Arkadaşlar eger yanlis basliktaysam özür dilerim, ama bu bana iki gündür dert olduBu nasıl bir ayrim neden bizim ulkemizde böyle şeyler oluyor? Bizi cok kolay lokmami görüyorlar bilemiyorum ama evlatları koruyalım cidden ...Eki Görüntüle 2277816
Aşı yaptirmayanlarla tartışan ben artık hakli olabileceklerini düşünüyorum!!
Eki Görüntüle 2277819
Sadece bizim ülkemize özgü birşey değil alımgücü yüksek ülkelerdeki ürünlerle alımgücü düşük ülkelerdeki ürünlerin kalite farkının böyle olması normal orda 2-3 euroya satılan birşey burada o fiyattan satılamayacağından ona göre ürün çıkartılıyor.Diğer tekstil ürünleri vs de de zaten kalite farkını görebiliyorsunuz rahatlıkla.
En güzeli zaten böyle şekerli,gazlı,katkı maddeli,ambalajlı vs ürünleri almamak kullanmamak özelliklede çocuklardan uzak tutmak.
Daha az once instada gordum bunu.. ulkedeki fanta cola bile ab dekinden daha sekerliArkadaşlar eger yanlis basliktaysam özür dilerim, ama bu bana iki gündür dert olduBu nasıl bir ayrim neden bizim ulkemizde böyle şeyler oluyor? Bizi cok kolay lokmami görüyorlar bilemiyorum ama evlatları koruyalım cidden ...Eki Görüntüle 2277816
Aşı yaptirmayanlarla tartışan ben artık hakli olabileceklerini düşünüyorum!!
Eki Görüntüle 2277819
Her gorulen yerlerden biri değil. Bu sayfanin sahibi seminerler veren bilgili ve işinin ehli bir kişi. Zaten algida dan cevap bekliyor. Cogu markaylada hukuki problemleri var.Öncelikle internette gördüğünüz her caps’e inanmayın lütfen.
Belki vardır belki yoktur böyle bir şey, şu an için bilemeyiz ama her gördüğümüze inanmamalıyız.
Oranları ne olursa olsun paketli gıdalar zaten safi zarar, çocuklara yedirmemeyi deneyebilirsiniz.
Valla keşke herkes sizin gibi yapabilse ama 2 yumurta kırmaya üşenenler var,çalışanlar vakti olmayanlar,evde yapacak parası olmayanlar vs var.Dondurmadan,cipse,ekmeğe kadar herşeyi kendimiz yaparak koruyacağız.
Başka yolu yok.
O kadar zorki bu dedigin..ben herseyi evde yapmayi isterim.. yogurdumu mayalarim genelde filan.. ama olmuyor bi yerde paketli gidalarin esiri olmusuzDondurmadan,cipse,ekmeğe kadar herşeyi kendimiz yaparak koruyacağız.
Başka yolu yok.
İnanin artik korkuyorum...Ya bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .
Öncelikle internette gördüğünüz her caps’e inanmayın lütfen.
Belki vardır belki yoktur böyle bir şey, şu an için bilemeyiz ama her gördüğümüze inanmamalıyız.
Oranları ne olursa olsun paketli gıdalar zaten safi zarar, çocuklara yedirmemeyi deneyebilirsiniz.
Hanımefendi bakin ben tıp fakültesinde okuyorum az kaldı .İnanin artik korkuyorum...
3. Dünya ülkesi olarak ve ayrıca bağışıklık sisteminin ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyenler ve bunun için önlem almayanlar için AŞI bir nimettir. .Ya bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?