Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Arkadaşlar eger yanlis basliktaysam özür dilerim, ama bu bana iki gündür dert oldu Bu nasıl bir ayrim neden bizim ulkemizde böyle şeyler oluyor? Bizi cok kolay lokmami görüyorlar bilemiyorum ama evlatları koruyalım cidden ...

Aşı yaptirmayanlarla tartışan ben artık hakli olabileceklerini düşünüyorum!!

Paketli gidalarin hicbirine guven yok maalesef. Ozellikle yurtdisi menseili olanlar. Bizlere cok is dusuyor dondurmadan atistirmaliklara her seyi kendimiz yaparsak ancak icimiz rahat eder.

Sadece bizim ülkemize özgü birşey değil alımgücü yüksek ülkelerdeki ürünlerle alımgücü düşük ülkelerdeki ürünlerin kalite farkının böyle olması normal orda 2-3 euroya satılan birşey burada o fiyattan satılamayacağından ona göre ürün çıkartılıyor.Diğer tekstil ürünleri vs de de zaten kalite farkını görebiliyorsunuz rahatlıkla.
En güzeli zaten böyle şekerli,gazlı,katkı maddeli,ambalajlı vs ürünleri almamak kullanmamak özelliklede çocuklardan uzak tutmak.

Bunu inanin bilmiyordum. Acaba aşılar icin falan nasıl ?

Daha az once instada gordum bunu.. ulkedeki fanta cola bile ab dekinden daha sekerli

Öncelikle internette gördüğünüz her caps’e inanmayın lütfen.

Belki vardır belki yoktur böyle bir şey, şu an için bilemeyiz ama her gördüğümüze inanmamalıyız.

Oranları ne olursa olsun paketli gıdalar zaten safi zarar, çocuklara yedirmemeyi deneyebilirsiniz.

Her gorulen yerlerden biri değil. Bu sayfanin sahibi seminerler veren bilgili ve işinin ehli bir kişi. Zaten algida dan cevap bekliyor. Cogu markaylada hukuki problemleri var.

Ya bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .

Dondurmadan,cipse,ekmeğe kadar herşeyi kendimiz yaparak koruyacağız.
Başka yolu yok.
Valla keşke herkes sizin gibi yapabilse ama 2 yumurta kırmaya üşenenler var,çalışanlar vakti olmayanlar,evde yapacak parası olmayanlar vs var.
Ama tabi çokça yaparsanız banada yollayabilirsiniz ehem

İnanin artik korkuyorum...

Ben arastirdim ve ingilterede twister dondurmasini üreten "wall's" markasinin sitesine girdim. Ve hic öyle birsey yok.
Yazdigi oranlari nereden bulmus cok merak ettim.

Ki hadi öyle diyelim, icinde daha fazla süt olsa neye yarar? Hepsi seker zaten, begin degeri 0 olan birsey.

İnanin artik korkuyorum...
Hanımefendi bakin ben tıp fakültesinde okuyorum az kaldı .
Çok güvendiğim hocalarım var . Kendim bire-bir tanıdığım yada yayınlarını takip ettiğim
Ingilizce seviyem iyi ve bütün bu şartlarda nerdeyse her gün asi konusunu duyuyorum .
Her gün yazılıyor. Bu çok önemli bir şey .
Asi yapilmamasi amerikada da çok artmıştı bir dönem ve o çocuklar şimdi hastalanıyor.
Amerikada bitirilmiş çocuk hastalıkları hortladı .
Aynisi bize de olabilir
Asi koruyucudur , elbette sıfır risk değildir ama yaptırmamak çok büyük bir risk.
Lütfen ama lütfen asi ile ilgili negatif fikirlerinizi ya düsünmeyin . Ya da kendinize saklayın böyle halka açık bir forumda yazmayın.

Son derece normal bizim 3 liraya aldığımızı adam 3 pounda alıyor. Burda da satsa 20 liraya kornet sütü de koyar meyveyide. Bütün markalar fakir pazarlara aynı davranıyor. Ucuz ve kalitesiz ürün.

3. Dünya ülkesi olarak ve ayrıca bağışıklık sisteminin ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyenler ve bunun için önlem almayanlar için AŞI bir nimettir. .

Ben de Aşıya karşıyım fakat Bağışıklık sistemi için çaba harcayamayacağımi bildiğim için çocuğuma aşıları yaptırdım. .

Çünkü bu işler öyle kolay değil.Uzun bir süreç ve büyük bir emek lazım..

Çocuğumuzun bagisikliginin taa anne babanın beslenmesine kadar dayandigini ve ayrıca Çocuğumuzun her şeyine a'dan z'ye dikkat etmemiz gerektiğinin bilincinde olmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…