GICIK OLUYORUM !

Ay valla romantik olanı da dozunu ayarlayamıyp cıvık cıvık oluyo sonra yada alışılmışın dışında olunca bünye daha bağışıklık kazanmamış oluyo ya agır geliyo:)))

Böyle olmak lazim kizlar Teyzeme bak :)

Seni seviyoruma cevap olarak genelde dogru tercih derim
Ben de agir odunumdur ama karsimdaki odunluk yapinca hoslanmam cunku dengesizlik

Lafa söze bakma canım, davranışlara bak. O özellikle başlangıçta ağzı güzel laf yapanlar, bin bir romantiklikle kalp kazananlar - istisnalar olsa da - "genelde" yavaş yavaş bir öküze dönüşüyor. aldanma öylelerine çok..
Huzurunuz var mı, beraber iyi vakit geçiriyor musunuz, sana bakarken gözleri güzel güzel bakıyor mu, uyumlu musunuz, sana karşı nazik mi, kabalık etmemeye çalışıyor mu, kalbini kırarsa (ama böyle meselelerle değil gerçekten kırarsa) özür dileme erdemine sahip mi, önemli olan bunlar ve benzeri şeyler.. bunlar varsa ara sıra da olsa birkaç tatlı söz yeter, fazlasını çok arama. Huzurunuzu kendi elinle bozma. Hem doğal olsun ilişkiniz, olmadığı gibi biri gibi davranmaya çok zorlama derim kimseyi, içinde yoksa yapmacık mı olsun adam

Agzina eline yüreğine saglik canim ♥
Evet her cümlene katılıyorum doğallık olsun sevsin yeter yapmacıklara gerek yok inanir misin bazen kızıyorum ediyorum kendimce gıcık da oluyorum ama cok seviyorum :)
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun ayri dusurmesin ♥

Neticede herkes kendi gibi sever, en güzeli de budur Siz de hep bir ömür mutlu olun e mi

Erkeklerin normalde hiç romantik filan olmadığına, sadece belki ilişkinin başlarında daha tatlı davrandıklarına inanıyorum.Sonrası için her zaman böyle olan bi adamı ne duydum nede gördüm valla.

Bende biraz odunum galiba ya.
Hayatimda biri oldugundan degil, ama zamaninda zorlandim.
2 senelik iliskim vardi.
Aliskin olmadigimdandi, ilk iliskimdi.
1 bcuk sene sonra ancak acilabildim.
Sevgi sozcuklerinde uretgen olabildim.
Ama bence odunluktan terfi ediyodum ya, gidisat iyiydi egerki bi kac sene daha ilerleseydik.

Ilerde evlilik nasip oldugunda bence git gide toparlarim. Ama sunuda soyluyum her dk ask bocegi olmayi sevmiyorum acikcasi.
Mesela evlendgimde kocamla kahkahalar atiyim, ask sozcuklerinden iyidir. Tabi yine bi kadin olarak arada sirada isterim o ask sozcuklerinden.
Genel olarak duygusallik ve romantizmi cok sevmem.

allah iyiliğni versin ben çözdüm buldum gibi adama bilinç altı operasyonu yapıyorum beğendiğim bişey varsa onu ballandıra ballandıra anlatıyorum sonra aa bi bakıyorum almş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…