Gicik Ve Sinir Olduğunuz hareketler, sözler, kisiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normalde gıcık olduğum kelimeler çok ama ben en gıcık olduklarımı yazıcam..kız lafı beni gıcık etmez deli eder.bn konuşurken benim konuşmamı tekrar edenlerede sinir olurum...

Biz kadınız nüfus hanesinde vs.görebilirsiniz:))ispatı var:)) kadın cinsiyetiyle doğduk.Sonradan birileri kadın kelimesinden çok iğrenmiş veya utanmış olacakki,cinsiyet belirten ,erkeğin karşılığı olan bu kelimenin yerine, yapay ,çalıntı bir kelime bulmuş:)) kadınız ve kadın olmak güzeldir.Gururla "ben kadınım "diyeceksiniz.
Bayan sonradan uydurma bir şey bir de yayarak seslenilmiyor mu daha gıcık bir kelime oluyor:)Hanımlar mı daha iyi ,yoksa bayanlar mı? kimi bayıyoruz ,kime baygınlık getiriyoruz ? :)) Kadın ,hanım daha iyi buradan devam edelim:)) a.s.

............................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Kiz kelimesine gicik oluyorsunuz hmmmmm:uhm:

Bence kizlarin birbirine sürekli geyik muhabbeti yapip oglum kocum demesi daha itici yada sundan elektrik aldim aramizda hic elektrik yokk ne elektrigi ya eskiden hoslandim begendim denirdi...

Helede yeni yetisen kizlarda bunu cok fark ettim lafaelcim üstüne alinma ama durmadan konusmalari belirli kitlelere baglamak cok sacma geliyor bana cingen gibi köylü gibi konusma falan bunlar bir tür sive sayilir bu toplumlarin konusmalari böyle zaten

Son düzenleme:
özgürce ben bir kız bayanım :1closedeyes:
maruza varsa cikisa gel burda depüsmek yasak kadın :roflol:

Kız bayan :roflol::roflol: ne olacak canım gelirim çıkışa ama, çok ayıp insan hiç teyzesiyle depüşürmüüü :icecream:

Bir kelime duyuyoruz onun peşinden gidiyoruz topluca haklısın .Elektrik icad oldu, mertlik bozuldu:roflol::roflol:
Ayrıca çok doğru bir noktaya parmak basmışsın ,olumsuz şeylerde ,bir topluluğu ,bir ırkı vs. örnek vermek o toplumu yada ırkı incitici bir şeydir. Yalnız yeni yetmelerde değil , toplumun genelinde yaygın olarak görülür.İnsanlar çoğunlukla alışagelmiş oldukları bu davranıştan, kimsenin rahatsız olabileceğini düşünemezler.Niyet kimseyi üzmek, kırmak,incitmek olmasa da sonuç bu malesef.
Sanırım bu konu bizleri düşünmeye itiyor, sevdim bu konuyu ben:))

kızların birbirlerine abi demesine.. samimiyetim olmayan insanların güzelim, gülüm demesine.. kısacası yılışık ve saygısız tüm kelimelere sinir oluyorum

naber kız(nefret ediorum bu kelimedenn çok basit gelio )
annemgil amcamgil vs.sonuna gil eki getirilmesini çok saçma buluorum gilin hiç bi anlamı yok çnkü
şimdilik bunlar aklımageldi

en gıcığı samimiyetimin olmadığı insanların güzelim demesi
daha çok mağaza görevlileri yapar bunu.
ben de üstüne basa basa güzelim diye karşılık veririm.
ve tabii ki kızım.bunu da erkekler yapar.
ciddi bi mevzuda.bak kızım diye başlarlar lafa :roflol:
ve kadınların birbirlerine abi demeleri :roflol:

La,Lan Karı bu tarz kelimelere
Ve bazı insanlar bir ortama girdiğinde yapmacık konuşurlar.Dillerini kırarlar güzel konuştuklarını zannederler türkçeyi katlederler ya o tarz kelimeler delirtir beniKötü Kazen

Miyavlayarak konuşmak moda oldu sahi :)) Kelimeler yuvarlanıp gidiyor ağzın içinde:))

içinde küfür barındıran her konuşmaya gıcık olurum.
gıcık kelimesine gıcık olurum.
birde yapmacık olan her harekete her konuşmaya,gülmeye,ağlamaya...

en gıcık oldugum tahammülümün olmadıgı kelime sen bilirsin nasıl kullanılırsa kullanılsın bebeğim lafına yavrum lafınada gıcık olurum he bide her önüne gelene güzelim diye yayvan yayvan söylnmesine

ben de bişey söyliycem denilim neyse boşver denmesi. ısrarlara rağmen söylenmemesi

insanlar arada telefonlarının çaldığını duymayabilir değil mi? Ama benim de en gıcık olduğum şey "Aradım ama açmadın" tövbe tövbe duymamış olamaz mıyım?

birinin emir vaki yapması mesela: "cumartesi oraya gidiyoruz sizde geliyorsunuz, reservasyon tamamdır" ya bi sor dimi belki benim başka planım var? benim adıma plan yapanlara sinir oluyorum

evi arayip bizi bulamayanlar sonradan tekrar arayip bugün seni kaaaaaç kez aradım nerdeydın? demesi. Sanane dememek için zor tutuyorum millete hesapmı verecem ya ben

ay üstündeki çok güzelmiş nerden aldın aynisini bende alayım diyenlere sinir oluyorum

sen bu aralar kilomu aldın?

işyerimde bi arkadaş var onun her lafına sinir oluyorum zaten. Ne derse desin sinir ediyor.

bigün önce fönlü gelirsem işe ertesi gün gelmeyince aaaa fönün bozulmuş yoksa şeymi yaptın kıızzzz onun içinmi banyo yaptın. Boğasım geliyor

nereye gidiyorsun?

erkenden yatmiş isem ve biri aradiysa ertesi gün aaa sen tavukmusun gerçi tavuklar bile senden sonra yatıriyor hehheee esprisine gicık oluyorum

daha neler var neler

nereye?
sinemaya?
ay ne isiniz var sinemada bide para veriysnz acin tv yi izleyin!!!!!!!!

bugun kiyafetim nasil olmus? diye sormusum gibi hakkimda yorum yapanlara.......

misafir gelince ortadan kaybolan cayci kadina....

daha cok varda aklima gelince yazarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…