- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Evlılık ıstıyor emınım.Sevgılım kendıne araba aldı bu yuzden kredı ödüyor.Ama sanki diger kardesını daha cok kayırıyorlar.O 20 bıne bıze dugun esya falan yapabılırler sonucta.Sanki6 ay yapsa 6 ayda 20 bın kazanabılecek mı.Hem alt tarafı cagrı merkezı.Sanki iş bulamıycak.Yaşı da 27 daha her yerde iş bulur ama her işte calısamaz emınım.Ortada bir haksızlık var.Erkek arkadasım aılesınden desteksız evlenmek ıstıyor.Ama heo destekler kardesıne gıdıyorMadem uzatmak istiyor devam etseymiş okuluna neden etmemiş? 6 ay yapar bitirirdi. Bu bedelli ailesi, düzgün işi olanlar için aslında. Asgari ücretle çalışıp işimi kaybetmek istemiyorum demek komik. Bildiğiniz YALAN. Korkuyor itiraf edemiyor.
Madem sizin sevgiliniz krediyi kendisi ödüyor o çocuk neden ödemiyor ? Ki çocuk diyorum ama en az 26 yaşında. Acil, önemli bir şey olsa anlayacağım. Aile size 20.000 TL çekip destek olsa daha mantıklı. Ortada bir eşitsizlik var. Bunu açıklayabilirsiniz inatlaşmadan.
Bunun için de sevgilinizin düğün istemesi gerekiyor. Asıl önemli nokta. Adamın ailesinden size ne diyenler "düğünde bir iğne görmedim" diye şikayet ediyorlar. Bir şeylere gözünüzü açmışsınız aslında. Bu adamın sizle evlenmek gibi bir planı olduğunu hiç sanmiyorum ayrıca. Oyalıyor filan olabilir. İsteme, söz yapalım gibi konuşmaları oldu mu? Ciddi ciddi evlilik istediğini söyledi mi? Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.