GICIK OLUYORUM !

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Yahu kızlar bu erkekler neden odun !
Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.
Hic yok mu şöyle romantik kadin ruhundan anlayan ince zarif konusan adamlar.

Yada buna bir cozum bulan.

ne yaptın kuzum adamların parfümleri bile odunsu kokular diye geçiyo

erkeklerin hepsi bir acayip yahu anlayan beri gelsin. bir de utanmadan kadınları anlamakla ilgili kitap çıkarıyorlar

ya yüzüne söylüyosun napiyim ben böyleyim diyorlar senin benim değersizliğimizle alakası yok ruhları ormantik ha romantikte var arkadaşın dediği gibi kıymet bilmez odun hatunlara düşüyorlar

Çözüm gayet basit. Ayrılmak... Bak ben eşimi 6 sene önce odun olduğu için terk ettim. 180 Derece döndü... En azından canım cicim modunda. İlk flört ettiğimizde bir tatlı söz çıkmazdı ağzından.

ya yüzüne söylüyosun napiyim ben böyleyim diyorlar senin benim değersizliğimizle alakası yok ruhları ormantik ha romantikte var arkadaşın dediği gibi kıymet bilmez odun hatunlara düşüyorlar

Aynen sen çözmüşsun :) Ben böyleyim napayim diyor rahatlar bi kere biz 7 takla atiyoruz resmen

var aslında
mesela benim adam
kuşum, uğur böceğim, güzel karıcığım diye başlar sayar da sayar
ben de ona tek söyleyebildiğim güzel söz olan "canımmm" derim
bu hikayenin odunu benim ya
çok söyleme sen
öyle az söylemeye başlayınca insan bi noluyo yaa ben de bişeyler yapıyım bari sevgilim benden soğudu diye kendine geliyo insan
ama bu geçici çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…