Tabi bizim kanunlarimizla davaları elbet kaybedecektir bana göre onlarla uğraşması bile çok önemli. .Ülkemizde tam bir gıda terörü var..Davalık olmak bir şey ifade etmez ki. Ben de önüme gelene dava açarım, kazanıp kazanamayacağım meçhul.
Hem belki adam firmalardan para koparmak için böyle bir yol bulmuştur, bilemeyiz. Kendi araştırıp doğruluğundan emin olmadığınız sürece inanmayın bence sosyal medya hesaplarına.
Tabi bizim kanunlarimizla davaları elbet kaybedecektir bana göre onlarla uğraşması bile çok önemli. .Ülkemizde tam bir gıda terörü var..
Eğer ki dediğiniz gibi firmalardan para koparma çabasında olsa Koca Koca firmalar onu ifşaa edip ezmez mi??
Suyunu çıkarırlar valla..
Benim bulundugum ulkede uretilen birsey yok , sonucta turkiye pazarinda da satilan urunler belli basli ulkelere ait , buna ekonomik somuru diyoruz , adamlarin tek derdi para kazanmak , daha cok kazanmak , kime ne zarar verdikleri umurlarinda degil kiEvet onların bu kendi insanlarının sağlığı için yaptıkları kanunlar , yaptırımlar sayesinde bizim ihraç ettiğimiz dometeslerimizi vs. ürünlerimiźi Gümrükten geri yolluyorlar.
Tabi yine o kimyasallı ürünleri biz garibanlar yiyelim diye pazarlarımıza sürülüyor.
Zaten nedense o birsey olmaz bizelerden ulke kanser hastasi kayniyorÖrnek güzel de tüm yurdum insanı ABD sigarası diye içti onları zira kimsede üstünde ne yazdığını anlayacak İngilizce yoktu ki
Hatta babamın İngilizce öğretmeni arkadaşı dahi anlamamıştı üstündekinin ne demek olduğunu ben ortaokuldaydım ama çakmıştım da kimseye dinletemedim
Bir şey olmazzzzzz bize dediler :)))
Bunun alışkanlıklarla alakalı birşey oldugunu düşünüyorum.O kadar zorki bu dedigin..ben herseyi evde yapmayi isterim.. yogurdumu mayalarim genelde filan.. ama olmuyor bi yerde paketli gidalarin esiri olmusuz
Niye yapmasınlar canım bu uğurda ne doktorlar ne mühendisler susturuldu ,adı namı silindi gitti.İnanki koca koca firmalar üç beş bin takipçili adamı ezmek için parmağını bile oynatmaz.
Zaten nedense o birsey olmaz bizelerden ulke kanser hastasi kayniyor
Gecen hafta cernobil'i izledik , hala kendime gelemedim , bizde de bir bakan cay icip hicbirsey olmaz icin icin demisti
Milyonlarca insan kanser oldu , kimin umurunda
Niye yapmasınlar canım bu uğurda ne doktorlar ne mühendisler susturuldu ,adı namı silindi gitti.
Sizin sanirim bu sayfayla sorununuz var ya da markalarla bi anlasmaniz. Hamdolsun ingilizcemiz de var ve ulkemizde gıda olayi berbatt...Davalık olmak bir şey ifade etmez ki. Ben de önüme gelene dava açarım, kazanıp kazanamayacağım meçhul.
Hem belki adam firmalardan para koparmak için böyle bir yol bulmuştur, bilemeyiz. Kendi araştırıp doğruluğundan emin olmadığınız sürece inanmayın bence sosyal medya hesaplarına.
Tabi bizim kanunlarimizla davaları elbet kaybedecektir bana göre onlarla uğraşması bile çok önemli. .Ülkemizde tam bir gıda terörü var..
Eğer ki dediğiniz gibi firmalardan para koparma çabasında olsa Koca Koca firmalar onu ifşaa edip ezmez mi??
Suyunu çıkarırlar valla..
Birkaç bin Takipçi başka bir şey. .Dava açması bi mühendis olarak analiz edip Bunu Sosyal medya dışında Sağlık Bakanlığı ile bile paylaşması başka bir şey.Uğraşılması gereken biri olursa uğraşırlar. Ana akım medyaya yansımayan bir şey için kaynaklarını kullanmazlar. Hedef kitle sosyal medyayı değil ana akım medyayı takip ediyor çünkü. Birkaç bin takipçili adam satışları binde bir bile etkilemez.
bazı hastalıkların tamamen hortlaması konusunun düzmece olduğuna inanıyorum..çevremde aşı yaptırmayan birçok tanıdığım var ve çocukları çok sağlıklı.cocuk hastalıklarını gecirmiyorlarmi elbette geçiriyorlar ama bagisikliklari oldukça güçlü.asi yaptıran insanlar neden aşı yaptirmayanlardan endişe ediyor.nasil olsa çocukları aşılı,bu yüzden korkacak birşey yok ki.Ya bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .
Bu ülkenin neden bu halde olduğunun kanıtı bir kadın.bazı hastalıkların tamamen hortlaması konusunun düzmece olduğuna inanıyorum..çevremde aşı yaptırmayan birçok tanıdığım var ve çocukları çok sağlıklı.cocuk hastalıklarını gecirmiyorlarmi elbette geçiriyorlar ama bagisikliklari oldukça güçlü.asi yaptıran insanlar neden aşı yaptirmayanlardan endişe ediyor.nasil olsa çocukları aşılı,bu yüzden korkacak birşey yok ki.
Valla instada bi spor hocasıni takip etmeye başladıktan sonra vaktim yok hilayeleri boş geliyor kadın 4 çocuğuyla günde kaç saat spor yapıyor ve her çocuğuna özel yemek yapıyor asla dışardan hazır almıyor kendine zaten apayrı menüler yapıyor kendisini şaşkınlıkla ve imrenerek izliyorum çok tembelizValla keşke herkes sizin gibi yapabilse ama 2 yumurta kırmaya üşenenler var,çalışanlar vakti olmayanlar,evde yapacak parası olmayanlar vs var.
Ama tabi çokça yaparsanız banada yollayabilirsiniz ehem
Sizin sanirim bu sayfayla sorununuz var ya da markalarla bi anlasmaniz. Hamdolsun ingilizcemiz de var ve ulkemizde gıda olayi berbatt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?