B
BAHARYAGMURU
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nazberen
-
EVET GENELDE BUNU BENİM KAYNANAM YAPAR NE İŞİNİZ VAR NEREYE NİÇİN DİYEEEE Kötü Kazen
Örtmenim istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz??ölemi çitlembik:)))
ne diye araba aldınkı ev alsaydınız cocuk olucak ilerde.aaa cocuk dedımde bebek nezaman gelıyooo:))ama kocan askere gıdıcekmıs galıba dımı ee nezaman gıdıcek gıtsın gelsınde cocuk yapın:)))) ama kılo almıssın bılıyomusun bence hamıle kalmadan zayıfla bence:)))kaynananla aran nasıl kı :))) aa sana yemek kitabı aldım onu veriyim nede olsa sen çalısıyosun ya her akşam kahvaltı kuru kuru olmazki dimiiiiii :roflol:
hadi bakalım :))))))))))))
ay yok elendracığım 7,50.-Ytl beni zenginde etmez fakirde etmez çok şükür.....Bikere rahat bırak adamları.... Birikmiş boğazlarında işte...Rahatlasınlar....
Sen kadının borcunu ödeme, köşe bucak saklan, sonrada niye geliyo....
Ohh olsun...:dilcikar:
ay canım ya sıkma canını öğreniliyor vallahi... gerçi ben bekardkende iyi yemek yapardım mbir kaç müdavimimiz vardı hattan sırf benmim yemeklerim için bize gelen..
takıldığın konularda yardımcı olabilirim... öncelikle pratik olamı ve hazırlıklı olmayı öğrenmen lazım canım
evinde herdaim hazırda birşeyler olmala misal ben sürekli dondurucuda milföy , kıyma , tavuk, önceden haşlanmış kuru fasulye, barbunya, nohut
dondurulmuş patetes ,hazır konsserve garnitür v.s. blundururum insanın çok işine yarıyor.... ama birazda eşinin yemek zevk ile alakalı...
çok fazla yemek seçmemsi gerekiyor.... yada daha basiti, ver adresi ben iş çıkışı size bir uğrayayım..:roflol:
Akrabalarimin hepsine gicik oluyorum cünkü hepsini anladim artik, verdigmiz sürece iyidik seviyorlardi bize ne zaman maddi yardim kesildi sevgi ilgide bitti.naniknanik
Birde bir bakisla bütün dünya kadinlarini elde edecegini sanan erkeklerden nefret ediyorum ayyy iykk yine midem bulandikafamçokkarıştı
ben de bekarken sevgilin varmi,nisanlananda duyun ne zaman,evlendikden sonra da cocuk ne zaman sorulmasina gicik oluyorum.yeni evliyim ve her kes cocuk varmi diye soruyor,sana ne demek geliyor icimden ama kendimi zor tutuyorum.bakalim cocuk oldukdan sonra ne sorucaklar
aynen bu başlığı görünce aklıma sürekli dürtekleye dürtekleye konuşan insanlar geldi.dürtülmeyi hiç sevmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?