- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Anlamaz okuz ne anlar??!!camış
Benim kocam var seni seviyorum dediğimde sorduk mu ya da ee napabilirim senin için deyip gülüyor
Sağol canisi..konuda yazdığın şeyleri takma kafana hiç. .erkeklerin çoğu odun..yalnız değilsin yani..bizimlasinAkıllı bıdık seni
Sağol canisi..konuda yazdığın şeyleri takma kafana hiç. .erkeklerin çoğu odun..yalnız değilsin yani..bizimlasin
Seni seviyoruma cevap olarak genelde dogru tercih derim
Ben de agir odunumdur ama karsimdaki odunluk yapinca hoslanmam cunkudengesizlik
Çünkü kadir kiymet bilmemezlik
Yahu kızlar bu erkekler neden odun !
Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.
Hic yok mu şöyle romantik kadin ruhundan anlayan ince zarif konusan adamlar.
Yada buna bir cozum bulan.
Lafa söze bakma canım, davranışlara bak. O özellikle başlangıçta ağzı güzel laf yapanlar, bin bir romantiklikle kalp kazananlar genelde yavaş yavaş bir öküze dönüşüyor. Huzurunuz var mı, beraber iyi vakit geçiriyor musunuz, sana bakarken gözleri güzel güzel bakıyor mu, uyumlu musunuz, sana karşı nazik mi, kabalık etmemeye çalışıyor mu, kalbini kırarsa (ama böyle meselelerle değil gerçekten kırarsa) özür dileme erdemine sahip mi, önemli olan bunlar ve benzeri şeyler.. bunlar varsa ara sıra da olsa birkaç tatlı söz yeter, fazlasını çok arama. Huzurunuzu kendi elinle bozma. Hem doğal olsun ilişkiniz, olmadığı gibi biri gibi davranmaya çok zorlama derim kimseyi, içinde yoksa yapmacık mı olsun adam
Agzina eline yüreğine saglik canim ♥
Evet her cümlene katılıyorum doğallık olsun sevsin yeter yapmacıklara gerek yok inanir misin bazen kızıyorum ediyorum kendimce gıcık da oluyorum ama cok seviyorum :)
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun ayri dusurmesin ♥
allah iyiliğni versinAaaaa aynı benimki..bir çiçek bir kart filan işte o kadar. .birde utanmadan ne alayım bilemedim sorry der odun.en son ısrar ettim.git bana seksi bir gecelik al bakalım zevkin nasılmış dedim.
Gitmiş kırmızı saten paçalı don kilikli bir donla üstüne askılı acayip birşey almış. Birde yetmez gibi tüylü kırmızı topuklu terlik..
Fena değildi ama benim tarzım değildi ki..patates çuvalı gibi oldum onu giyince. .
ayıcık alırALah aşkına neler alir hediye olarak :) bir sonuca daha varicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?