GICIK OLUYORUM !

Ayy kizlar toplanin buraya odun kizi bulduk.

Ben deli olurum guzel soz soylicem diye icimden de gelir ama tek kelime aşkım. Baska sey çıkmaz agzindan. Nasil bir duygu erkegin boyle yapması :)

Hepinizin kafasında bir romantik erkek profili var ve sevgililerinizden eşlerinizden kalıba girip o erkek olmasını istiyorsunuz. E olmuyor doğal olarak. Ama siz beklentilerinizle oyalanırken o adamların kendi tarzlarında yaptıkları incelikleri görmüyorsunuz. Biraz kendinizde de arayın sorunu.

Ayy kizlar toplanin buraya odun kizi bulduk.

Ben deli olurum guzel soz soylicem diye icimden de gelir ama tek kelime aşkım. Baska sey çıkmaz agzindan. Nasil bir duygu erkegin boyle yapması :)

ne yalan söyliyim egosunu okşuyor insanın
eşim sağolsun duygularını belli eden, sevgisini sık sık ifade eden bi insandır da... işte benim gibi odununa denk geldi.
ben eskiden seni seviyorum dediğinde teşekkür ederim derdim :/
allahtan geçen yıllarda biraz yontuldum da şimdi "ben de" diyorum

Ben olacam yerlerde sürünürum herhalde :) Bende seviyorum ölüyorum diye :)
Alışık değiliz yaşamadık bilemiyoruz :)
Senide eminim benim gibi çoğumuz kiskandi

Şimdi siz ne olsun istiyosunız bi söyleyin bakim belki size göre benimkide odundur yok la şaka şaka odun falan değil

Başlangıç olarak konuşma sirasinda geleneksellesmis sozcugun disina ciksin :)
Balim cicegim böceğim desin bu bile yeter :)
Var mi sence çözümü

Seni kendime çok benzetiyorum ben zeytincan. Kardeş miyiz acaba?

Benim eşim moduna göre davranır. Yapmacık olmayı sevmediği için yani sirf ben bozulmayayim diye romantik filan olmaz.eğer canını sıkan herhangi birşey yoksa sarılır öper şakalaşır filan..ama yinede öyle çok romantik konuşmalar yapmayı sevmez.
Yarim odun benimki..

Ya sende niye simdi bizi haşladin ama
Şurda iki fiskos yapmiyam mi
Zaten erkekler anlamıyor bizi

Dili nasil peki iyi laf yapar mi romantik seyler bilir mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…