- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
ne yaptın kuzum adamların parfümleri bile odunsu kokular diye geçiyoYahu kızlar bu erkekler neden odun !
Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.
Hic yok mu şöyle romantik kadin ruhundan anlayan ince zarif konusan adamlar.
Yada buna bir cozum bulan.
Yok canım malesef.hepsi öküzbaş...
ne yaptın kuzum adamların parfümleri bile odunsu kokular diye geçiyo
erkeklerin hepsi bir acayip yahu anlayan beri gelsin. bir de utanmadan kadınları anlamakla ilgili kitap çıkarıyorlar
yaa parfüm sektörü bile çözmüş bu öküzleriHiç sorma
Çözüm gayet basit. Ayrılmak... Bak ben eşimi 6 sene önce odun olduğu için terk ettim. 180 Derece döndü... En azından canım cicim modunda. İlk flört ettiğimizde bir tatlı söz çıkmazdı ağzından.Yahu kızlar bu erkekler neden odun !
Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.
ya yüzüne söylüyosun napiyim ben böyleyim diyorlar senin benim değersizliğimizle alakası yok ruhları ormantik ha romantikte var arkadaşın dediği gibi kıymet bilmez odun hatunlara düşüyorlar
yaa parfüm sektörü bile çözmüş bu öküzleri
ee nede olsa kadınlar çiçektirBizim parfümler cicek bocek esansi bunlarin ki bilmem ne etkisi :)
var aslındaYahu kızlar bu erkekler neden odun !
ya biz erkekleri çözemiyoz erkekler bizi ne olacak bu işin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?