istiyorum ileride.Bugün kavga etme sebebimiz kardeşi..Kardeşi 27 yaşında.1600 e çagrı merkezinde çalışıyor.Üniversiteyi 4 e tamamlamaya çalışıyor.Şuan bedelli askerlik çıktı ya ailesi destek olucak 20 bin kadar askere gitmeyecek.Ailesi de babası ev kredisi ödüyor.Annesi 2 3 aya emekli olucak.Ben de üniversiteyi 4 e tamamlasın o paraya araba alsın günah dedim.En son da bundan sonra dügün salonu şu bu gereksiz deme o parayı veriyorsan bu para hiç koymaz dedim.Bu yüzden sinir oldum.Birdaha sana birşey anlatmuyacagım dedi.Gıcık oldum ailesine de.Madem para buluyolar sevgılımın kredısını ödesınler bız de evlenelım.Neymıs askerden gelınce düzgün iş bulamazmış.1600 alıyo çocuk.3 bin falan alsa anlarım...

pardon da sana ne aile işlerinden? her koyun kendi bacağından asılır. düğün istiyorsan çalış kazan yap kendin. herkes davulla zurnayla düğünle dernekle evlenecek ve bunu isteyecek diye bir kaide yok. erkek arkadaşını ve ailesini kendi kalıplarına sokmaya çalışıyorsun. sen de varsındın bi 30 yaşında, koskoca insansın birilerinden bir şey bekleyeceğine kendine güven.. aklı olan kimseden çöp beklemeden evlenir diyeceğim bu kadar.

Kardeşim, yorumuma alınma ama o aileye gelin gidip de insanların ömrünü tüketme. Daha sevgiliyken bu kadar karışıyorsan içlerine girdikten sonra düşünemiyorum. Ailesinin hangi çocuğa ne kadar harcama yapacağı veya yapıp yapmayacağı dış kapının dış mandalı olarak sizi asla ve kata ilgilendirmez...

Siz O ev için tehlikeli bir gelin adayısınız umarım erken fark ederler.
Gerçekten dışarıdan bir göz ile şu yorumlarınızı okursanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
Allah korusun siz ve sizin gibilerden

Back
X