merhabalar arkadaşlar ben bayram ssonrası işe geldiğimde istifa etcem yeni evliyim ve evime biraz daha vakit ayırmak istiyorum eşim de bir süre çalışmamamı ve dinlenmemi istiyor bunun için bir de genel müdür bana sabah akşam kendi isteiği saatlerinde çıkmamamdan dolayı ki mesai 9-6,onun istediği 8.50de burda olmam akşam 6.10da çıkmam ben ise oturduğum güzergahdan iş yerine 1 adet otobüs var o da beni sıkıntıya düşürüyor onun için şimdi adam benim gelip gitmelerime takık ve bununla alakalı bir kaç kez uyardı eşim de yeni evli olduğumuz onun çıkarmasına bakma sen evlilik dolayısıla çık dedi 3 aylık evliyiz ve 1 yıllık evli olmadığım için kıdem tazminatımı alacağımı ama ihbar tazminatı alamayacağımı iletti muhasebecimizle de konuştum alırsın yasada var dedi bunun üstüne zaten geliş gidişlerim de sıkıntıydı evlilikten dolayı da çıkcam ama bu adam gelip gitmelerime takıpda gıcıklığına kıdem tazminatımı vermemezlik yapar mı? yani muhasebecimiz "yapmaz dedi burası kurumsal yer paran asla kalmaz alacağın kalmaz" dedi şuanda personel müdürü izinide dönmesini bekliyorum çünkü içeride olan yıllık izinlerimizi ve yol paralarımızı o veriyor onun için genel müdüre bayram dönüşü işten ayrılacağımı söylediğimde gıcıklığına kıdem tazminatımı vermemezlik yapar mı?