X:
-sana bir şey söyleyeceğim ama söz ver kızmayacaksın.
ben:
- söyle
X:
-yok söz ver sen kızmayacağına
ben:
-ya sen bi söyle
X:aa valla yok belli ki kızacaksın vazgeçtim söylemeyeceğim.
işte bundan nefret ediyorum cinayet sebebidir benim için.
ömer:
-günaydın canım
ben:
- günaydın canım
ömer:
-hani dersten çıkınca beni arayacaktın
ben:
-unuttum yavrum başım kalabalıktı
ömer:
-kim vardı ?
sanki başımda dershanede kim olacak öğrencilerimden başka uyuz oluyorum her gün tekerrür ediyor bu diyalog
Y öğrencinin velisi:
-hocahanım ne dersiniz benim oğlan bu sene sınavı başarır mı?
ben:
-umulur ki kazansın gayret ediyor Y.
Y öğrencinin velisi:
-e canım sen az çok bilirsin bu çocuk kazanır mı kazanmaz mı?
gibi kehanetlerde bulunmamı ısrarla isteyen velinin sıkıştırmasına gıcık oluyorum.
kişiler:ibrahim tatlıses,lerzan mutlu,ebru gündeş,ceylan ..........
ünsüzlerden gıcık olduklarım:stajyerim olan erkek çocuğu,patronum dershane sahibi.kocamın arkadaşı erhan,yakınımdaki bir markette çalışan çok bilmiş kasiyer genç kadın
uzar gider
Akrabalarimin hepsine gicik oluyorum cünkü hepsini anladim artik, verdigmiz sürece iyidik seviyorlardi bize ne zaman maddi yardim kesildi sevgi ilgide bitti.naniknanik
Birde bir bakisla bütün dünya kadinlarini elde edecegini sanan erkeklerden nefret ediyorum ayyy iykk yine midem bulandikafamçokkarıştı
BENİM HİSLERİMİ DE DİLE GETİRMİŞSİN SAĞOL VALLA CANIMMM a.s.''Bunu yeni mi aldın? Kaça aldın?''
(Bir kere üzerimdekini beğendiysen , üzerindeki çok güzelmiş nerden aldın diye sorabilirsin. Bunu yeni mi aldın kaça aldın sorusu bana art niyet izlenimi veriyor.Cevap olarakta sana ne demek istiyorum.Ki birde bunu soran 55 yaşındaki kaynanamsa! Ne yapıcaksa , 25 yaşındaki geininin giydiğini mi giyicek nedir , gerçi 50 bedeni yoktur giydiğim giysilerin)
Kaynanama gıcık değil tilt oluyorum.
Çok ve boş konuşan kadınlara gıcık oluyorum.
Her ortamda gerginlik yaratmak isteyen memnuniyetsiz tiplere gıcık oluyorum.
niye hiç gelimiyonuz deyip te benim gelmeme fırsat vermeyen hafta bir damlayanlara gicik oluyom bırak izin versen gelecemde demi ama...İŞİNEgelince selam verenlere alo diyenlere,,,, bide canım sıkıldı senle bi oturayım diyenlere yav belki benim de canım sıkkın sen iyice sıkıyon ama onu düşünmüyo bazıları işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?